|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 5.del
18.11.2008 21:36:34   
*Tiana*
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana*

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Jaz se grem zdaj stuširat pa pridem nazaj še čvekat do Housa.

Sej res, House je dons. Jest sm pa misnla it prej spat. No zdej pa ne grem. user posted image

dobro,da sta me spomnile.Sem tudi mislila iti prej spat, ker bo jutri norija. Nejca pred 8. v vrtec, midva s Tilnom k P,potem se greva pa malo potepat po trgovinah, ko ima mami avtouser posted image , potem pa k moji mami na kosilu,nato grem pa že po Nejca

Potem se pa lahko za kakšen kofe zmenva. Sej maš moj GSM. Poklič če boš mela kaj časa vmes. Jaz sem blizu Planeta Tuš in Qlandije doma, tko da lahko uletim, če boš kaj tam šopingirala.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 601
18.11.2008 21:36:44   
Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Tilči, šele sedaj sem opazila, da imaš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
hvalauser posted image
 A ju3 pade pikica????
jauser posted image

Saj pol bo 6m mir, to je pa tud nekajuser posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 602
18.11.2008 21:36:57   
barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006

Estrella*: Kako si preživela današnji dan??? A si bla tud brez sladkarij???

Ja ratalo mi je!!!!!!Sem pa malo več jedla za kosilouser posted image Ne preveč, samo več kot sem načrtovala. Res je, da sem pojedla veliko zelene solate, kos piščančjega zrezka in kos sira.

user posted image user posted image user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 603
18.11.2008 21:37:51   
Soncnica Sandra ***
Evo, se mi je ratalo dokopat do računalnika.

Popoldan sem kuhala kosilo (ki je pri nas tako ali tako bolj pozno med 16 in 17uro), pekla kruh, tako da sem celo popoldne visela v kuhinji.

NATY: sem Manci pokazala slikice od tvojega Žana pa se je kar smejala zraven, tako da Žanu sporoča: zdej si ta pravi, zdej ko znaš sedet, se bova pa lažje menila iz oči v oči user posted image , ne prej ko sem te mogla nekam dol gledat user posted image
Pa hitro se "pocajtej"!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

ESTRELLA: že skoraj cel tedn ti hočen napisat pa vedno pozabim: antilopa stol je zakon. Manca ga ima ful rada. Sedaj ga imamo za 1x še kar doma.
Mi je pa žal, da ti nisem naročila dveh, da bi imeli enga za doma in drugega za pri tašči.

Zdej grem pa jaro kačo za nazaj brat user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 604
18.11.2008 21:38:55   
*Tiana*

tiana, mi smo vsi ljubitelji sladkišev in to nas j.e.b.e vse po vrstiuser posted image A mala ma pa 3.1 RD???Tako kot VALENTINA?????

Ja, dobr si zračunala. user posted image user posted image user posted image A Valentina tud?

Slatkiši so naša droga. Priznam user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 605
18.11.2008 21:38:56   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca
ss:mislim, da je tvoja user posted image , je pa taka lepa user posted image user posted image user posted image

hvala za kompliment, se mi kar malo zdi user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 606
18.11.2008 21:39:10   
tilči

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Jaz se grem zdaj stuširat pa pridem nazaj še čvekat do Housa.

Sej res, House je dons. Jest sm pa misnla it prej spat. No zdej pa ne grem. user posted image

dobro,da sta me spomnile.Sem tudi mislila iti prej spat, ker bo jutri norija. Nejca pred 8. v vrtec, midva s Tilnom k P,potem se greva pa malo potepat po trgovinah, ko ima mami avtouser posted image , potem pa k moji mami na kosilu,nato grem pa že po Nejca

Potem se pa lahko za kakšen kofe zmenva. Sej maš moj GSM. Poklič če boš mela kaj časa vmes. Jaz sem blizu Planeta Tuš in Qlandije doma, tko da lahko uletim, če boš kaj tam šopingirala.

če bova hitro opravila v laboratoriju,te pokličemuser posted image

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 607
18.11.2008 21:39:32   
valentina2006
Sem prej pozabila user posted image ...

nina7:
WB user posted image

Naty*: Upam, da boš čimprej OK user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 608
18.11.2008 21:39:45   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Evo, se mi je ratalo dokopat do računalnika.

Popoldan sem kuhala kosilo (ki je pri nas tako ali tako bolj pozno med 16 in 17uro), pekla kruh, tako da sem celo popoldne visela v kuhinji.

user posted image user posted image user posted image

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 609
18.11.2008 21:39:52   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

Ja ratalo mi je!!!!!!Sem pa malo več jedla za kosilouser posted image Ne preveč, samo več kot sem načrtovala. Res je, da sem pojedla veliko zelene solate, kos piščančjega zrezka in kos sira.

to je pa čisto po montyju. bravo estrella.
danes je pa mene moj spraševal kolko sem shujšala, da se mi že vidi. mater sam bla ponosna.

user posted image user posted image user posted image  Pa saj se ti je moglo že prej videt, ker si izgubila že veliko kg.

nina da nisi ti kje user posted image ? user posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 610
18.11.2008 21:40:22   
*Tiana*

danes je pa mene moj spraševal kolko sem shujšala, da se mi že vidi. mater sam bla ponosna.

Taki "nenamerni" komplimenti so ta boljši. user posted image user posted image user posted image Možek

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 611
18.11.2008 21:40:28   
Estrella*

sesil: user posted image user posted image ... tud jest sem od petka kao na Montiju... upam, da zdržim. Za 1X mi je cool. Všeč mi je to, ker dovoli čokolado... ker brez sladkarij pa user posted image

Ja dieto alla ninauser posted image  Omejila sem si čas hranjenja ; ne jem pred 8h in po 18h, brez sladkarij, ob krizi košček čokoldade. Belga kruha ni več na jedilniku in sokov. Pijem vodouser posted image . Jem pa vse in ne ločujem hrane , jem toliko, das em sita in samo takrat ko sem lačna. Niti nimam omejenega št. obrokov. Pa mal sem spet sadje pojačalauser posted image

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 612
18.11.2008 21:40:34   
tilči

Tilči, šele sedaj sem opazila, da imaš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
hvalauser posted image
 A ju3 pade pikica????
jauser posted image

imaš pravuser posted image .Ko bi še zobje hitro ven pogledali,bi pa že do lufta skakala.

Neposredna povezava do sporočila: 613
18.11.2008 21:42:08   
valentina2006

sesil: user posted image user posted image ... tud jest sem od petka kao na Montiju... upam, da zdržim. Za 1X mi je cool. Všeč mi je to, ker dovoli čokolado... ker brez sladkarij pa user posted image

Ja dieto alla ninauser posted image  Omejila sem si čas hranjenja ; ne jem pred 8h in po 18h, brez sladkarij, ob krizi košček čokoldade. Belga kruha ni več na jedilniku in sokov. Pijem vodouser posted image . Jem pa vse in ne ločujem hrane , jem toliko, das em sita in samo takrat ko sem lačna. Niti nimam omejenega št. obrokov. Pa mal sem spet sadje pojačalauser posted image

Fino... upam, da nam uspe user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 614
18.11.2008 21:42:15   
Anitka
Punce ne uspem danes kaj več napisati, ker sem likala, pospravljala, pakirala oz. še kar pakiram, pa utrujena sem že in bom šla kar v krtkovo deželico.

Pridno čvekajte do nedelje (pa ne preveč, ker mi ne bo ratalo vsega prebratuser posted image user posted image ) in predvsem uživajte z vašimi sončki.

Pa pa,

Anitka

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 615
18.11.2008 21:42:28   
Soncnica Sandra ***

SS, Estrella, Kasso super slikce. Vsi hroščki so ta pravi cortki. Komaj čakam da jih vidim v živo. Kdaj bo spet kakšen čvek?
Nič še ne vem, se bo pa verjetno kaj po forumu o tem govorilo user posted image

SS, a je še kej musake ostalo? Se kar povabim na kosilo user posted image . Men pa noben nič ne reče da je premal oblečen, pa tud ni glih eskimček. No ja, kakšna soseda se je že najdla pametovat, sam jim čist lepo dam vedet da ne mislim tako kot oni in so potem kar tiho. Na vasi se pa to verjetno večkrat zgodi.
Za musako si pa ravno eno uro prepozna.
Veš jaz sem "koš za odpadke" user posted image , kar ostane od kosila, običajno počvakam še za večerjo. No to se mi zdej že dva dni dogaja, jutr bom pa neki tacga skuhala, da bova vse za kosilo pojedla

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 616
18.11.2008 21:43:04   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Punce ne uspem danes kaj več napisati, ker sem likala, pospravljala, pakirala oz. še kar pakiram, pa utrujena sem že in bom šla kar v krtkovo deželico.

Pridno čvekajte do nedelje (pa ne preveč, ker mi ne bo ratalo vsega prebratuser posted image user posted image ) in predvsem uživajte z vašimi sončki.

Pa pa,

Anitka

uživajte v Čateškihuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 617
18.11.2008 21:43:16   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

IZVIRNO SPOROČILO: tally

Zdej grem pa pojest en navadni jogurt user posted image
A zdej greš po mojih stopinjah?user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nina7: pa pr teb je pravi full houseuser posted image , ne bolje rečeno bus station. Še dobro, da si na varni nadmorski, ker drugače bi bilo še več obiskovuser posted image user posted image

Ja sem na neki alla nina dieti. Bomo videli koliko bomo oklestiliuser posted image Če ne bo šlo zadovoljivo dol v mesecu dni, udarim ta hudo varianto

Ja še dobr, da nism več v dolini,ker potem ne bi bla pa res nč na rruser posted image . Bi se nonstop potepala al pa mela obiskeuser posted image . A veš pr ns je tko, da ko kdo pride,pride skor na počitnice,ker se ne splača za eno uro pridtuser posted image .

kdaj (ob kateri uri)daste drugi obrok GH?
moja dobi za kosilo Gh, včasih še za večerjo riževo kašico od millupe, ampak ponavadi ji ne tekne - ni lačna. drugače jo z užitkom je. zjutraj ji sploh nič ne dajem, razen mojega mleka.

Pri nas mamo en gosti obrok okol enih ( zelenjavo), pa okol štirih,petih sadje al pa mlečno kašico,čeprov se kao sadnje naj ne bi dajal popoldneuser posted image  Sam naši tko paše

Ja pridna si user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Jest sm pa že čist zaspana ,najbolj da comp ugasnem,drugač bom spet kr gor visela,pol bom pa spet čist adijo. Sm neki čudna zadnje dni,ne vem kaj mi je, da sm skoz neki utrujena.....user posted image

Nočko

Nina pa ti si čist brez kondicije!!!!!Hitro 3 dodatne poste!!!!

Za 1h se res ne splača k teb lazit, preverjeno in udejanjenouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 618
18.11.2008 21:43:32   
barbaw

Pa pa,

Anitka

Uživajte!!!!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 619
18.11.2008 21:43:47   
tally

Eno user posted image Zakaj ne pred 8 zjutraj ?

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

Neposredna povezava do sporočila: 620
18.11.2008 21:44:14   
valentina2006

hvalauser posted image
 A ju3 pade pikica????
jauser posted image

imaš pravuser posted image .Ko bi še zobje hitro ven pogledali,bi pa že do lufta skakala.

Mi mamo jutr tud P... pa ne vem, če bo pikica... glede na to, da je mel vročino user posted image ... upam, da bomo kej dobil za dlesni mazat, ker mam občutk, da ga zobki kr matrajo...user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 621
18.11.2008 21:45:15   
Soncnica Sandra ***

Danes je naša orto tečka, je tako kot Erazem user posted image večkrat po malemuser posted image  in spala je samo 2h dopoldanskega spanja. Sedaj dobi flašo in v mižakle, upam, da nadoknadi še za dopoldan. user posted image user posted image Še v vozičku je težila kot gluha svi...

Naj te potolažim, da je bila tudi naša danes taka, nič ji ni bilo prav. Prav nisem je navajena take. Samo po rokah bi se nosila, pa še to ji ni blo skoz prov.

Sumin zgornje zobke, ker ima ful nabreklo, ampak nisem prepričana

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 622
18.11.2008 21:45:34   
Estrella*

tiana, mi smo vsi ljubitelji sladkišev in to nas j.e.b.e vse po vrstiuser posted image A mala ma pa 3.1 RD???Tako kot VALENTINA?????

Ja, dobr si zračunala. user posted image user posted image user posted image A Valentina tud?

Slatkiši so naša droga. Priznam user posted image

Nisem računala, si mi v Lukavici povedalauser posted image Samo nism bila zihr. Saj veš moj EMŠO

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 623
18.11.2008 21:46:17   
tilči

hvalauser posted image
 A ju3 pade pikica????
jauser posted image

Mi mamo jutr tud P... pa ne vem, če bo pikica... glede na to, da je mel vročino user posted image ... upam, da bomo kej dobil za dlesni mazat, ker mam občutk, da ga zobki kr matrajo...user posted image

Ali si probala calgel,gengigel,..

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 624
18.11.2008 21:46:31   
valentina2006

Pa pa,

Anitka

U Ž I V A J T E   ! ! !   user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?