moonshine
|
Dobro jutro frčafele ! Kako ste? Še vse 2v1, ali spet kakšna lepa novička?! Ojoj, Splet.Ka , da bi jaz videla kakšne kepe sluzi, takrat bi me šele panika grabila .Tebi se pa očitno res konkretno pripravlja.No saj, jaz mislim, da se meni tudi, glede na bolečine ponoči, ko mi hoče raztegnit medenične kosti .Danes ponoči sem se prav zaradi tega zbudila, sem bila cela solzna, tako me je narazen vleklo.Madonca kaj šele bo , to mi še fali ja, da mi kolke iz sklepa vrže med porodom .Joj, ne smem se delat norce, eni znanki jih je res .In ko je revica rekla, da ne more vstat po porodu, da jo vse boli, so jo vse grdo gledale, potem so jo pa sprovocirale, da mora vstat, naredi 2 koraka in je skupaj padla.Potem so jo dali pa na slikanje in ugotovili, da ji je desni kolk vn vrglo .Reva se je 6 mesecev po porodu šele nekak skup spravla, da je lahko normalno šla na sprehod z malim . Drugače sem pa tudi jaz slišala za akupunkturo pred porodom, baje da zelo pomaga, tako psihično kot fizično.Samo če sem odkrita, si sebe ne predstavljam kako bi se smejala med porodom, razen če me nafilajo z smejalnim plinom .Mi babca reče, zdej pa potisnite, jaz pa hahahahahaha . Sem pa včeraj v novicah prebrala izjavo tiste kranjske mamice, ko je kar doma rodila, da se pravzaprav sploh ne spominja dosti, tako bliskovito je rodila.Ha, drage moje?!Da bi lahko vsaka imela podobno izkušnjo ?!Ampak res hvala bogu za tako trezno glavo babice in dedija , moja dva nevem, če bi zmogla , mamo bi prej kap . Nič, grem hladilnik praznit, lakota je tu . Lep začetek dneva vsem!
< Sporočilo je popravil moonshine -- 19.11.2008 8:11:07 >
|