Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 18.11.2008 21:03:50
|
|
|
|
lepa posadka
|
Scorpio... ti si pa pridna. Srečno s seminarskimi, pa da možek uspešno in hitro orpavi terapije. Upam, da ni hujšega.
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 18.11.2008 21:05:34
|
|
|
|
lepa posadka
|
Pa, če smo spet ali pa še vedno pri koledarjih... Mene je printanje na trši papir v fotokopirnici, pa vezava in pvc platnica spredaj in karton zadaj prišlo cca 5 EUR.
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 18.11.2008 21:06:50
|
|
|
|
lepa posadka
|
Grem še pod tuš... pa preverim, če ste že prilezle iz spalnic... ali boste kar tam ostale :-))) Sicer pa je bil moj sklep za ta teden, da hodim prej spat, tako da ne bi škodilo, da ugasnem tale pajtl...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 18.11.2008 21:09:12
|
|
|
|
misa79
|
IZVIRNO SPOROČILO: lepa posadka Misa... a ni tisti koledar samo na eni strani? Kako pa kaj MIhec? A že hodi :-))) No, super da uživate tudi v zimi. Ne ni samo na eni strani. Lahko pa izbiraš med različnimi formati. Aja hodmo pa še ne...............se sploh ne mudi. Že zdaj ko se "samo" plazi ga non stop lovim, kaj šele bo.... Me je pa dans presenetu. Je prej bil v posteljici in se igral z Miki Miško. Pa jo prime v eno roko, z drugo pa se drži ograje in stoji. Kar naenkrat pa, zgleda da se je čist potopil v raziskovanje ušesa od miške, se frajer nasloni na ograjo in z obema rokama drži miš za ušesa in stoji.......... No sej ko se je zavedel, da se ne drži več za ograjo, je zgrmel na rit,ampak ni blo hudga. Po moje tud porajtu ni
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 18.11.2008 21:10:34
|
|
|
|
lepa posadka
|
Še tole, potem pa res neham... če ne drugega, že zato, ker se ne spodobi, da so sam moji psoti na celi strani... Ta teden malo pospravljam računalnik... pa vam bom vsake toliko časa navrgla kakšno slikico... ker drugače pač ne gre... bom drug teden bolj konkretno poštimala reči. Nagradno vprašanje: kdo je to?
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 18.11.2008 21:15:21
|
|
|
|
resnično srečna
|
to je pa princ...na plavanju pa najbolj len mrož...če ga mama odloži leži natanko tako, kot se ga je položilo...niti kolenčkov ne stegne...gleda zelo pametno in se ne smeje stalno...le vsake toliko...kot bi sonce pokukalo izza oblaka...ampak takrat toliko bolj pogreje...iz vozička uživa stikat moškim po žepih na zadnjici...preživel je že zlaganje vozička z njim vred...ko zagleda sovrstnice se tako trese in postane rdeč, da ga mamica težko zadrži... v glavnem to je naš... he he no čist vsega pa tud jest ne povem...ampak vem kdo je...
She May be the face I can't forget. A trace of pleasure or regret May be my treasure or the price I have to pay. She may be the song that summer sings. May be the chill that autumn brings. May be a hundred different things Within the measur
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 18.11.2008 21:27:07
|
|
|
|
lepa posadka
|
Srečka...sedi, 5. Gremo dalje?
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 18.11.2008 21:28:48
|
|
|
|
lepa posadka
|
Kdo je pa ta zaspanka, ki to sploh ni?
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 18.11.2008 21:34:43
|
|
|
|
resnično srečna
|
he he dolgolasa zaspanka...bi lahko nastopala v tisti igrici: Zlatolaska in 3 medvedi...samo da je naša temnolaska...ma to je pupa z najlepšimi trepalnicami...in učki kot frnikole...cortika za znoret...čeprav skuša s svojim dretjem simpatije vseh zatret ji ne rata...je še ko kriči originalna...
She May be the face I can't forget. A trace of pleasure or regret May be my treasure or the price I have to pay. She may be the song that summer sings. May be the chill that autumn brings. May be a hundred different things Within the measur
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 18.11.2008 21:37:19
|
|
|
|
lepa posadka
|
OK, Srečka... ti boš nocoj vsa odličja pobrala. Kaj pa tale navihanka?
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 18.11.2008 21:45:39
|
|
|
|
novopecena
|
dober večer najprej vprašanje za posadko: zakaj pa meni ne pokaže nobene tvoje fotke? se grem zadnje cajte malo švercanja in vas sam prebiram ker za pisanje preprosto zmanjka cajta. kot je že miša prej omenila smo imeli danes mini srečanje in je bilo tako prijetno se sončku nastavljat. mali so bili itak najbolj cortiš. smo pa že v pripravljalni fazi seljenja tako da me čaka cel kup dela in pucanja enega in drugega stanovanja. jah enkrat je treba mal za krpo prijet pa namočit roke kaj se je pa zgodilo s srečanjem v MB? MM je v ponedeljek glih fraj in načeloma imam avto pa bi se lohka zategnila do tja, pa še B. vrtnico bi verjetno pripeljala s sabo. no če ne pa lah kar v LJ krenemo glede koledarjev: a to bi dale slike ki so nastale od rojstva dalje al bi sproti dajali tekoče slike notri? no tako smo pa mi pozirali ko smo dopolnili 7 mes. smo ga takoj zjutraj še v pižamici ujeli sem bila pa danes vesela da Rene še uživa v vozku in v rokah, medtem ko je Miha že tak živc da bi kar pobegnil, če bi ga na tla postavil naše noči so ratale prov lepe-smo skenslali en obrok in imamo samo še enega okoli 2h, ob 7h pa obvezno auf. je pa ratal problem z uspavanjem, sam tud to bomo prebrodili. nič grem pogledat kolk je novega napisanega, saj sem že urgirala z dudo in čajem in je lepo zaspal nazaj
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 18.11.2008 21:46:20
|
|
|
|
resnično srečna
|
rodila se je isti dan kot naša...mene je s čopki vedno na kakega patra al pa amiša...no čeprav ji jih je mamica porezala s5 rastejo...je pa ena taka operna pevka...ima takkkkkkkkkkkkkkkkkk glas...he hepa prava vrtavka...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 18.11.2008 21:49:42
|
|
|
|
resnično srečna
|
joj Ajza še kar spi...unbelivible...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 18.11.2008 21:51:30
|
|
|
|
Krista28
|
Dober večer, Sem prišla samo lepo pozdravit in šibam v posteljo, ker sem kar neki utrujena. Blo je mrzlo ampak ful lep dan..men je tko bolj všeč kot megla...Noski pri nas so že malj boljš, še vedno pa potrebni fiziološke... Posadka, recept za pito je fulj fajn in je dons lepo ratala...je tudi ni več...mal oddala v spodnji štuk, ostalo pomljaskali... Nekaj sem se ubadala da bi tepih z vodnim sesalcem oprala, pa ta moka klin sploh noče ven. Moram naročit si šampon za tepih, pa sirkova krtača, pa gasa... Srečka, ti pa paznaš škrate..ja ta zadnja slikca k sem jo zasledila je bila naša...haha...pramena čez ušesa, sicer pa gologlava.. . Se je dons tako s kockami igrala...Kristjan jih je sam raztresu pa šel...ona pa s pravim užitkom... Trnuljčica, uživaj ... Nile, upam da se rešite te male golazni...me kar začne srbet, ko berem... Lep noč otročkom in mamicam
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 18.11.2008 21:52:32
|
|
|
|
lepa posadka
|
Srečka... solit se pojdi :-)))) Da vidim, če imam še kaj na zalogi... a se še komu slikice ne vidijo? Novopecena... a gledaš s kakšnim drugim brskalnikom? Mozzila... al ta novi googlov? Če se vrnem k slikicam... tale nasmešek je bil na skrivaj ujet :-)))
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 18.11.2008 21:53:27
|
|
|
|
Isabellabina
|
http://www.stonzwear.com/default.aspx?. Čer Ravno sem dobila mail na katzerem so zanimivi škorenjčki za otročke,sam cena je pa ooooo,če katero zanima si lahko ogleda
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 18.11.2008 21:56:44
|
|
|
|
Krista28
|
Aja, pa še to, mene pa zanima kako imate kaj svoje albume na računalniku organizirane...spravljate slike na svoj disk (po mapah?) ali jih imate kje na netu, kako varnostne kopije, če slučajno disk gre...jaz jim imam po folderjih, na vsake toliko jih dam nekaj na CD, sam se mi zdi, da bi morala bit kako boj pregledna varianta...sploh me zanima pri tistih, ki ful več slikate...
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 18.11.2008 21:56:58
|
|
|
|
Isabellabina
|
Posadka---super si ,ti Srečka pa tudi,pa da novš misla ,da sam ti poznaš naše aprilčke ,sam prehitra si za nas z odgovori
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 18.11.2008 21:59:44
|
|
|
|
Isabellabina
|
Ja kje pa si zdaj stručko a svoje dečve pa nouš komentirala,ma je pa tok cooortik da je kaj,pa tak nasmešek iiiiii
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 18.11.2008 22:00:28
|
|
|
|
lepa posadka
|
No, Srečka... daj, daj, daj... imam še :-)))
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 18.11.2008 22:01:20
|
|
|
|
Isabellabina
|
Mrbit jo je pa Iza vrgla u luft!!!!
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 18.11.2008 22:01:43
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: lepa posadka Srečka... solit se pojdi :-)))) Da vidim, če imam še kaj na zalogi... a se še komu slikice ne vidijo? Novopecena... a gledaš s kakšnim drugim brskalnikom? Mozzila... al ta novi googlov? Če se vrnem k slikicam... tale nasmešek je bil na skrivaj ujet :-))) jaz gledam z mozzilo pa se vidijo..ja tale je pa tolk cort, da bi jo jest na mail plisssssssss...je taka nagajivka mala...naša zaspanka...se zdi, kot da je nekaj molila in doživela razsvetljenje...morda pa res...who knows
< Sporočilo je popravil resnično srečna -- 18.11.2008 22:03:43 >
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 18.11.2008 22:04:26
|
|
|
|
lepa posadka
|
No, gremo dalje... ene dve še prilimam, potem pa MM pride. Pa Kebab ima s seboj :-)))
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 18.11.2008 22:04:59
|
|
|
|
bela vrtnica
|
Dober večer! No končno, da se tudi jaz malo priklopim na RR. Ti dnevi tako šibajo, da je kr hudo. Ja danes smo res imele mini srečanje in je bilo prav super. Smo se tko lepo sončku nastavljali. Razen seveda moja Zara je bila "mala" tečka. So trije fanti spali, medtem ko je ona opazovala okolico. Mimogrede sem bila z njo danes od 10.30 do 14.30 zunaj in je spala vse skupaj 20min. Mislim, halo. Pol smo pa danes mal praznovali, je imel MM rojstni dan. Je bilo kar pestro, ker je Zara bila totalno nenaspana in je bla prava tečka. Zaspala je šele ob 8.30 in to sem jo ne vem kolikokrat mogla it božat. Ej zadnje čase ima ful fore in se komaj uspavama. Upam, da to obdobje čimprej mine. Drugače sem se pa tako napokala, da mislim da bom izgubljene kg kar hitro nazaj dobila. A srečanje pa odpade? Sva se glih z Novopečeno dans menle, da bi pa le prišle. Koledar pa svo tudi midva z MM imela namen naredit in ga dat babicam in dedijem za darilo. Mislim, da ga bova kr pri DM dala delat, al pa se bo MM sam potrudil in ga naredil. Toliko za zdaj, grem še mal tv gledat pa spat. Mam filing, da bo danes še pestra noč. Nočko!
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 18.11.2008 22:05:00
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: big mamma Mrbit jo je pa Iza vrgla u luft!!!! ma kaki...ti si me zapalila s čeveljčki...veš da sem jaz mal na bejbi šuhe mahnjena...pa se nama je zbirka mal začela manjšat...sicer imava 4 različne verzije zimskih ampak teli so pa BOMBA...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Čestitke in verzi ob rojstvuKaj napisati v voščilnico staršem, ki so preliti z ljubeznijo do novorojenčka? Da bo pisanje lažje, smo zbrali najlepše ...
Zadnje s foruma
moška imenamilagroKatero ime vam je najbolj všeč?leon (
20%)
klemen (
18%)
primož (
7%)
alajž (
30%)
rok (
25%)
Število vseh glasov: 603Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!