ninocka
|
Čestitke vsem, ki praznujete in pihate svojo 1. svečko!!! In čestitke tudi mamicam!!! Jst tud nimam nobenga časa, v sluzbi gužva (čar telefonov po 1 EUR ), doma sem pa potem že tako utrujena, da zaspim že, ko dajem Rubna spat. Je bil pa Ruben v četrtek in petek v varstvu pri tašči, ker je imel povišano temperaturo. V petek zvečer je pa dobil pikice po trebuščku in hrbtu. V soboto sem klicala P, opisala simptome in smo nekak prišli do ugotovitve, da je imel 6. bolezen. Bega me edino, ker ni imel ful tipično visoke temperature. danes je že v vrtcu, pikice počasi izginjajo, razpoložen je pa že od petka normalno. Vikend jebil dokaj naporen '- v soboto smo praznovali RD od nečakinje in tasta, tast se je ful slabo počutil, je mel temperaturo, tko, da sta s taščo šla potem ob 12h ponoči na urgenco in so ga obdržali v bolnici. Verjetno so ledvični kamni Včeraj pa je praznoval RD od sestrične mali in je imel praznovanje v eni telovadnici. Ruben je bil čist navdušen nad poligonom in je fiul plezal po tistih blazinah, najbolj fajn se mu je pa zdel gimnastični parter, ker se je rahlo odbijal in se čist sam je lahko laufal po njemu oz. vijugal kot pijanček Škoda edno, ker je bil zaspan in potem bolj tečen. evo to je to na hitrco... Soni, a veš, da sem lih par dni, preden si ti napisala za te afektne napade, brala tuki na enmu forumu o tem...no, sej naš, HB, nima tega, sm včasih od užaljenosti mal pozabi dihat Je pa za tiste hude oblike ful hudo martita, jst vse prevlke za avtosedeže, tud od vozička perem v stroju na 30, mal z nizjimi obrati centrifuge