|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: <<junijski princi in princeske 3.de...
18.11.2008 19:42:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

IZVIRNO SPOROČILO: ninny

Niny, RMRM...Jutri?

ne vem, je od mojega šoferja odvisnouser posted image RMRM kje si????

jaz sem za, tako da samo še uro in kraj določimo pa jeuser posted image

mala malica- upamuser posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3251
18.11.2008 19:42:53   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa

evo mene...sem šla zdej od vrat do vrat poslušat kdo hudiča vrta zdej in je bil sosed pod nami se je pol rajše moj šel zmenit dol kr jst sem mu hotla vrat zavit majke miuser posted image user posted image ..cel dan doma,pa se zdej spravjo vrtat ...to so oni sosedi k se že mesece selijo pa se še zdej niso priselili sem..idioti..matr sem jezna..no sej so nehali zdej ko je moj šel dola ..tolažim se stem da jauarja pričakujejo otročka...uuuuu milo za žajfo vam povem...to bo rock and roll...pa sama s sabo se bom žogla,skakala,pela  vrtala,vse živo bom delala....in se jim bom samo sladko smejala..komi čakam...no naj rodi kmalu vam povem da bomo ta boljši sosedi in najboljši prijatelji....user posted image .... 

taanikaa sam zate user posted image user posted image

saj bojo pol videli, kaj so počeli

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
18.11.2008 19:43:46   
Samsa

to je pa še za mojo dieto primernouser posted image

sem študirala tudi na to user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
18.11.2008 19:45:10   
Anonimen
hvala Samsa...se še čist tresem..no vsaj nehali so..

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3254
18.11.2008 19:45:18   
RMRM

IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

Povejte mi prosim, če vidite slikouser posted image

njami, to je pa tako apetitlichuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
18.11.2008 19:47:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

sem študirala tudi na to user posted image user posted image user posted image

hvalauser posted image

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3256
18.11.2008 19:48:42   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

CER

Moja Meri je pojedla cel kroznik cokolesnikauser posted image user posted image user posted image .

oj kleo a ni čokolešnik po 8.mesecu??sprašujem kr nevem...sem misla da je po 8.mesecuuser posted image  

Bravo Taanikaauser posted image ,to je bil samo hecuser posted image ,zares je imela pa kosmice,teh je pa res cel kroznik pojedla.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3257
18.11.2008 19:48:48   
RMRM

mala malica- upamuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  Je drugače jutri spet sonček napovedan, tko da bo pomoje ful lep dan

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
18.11.2008 19:49:24   
Samsa
a pol bi vam bolj odgovarjali sadni zajtrki? user posted image user posted image
Ni problem, vam bom pa to pripravljala.  Edino jutri nisem čist sigurna, da ga bom pripravila in kavo skuhala, ker grema zgodaj od doma.
Bom se pa potrudla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
18.11.2008 19:50:20   
Tina 28
no ...zdaj smo vse kle....hit ideja...a ostane mal vozičkanja in kavica na Bledu?

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
18.11.2008 19:50:56   
lunca14
user posted image user posted image user posted image misija opravljena,mami odhaja na fitnesuser posted image user posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
18.11.2008 19:51:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

no ...zdaj smo vse kle....hit ideja...a ostane mal vozičkanja in kavica na Bledu?

ja meni je prav

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3262
18.11.2008 19:52:23   
Anonimen

CER

Moja Meri je pojedla cel kroznik cokolesnikauser posted image user posted image user posted image .

oj kleo a ni čokolešnik po 8.mesecu??sprašujem kr nevem...sem misla da je po 8.mesecuuser posted image  

Bravo Taanikaauser posted image ,to je bil samo hecuser posted image ,zares je imela pa kosmice,teh je pa res cel kroznik pojedla.

aha...se mi je zdelo da tle neki ne štimauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3263
18.11.2008 19:52:47   
uvuv
Lunca, mi mamo tud bumbota! Je super. Sprva mi ni bil vsec, saj izgleda kot kahlica, ampak je mali tako zadovoljen, ko sedi v njem, gleda in prijema vse, kar je na dosegu.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
18.11.2008 19:53:45   
RMRM

ja, jaz sem za. Samo še uro, pa kje se na Bledu dobimo. Ravno premišljujem kje bi blo najbolj parkirat, Mislim da kar pri jezeru, saj tako al tako povsod plačaš parkirnino, pa najbolj kamot je , tam za Vilo Prešeren.

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
18.11.2008 19:58:10   
Anonimen

evo mene...sem šla zdej od vrat do vrat poslušat kdo hudiča vrta zdej in je bil sosed pod nami se je pol rajše moj šel zmenit dol kr jst sem mu hotla vrat zavit majke miuser posted image user posted image ..cel dan doma,pa se zdej spravjo vrtat ...to so oni sosedi k se že mesece selijo pa se še zdej niso priselili sem..idioti..matr sem jezna..no sej so nehali zdej ko je moj šel dola ..tolažim se stem da jauarja pričakujejo otročka...uuuuu milo za žajfo vam povem...to bo rock and roll...pa sama s sabo se bom žogla,skakala,pela  vrtala,vse živo bom delala....in se jim bom samo sladko smejala..komi čakam...no naj rodi kmalu vam povem da bomo ta boljši sosedi in najboljši prijatelji....user posted image .... 

Ja groza je s temi sosedi.user posted image
Pod nami je en 40letni samec,ki zgleda tako na stopniscu,olikan,prijazen...ampak ponociuser posted image ,muziko do fula...1x,je sredi noci zbijal in se zraven dru:jude,jude...je sel moz dol ga umirit.Potem je bilo nekaj casa mir,zdaj pa spet ponoci nabija.Zadnjic okol 23h sem sla jaz dol,ga vprasat ce je normalen,pa pravi prav z nedolzno faco"saj sploh nimam naglas"user posted image .Mu moz cez dan kontra daje z zogo,ki jo v steno nabija,potem da miruser posted image ,samo zvecer pa zoga odpade zaradi Meri.
Kreten res.
Zdaj grem se ostalo prebrat,ce je kaj pametnegauser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3266
18.11.2008 19:59:20   
Anonimen

ja, jaz sem za. Samo še uro, pa kje se na Bledu dobimo. Ravno premišljujem kje bi blo najbolj parkirat, Mislim da kar pri jezeru, saj tako al tako povsod plačaš parkirnino, pa najbolj kamot je , tam za Vilo Prešeren.

meni je ok, sedaj pa samo še ura

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3267
18.11.2008 20:00:54   
uvuv
Lonapo in ostale bolne oziroma z bolnimi user posted image , upam, da se vsi cim prej pozdravite. Miha se ni bil bolan in upam, da se dolgo ne bo.

Par dni nazaj je tekla debata o spanju. Nas ni priden "spalec." Ce bi bilo po njegovo, bi se vsako urco ali dve ponoci crkljal in dvakrat potegnil. Mami pa to nekako ne pase. user posted image Poskusili smo razlicne metode, na koncu smo ga pa pustili, da se je zvecer jokal in zaspal. Ce se zbudi ponoci, dobi za jesti okrog polnoci in okrog 4 ali 5, drugace pa ne. No, danes je spal od 00:30 do 9:30 in sem tako spocita, da ne vem, kaj bi z vso to energijo. Se mozek je opazil, da sem nenavadno dobre volje. user posted image

(odgovor članu uvuv)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
18.11.2008 20:02:53   
Anonimen

Jaz tudiuser posted image .

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3269
18.11.2008 20:06:09   
RMRM

user posted image user posted image user posted image  ne jokat prjatlca user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
18.11.2008 20:10:57   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image  ne jokat prjatlca user posted image

Kakor recesuser posted image .

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3271
18.11.2008 20:11:50   
anaj22
čer

za mano je en peklenski teden, zato nisem nč čvekala se opravičujem. Vidm da sem velik zamudila in ste pridno čvekale. Za nazaj ne bom brala ker bi mi ve pre na 4. del ušle user posted image
In kaj se kej dogaja?
Saša je krst uspel, predvidevam da. No tud mi smo ga dal čezuser posted image  z vsemi vzponi in padci user posted image
Zdej pa še mal slikic iz krsta
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
18.11.2008 20:18:12   
Anonimen
Moja Meri ga tudi nekaj biksa,noce spanckat,zgleda,da ji cokolesnik nagajauser posted image .Jo gre zdaj se Tali malo uspavat,ker ona pa to res obvladauser posted image .

Je bila pa Marisa danes zelo pridna,pojedla celo kosilo-krompir,celo malico-sadje,zvecer-kosmice vse,pa zjutraj je podrla rekord,ko je popila 210ml AM,pa vmes se 1x 180ml...da bo slo le tako naprej.

Mene pa zanima stolcek od Lunce,zakaj se priporoca,oz.v cem je fora?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3273
18.11.2008 20:19:47   
anaj22
mal sem na hit preletela zadnje strani

za vse ki ste bolni velik velik velik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lunca pogledala sem slikce ful so fajni tvoje fante, ti si pa itak zakon  jest mam enga za uštimat pa sem brez energije, ti pa tri pa maš skoz polne baterijeuser posted image

saša ful ste bli luštni za krst user posted image user posted image user posted image

tanika Žan je pa orenk dec, kok sem hvležna da žvimo v bajti, ker jest bi v bloku pomoje znorela. Pa sej bodo vidl kako je če maš otroka pa ti en poglav skače

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
18.11.2008 20:44:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

nya - "operacija ikea" uspela.

kuluser posted image

čokolade in lešnikov se ne sme do 1. letauser posted image

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.