|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberski malčki 2007
18.11.2008 22:23:31   
gruška
IZVIRNO SPOROČILO: nicolina

Jaz grem počasi spat, nočko...

Jutri zvečer pridem na čvek, a prav?user posted image

Jaz za jutri in četrtek ne obljubim, potem bom pa tko sama 10 dni, pa bom zvečer mela čas klepetat z vami ... user posted image

Nočko, gledam Housa....

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 276
18.11.2008 22:23:33   
kanarka

IZVIRNO SPOROČILO: gruška

Kanarka, kdaj prideš v Slo in kam? Upam, da se vidimo!!!!?!!!!

Priletiva v petek zvečer in oddideva čez 2 tedna. Z veseljem prideva kam...sam me morte usmerit (od Celja do Lj). Koper odpadeuser posted image . Pa bolj popoldan, ker moram dopoldan delat, čez vikende pa po žlahti laufat.

Making the decision to have a child - It's momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 277
18.11.2008 22:25:44   
Ilije
IZVIRNO SPOROČILO: Dajica

Sem se odlocila, da preden grem v sluzbo, pridem do 1000.user posted image user posted image user posted image Tko da se bom veckrat oglasilauser posted image user posted image user posted image user posted image Juhuhu, a ste vesele?user posted image user posted image

Se ti pridružujem v lovu na 1000user posted image .

Drugače pa en lep večerni pozdrav vsem čvekam!

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 278
18.11.2008 22:25:49   
gruška
IZVIRNO SPOROČILO: kanarka
Priletiva v petek zvečer in oddideva čez 2 tedna. Z veseljem prideva kam...sam me morte usmerit (od Celja do Lj). Koper odpadeuser posted image . Pa bolj popoldan, ker moram dopoldan delat, čez vikende pa po žlahti laufat.

Kje pa boš drugače stacionirana? A se kar v Lj. dobimo?

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 279
18.11.2008 22:36:33   
Nana Liza
UUUUUUU dons pa čvekate, pa glih Tevž ima že budnico. user posted image

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 280
18.11.2008 22:40:09   
Nana Liza
Tevž se premislil in zaspal. user posted image Če se boste kaj naslednji teden bolj popoldne zmenile, bova prišla tudi midva s Tevžem. S Tevžem uživava še 3 dni mojega dopustovanja. user posted image

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 281
18.11.2008 22:47:45   
kanarka

Kje pa boš drugače stacionirana? A se kar v Lj. dobimo?

user posted image Gruška, vidim, da slabo bereš. Veliko v Velenju in malo blizu Kamnika. Lj mi je ok, ker bom tudi tam kar dosti. Katere dneve še ne vem, ampak bom prilagodila.

Making the decision to have a child - It's momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 282
18.11.2008 22:51:23   
gruška
user posted image Gruška, vidim, da slabo bereš. Veliko v Velenju in malo blizu Kamnika. Lj mi je ok, ker bom tudi tam kar dosti. Katere dneve še ne vem, ampak bom prilagodila.

Dajica: večinoma Velenje, nekaj tudi Šmartno pri Kamniku.

Tole sem pa res spregledala .... user posted image  

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 283
18.11.2008 22:51:35   
kanarka
IZVIRNO SPOROČILO: Nana Liza

S Tevžem uživava še 3 dni mojega dopustovanja. user posted image

Izkoristita na polno!!!

(Elizabeth Stone)

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 284
18.11.2008 22:52:41   
kanarka
Gruška ni panike...sam da ni kaka demenca na pohoduuser posted image

(Elizabeth Stone)

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 285
18.11.2008 23:06:52   
gruška

Joj, ne klič hudiča, tast umira zaradi nje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 286
18.11.2008 23:14:53   
scubadiver
Čer čveke,

sem prav vesela da je danes mal bolj zaživel tudi RR user posted image . SEm ful pogrešala tole.
Lana danes nikakor ni hotla zaspat. Sva jo uspavala do pol 11h. Sploh ni hotla zaspat. Nimam pojma kaj ji je blo. No ja, zdej na srečo spi, upam, da bo tko tud ostalo.

Joj Gruška kako sem fouš tvojemu dragemu. Upam da se bo ieml super. No sej vem da se bo imel user posted image .

Kanarka jaz tudi ful upam, da se nam uspe dobit. Sicer tudi jaz z naslednjim ponedeljkom spet začnem delat user posted image user posted image , ampak če bi se dobile popoldne bi pa lahko prileteli z lano. Bi te res rada spoznala user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 287
18.11.2008 23:40:16   
ajtak
No pa smo le mal zalaufale sceno...

Kanarka tudi jaz bi te rada vidla, celje/ ljubljana, sem fleksibilna haha...

Ojoj gruska a zarad demence se loh tud umre, user posted image  za tasta in za vas okrog njega...

Nc, zdej grem pa js tud spat. Pa mojga nagnat s kavca v pojstlo user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 288
18.11.2008 23:51:05   
barika
čeeeeeeeeeeeeeerrrr user posted image user posted image
vam povem veselo novico za mene... Martin ni dobil vrtca, in še par mesecev ne bo prostora v Celjuuser posted image  (razen kak odročen vrtec. peš je pa kr malo daleč hodit po otroka, še posebej pozimi)user posted image . Je moj kr debelo pogledal, češ kako bom pa za dva skrbelauser posted image ... ja Martin gre septembra v vrtec pa bo,aneuser posted image .
no resno, ta mesec vadiva, naslednji mesec pa zares v nove "boje" za user posted image

Ajtak, a si šla na razgovor, kako je bilo???

Kanarka, sej boš kej bo City centru, Tuš-u, Mercatorju hodila ne, da si boš zalogo za peko naredla, a nede da boš??user posted image

Gruška, ja koga bo pa tvoj vzel zraven, da se tebe tolk otepa?user posted image  No, upam, da bo užival.

lahko noč babnce

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 289
19.11.2008 8:37:13   
Dajica
Dobro jutro!
Ena kavica za vse zaspanke user posted image .
Vcerajsnji kino je uspel. Full lep film, pa tud mal zalosten. Ampak se ga je splacalo it gledat.
Nc, greva s Kajo na zajtrk.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 290
19.11.2008 8:38:48   
Dajica

IZVIRNO SPOROČILO: Ilije

Sem se odlocila, da preden grem v sluzbo, pridem do 1000.user posted image user posted image user posted image Tko da se bom veckrat oglasilauser posted image user posted image user posted image user posted image Juhuhu, a ste vesele?user posted image user posted image

Se ti pridružujem v lovu na 1000user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 291
19.11.2008 8:40:11   
Dajica

Gruska-a res ne mores zraven, pa se vsi 3 otroc? Pa se trije slepi potniki (nasa malenkostuser posted image )? Dej pozanimaj se! user posted image

Sem vprašala .... no go .... user posted image user posted image user posted image

Oh, kaksna skoda. Pa mogoce drugic. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 292
19.11.2008 9:21:12   
kanarka

Joj, ne klič hudiča, tast umira zaradi nje user posted image user posted image user posted image

Gruška oprosti, nisem vedela. Zdej mi je pa hudouser posted image .

Dobro jutro!

Scuba, upam, da ste dobro spali. Včasih ga sam tolk sračkajo, da potem cenimo tiste pridne dneve in smo veseli, da so taki zlati otročički.

Midve šibava na sprehod, da zbereva še zadnje sončne žarke na zalogo.

Barika, sevede bom šla na klasično slovensko fasngo, zraven pa še kofe spila in bo. Sam naša ta mala je ravbar, tako, da pripravi svojga Martina na trdo žensko rokouser posted image .  

Adijo

(Elizabeth Stone)

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 293
19.11.2008 10:22:49   
scubadiver
Dobro jutro čveke,

Dajica hvala za kavico user posted image

Lana je po težkem uspavanju po dolgem času spala kot angelček. Brez da bi se zbudila je prespala noč v svoji posteljici. To se res že dolgo ni zgodilo. Se je moj kr ustrašil zjutri ko je ni blo med nama user posted image . Ob pol osmih sem jo pa komaj zbudila, ker je šla danes po enem tednu spet v vrtec.
Ko sem jo oddala ni bilo nobenih težav, se je takoj smejala vzgojiteljici, tako da upam, da bo pridna. Jo grem ob 2h iskat, če me ne bodo prej klicali.

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 294
19.11.2008 11:50:27   
sonchek
Dan, dan...
evo jaz se ponižno javljam iz službe...naša princeska je doma v varstvu pri tašči, ker mi je čez vikend spet zbolela...jutri gre pa spet v vrtec...bomo videli kako in kaj bo...

grem mal delat...se beremo...
papa

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 295
19.11.2008 12:25:57   
Dajica
Joj babuške, jaz sem tko vesela, sem sla pogledat, kaj delajo delavci, pa sta 2 sobi ze skor pobeljeni in to ze z barvami!user posted image user posted image user posted image Se mal, pa boooooooooooooo!!!!!! REs sem tko vesela, da sem vam mogla takoj povedat. Kaja ima tko lepo nezno NE roza, ampak vijolicasto sobico. Jupi, jupi, jupi...........

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 296
19.11.2008 13:16:57   
scubadiver

Joj babuške, jaz sem tko vesela, sem sla pogledat, kaj delajo delavci, pa sta 2 sobi ze skor pobeljeni in to ze z barvami!user posted image user posted image user posted image Se mal, pa boooooooooooooo!!!!!! REs sem tko vesela, da sem vam mogla takoj povedat. Kaja ima tko lepo nezno NE roza, ampak vijolicasto sobico. Jupi, jupi, jupi...........

Super super!
Moram pa rečt da sem ZELO presenečena da Kaja ne bo v roza sobici. To ti pa ni podobno user posted image

Šibam v trgovino in potem po mojo princesko v vrtec. Jo že prav pogrešam!

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 297
19.11.2008 13:55:23   
Tanayya29
OOOOO sm nazaj,sam pozdravim vas...

sem vas pogrešala,zdj pa šibam h P.,pol kaj več....

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu alex28)
Neposredna povezava do sporočila: 298
19.11.2008 14:23:24   
nicolina
Ooooo Tanayya, končno.... smo te ful pogrešale...user posted image

Dajica user posted image user posted image  za sobici.

Jaz sem se pravkar najedla, zdej greva pa s Tinom mal pančkat.... se javim zvečer.

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 299
19.11.2008 16:49:24   
Oranža
Ooooooooooooooooooooooooooooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  super spet smo v ''feelingu''........

Tanayya WBuser posted image user posted image user posted image . Sem bla v šopingu...pridem zvečer pogledat kaj dogajauser posted image

Kanarka če prideta v Lj tud jst pridemuser posted image

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?