|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: <<junijski princi in princeske 3.de...
18.11.2008 18:15:24   
lunca14
Joj,pa kaj je danes v zraku,danes se maj samo joka,joka,pa joka,za pop........lun se ni popoldne naspal in je tud samo jokal,jokal,za pop........,enej,pa veselo nagaja maju in ga spravlja ob živce,za pop.......,za povrh vsega sem spet sama,za pop........ampak,zdejle posesam nahitro nardim večerjo,se najejo,skopam luna in gre spat,skopam eneja in gre spat,pa še maja skopam in gre spat,pride moj možek,ga nahranim,skopal se bo samuser posted image ,se bo ulegel na sedežno in zaspal,jaz pa odvihram na fitnesuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
18.11.2008 18:16:01   
lunca14
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image evo,tok pop............da se mi je nova stran odprlauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
18.11.2008 18:17:22   
lunca14
lonapo in anamor................čim hitreje se pocartajta,pa vem,kako vama je,sem vse to dala skoziuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
18.11.2008 18:18:00   
lunca14
user posted image user posted image user posted image user posted image spet sem sama,ma grem misija uspavanjeuser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
18.11.2008 18:22:32   
beyba
pa lunca ti si super mamauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jst mam enga štrukla pa sem včasih čist fertik....

lanapo in anamoruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čimprej se pocajtite...vem kako je smo mel prejšnji vikend žure tri noči zaporedoma nisem spala nič....

Ela je moj največji zaklad, ki dopolnuje moje življenje v popolnost!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
18.11.2008 18:37:46   
mtinca1
anamor, lonapo, lunca - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nya - "operacija ikea" uspela.

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
18.11.2008 19:10:25   
lunca14
user posted image user posted image user posted image user posted image eden že spi,na vrsti drugiuser posted image user posted image stuser posted image anje se je umirilo                                                                  

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
18.11.2008 19:12:20   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

user posted image user posted image user posted image user posted image eden že spi,na vrsti drugiuser posted image user posted image stuser posted image anje se je umirilo                                                                  

user posted image user posted image user posted image user posted image go lunca go lunca

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
18.11.2008 19:14:04   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

user posted image user posted image user posted image nikjer nobeneuser posted image user posted image user posted image user posted image
beyba............ za pikicouser posted image user posted image user posted image

se podpišem pod tole user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
18.11.2008 19:24:27   
Samsa
Povejte mi prosim, če vidite slikouser posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
18.11.2008 19:30:03   
Samsa
spet moji monologi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
18.11.2008 19:32:01   
lunca14
user posted image user posted image user posted image drugi že spi,samo še eden padeuser posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
18.11.2008 19:33:10   
Anonimen

anamor, lonapo, luncauser posted image user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3238
18.11.2008 19:33:19   
Tina 28
Bravo Lunca...lepo po vrsti po desnem praviluuser posted image .
Poznam to...vsak večer  tole spravljanje spat...najrej eden potem drugi za jest, pa za kopat....pa pravljica pa uspavanje...pa mala zaspi in dam Nejca spat...pa se Anja zbudi in še Nejca zbudi in jamra, da ne more zaspat, da mu je vroče, žejen,....ti maš pa še + ena....verjetno ti tudi od 18.00 do 21.00 ne veš kako ti je imeuser posted image .

Samsa...ti mi pa take lušte vsakdan delaš...na žalost vidim slikco in si bom mogla kak anjin slinček priezat.

Niny, RMRM...Jutri?

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
18.11.2008 19:33:24   
lunca14
samsa................user posted image user posted image user posted image user posted image se vidi,se vidi,slikca,precej dobro zgledauser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
18.11.2008 19:33:31   
Anonimen
CER

Moja Meri je pojedla cel kroznik cokolesnikauser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3241
18.11.2008 19:34:17   
Anonimen
Pri nas še nobena ne spi, Ema je bila tud danes nekaj tečna, ni in ni hotela sama zaspat čez dan, tako da sem jo morala dvignit in zaspi na rokah v parih sekundah.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3242
18.11.2008 19:35:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

CER

Moja Meri je pojedla cel kroznik cokolesnikauser posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3243
18.11.2008 19:35:11   
Anonimen
evo mene...sem šla zdej od vrat do vrat poslušat kdo hudiča vrta zdej in je bil sosed pod nami se je pol rajše moj šel zmenit dol kr jst sem mu hotla vrat zavit majke miuser posted image user posted image ..cel dan doma,pa se zdej spravjo vrtat ...to so oni sosedi k se že mesece selijo pa se še zdej niso priselili sem..idioti..matr sem jezna..no sej so nehali zdej ko je moj šel dola ..tolažim se stem da jauarja pričakujejo otročka...uuuuu milo za žajfo vam povem...to bo rock and roll...pa sama s sabo se bom žogla,skakala,pela  vrtala,vse živo bom delala....in se jim bom samo sladko smejala..komi čakam...no naj rodi kmalu vam povem da bomo ta boljši sosedi in najboljši prijatelji....user posted image .... 

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3244
18.11.2008 19:35:44   
Samsa
hvala za odgovore, čeprav sem vam lušte naredla user posted image user posted image

Moja Meri je pojedla cel kroznik cokolesnika .

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3245
18.11.2008 19:35:54   
lunca14
Ja,ja tina,točno tako,mam zelo rada svoje otroke,ampak najraje jih imam zvečer,ko lepo zaspijouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
18.11.2008 19:36:35   
Anonimen

Niny, RMRM...Jutri?

ne vem, je od mojega šoferja odvisnouser posted image RMRM kje si????

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3247
18.11.2008 19:37:07   
Anonimen

CER

oj kleo a ni čokolešnik po 8.mesecu??sprašujem kr nevem...sem misla da je po 8.mesecuuser posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3248
18.11.2008 19:37:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

Povejte mi prosim, če vidite slikouser posted image

to je pa še za mojo dieto primernouser posted image

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3249
18.11.2008 19:41:48   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

Niny, RMRM...Jutri?

ne vem, je od mojega šoferja odvisnouser posted image RMRM kje si????

jaz sem za, tako da samo še uro in kraj določimo pa jeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.