biba007
|
Dobro jutro pupike! Pri nas je sonček, ne morš verjet!! Že zjutraj, brez megle Akhem, no ja, mogoče je pa zjutraj zmeri tkole, pa jest prepozno vstajam.. Ja, bi znal bit Gospodarica, pri nas je situacija podobna - menstruacija po praznikih etc. No, pa smo se z Reškotom zmenili, da gremo v postopek v februarju. So mi sestre rekle, da se moram prej še enkrat oglasit, in so mi kar dale datum - 19.1. Sicer mi ni čisto jasno, zakaj, ampak oni že vejo. Bodo pa menda januarja čisto zasedeni, tako da je mogoče najbolj pametno čim prej poklicat, pa se naročit. Dejzika in Pikovitka in druge (a sem mogoče kaj pomešala?), preden greste v fanatične prehranske transformacije, mogoče še tale izkušnja: že kakih 10 let se pridno izogibam ogljikovim hidratom, enostavnih sladkorjev skorajda ne jem (nič kruhka, krompirčka, riža ipd.). Mojemu telesu to pač paše, je super za ohranjanje teže, pa še crejvingom (hm, bom poskusla tole prevest, neustavljivim željam po točno določeni hrani?) se človek izogne. No, pa sem na istem kot večina tule, nič bebejev, pa sigurne ne zato, ker se premalo trudimo.... A, pa še glede kilc: nisem nobena preklja, ampak je moj G. potuhtal, da bi se probala še mal zredit za (tole pač ni ekzaktna znanost, pa probajo z vsem, ki bi znalo bit dejavnik za zanositev). Za crknit!!! No, ampak česa vsega na naredimo za našo ljubo deco...pa smo šli na fattening dieto. Sliši se smipl, ampak mislim, da česa težjega v življenju še nisem počela... Finta je namreč v tem, da se KONTROLIRANO in ZDRAVO rediš. Encore, za crknit. Sem na koncu pridobila 6kg namesto priporočenih 4kg, pa še lačna sem ves čes. Ni fino Evo, pa še subsumpcija: po mojem se kaže lotit tehle sprememb v življenju z zrnom soli, pa ne vseh naenkrat. Mimogrede, a je katera že bila v novi Ikei v Celovcu?
|