Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 18.11.2008 20:54:10
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw , just for you Kaj res ni nobene???Pol grem pa še jaz. Kam pa greš???? Sem malo brala o GH, da dobim kako idejo. Volga je spet zasilaja v polnem sijaju Sem pa vidla, da mamice kar hitro prešaltajo na hrano podobno nam, ker nočejo jesti več naše pacarije za njih. Jaz sem čist vse pozabila, kako sva se z Andražom prehranjevala Jaz pa nisem pozabila, samo ne upam napisat, da me no katera s ponvijo brez jajčk po glavi. Smo ga začeli uvajat ampak je tako rad jedel, da v bistvu uvajanja ni bilo. HB. Zato pa me zdaj čaka muka glede tega, ker mala noče niti povohat zelenjavo. Kakor jo zavoha stisne skupaj usta in sploh ne proba. Naš tudi nekaj štrajka z zelenjavo. Za sadje in skutko bi se stepel, kar momlja zraven, tako mu je všeč,pri zelenjavi pa stisne usta Moja je ista, sadje in skuta ji gresta v rit, pa moje mleko, ostalo je pa bljak.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 18.11.2008 20:57:14
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Trenutno sem , ker mi je škrat Majo zbudil. Joj, kako sem bila huda. Brala sem mu pravljico in ko sem začela z drugo (so kratke) me ni poslušal in seveda sem zaključila. vprašala sem ga kaj sem brala in valda ni imel pojma. Se mi zdi brezveze, da hrčkom berem pravljico in sem odšla in me je začel klicat in se jokat in to vedno bolj glasno. Sem ga hitro utišala pa še kazen si je prislužil za jutri. Nič risanke!!! Ja Jaki ga pa biksa Kaj hočeš moj bo 6let star, pa tudi dostikrat ne ve kaj sem prebrala. Sem ga hotla učit branja(črke pozna), pa noče, sem ga hotla učit številk(jih pozna)pa ni hotel...no pa sem prepustila to delo šoli Enostavno se jim ne da povedat obnove. Jaz imam še danes težave, ker ne zna povedat normalno(beri: ne da bi se zviral zraven) obnovo pravljice
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 18.11.2008 20:58:50
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw , just for you Kaj res ni nobene???Pol grem pa še jaz. Kam pa greš???? Sem malo brala o GH, da dobim kako idejo. Volga je spet zasilaja v polnem sijaju Sem pa vidla, da mamice kar hitro prešaltajo na hrano podobno nam, ker nočejo jesti več naše pacarije za njih. Jaz sem čist vse pozabila, kako sva se z Andražom prehranjevala Jaz pa nisem pozabila, samo ne upam napisat, da me no katera s ponvijo brez jajčk po glavi. Smo ga začeli uvajat ampak je tako rad jedel, da v bistvu uvajanja ni bilo. HB. Zato pa me zdaj čaka muka glede tega, ker mala noče niti povohat zelenjavo. Kakor jo zavoha stisne skupaj usta in sploh ne proba. Naš tudi nekaj štrajka z zelenjavo. Za sadje in skutko bi se stepel, kar momlja zraven, tako mu je všeč,pri zelenjavi pa stisne usta Moja je ista, sadje in skuta ji gresta v rit, pa moje mleko, ostalo je pa bljak. Mogoče ko ne boš več dojila, bo raje jedla zelenjavo in ostale stvari Je itak znano, da dojeni otroci težje sprejmejo GH, kot zalivančki.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 18.11.2008 21:00:14
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Trenutno sem , ker mi je škrat Majo zbudil. Joj, kako sem bila huda. Brala sem mu pravljico in ko sem začela z drugo (so kratke) me ni poslušal in seveda sem zaključila. vprašala sem ga kaj sem brala in valda ni imel pojma. Se mi zdi brezveze, da hrčkom berem pravljico in sem odšla in me je začel klicat in se jokat in to vedno bolj glasno. Sem ga hitro utišala pa še kazen si je prislužil za jutri. Nič risanke!!! Ja Jaki ga pa biksa Kaj hočeš moj bo 6let star, pa tudi dostikrat ne ve kaj sem prebrala. Sem ga hotla učit branja(črke pozna), pa noče, sem ga hotla učit številk(jih pozna)pa ni hotel...no pa sem prepustila to delo šoli Enostavno se jim ne da povedat obnove. Jaz imam še danes težave, ker ne zna povedat normalno(beri: ne da bi se zviral zraven) obnovo pravljice Pa saj je boljše, da si pustila črke in številke za šolo. Mu vsaj ni dolgčas tam. Moj pozna nekaj črk, ampak zato, ker me sprašuje. Ne mislim ga pa učit, čeprav se eni ful hvalijo kaj njihov otrok zna pri 4-ih (recimo), potem pa gledajo v šoli v luft, ker to že vse znajo in zganjajo neumnosti.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 18.11.2008 21:01:40
|
|
|
|
sesil
|
čer končno sem se prebila čez vse poste. nina, WB. pa še kaj pridi počekirat,da te ne bomo pogrešale. sem pogledala slikce s čveka. kasso, estrella, naty (žan je že mojster v sedenju) ss, tvojih slikic pa ne vidim. pa sem te hotela še vprašat, a manca se sama postavi z ležečega v sedeči položaj, al ji ti pomagaš?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 18.11.2008 21:01:43
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella jaz za Jako nisem dosti posebaj kuhala. Je bilo vedno kaj takega da je lahko jedel, pa smo prešaltali. Če je bila polenta in golaž je dobil oboje pač brez mesa, krompir in špinačo, juhe, .... Nisem mu dala nič stročnic in gob. To je bilo kasneje. Pa on ni bil nič izbirčen in je zelo rad jedel. Saj še danes rad je, čeprav se mu ne pozna, ker je tako aktiven. Edino kar me moti je to, da je v vrtcu probral ne maram tega, onega, ... Danes je rekel kaj tako lepo diši (repa) in je rekel jaz pa ne maram repe. A ful mu je dišala. Ja poznam te fore iz vrtca. Naš je jedel vso zelenjavo, meso malo manj, pol je pa vsak teden iz vrtca prinesel idejo o neki hrani, da ni dobra, ker je Nejc reku, da........ No danes je pratično vso zelenjavo, z dnevnimi izjemami
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 18.11.2008 21:03:21
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw , just for you Kaj res ni nobene???Pol grem pa še jaz. Kam pa greš???? Sem malo brala o GH, da dobim kako idejo. Volga je spet zasilaja v polnem sijaju Sem pa vidla, da mamice kar hitro prešaltajo na hrano podobno nam, ker nočejo jesti več naše pacarije za njih. Jaz sem čist vse pozabila, kako sva se z Andražom prehranjevala Jaz pa nisem pozabila, samo ne upam napisat, da me no katera s ponvijo brez jajčk po glavi. Smo ga začeli uvajat ampak je tako rad jedel, da v bistvu uvajanja ni bilo. HB. Zato pa me zdaj čaka muka glede tega, ker mala noče niti povohat zelenjavo. Kakor jo zavoha stisne skupaj usta in sploh ne proba. Naš tudi nekaj štrajka z zelenjavo. Za sadje in skutko bi se stepel, kar momlja zraven, tako mu je všeč,pri zelenjavi pa stisne usta Moja je ista, sadje in skuta ji gresta v rit, pa moje mleko, ostalo je pa bljak. Mogoče ko ne boš več dojila, bo raje jedla zelenjavo in ostale stvari Je itak znano, da dojeni otroci težje sprejmejo GH, kot zalivančki. Moja sta bila oba samo dojena in je taka razlika. En navali na GH, druga se pa upira. Zdajle sem si sčrpala višek mleka in je naneslo 140 ml, pa še ga imam. Kako bi bili v banki mleka veseli, če bi ga prinesla tja. Mi je kar hudo, ko pomislim na vse lačne novorojenčke, ki bi bili mojega mleka prav veseli. Zgleda, da me nekaj hormoni dajejo. Mogoče bo kaj prišla na obisk. Jo že pričakujem vsak dan. Dojim manj, ker jemo 2x dnevno GH, od tega je en obrok sadje, drug pa mlečna kaša ali skuta.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 18.11.2008 21:03:39
|
|
|
|
sesil
|
moja se tudi zmrduje ob zelenjavi. zgleda da je po mami.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 18.11.2008 21:04:51
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Trenutno sem , ker mi je škrat Majo zbudil. Joj, kako sem bila huda. Brala sem mu pravljico in ko sem začela z drugo (so kratke) me ni poslušal in seveda sem zaključila. vprašala sem ga kaj sem brala in valda ni imel pojma. Se mi zdi brezveze, da hrčkom berem pravljico in sem odšla in me je začel klicat in se jokat in to vedno bolj glasno. Sem ga hitro utišala pa še kazen si je prislužil za jutri. Nič risanke!!! Upam da ti bo Maja hitro nazaj zaspala!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 18.11.2008 21:06:00
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Trenutno sem , ker mi je škrat Majo zbudil. Joj, kako sem bila huda. Brala sem mu pravljico in ko sem začela z drugo (so kratke) me ni poslušal in seveda sem zaključila. vprašala sem ga kaj sem brala in valda ni imel pojma. Se mi zdi brezveze, da hrčkom berem pravljico in sem odšla in me je začel klicat in se jokat in to vedno bolj glasno. Sem ga hitro utišala pa še kazen si je prislužil za jutri. Nič risanke!!! Upam da ti bo Maja hitro nazaj zaspala!!! Je že.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 18.11.2008 21:06:53
|
|
|
|
sesil
|
kdaj (ob kateri uri)daste drugi obrok GH? moja dobi za kosilo Gh, včasih še za večerjo riževo kašico od millupe, ampak ponavadi ji ne tekne - ni lačna. drugače jo z užitkom je. zjutraj ji sploh nič ne dajem, razen mojega mleka.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 18.11.2008 21:07:26
|
|
|
|
barbaw
|
A se katera sliši kaj s TamaroJ??? Kako je kaj z njo? Na njo in Bojanc, ki nas redno bere se velikokrat spomnim. Javi se kaj Bojanc.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 18.11.2008 21:08:23
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil moja se tudi zmrduje ob zelenjavi. zgleda da je po mami. Pri nas pa gre vse v rit (razen mlečnih kašic) v majhnih količinah, samo moram taprav cajt izbrat . Skutke pa še nismo probali.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 18.11.2008 21:08:46
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil kdaj (ob kateri uri)daste drugi obrok GH? moja dobi za kosilo Gh, včasih še za večerjo riževo kašico od millupe, ampak ponavadi ji ne tekne - ni lačna. drugače jo z užitkom je. zjutraj ji sploh nič ne dajem, razen mojega mleka. Midve se zjutraj podojive, naslednji obrok- malica je skuta ali dojenje, kosilo-sadje, popoldanska malica - dojenje ali skuta/mlečna kaša, zvečer dojenje ali nič. Če nič ne je zvečer, je obvezno nočno dojenje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 18.11.2008 21:09:49
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil moja se tudi zmrduje ob zelenjavi. zgleda da je po mami. jaz pa jem zelenjavo, tako da vsaj preko mene kaj dobi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 18.11.2008 21:10:56
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil kdaj (ob kateri uri)daste drugi obrok GH? moja dobi za kosilo Gh, včasih še za večerjo riževo kašico od millupe, ampak ponavadi ji ne tekne - ni lačna. drugače jo z užitkom je. zjutraj ji sploh nič ne dajem, razen mojega mleka. naš ima zjutraj samo mleko,med 10.30-11 dobi sadje, okoli 13.kosilo-ponavadi zelenjavo z rižem ali krompirjem+AM,ker gre zelenjava težko dol ,okoli 15.30 skutko+AM,zvečer pa v AM 2 žlički grisolinota
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 18.11.2008 21:11:08
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso nekaj sem dobila na hitrco, ker sem nekje zasledila, da ni isto, ampak podatki so julijski: Minimalna bruto plača 566,53 € (minimalna plača navadnega delavca) Najnižja pokojninska osnova 761,59 € (za direktorje, ki so tudi lastniki) pa še TU Hvala tudi tebi! Bolj me zanima koliko imajo povprečno direktorji plače, če niso lastniki. Npr. če bi jaz in še en ali dva imeli firmo in bi hotli najet direktorja, koliko bi mu mogli plačat, da bi hotel opravljat to delo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 18.11.2008 21:12:33
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: kasso nekaj sem dobila na hitrco, ker sem nekje zasledila, da ni isto, ampak podatki so julijski: Minimalna bruto plača 566,53 € (minimalna plača navadnega delavca) Najnižja pokojninska osnova 761,59 € (za direktorje, ki so tudi lastniki) pa še TU Hvala tudi tebi! Bolj me zanima koliko imajo povprečno direktorji plače, če niso lastniki. Npr. če bi jaz in še en ali dva imeli firmo in bi hotli najet direktorja, koliko bi mu mogli plačat, da bi hotel opravljat to delo. To je pa odvisno tudi od njega koliko bi hotel imeti. Čimveč je moj moto. Pa brez zamere. Saj veš kako je. Verjetno bi hotel imeti manadžersko plačo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 18.11.2008 21:13:38
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil moja se tudi zmrduje ob zelenjavi. zgleda da je po mami. jaz pa jem zelenjavo, tako da vsaj preko mene kaj dobi tudi jaz nisem ravno fan od zelenjave.Kakšna špinača, zelje ja,drugo pa prepustim
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 18.11.2008 21:14:34
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil kdaj (ob kateri uri)daste drugi obrok GH? moja dobi za kosilo Gh, včasih še za večerjo riževo kašico od millupe, ampak ponavadi ji ne tekne - ni lačna. drugače jo z užitkom je. zjutraj ji sploh nič ne dajem, razen mojega mleka. Hm kokr kdaj. jaz sem opazila da naša raje zjutraj je GH ker popoldan je že zmatrana in noče jest po žlički. Par dni ji dajem zjutraj ko mi jemo zajtrk kašico Lino riž- jabolko -banana, potem, ji včasih uspe za kosilo pojest zelenjavo, zvečer(od 17-18) ji pa dam sadje s piškotom pred spanjem pa AM. Vmes pa dobi AM.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 18.11.2008 21:15:38
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil moja se tudi zmrduje ob zelenjavi. zgleda da je po mami. jaz pa jem zelenjavo, tako da vsaj preko mene kaj dobi tudi jaz nisem ravno fan od zelenjave.Kakšna špinača, zelje ja,drugo pa prepustim Jaz sem pa ful zelenjavarka
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 18.11.2008 21:16:20
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil moja se tudi zmrduje ob zelenjavi. zgleda da je po mami. jaz pa jem zelenjavo, tako da vsaj preko mene kaj dobi tudi jaz nisem ravno fan od zelenjave.Kakšna špinača, zelje ja,drugo pa prepustim Jaz jem v bistvu vse razen brokolija, cvetače, malancanov, pa verjetno bi se še kaj našlo. Ostal pa ja. Solato v velikih količinah.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 18.11.2008 21:16:52
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil moja se tudi zmrduje ob zelenjavi. zgleda da je po mami. jaz pa jem zelenjavo, tako da vsaj preko mene kaj dobi tudi jaz nisem ravno fan od zelenjave.Kakšna špinača, zelje ja,drugo pa prepustim Jaz sem pa ful zelenjavarka moto od : Od vse zelenjave imam najraje meso
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 18.11.2008 21:17:53
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil moja se tudi zmrduje ob zelenjavi. zgleda da je po mami. jaz pa jem zelenjavo, tako da vsaj preko mene kaj dobi tudi jaz nisem ravno fan od zelenjave.Kakšna špinača, zelje ja,drugo pa prepustim Jaz jem v bistvu vse razen brokolija, cvetače, malancanov, pa verjetno bi se še kaj našlo. Ostal pa ja. Solato v velikih količinah. Solate se tudi jaz ne branim,če je gor nariban sir in tatarska
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 18.11.2008 21:18:33
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil moja se tudi zmrduje ob zelenjavi. zgleda da je po mami. jaz pa jem zelenjavo, tako da vsaj preko mene kaj dobi tudi jaz nisem ravno fan od zelenjave.Kakšna špinača, zelje ja,drugo pa prepustim Jaz sem pa ful zelenjavarka moto od : Od vse zelenjave imam najraje meso Po moje je večina dedcev takih, no vsaj tisti, ki jih jaz po znam so antizelenjavarji
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?