|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ma me je razkurila tašča dans
19.11.2008 10:18:22   
Zanica
Tašča ima mojo 1,5 letno deklico v varstvu čez teden. Mala se je končno naučila rečt "mami", ali pa "mame", zjutraj ko se zbudi takoj mi reče mami, ponoči ko grem na stranišče se zbudi in me kliče mami....

Danes zjutraj je tašča nekaj delala v kuhinji, jaz sem se pripravljala za v službo, mala začne klicati "mame, mame!", ko tašča iz kuhinje "EVO MAME KUHA ČAJ!" user posted image user posted image user posted image user posted image

Nič nisem rekla, ampak v sebi sem skoraj počila... sicer nimam nobenih konfliktov z njo, samo to kar je danes rekla, mi je pa res mim.

Možu še nisem povedala, ne vem tudi če bom....
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ma me je razkurila tašča dans
19.11.2008 10:20:40   
Splet.Ka
Ja povej tašči, da si mame pač TI, ona je pa ne vem, babi, karkoli....

Tudi punčka mora nekako dojeti razliko - tudi v poimenovanju.

Cvetim...

(odgovor članu Zanica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.11.2008 10:21:06   
CUKRČEK
dej no dej. To pa res ni kaj takega. A naj začne tašča predavat mali, kdo je mami  in kdo babi/mama?? Ko bo dost velika, bo že znala vsakemu posebej povedat kdo je.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Zanica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.11.2008 10:21:47   
Anonimen
Ko je hčerka začela govoriti je tašča rekla, da ji naj reče mama. Ostali vnuki ji pač tako rečejo. Jaz in očka pa sva takoj vse postavila na realna tla, da ima Živa samo eno mamo in enega očeta in to sva midva.

Lahko je babi ali pa po imenu. Je včasih padla kakšna pripomba na to temo, zdaj pa se je sprijaznila da je pač babi.

(odgovor članu Zanica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
19.11.2008 10:23:45   
CUKRČEK
bojana 26, to je drugače če si ti mama in ne mami. Potem bi bilo res čudno, da je tud tašča mama.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.11.2008 10:26:13   
Mišni
Mah daj no, kompliciraš za brez veze.user posted image

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.11.2008 10:29:53   
ANITA D.
ta mala je še premahna da bi ločila besede bo že ko bo mal večja,ne se sekiratuser posted image

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.11.2008 10:31:00   
kamilija
Mene bi tudi kaj takega zmotilo, saj je tašča verjetno vedela koga tamala kliče. Se razume, da sigurno svojo mamico in ne babice.

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.11.2008 10:33:20   
Volga
A dej, dej, dej, no...čakaj, da prideš do kakšenga pravega problema. user posted image

Če pa je motnja prehuda, vpiši otroka v vrtec pa bo stvar rešena. Ali pa najami varuško in naj čuva otroka, če ni prostora v vrtcu. Simpl.

(odgovor članu kamilija)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.11.2008 10:34:10   
čipka

točno tako

my little babygirl - moja največja sreča
-

(odgovor članu kamilija)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.11.2008 10:36:08   
mala maja
uff kolkrat se naš 3 letnik zmoti pa me pokliče mama, pa mamo mami. Pa kaj pol.user posted image
Ti pač punčko navadi da je tašča ona babi. Ko jo pelješ k tašči v varstvo ji reči zdejle greva pa k babi. mamica te pelje k babici da te bo čuvala. Še prej kot se boš sama zavedala bo mala ločila babi in mami.

me pa zanima kako potlej reče tvoji mami. ne vem kako si si predstavljala, a bo tvojo mami klicala babai ta pa ta, taščo pa babi ta in ta. pri nas smo se zmenili da so moževi mama in ata, moji (žal žepokojni) pa so bili babi in dedi. In pot takimi imeni se še vedno pogovarjamo.

(odgovor članu kamilija)
Neposredna povezava do sporočila: 11
19.11.2008 10:40:54   
kamilija
Jaz mislim, da ni problem v tem, da tamala ne loči. Ampak v tem, da je tašča vedela, da kliče mamico, pa se je ona oglasila.

(odgovor članu mala maja)
Neposredna povezava do sporočila: 12
19.11.2008 10:41:27   
Olivija
IZVIRNO SPOROČILO: čipka

točno tako

Te razumem in se strinjam z zgoraj napisanim, mi smo se zmenili za babi že takoj na začetku  in zadeva je bila rešena.

< Sporočilo je popravil Olivija -- 19.11.2008 10:42:42 >

(odgovor članu čipka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
19.11.2008 10:41:31   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: Volga

A dej, dej, dej, no...čakaj, da prideš do kakšenga pravega problema. user posted image

Če pa je motnja prehuda, vpiši otroka v vrtec pa bo stvar rešena. Ali pa najami varuško in naj čuva otroka, če ni prostora v vrtcu. Simpl.

Nekako tako.

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 14
19.11.2008 10:42:50   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: kamilija

Jaz mislim, da ni problem v tem, da tamala ne loči. Ampak v tem, da je tašča vedela, da kliče mamico, pa se je ona oglasila.

Ja samo mamica se je rihtala za v službo, tašča ji je pa pripravljala čaj in je bila namenjena k njej.

(odgovor članu kamilija)
Neposredna povezava do sporočila: 15
19.11.2008 10:43:32   
VRTNICA84
Povej tašči, da si mama in ona je babica. Ter, da ti ni všeč da se ima za mami, če to ni. To še bo sigurno večkrat naredila, če ji ne boš povedala, da ti to ni všeč.

(odgovor članu kamilija)
Neposredna povezava do sporočila: 16
19.11.2008 10:45:08   
Zanica

točno to...

(odgovor članu kamilija)
Neposredna povezava do sporočila: 17
19.11.2008 10:45:11   
Mišni

Ja, O.K., to bi šlo mogoče tudi meni na živce, ampak samo v primeru, da bi tudi drugače bilo skozi kaj narobe, da se ne bi razumeli in da bi se tašča v vse vtikala in bila multo pametna, jaz pa po njenem pojma ne bi imela.V glavnem taka, ki hoče biti povsod taglavna.
Ampak tukaj je pa avrorica napisala, da se sicer dobro razumejo, tako d aje pa mogoče tašča še celo hotela pomagat, da bi punčko zamotila in bi se mamica lahko do konca zrihtala.

Drugače pa moj otrok mojo mamo kliče mama, pa mi je to čisto v redu. Nikoli nisme pomislila, d abi s tem lahko bilo kaj narobe. Stara mama se skrajša v mama, meni je to čisto običajno. Taščo kliče pa babi, pa mi je tudi čisto vseeno oz. čisto prav. Sploh ne vem, v čem je point teh poimenovanj. Kr neki.

(odgovor članu kamilija)
Neposredna povezava do sporočila: 18
19.11.2008 10:49:51   
Zanica
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni

Ja, O.K., to bi šlo mogoče tudi meni na živce, ampak samo v primeru, da bi tudi drugače bilo skozi kaj narobe, da se ne bi razumeli in da bi se tašča v vse vtikala in bila multo pametna, jaz pa po njenem pojma ne bi imela.V glavnem taka, ki hoče biti povsod taglavna.
Ampak tukaj je pa avrorica napisala, da se sicer dobro razumejo, tako d aje pa mogoče tašča še celo hotela pomagat, da bi punčko zamotila in bi se mamica lahko do konca zrihtala.

Drugače pa moj otrok mojo mamo kliče mama, pa mi je to čisto v redu. Nikoli nisme pomislila, d abi s tem lahko bilo kaj narobe. Stara mama se skrajša v mama, meni je to čisto običajno. Taščo kliče pa babi, pa mi je tudi čisto vseeno oz. čisto prav. Sploh ne vem, v čem je point teh poimenovanj. Kr neki.

Ok, to je mogoče tudi res... Ampak prej sm hotla napisat da sem mogoče pretirano (v sebi) reagirala, dans sem dobila M, a potihem, ne vem zakaj, sem upala da sam spet user posted image - čist brezveze....Sicer svojo taščo imam RES RADA! In ne bi otroka nikoli dala v varstvo kaki varuški, ker vem da ji tašča daje veliko ljubezni in pozornosti... Drugač, po novem letu gremo v vrtec, selimo se v Celje....

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 19
19.11.2008 10:55:36   
Anonimen
Čak a se niste zmenil kdo bo kdo? Jest mami/mama/mame/mamca/mamica/mtka, ti babi/baka/baba/babuška/itd.?

Sicer pa ti nebi bilo treba bit tiho. Še ti bi zavpila "mame ti takoj pride dat lubčka za papa" al pa kej tazga user posted image

(odgovor članu Zanica)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
19.11.2008 10:57:09   
Splet.Ka

Ampak tebe verjetno ne kliče mama, ane?

Ko je naša punčka začela mene klicat mami ali mama (to je pomoje iz kakšnih arhaičnih pravljic v vrtcu pobralauser posted image ), so se stari starši sami odločili, kako želijo, da jih kliče. Tako da sta zdaj obe babi in zraven ime.

Cvetim...

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 21
19.11.2008 10:57:09   
Anonimen
Vsekakor pa razumem, da ti je stopla na živc.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
19.11.2008 11:36:06   
MAŠKA
Ko je hčerka začela govoriti je tašča rekla, da ji naj reče mama. Ostali vnuki ji pač tako rečejo. Jaz in očka pa sva takoj vse postavila na realna tla, da ima Živa samo eno mamo in enega očeta in to sva midva.

No pri nas pa je tast navijal, da bi bil ata. Pa se tudi jaz nisem mogla s tem sprijaznit, ker je ata samo eden in se ve kdo to je.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
19.11.2008 11:42:14   
Mišni
IZVIRNO SPOROČILO: Splet.Ka

Ampak tebe verjetno ne kliče mama, ane?

Ne. A ne kličejo vsi otroci mamico mami? No, ali pa vsaj zelo velika večina.

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 24
19.11.2008 11:56:41   
anabanana
Vsi otroci ki jih jaz poznam kličejo svojo mamo MAMA. Jaz sem tudi svojo in jo še vedno.

Očitno sem padla z marsauser posted image

Babice so pa ena babi, druga baka, meni je všeč, da se loči kdo je kdo.

krepat ma ne molat

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?