|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberke 2008 - 2.del
18.11.2008 21:18:56   
m a j c i k a
JAGODINKA: iskrene čestitke predvsem tebi, seveda pa tudi srečnemu atiju in dobrodošel mali FILIP!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
18.11.2008 21:58:09   
katja_p
Tud mene zanima, če ste že oz. če boste sedaj uporabljale kake kreme za trebuh in stegna. Ker najbrž traja kr neki časa, da dobiš prvotno obliko trebuha nazaj, glede na to, da je koža zdaj ful raztegnjena. Najbrž obstajajo kako preparati ...

(odgovor članu m a j c i k a)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
18.11.2008 23:01:33   
mamabranka
Ojla, mene pa zaima neki druzga. Kako si pokrijete male user posted image trebuščke? Naj bo majica še tako dolga, se mi doma trebušček vedno pokaže, pol mi ga pa tavečji hoče pokrivatuser posted image . Za ven pa tko in tko oblečem hlače z naramnicami, pa je.

Se mi zdi, da mi raste trebuh in mi ga bo razgonilouser posted image . Dobesednomi nateguje kožo, da me že boli, pa se mažem s kremo.

Drugač pa so lasje sijoči in močni, koža pa super, brez mazoljev, ki so bili včasih pravi user posted image , pa so me tolažili, da ko se bom poročila, da bodo že izginili user posted image , pa so že zdej izginil, pred poroko.

< Sporočilo je popravil mamabranka -- 18.11.2008 23:06:18 >

Našemu Razgrajaču Eneju, se je na Miklavževo pridružil še en razgrajaček Vid.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
19.11.2008 7:33:51   
5ra_28
Danes sem pa prva!!!!!!!! Bravo jazuser posted image user posted image user posted image

Včeraj spala do 10h, danes pa do 7h?? user posted image user posted image  Moje telo je mal out. user posted image

Otika bo danes že mamica???? Najkasneje jutri??? Kako lepo!!!!!!!!! Pa fajn da je šla not. Verjetno za manj plodovnice niti vedela ni. Vsaj omenila ni nič. Joj, jaz vsaki že tako zavidam, da bo prej kot jaz.

Ana Luna...tudi jaz imam lase zdaj še bolj sijoče. Pa nohti. Imam vedno dolge (razen ko eden gre kaput, gre preostalih 9 na rezanje), v nosečnosti pa so kar rastli in bili še trdnejši. S kožo pa tudi nobenih težav, že na začetku ne, niti mozoljev, niti lis.

IZVIRNO SPOROČILO: pike

A po porodu bo katera uporabljala kako učvrstitveno kremo za trebuh in stegna...
mogoče katera kako priporoča?

Jaz imam nagledane tiste hlačke (visoke elastične), pa bomo videli kako bo. Si jih bom kupila že pred porodom, (ta teden) da ne bom potem hodila to iskat ali pa da ne bom odlašala. Ene imajo srečo, pa gredo v prvotno stanje, ene pa se lahk ful trudijo, pa ostane mal/več bušijo. Je odvisno od strukture kože in telesa. Za stegna in rit pa je meni itak najboljša krema Dove firming lotion. Pa trebušnjaki in šport takoj ko bo možno. Upam na najboljše. user posted image
Pač probaš kaj je v tvoji moči, hrana, gibanje itd... Brez muje se še čevelj ne obuje, pravijo a ne.

Zdaj pa upam, da se še katera zbudi, drugače grem nazaj spat.

Končno smo trije:)

(odgovor članu mamabranka)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
19.11.2008 7:36:12   
Prvosonce
No dobro jutro, danes sem pa prva ...

Zadnje dni nekak ne spim najboljš, mam kr skoz sanje o porodu, pa ne morem se "naštimat" tko, da bi mi blo OK ... user posted image

Včeraj vas skoraj nič nisem brala, ker sem imela cel dan mami na obiku, mi je prišla pomagat, da sva uredile do konca kar je še manjkalo, pa skuhala mi je ful stvari za v zmrzovalnik ... pridna mami user posted image !

Za danes pa ne vem ali bi šla k frizerki ali bi še počakal do naslednjega tedna - ker pol kak mesec verjetno ne bom šla ... upam, da ne bom tolk čakala, da me bo user posted image  prehitel. Okoli mene so že zdej vsi nestrpni, sploh moja sestra user posted image user posted image user posted image , pa sem jih lepo povedla, da bi jaz raje decembra rodila, mi je ljubši mesec ... kako bo bomo pa vidli.

Aha glede stanja kože - jaz imam lepo kožo že od začetka, pa tudi lase, na začetku so mi sploh zelo hitro rastli, tko da mi je franžo kar user posted image  strigel, ker so mi vsake par dni šli v oči. Zdaj se je to umirilo, so pa še vedno lepi ...

No pa se še tipkamo ...

Neposredna povezava do sporočila: 1905
19.11.2008 7:36:52   
5ra_28
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra_28

Zdaj pa upam, da se še katera zbudi, drugače grem nazaj spat.

Ne upam, ZAHTEVAM !!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
19.11.2008 7:37:40   
5ra_28
IZVIRNO SPOROČILO: SanMat

No dobro jutro, danes sem pa prva ...

Nisi bila, nisi bila...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Prvosonce)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
19.11.2008 7:38:39   
Splet.Ka
Dobro jutro.

In dobrodošle na kavici, čajčku, kakavu,...user posted image  Ste še vse tu? JAz sem očitno še.

Malo sem preletela vašo včerajšnjo debato.

Glede kože - jaz sem že tako pegasta, zdaj se mi pa zdi, da sem kot kakšna pika nogavička za pusta...mojih peg je ogromno, so velike in temne...že prvič je bilo podobnouser posted image .

Učvrstitvene kreme po porodu - obstajajo neke posebne, prav za po porodu. Jaz imam doma testerčke od Mustelle al kako se že reče. Menda pa ne smemo ob dojenju uporabljati običajnih učvrstitvenih krem, to so mi rekli v lekarni.

Sicer imam pa jaz že po naravi tako obupno postavo in s toliko celulita, da mi cela tovarna krem ne bi pomagalauser posted image . Bom se seveda potrudila s prehrano in gibanjem, ampak proti materi narave se pa težko borimuser posted image .

Kako se kaj počutite? Jaz sem ok, spodaj mi ven leti "čudo božje"user posted image . Sem imela rjav izcedek od pregleda, zdaj imam pa že tri dni ogroooooomne kepe sluzi, včasih pomešane s krvjo, včasih ne. Tako da se mi ne zdi čep...pšrvič nisem dvomila, da je to to.

Sem si včeraj malo za hec pomerila obseg trebuha. Samo toliko, da se bom potem, ko bom spet nenoseča, lahko malo smejala...107 cm! user posted image Mamabranka, moj trebuh je tudi vedno zunaj...sploh ga ne morem več pokrit...tudi če ga lahko, pokuka ven. It's a signuser posted image

Kaj boste kuhale? Jaz nimam ne apetita ne idej...spet...

Aja, pa menda je danes res mraaaaaz. Samo za opozorilo tistim, ki odhajate na zrak. Jaz grem popoldne samo v vrtec po (le)potičko.

Lep pozdrav!

Cvetim...

Neposredna povezava do sporočila: 1908
19.11.2008 7:39:19   
Prvosonce
No pol sva pa obe prvi user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1909
19.11.2008 7:40:29   
Prvosonce
Aja no pol pa druga ... očitno zamujam ... mi še možgančki ne delajo ...

Neposredna povezava do sporočila: 1910
19.11.2008 7:46:40   
Prvosonce
IZVIRNO SPOROČILO: Splet.Ka

Sem si včeraj malo za hec pomerila obseg trebuha. Samo toliko, da se bom potem, ko bom spet nenoseča, lahko malo smejala...107 cm! user posted image

Kaj boste kuhale? Jaz nimam ne apetita ne idej...spet...

Aja, pa menda je danes res mraaaaaz. Samo za opozorilo tistim, ki odhajate na zrak. Jaz grem popoldne samo v vrtec po (le)potičko.

Lep pozdrav!

Uf kakšen buši ... moj je sedaj na 98 ... bom vidla če bo še kaj zrastel ... že to se mi zdi veliko, se mi zdi, da me že vse zateguje ... user posted image

Kuhala sploh ne vem če bom kaj konkretnega, tud nimam apetita ... moj user posted image  gre pa danes med službo jest, tko da ...

Mrazzzz je pa spet fulll, sem samo okno odprla pa me je zazeblo ...

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
19.11.2008 7:52:27   
5ra_28
Spletka...a ti si že pri kosilu??? (z mislimi, seveda user posted image ). Jaz še zajtrka nisem imela. Ker študiram, da še odspim eno kitico...user posted image .

Obsega pa si jaz že od 101 dalje nisem merila. Bom danes, če se bom spomnila. Sam tak za mojo radovednost.

Neposredna povezava do sporočila: 1912
19.11.2008 7:53:49   
5ra_28
Mraz pa fajn da je. No, zdaj mi je mal nepraktično, ker mi nobena bunda ne gre zapret (niti mamine več ne), sam če je zima, naj bo zima, pa mal snega še naj pade. Če sva že nove zimske gume kupila. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
19.11.2008 7:54:28   
5ra_28
Če bo sneg, moram še snežne verige za voziček nabavit. Koliko je to dimenzija??? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
19.11.2008 7:55:28   
5ra_28
Do monologov mi ni. Grem raje nazaj spat. user posted image

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
19.11.2008 8:04:26   
Splet.Ka
IZVIRNO SPOROČILO: SanMat

Uf kakšen buši ... moj je sedaj na 98 ... bom vidla če bo še kaj zrastel ... že to se mi zdi veliko, se mi zdi, da me že vse zateguje ... user posted image

Če veš še podatek, da sem ZELOOOOO majhna, si me predstavljaš? user posted image  Žogica nogicauser posted image

Spletka...a ti si že pri kosilu??? (z mislimi, seveda user posted image ). Jaz še zajtrka nisem imela. Ker študiram, da še odspim eno kitico...user posted image .

Obsega pa si jaz že od 101 dalje nisem merila. Bom danes, če se bom spomnila. Sam tak za mojo radovednost.

Jaz tudi še nisem zajtrkovala...ampak zaspana pa tudi nisem...če pa kofetkam z vamiuser posted image .

Btw kaj pa ste/boste zajtrkovale? Jaz grem za vsak slučaj malo do hladilnikauser posted image

Cvetim...

Neposredna povezava do sporočila: 1916
19.11.2008 8:07:47   
moonshine
Dobro jutro frčafele user posted image !

Kako ste? Še vse 2v1, ali spet kakšna lepa novička?!
Ojoj, Splet.Ka , da bi jaz videla kakšne kepe sluzi, takrat bi me šele panika grabila user posted image .Tebi se pa očitno res konkretno pripravlja.No saj, jaz mislim, da se meni tudi, glede na bolečine ponoči, ko mi hoče raztegnit medenične kosti user posted image .Danes ponoči sem se prav zaradi tega zbudila, sem bila cela solzna, tako me je narazen vleklo.Madonca kaj šele bo user posted image , to mi še fali ja, da mi kolke iz sklepa vrže med porodom user posted image user posted image user posted image .Joj, ne smem se delat norce, eni znanki jih je res user posted image .In ko je revica rekla, da ne more vstat po porodu, da jo vse boli, so jo vse grdo gledale, potem so jo pa sprovocirale, da mora vstat, naredi 2 koraka in je skupaj padla.Potem so jo dali pa na slikanje in ugotovili, da ji je desni kolk vn vrglo user posted image .Reva se je 6 mesecev po porodu šele nekak skup spravla, da je lahko normalno šla na sprehod z malim user posted image .

Drugače sem pa tudi jaz slišala za akupunkturo pred porodom, baje da zelo pomaga, tako psihično kot fizično.Samo če sem odkrita, si sebe ne predstavljam kako bi se smejala med porodom, razen če me nafilajo z smejalnim plinom user posted image user posted image user posted image  .Mi babca reče, zdej pa potisnite, jaz pa hahahahahahauser posted image user posted image .
Sem pa včeraj v novicah prebrala izjavo tiste kranjske mamice, ko je kar doma rodila, da se pravzaprav sploh ne spominja dosti, tako bliskovito je rodila.Ha, drage moje?!Da bi lahko vsaka imela podobno izkušnjo user posted image ?!Ampak res hvala bogu za tako trezno glavo babice in dedija user posted image , moja dva nevem, če bi zmogla user posted image , mamo bi prej kap user posted image user posted image user posted image .

Nič, grem hladilnik praznit, lakota je tu user posted image . Lep začetek dneva vsem!

< Sporočilo je popravil moonshine -- 19.11.2008 8:11:07 >

Neposredna povezava do sporočila: 1917
19.11.2008 8:15:40   
moonshine

Če bo sneg, moram še snežne verige za voziček nabavit. Koliko je to dimenzija??? user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  5ra_28 , ta je dobra!!! Jaz se ne bom obremenjevala, na novem vozičku bojo pa ja imele gume 4 mm profila user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
19.11.2008 8:26:51   
Splet.Ka
IZVIRNO SPOROČILO: moonshine

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  5ra_28 , ta je dobra!!! Jaz se ne bom obremenjevala, na novem vozičku bojo pa ja imele gume 4 mm profila user posted image user posted image user posted image .

No, jaz sem bila prepričana, da iščeš zimske gume za avto in sem hotela napisat, da je za to odgovoren moj vd mož.

Voziček je pa pri nas itak terenski, tako da so gume z velikim profilomuser posted image

Cvetim...

(odgovor članu moonshine)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
19.11.2008 8:28:47   
5ra_28
IZVIRNO SPOROČILO: moonshine

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  5ra_28 , ta je dobra!!!

Ja, včasih mi še rata kakšna. user posted image user posted image user posted image  

Nisem mogla nazaj zaspat, grem raje na zajtrk. Kakav pa kruh not namakat. Kot pri petih letih. user posted image

(odgovor članu moonshine)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
19.11.2008 8:45:19   
lonja
Jutro,

sem vas prehitela z zajtrkom user posted image , midva z mojim user posted image v miru pozajtrkujeva, preden zbudiva našo Ajdo. Ona ima itak zajtrk v varstvu, če pa naju vidi, da jeva, potem hoče še ona. In potem jo lahk kar za zajtrk preoblečeš v kompletu...user posted image .

Otika, pravite, da bo kr rodila? Joj, upam, da se ji ne pridružim tudi jaz, mi smo imeli hudo burno noč, v glavi so bili že scenariji, kaj, kako, zakaj...no, potem se je umirilo in sem spet zaspala. In se zbudila...noseča...user posted image . V glavnem drži se draga naša decembrčica, ostale pa...ne prehitevat po desni.

Jagodinka user posted image user posted image user posted image iskrene čestitke za malega Filipa, lepo se cartajta, ko bosta pa doma in že malo spočita, se pa le oglasi user posted image !

Men se tudi tale druga nosečnost čist drugače končuje, kot se mi je prva. Pri prvi smo čakali čist do roka, no, en dan prej, prej ni bilo nobenih popadkov, takrat pa, puf, odteče voda, popadki v dveh urah na pet minut, in smo šli in v dveh urah je blo vsega konec. Zdej me pa tale naša mala M kr neki heca in straši, tole danes je bila že tako druga noč v napetosti...user posted image .

Včeraj smo izkoristili internetno akcijo v BC in kupili Zappa, se je kr splačal nakup, prihranjenih 50 EUR, kar ni slabo. Imel so sicer samo eno barvo, pa kaj čmo. Imamo namen za naslednje krompirjeva počitnice že kam skočit z avionom (kaka Djerba), pa pride prav. Pri Ajdi smo imeli en pocen shit za 5000 SIT, pa se ni ravno obnesel.

Zdej moram pa sam še podstavek za banjico kupit user posted image . Pol pa lahk gremo počasi proti Šlajmerjevi....

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
19.11.2008 9:01:53   
nadya
Jutro in hvala za kavico!

No dans sem se pa jaz tudi kar zgodaj zbudila, ob osmih user posted image .

Moonshine nehej strašit s temi kolki user posted image , mene ponoči vse boli, olki, sramne kosti, se komej obračam. Da ti pa še pri porodu vse ven vrže user posted image user posted image user posted image  Joojjjjj

Glede kože. Jaz mam tudi pegice, ampak jih mam zlo malo. Sam čez nos, pa mal po licih, pa še te so zelo svetle. Mi pa tudi zdej v nosečnosti niso nič potemnele in tudi kakšnih lis nimam, kožo mam pa kot dojenček, čisto brez mazlojčkov in ogrcov. Mi vsi govorijo kok mam fajn kožo user posted image

Otika: naša nova nosečka, če ne bo kera po levi prehitela user posted image . Držimo pesti za čimlažji porod in da bo čimprej stisnila k sebi svojega user posted image

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
19.11.2008 9:03:05   
martka
sem vas prehitela z zajtrkom , midva z mojim v miru pozajtrkujeva,

tudi mi vsako jutro okoli 7h zajtrujemo skupaj, potem pa gresta moja moška skupaj do sosedovega bloka, tam se Luka sreča s sošolcem, pa gresta - eden v šolo, drugi v službo... jaz pa... danes sem vas eno uro brala- no, še celjsko temo zraven in tam opisala tudi svoj prvi porod.

dobra je ta, o verigah za voziček, ja!!!
mi imamo hudega ternca, tko, da ne bi smelo bit težav. gremo pa februarja smučat v avstrijo, tako da bo vsaj tam na snegu, če že res pri nas nič ne misli bit. a jaz sem optimist in verjamem v beli december (sanjam, da bo bel božič).

kosilo?!? sladko rdeče zelje, mlinci in pečene kračice!

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
19.11.2008 9:04:04   
ninica04
no pa helo še od mene. Madonca včeri popoldan ste mele pa pravo žurko, sem rabla pol ure da sem prebrala.

zdej pa še malo pokomentiram:

obseg trebuha - prejšnji teden sem si ga zmerila po dolgem času: aaaaa 108!!! Tk da punce ne se sekirat če mate pod 100, srečnice...

katja_p - moja g. je dr. Glušič (privat), sicer me sedaj spremlja dr. Koren, ki drugače dela v celjski porodnišnici in mislim oz. se mi zdi da imajo tako zmenjeno da kar tja hodijo nosečnice... tako da.... prej sem pa imela g. v ZD pa sem tudi v ZD Velenje delala CTG.

glede Otike - f...k pa se res začenja. Kdaj ma ona drugače rok - 4.12 se mi zdi? Ful ji vela... Jst bi tud kr šla....

martka - meni se zdi prav malo smešno tole, no ne vem mogoče se motim, sam men niti slučajno ni bilo do nobenega smejanja ko sem mela popadke user posted image user posted image pa še vedno govorim, da sem mela super porod, pa hiter je šlo vse skupaj.... pa vse, sam tole... sicer pa vsak po svoje. Če bi mi pa še v porodni kdo kake sproščujoče govoril, pa se mi smejal... user posted image user posted image Pa tud nisem tak tip za te akuponkture, pa sproščanja, pa to... Kar je za ven je za ven, pa če boli, pač boli..

koža - prve mesece nosečnosti - groza!!!! Mozolji in mozolji.... Sedaj je ful boljše. Isto je blo v prvi nos. Po porodu pa čist nova koža, ko bebica... Pa tudi jem vse, od salam, do vseh masnih jedi...

po porodu - ne bom uporabljala ničesar, po prvem sem nekaj probavala pa itak ni nič pomagalo... Kile so šle kar same dol, takoj 10, potem še počasi 5... tako da... Itak je ostalo ful celulita, strije hvalabogu nobene... ne bom nič komplicirala... veliko gibanja pa bo.

splet.ka
- mislim da se pri tebi nekaj pripravlja. Če se bodo ti čudni izcedki nadaljevali bi bilo mogoče dobro da se greš malo g. pokazat kako in kaj.

kosilo
- rižota z mesom in solata

no pa sem spet napisala prave romane... user posted image user posted image

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
19.11.2008 9:09:47   
5ra_28
user posted image user posted image user posted image  Jaz pa sem pravkar izvedela, da je mojemu user posted image  dedek umrl. Po taščini strani. Tašča je cela boga, sta šla s tastom zdaj na Hrvaško, tam ko so starši bili.
Moja babica in dedek sta umrla že pri mojih 9 letih. Moj pa še je imel oba dedka in obe babici. Ena mu je umrla ravno lani, ko sem zanosila, (potem pa ss) pa nisem šla na pogreb. Zdaj 16 dni pred mojim rokom pa je urml še dedek (njen mož). Pa ne vem, ali naj grem ali ne....user posted image  Iz uvidevnosti itak da bi šla. Pa poznala sem ga tud.

Se opravičujem da sem zatežila za neprijetno temo..... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?