Zanica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni IZVIRNO SPOROČILO: kamilija Jaz mislim, da ni problem v tem, da tamala ne loči. Ampak v tem, da je tašča vedela, da kliče mamico, pa se je ona oglasila. Ja, O.K., to bi šlo mogoče tudi meni na živce, ampak samo v primeru, da bi tudi drugače bilo skozi kaj narobe, da se ne bi razumeli in da bi se tašča v vse vtikala in bila multo pametna, jaz pa po njenem pojma ne bi imela.V glavnem taka, ki hoče biti povsod taglavna. Ampak tukaj je pa avrorica napisala, da se sicer dobro razumejo, tako d aje pa mogoče tašča še celo hotela pomagat, da bi punčko zamotila in bi se mamica lahko do konca zrihtala. Drugače pa moj otrok mojo mamo kliče mama, pa mi je to čisto v redu. Nikoli nisme pomislila, d abi s tem lahko bilo kaj narobe. Stara mama se skrajša v mama, meni je to čisto običajno. Taščo kliče pa babi, pa mi je tudi čisto vseeno oz. čisto prav. Sploh ne vem, v čem je point teh poimenovanj. Kr neki. Ok, to je mogoče tudi res... Ampak prej sm hotla napisat da sem mogoče pretirano (v sebi) reagirala, dans sem dobila M, a potihem, ne vem zakaj, sem upala da sam spet - čist brezveze....Sicer svojo taščo imam RES RADA! In ne bi otroka nikoli dala v varstvo kaki varuški, ker vem da ji tašča daje veliko ljubezni in pozornosti... Drugač, po novem letu gremo v vrtec, selimo se v Celje....
|