Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 18.11.2008 21:20:11
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil moja se tudi zmrduje ob zelenjavi. zgleda da je po mami. jaz pa jem zelenjavo, tako da vsaj preko mene kaj dobi tudi jaz nisem ravno fan od zelenjave.Kakšna špinača, zelje ja,drugo pa prepustim Jaz sem pa ful zelenjavarka moto od : Od vse zelenjave imam najraje meso Tud naš je istaga mnenja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 18.11.2008 21:20:15
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil moja se tudi zmrduje ob zelenjavi. zgleda da je po mami. jaz pa jem zelenjavo, tako da vsaj preko mene kaj dobi tudi jaz nisem ravno fan od zelenjave.Kakšna špinača, zelje ja,drugo pa prepustim Jaz sem pa ful zelenjavarka moto od : Od vse zelenjave imam najraje meso To pa pravijo vsi moški pri naši hiši. Od najmlajšega do najstarejšega. Moj škrat vedno vpraša kje pa je mesek.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 18.11.2008 21:21:45
|
|
|
|
valentina2006
|
A ja... ČERRR Matevž je zaspal... je pa fullll tečko HVALA vsem, ki ste izrekle lepe želje za Matevža oz. poslale
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 18.11.2008 21:22:39
|
|
|
|
valentina2006
|
Estrella*: Kako si preživela današnji dan??? A si bla tud brez sladkarij???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 18.11.2008 21:25:24
|
|
|
|
barbaw
|
Jaz se grem zdaj stuširat pa pridem nazaj še čvekat do Housa.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 18.11.2008 21:25:39
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: kasso nekaj sem dobila na hitrco, ker sem nekje zasledila, da ni isto, ampak podatki so julijski: Minimalna bruto plača 566,53 € (minimalna plača navadnega delavca) Najnižja pokojninska osnova 761,59 € (za direktorje, ki so tudi lastniki) pa še TU Hvala tudi tebi! Bolj me zanima koliko imajo povprečno direktorji plače, če niso lastniki. Npr. če bi jaz in še en ali dva imeli firmo in bi hotli najet direktorja, koliko bi mu mogli plačat, da bi hotel opravljat to delo. To je pa odvisno tudi od njega koliko bi hotel imeti. Čimveč je moj moto. Pa brez zamere. Saj veš kako je. Verjetno bi hotel imeti manadžersko plačo. Ja, sej glih to me zanima, kolk je manadžerska plača.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 18.11.2008 21:26:09
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil moja se tudi zmrduje ob zelenjavi. zgleda da je po mami. Ja, tud Matevž ne mara zelenjave... se velikrat kr joka zdravn Sem mu pa dons dala prvič ene 5 žličk skutke in je bil kr navdušen.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 18.11.2008 21:26:33
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil moja se tudi zmrduje ob zelenjavi. zgleda da je po mami. jaz pa jem zelenjavo, tako da vsaj preko mene kaj dobi tudi jaz nisem ravno fan od zelenjave.Kakšna špinača, zelje ja,drugo pa prepustim Jaz jem v bistvu vse razen brokolija, cvetače, malancanov, pa verjetno bi se še kaj našlo. Ostal pa ja. Solato v velikih količinah. Solate se tudi jaz ne branim,če je gor nariban sir in tatarska Jao, kalorije, kalorije.... Jaz imam rada zelenjavo v solati in če je dobro pripravljena tudi drugače. Za meso mi pa ni skoraj nič.Će ga jem 1xmesečno mi zadostuje.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 18.11.2008 21:28:04
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil moja se tudi zmrduje ob zelenjavi. zgleda da je po mami. jaz pa jem zelenjavo, tako da vsaj preko mene kaj dobi tudi jaz nisem ravno fan od zelenjave.Kakšna špinača, zelje ja,drugo pa prepustim Jaz sem pa ful zelenjavarka moto od : Od vse zelenjave imam najraje meso To pa pravijo vsi moški pri naši hiši. Od najmlajšega do najstarejšega. Moj škrat vedno vpraša kje pa je mesek. Naš škrat pa , ne bom mesa!!!Naš pa ni nevem kakšen ljubilelj mesa. Je pa vse od A do Ž, imam srečo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 18.11.2008 21:28:40
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz se grem zdaj stuširat pa pridem nazaj še čvekat do Housa. Sej res, House je dons. Jest sm pa misnla it prej spat. No zdej pa ne grem.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 18.11.2008 21:29:14
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil moja se tudi zmrduje ob zelenjavi. zgleda da je po mami. jaz pa jem zelenjavo, tako da vsaj preko mene kaj dobi tudi jaz nisem ravno fan od zelenjave.Kakšna špinača, zelje ja,drugo pa prepustim Jaz sem pa ful zelenjavarka moto od : Od vse zelenjave imam najraje meso pod ta moto se pa tudi jaz podpišem. hvala za odgovore, bom mogla tudi jaz še kaj dodat naši manikenki.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 18.11.2008 21:29:37
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 Estrella*: Kako si preživela današnji dan??? A si bla tud brez sladkarij??? Ja ratalo mi je!!!!!!Sem pa malo več jedla za kosilo Ne preveč, samo več kot sem načrtovala. Res je, da sem pojedla veliko zelene solate, kos piščančjega zrezka in kos sira.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 18.11.2008 21:30:27
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: sesil moja se tudi zmrduje ob zelenjavi. zgleda da je po mami. Ja, tud Matevž ne mara zelenjave... se velikrat kr joka zdravn Sem mu pa dons dala prvič ene 5 žličk skutke in je bil kr navdušen. Midva pa z zelenjavo aviona voziva.Najprej se smeji do ušes, ko pa avion pride do ust, se pa hangar zapre .Jaz se tolk smejim zraven, ker zmeraj isto naredi.Pri sadju se pa kregat začne, ker mu prepočasi dajem da je Matevžu všeč skutka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 18.11.2008 21:30:47
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil moja se tudi zmrduje ob zelenjavi. zgleda da je po mami. jaz pa jem zelenjavo, tako da vsaj preko mene kaj dobi tudi jaz nisem ravno fan od zelenjave.Kakšna špinača, zelje ja,drugo pa prepustim Jaz sem pa ful zelenjavarka moto od : Od vse zelenjave imam najraje meso To pa pravijo vsi moški pri naši hiši. Od najmlajšega do najstarejšega. Moj škrat vedno vpraša kje pa je mesek. Naš škrat pa , ne bom mesa!!!Naš pa ni nevem kakšen ljubilelj mesa. Je pa vse od A do Ž, imam srečo. Mi tud nismo veliki ljubitelji mesa. Noben od nas. Sicer ga jemo, samo tud če ga ne bi blo, bi blo uredu.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 18.11.2008 21:32:47
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz se grem zdaj stuširat pa pridem nazaj še čvekat do Housa. Sej res, House je dons. Jest sm pa misnla it prej spat. No zdej pa ne grem. dobro,da sta me spomnile.Sem tudi mislila iti prej spat, ker bo jutri norija. Nejca pred 8. v vrtec, midva s Tilnom k P,potem se greva pa malo potepat po trgovinah, ko ima mami avto , potem pa k moji mami na kosilu,nato grem pa že po Nejca
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 18.11.2008 21:33:04
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil moja se tudi zmrduje ob zelenjavi. zgleda da je po mami. jaz pa jem zelenjavo, tako da vsaj preko mene kaj dobi tudi jaz nisem ravno fan od zelenjave.Kakšna špinača, zelje ja,drugo pa prepustim Jaz sem pa ful zelenjavarka moto od : Od vse zelenjave imam najraje meso To pa pravijo vsi moški pri naši hiši. Od najmlajšega do najstarejšega. Moj škrat vedno vpraša kje pa je mesek. Naš škrat pa , ne bom mesa!!!Naš pa ni nevem kakšen ljubilelj mesa. Je pa vse od A do Ž, imam srečo. Mi tud nismo veliki ljubitelji mesa. Noben od nas. Sicer ga jemo, samo tud če ga ne bi blo, bi blo uredu. tiana, mi smo vsi ljubitelji sladkišev in to nas j.e.b.e vse po vrsti A mala ma pa 3.1 RD???Tako kot VALENTINA?????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 18.11.2008 21:33:45
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 Estrella*: Kako si preživela današnji dan??? A si bla tud brez sladkarij??? Ja ratalo mi je!!!!!!Sem pa malo več jedla za kosilo Ne preveč, samo več kot sem načrtovala. Res je, da sem pojedla veliko zelene solate, kos piščančjega zrezka in kos sira. to je pa čisto po montyju. bravo estrella. danes je pa mene moj spraševal kolko sem shujšala, da se mi že vidi. mater sam bla ponosna.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 18.11.2008 21:34:07
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 Estrella*: Kako si preživela današnji dan??? A si bla tud brez sladkarij??? Ja ratalo mi je!!!!!!Sem pa malo več jedla za kosilo Ne preveč, samo več kot sem načrtovala. Res je, da sem pojedla veliko zelene solate, kos piščančjega zrezka in kos sira. ... A maš kakšno posebno dieto??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 18.11.2008 21:34:12
|
|
|
|
Estrella*
|
Tilči, šele sedaj sem opazila, da imaš A ju3 pade pikica????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 18.11.2008 21:34:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Zdej grem pa pojest en navadni jogurt A zdej greš po mojih stopinjah? nina7: pa pr teb je pravi full house , ne bolje rečeno bus station. Še dobro, da si na varni nadmorski, ker drugače bi bilo še več obiskov Ja sem na neki alla nina dieti. Bomo videli koliko bomo oklestili Če ne bo šlo zadovoljivo dol v mesecu dni, udarim ta hudo varianto Ja še dobr, da nism več v dolini,ker potem ne bi bla pa res nč na rr . Bi se nonstop potepala al pa mela obiske . A veš pr ns je tko, da ko kdo pride,pride skor na počitnice,ker se ne splača za eno uro pridt . IZVIRNO SPOROČILO: sesil kdaj (ob kateri uri)daste drugi obrok GH? moja dobi za kosilo Gh, včasih še za večerjo riževo kašico od millupe, ampak ponavadi ji ne tekne - ni lačna. drugače jo z užitkom je. zjutraj ji sploh nič ne dajem, razen mojega mleka. Pri nas mamo en gosti obrok okol enih ( zelenjavo), pa okol štirih,petih sadje al pa mlečno kašico,čeprov se kao sadnje naj ne bi dajal popoldne Sam naši tko paše IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 Estrella*: Kako si preživela današnji dan??? A si bla tud brez sladkarij??? Ja ratalo mi je!!!!!!Sem pa malo več jedla za kosilo Ne preveč, samo več kot sem načrtovala. Res je, da sem pojedla veliko zelene solate, kos piščančjega zrezka in kos sira. Ja pridna si . Jest sm pa že čist zaspana ,najbolj da comp ugasnem,drugač bom spet kr gor visela,pol bom pa spet čist adijo. Sm neki čudna zadnje dni,ne vem kaj mi je, da sm skoz neki utrujena..... Nočko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 18.11.2008 21:35:00
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 Estrella*: Kako si preživela današnji dan??? A si bla tud brez sladkarij??? Ja ratalo mi je!!!!!!Sem pa malo več jedla za kosilo Ne preveč, samo več kot sem načrtovala. Res je, da sem pojedla veliko zelene solate, kos piščančjega zrezka in kos sira. to je pa čisto po montyju. bravo estrella. danes je pa mene moj spraševal kolko sem shujšala, da se mi že vidi. mater sam bla ponosna. za ,da ti je dvignil moralo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 18.11.2008 21:36:02
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 Estrella*: Kako si preživela današnji dan??? A si bla tud brez sladkarij??? Ja ratalo mi je!!!!!!Sem pa malo več jedla za kosilo Ne preveč, samo več kot sem načrtovala. Res je, da sem pojedla veliko zelene solate, kos piščančjega zrezka in kos sira. to je pa čisto po montyju. bravo estrella. danes je pa mene moj spraševal kolko sem shujšala, da se mi že vidi. mater sam bla ponosna. sesil: ... tud jest sem od petka kao na Montiju... upam, da zdržim. Za 1X mi je cool. Všeč mi je to, ker dovoli čokolado... ker brez sladkarij pa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 18.11.2008 21:36:03
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Tilči, šele sedaj sem opazila, da imaš hvala A ju3 pade pikica???? ja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 18.11.2008 21:36:03
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 Estrella*: Kako si preživela današnji dan??? A si bla tud brez sladkarij??? Ja ratalo mi je!!!!!!Sem pa malo več jedla za kosilo Ne preveč, samo več kot sem načrtovala. Res je, da sem pojedla veliko zelene solate, kos piščančjega zrezka in kos sira. to je pa čisto po montyju. bravo estrella. danes je pa mene moj spraševal kolko sem shujšala, da se mi že vidi. mater sam bla ponosna. Pohvala za tvojga Moj še opazil ne bi, če pa bi že, bi mu šel tak stavek zeloooo težkoooo iz ust
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 18.11.2008 21:36:09
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 Estrella*: Kako si preživela današnji dan??? A si bla tud brez sladkarij??? Ja ratalo mi je!!!!!!Sem pa malo več jedla za kosilo Ne preveč, samo več kot sem načrtovala. Res je, da sem pojedla veliko zelene solate, kos piščančjega zrezka in kos sira. Sej ni nič narobe ker si več pojedla. Nisi jedla nič OH samo beljakovine . Po montiju
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?