|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijke 2009
17.11.2008 14:38:05   
amaya
Ja jaz tudi že o imenih tuhtam. V 1 sem imela samo za fantka in je bil fantek. Sedaj imam samo za punčko, tako da je nekaj upanja user posted image

Meni je tudi Jakob lepo ime, čeprav ga sama nikoli ne bi dala, ker sem nora na tuja imena. Tudi sama imam tako ime. Pa še na E mora bit, ker smo sami E-ji doma user posted image user posted image user posted image Pa naj bo še ta, da "ne bo izobčen" bi rekla ena moja prijateljicauser posted image

Princeska: kako je kaj z babico...Upam, da bolje. Res niso lepe take stvari, še predvsem, če so otroci vpleteni in še sami zaradi tega trpijo. Mene je kar malo strah, ker imam zaenkrat vse žive in zdrave okoli sebe. No le enega nonota sem izgubila, ampak z njim nisem bila v kontaktih, tako da me ni ne vem kako prizadelo. žal!

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
17.11.2008 14:40:23   
manna
Ja, tudi moja migrena se tako začne - najprej ne čutim leve roke (vedno leva) pa ne vidim leve polovice pred sabo - tko smešno, če na primer berem, lahko preberem samo desno polovico besede, ne vidim pa leve polovice. Svašta res. Pa migeta mi tudi pred očmi na začetku. No, potem pa to hitro mine in se začne glavobol in bruhanje. Ne želim nikomur kaj podobnega !!

No, glede Jakoba sem se pa že premislila... Mislim da bova zbrala kakšno bolj redko ime.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
17.11.2008 14:46:43   
bačko
Manna no potem pa imava iste migrene.Ja res tega nobenemu ne privoščim.
Jaz pa bi fantku dala ime Uroš po mojemu pokojnemu očetu.Samo se moj ne strinja.Ga bom že pregovorila.user posted image

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
17.11.2008 14:48:17   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: July08

IZVIRNO SPOROČILO: Janci F

Danes so mi končno dostavili po pošti AngelSound in vam povem, da je to prav super zadeva.
Res je, da kar malo iščeš srček, ker je rako majhno dete še, ampak vseeno se ga sliši in to je prav magičen trenutek.
Oba z možem sva napeto poslušala srček in bila presrečna.

Oj, a lahko prosim poveš, kje si ga naročila in koliko stane. in kako zadeva deluje?
Vnaprej hvala!

Živjo,
AngelSound sem naročila preko ebaya, bil je okrog 30€ in je nov.
Potem sem pa še v lekarni kupila gel (malo več, kot 1€) - malo gela nanesem na trebuh, slušalke dam na ušesa in "škatljico" dam na trebuh in tako slišim lahko bitje srčka mojega dojenčka.
Prav zanimo se tudi sliši premikanje - čeprav občasno ne vem ali je to dojenček ali moja prebava.

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
17.11.2008 14:53:12   
July08
Janči, hvala za odgovor. po moje si ga bom tudi jaz kupila, ali pa bo želja za kakšnega dobrega strica v decembru user posted image

"Odločitev, imeti otroka je pomembna.
To pomeni odločiti se za vedno,
da bo naše srce hodilo naokoli zunaj
našega telesa."
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
17.11.2008 14:54:56   
bačko
Janci lepo poslušanje ti želim!user posted image user posted image user posted image user posted image Samo ne svoje prebave ampak user posted image .

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
17.11.2008 19:08:28   
Anonimen
Pozdravljene po dolgem času. Ne javljam se pogosto, ker se enostavno ne morem (ni časa, pa mal lenobe, pa še kaj bi se našlo, pa nebi sedaj o tem). Hotela sem vas samo pozdravit in vam povedat, da je z mano vse ok. Sem bila danes pri G. in je z dojenčkom vse ok. Dobila sem celo slikico mojega fižolčka user posted image . sedaj pa imam pregled 11.12. Pa še za NS se moram prijaviti.

Lep večer vsem!

(odgovor članu bačko)
  Neposredna povezava do sporočila: 1432
17.11.2008 19:10:44   
Anonimen

user posted image    user posted image    user posted image

NOSEČKE
                          user posted image

PDP           IME                      (št. ,št. )         PREGLED    NS

XX.06.

user posted image  frčafelca                  (1user posted image , user posted image 0 )     
user posted image  mery15031981      (?user posted image , user posted image ?)                    ?
user posted image lajla                           (2user posted image , user posted image 1)                ?

user posted image bozza                         (?user posted image , user posted image ?)      

user posted image mucica                      (2user posted image , user posted image 1)                
user posted image *alina*                      (1user posted image , user posted image 0)                             24.11
user posted image *blu*                         (3user posted image , user posted image 1)                             21.11
user posted image borisina                      (?user posted image user posted image ?)
user posted image anonimna                 (?user posted image , user posted image   ? )     
user posted image  Vera*                         (?user posted image , user posted image   ?)       
user posted image princ_princeska         (1user posted image , user posted image  0)       
user posted image ronja1a                       (?user posted image , user posted image ?)
user posted image nina16                         (?user posted image , user posted image ? )     

user posted image bambinca                     (2user posted image user posted image 1 )        21.11.   
user posted image nenah83                      (1user posted image , user posted image 0 )   
user posted image Goldy                            (? . ? )
user posted image Cesarica 13                  (2user posted image0user posted image )              4.12. NS 
user posted image Tej_a                             (? . ?)              
user posted image salcka                            (? . ?)             

user posted image  Liam                                  (? user posted image , user posted image  ?)     

user posted image  Meti21                              (3 user posted image , 1 user posted image )

01.06.

user posted image  deja777                      (2user posted image , user posted image  1)                        24.11
user posted image pinkiponki                   (3user posted image , user posted image  2)                         20.11

02.06.

user posted image kakteja                        (?user posted image , user posted image  ?)       

04.06.

user posted image   Janci F                       (1user posted image ,user posted image 0)                         NS: 9.12

user posted image  Lajan                           (2user posted image , user posted image 1)

user posted image frutela                         ( ,   )       

06.06.

user posted image kim09                          (2user posted image , user posted image  1)      
user posted image bačko                           (2user posted image , user posted image  1)                    28.11.
user posted image  emelly                      (2user posted image user posted image 1)                        28.11       

07.06.

user posted image  Ribička                         (1user posted image , user posted image 0)    

08.06

user posted image manna                          (1user posted image , user posted image 0 )                         NS:25.11

user posted image tadejluka                     (3user posted image ,   2 user posted image )                         NS 25.11.

user posted image Nastyaa                         (1user posted image , 0 user posted image )                               24.11

09.06.

user posted image Metimenka                   (1user posted imageuser posted image 0)       

10.06.

user posted image   bibi                             (2 ,  1)       02.12. (2)          01.12.
user posted image   Mala_ princeska       (2user posted image , user posted image 1 )  19.12(2)       (05.12. NS )

user posted image    Hanuši                      (2user posted image , user posted image  1 )       9.12. (2)       1.12.  

11.06.

user posted image lenika                         (2user posted image , user posted image 1)                                28.11.

13.06.

user posted image Julyo8
                      (3 , 2 )                                           8.12.

user posted image princ_princeska         (1 ,  0)     

14.06.

user posted image miškamaška08             (2user posted image , user posted image 1 )        

15.06.

user posted image Mojjaka                          (1user posted imageuser posted image  0)          

16.06.

user posted image  Mateja***                      (2user posted image , user posted image  1 )

user posted image pika1977                         (2user posted image , 1 user posted image )                         5.12.

17.06.
user posted image loveforever                   (3user posted image
, user posted image 1 )                            11.12 

user posted image amaya                         (2user posted image , 1user posted image )                                5.12.

user posted image  Majana79                    (1user posted image , 0 user posted image )                               9.12.

18.06.

user posted image tincaminca                    (2user posted image , user posted image 1 )        
user posted image   natasa28                     (2user posted image user posted image 0 )         

19.06.

user posted image Anonimna                      (?user posted image ,  ? user posted image )          25.11

20.06.  

21.06.  

user posted image ulsi25                           (1user posted image , user posted image 0)           
user posted image maycha                        (1user posted image , user posted image 0)          18.11.                 

23.06.  

user posted image fragola                           (?user posted image , 0user posted image )            

user posted image Anonimnauser posted image              (1user posted image , user posted image 0 )          1.12.

24.06.

user posted image 22zlatolaska19             (3user posted image ,2user posted image )
user posted image  Gantar                          (2 user posted imageuser posted image   0)     11.12.      

25.06.  

user posted image anjaPH                          (2 user posted image , user posted image 1 )        
user posted image m2ip                             (2 user posted image , user posted image  2 )            15.11.         
user posted image emmi                            (2 user posted image , user posted image  1 )              

27.6.

user posted image  Bjondi                           (2 user posted image , user posted image  1)            13.11

28.06.

user posted image   Naja*                            (2 user posted image , user posted image  1)         

29.06

user posted image Banči06                             (2user posted image  , user posted image 1)

30.06.

user posted image  Farmacevtka81             (2 user posted image , user posted image  1)        

user posted image  
Banananjam                    (?user posted image , user posted image  ? )       

SKUPAJ JUNIJSKIH   2009  = 63

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI        DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA           SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                      ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.            VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                            NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

• urejanje dokumentacije

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

[/quote]

(odgovor članu amaya)
  Neposredna povezava do sporočila: 1433
17.11.2008 22:25:30   
bjondi
mala_princeska... v kisu so kvasovke,ki se lepo bohotijo in vzhajajo v telesu in ,če meniš da ti ne ustreza ga zamenjaj za limono...pri nas solate jemo že kako leto samo z limono ,ker meni kis ni odgovarjal za želodec-je bla tud driskica po njemu.

Če pogledaš drugače pa je limona še vir vitaminov ,da jo ne piješ samo k že zbolimo ampak za preventivo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
18.11.2008 8:00:32   
Anonimen
Dobro jutro!

Vidim, da se že o imenih pogovarjate. jaz še o tem ravno nisem razmišljala, vendar sma imela že za prvegauser posted image izbrana imena za fantka in punčko. in ker je bil fantek sma rekla, da ime za punčko ostane. samo do PDP-ja je še daleč in si še lahko premislim.user posted image
Me pa čedalje bolj muči, da bi vprašala, kaj bomo imeli. moj je rekel da ne, jaz pa ne vemuser posted image . v ponedeljek imam NS in bi verjetno že lahko vprašala. user posted image

(odgovor članu bjondi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1435
18.11.2008 8:04:25   
*alina*

Dobro jutro punce! Sem v službi in gledam kako zunaj lepo sonček sije...in me kar mine da bi karkoli naredila.

Prosim za vaše mnenje, ker ne vem a sem jaz malo čudna al vsi drugi...namreč...moje prijateljice so  v večini kadilke. In ko se gre kam na pijačo se seveda sedi zunaj. Odkar sem user posted image sem že večkrat omenila, da ne mislim zmrzovat pod pečkami, ker je zdaj bistveno drugačna situacija in ne gre samo za moje zdravje ampak za zdravje mojega otročka! In včeraj šok...zunaj je bilo 6 stopinj pa me je ena prijateljica kljub temu vztrajno prepričevala naj sedimo zunaj in naj se pokrijem z dekcami?! Pol mi je pa poču film in sem rekla da grem v tem primeru raje domov. Začuda smo se potem le vsedli noter... razočarane seveda.
Ne vem no, jaz sem kar mal razočarana nad takšnim razmišljanjem...vedno sem potrpela in se prilagajala, zdaj je pa res takšna situacija, da ne morejo zahtevati od mene, da sedim zunaj?! Ma še katera takšne "probleme"?

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
18.11.2008 8:23:24   
lenika
Alina kot bivša kadilka jih po svoje razumem. One razmišljajo samo o tem, da bi si prižgale cigareto, ne glede na to koliko je stopinj in ne glede na to, kdo je zraven. Tudi moje kolegice so kadilke in do sedaj sem vedno sedela zunaj, ker še ni bilo tako mrzlo. Sedaj pa ne vem, verjetno bom manj pogosto hodila na pijače ali pa izpila v 10 minutah in odšla. Nikakor pa ne bom od kadilk poskušala zahtevat, da grejo noter, ker vem kakšno trpljenje ro prinese njim. Pa tukaj ne mislim nič slabega, samo, če nisi kadilka in nisi nikoli bila tega ne moreš razumet. Pa ne, da jih zagovarjam , ker vem, da je to strašno grda navada, ampak tako pač je in kadilec pač ne razmišlja tako.

Deja777 midva sva tudi imela v prvo izbrani imeni za fantka in punčko in ker imamo fntka, nam je ostalo ime za punčko, ki pa nama sedaj po treh letih ni več tako všeč.user posted image

Imam pa zadnji teden problem s hlačami, ker so mi prav samo še ene, pogojno dvoje hlače. To pomeni, da mi bodo kmalu prav samo še ene. Sedaj pa ne vem ali naj potem šaltam kar na nosečniške, ki jih imam še od prve nosečnosti ali naj si kupujem nove. Verjetno bom kmalu začela kar z nosečniškimi, ker mi je škoda denarja za hlače, ki mi bodo potem prav 1 mesec. Sicer sedaj do 2.decembra dokler sem na bolniški ni pa nike, potem pa ne morem hodit v službo samo v enih hlačah.

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
18.11.2008 8:38:13   
*alina*
IZVIRNO SPOROČILO: lenika
Alina kot bivša kadilka jih po svoje razumem. One razmišljajo samo o tem, da bi si prižgale cigareto, ne glede na to koliko je stopinj in ne glede na to, kdo je zraven. Tudi moje kolegice so kadilke in do sedaj sem vedno sedela zunaj, ker še ni bilo tako mrzlo. Sedaj pa ne vem, verjetno bom manj pogosto hodila na pijače ali pa izpila v 10 minutah in odšla. Nikakor pa ne bom od kadilk poskušala zahtevat, da grejo noter, ker vem kakšno trpljenje ro prinese njim. Pa tukaj ne mislim nič slabega, samo, če nisi kadilka in nisi nikoli bila tega ne moreš razumet. Pa ne, da jih zagovarjam , ker vem, da je to strašno grda navada, ampak tako pač je in kadilec pač ne razmišlja tako.

Saj tudi jaz nikogar ne obtožujem, sploh ne, tudi sama sem včasih kadila. No nikoli nisem bila neka strastna kadilka, recimo da sem sem pa tja kakšnega prižgala. Še lani sem sedela zunaj z njimi, tudi če je bil minus in tudi letos sem že stokrat povedala, da razumem kako je in da bom zato raje doma. Pa me zvlečejo ven in "silijo" da sedim zunaj. Res jih popolnoma razumem, samo vseeno...zdaj se mi zdi, da je situacija pač taka, da se je treba prilagodit. No pa sej vseeno...malo jamram...bom zimo kar lepo preživela doma na toplem.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
18.11.2008 8:41:51   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: *alina*

IZVIRNO SPOROČILO: lenika

Saj tudi jaz nikogar ne obtožujem, sploh ne, tudi sama sem včasih kadila. No nikoli nisem bila neka strastna kadilka, recimo da sem sem pa tja kakšnega prižgala. Še lani sem sedela zunaj z njimi, tudi če je bil minus in tudi letos sem že stokrat povedala, da razumem kako je in da bom zato raje doma. Pa me zvlečejo ven in "silijo" da sedim zunaj. Res jih popolnoma razumem, samo vseeno...zdaj se mi zdi, da je situacija pač taka, da se je treba prilagodit. No pa sej vseeno...malo jamram...bom zimo kar lepo preživela doma na toplem.

Ja tudi jaz gotovo ne bom zmrzovala zunaj.

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
18.11.2008 9:12:49   
Anonimen
meni pa moje prijateljice nič ne sitnarijo, da bi bile zunaj ker tudi njih zebe. zato se vsedemo notri in ko bi kera pač kadila, gre ven enega prižgat pa pride nazaj. res pa je da pri nas nimamo nekih grelnikov zunajuser posted image . tak, da glede tega res nisem imela problemov.
jaz lahko tudi še samo ene hlače zapnemuser posted image imam še nekaj stvari iz prveuser posted image , vendar bom kaj dokupila. kake hlače sigurno.

(odgovor članu lenika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1440
18.11.2008 9:29:56   
*alina*
jaz lahko tudi še samo ene hlače zapnem imam še nekaj stvari iz prve , vendar bom kaj dokupila. kake hlače sigurno.

Jaz sem pa ravno včeri dobila belly belt in sem kar zadovoljna. Mislim da bo dobro koristil.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
18.11.2008 9:57:58   
bačko
Jutro!
Alina mislim, da bi tvoje prijateljice lahko razumele, da nosiš v sebi otroka in da skrbiš da ne bi bilo kaj narobe.Če to ne morejo razumeti pa je grozno.Lahko pa bi tudi brez cigareta zdržale takrat ko ste na pijači.Moja mama kadi in če greva zdaj kam na pijačo greva notri sedet in pač ne kadi.Tudi ko pridemo k njej na obisk ne kadi toliko časa dokler ne gremo domov.Že zaradi Žane.
No sem si tudi jaz ticker naštimala.user posted image Komaj čakam naslednji teden da grem na pregled.Upam, da bom zdržala do takrat.
No danes pa le ven ker je tako lep sonček, samo toplo se oblečite.user posted image

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
18.11.2008 10:23:38   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Komaj čakam naslednji teden da grem na pregled.Upam, da bom zdržala do takrat.

Seveda boš.user posted image Kaj pa hočemo, saj moramo zdržat.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
18.11.2008 10:28:50   
manna
Pozdravljene,
Alina; vsekakor ne bodi na mrzlem, še posebej ne dolgo. Predlagaj da se usedete noter in naj grejo potem samo ven na cigaret pa bojo še one mal zmanjšale kajenje. Sicer pa se dobite rajši na sprehodu ali pa pojdite skupaj rajši na kosilo ali pa po nakupih v kakšen šoping center? recimo no to je sam en predlog... Drugače pa ko sem jaz v taki situaciji absolutno ponorim in rečem da ne bom zunaj pa pika.  Odkar nisem več kadilka (tri leta) sploh ne razumem kaj je tako zabavnega pri večurnem kofetkanju na mrazu... kadilcem pa je to največja sprostitev. kaj čmo. Priporočam knjigo Končno nekadilci  user posted image
LP

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
18.11.2008 10:54:47   
princ_princeska
Pozdravljene vse moje drage souser posted image . Se javljam po dolgem vikendu, ki sem ga rar nekako prelenarila in prepočivala.
Upam, da ste vredu.
July08-medve sva pa res na istem, samo sama pa imam občutek, da bom pred rokomuser posted image user posted image

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
18.11.2008 11:53:44   
fragola
Pozdravljeneuser posted image , kako smo kaj?
Jaz sem danes imela pregled in je vse ok, mi je rekel, da je datum za PDP 23.6, kot sem si sama zračunala in je vse v redu, tako, da sem prav vesela, naslednji pregled mam čez 4tedne, takrat bom mela tudi nuhalno, bom pa takrat že v 13tednu. Drugače mam tudi jaz občasne slabosti in upam, da bojo kmalu minile, bolniško mi je pa podaljšal do konca leta.

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu princ_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
18.11.2008 13:02:06   
July08
Pozdravljene souser posted image !
Pri nas pa ni več sončka, tako da bom domov spet prišla v oblačno in hladno vreme user posted image .
Vsako jutro, ko se kaže, da bo sonček, razmišljam, da bi šla malo na bolniško, pa uživala na dolgih sprehodih... No, mal bo še treba potrpeti, potem bomo pa videli.

Jaz mislim, da nam sedaj res ni treba zmrzovati zunaj na kavici, saj je to prej mučenje kot prijetno druženje!!! Najbolje, da greste noter, kadilke pa grejo vmes enega prižgat. Pri nas vsi tako prakticirajo in težko je videti kakšnega zunaj, vsaj zvečer.

Jaz tudi že razmišljam o nosečnostnih oblekah, vsaj kakšna simpatična majica bi mi prav prišla. Hlače zaenkrat še normalno zapnem, ampak ne več dolgo...
Kot sem že enkrat napisala, bom šla v H&M na Rudniku na nosečniški oddelek, v BTC se mi ne da rinit, ker je zmeri preveč gužva.
Poznate še kakšne nosečniške trgovinice, kjer se da dobiti oblačila po zmernih cenah? Raje bi si kupila kakšen kos več, kot manj pa po zasoljenih cenah.

Bravo vsem, ki ste ponovno videle svoje pikice...no, saj sedaj niso več pikice, a ne? Jaz komaj čakam na NS, ki jo imam 8.12. Včeraj me je prijateljica opozorila, da je lahko to prepozno saj bom takrat user posted image  13T 3/7 kakšne so vaše izkušnje?

Vse lepo, pa se pišemo.

"Odločitev, imeti otroka je pomembna.
To pomeni odločiti se za vedno,
da bo naše srce hodilo naokoli zunaj
našega telesa."
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
18.11.2008 13:03:19   
July08
IZVIRNO SPOROČILO: princ_princeska

July08-medve sva pa res na istem, samo sama pa imam občutek, da bom pred rokomuser posted image user posted image

Jaz imam pa občutek, da bo kasneje, ker sem oba fanta rodila če rok (več kot teden dni)... bomo videli.
Kje pa boš rodila?

(odgovor članu princ_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
18.11.2008 13:15:39   
Hanuši
hallo souser posted image .
Kar neki časa se že nisem oglasila. Pa ravno sedaj, ko sem že 4 dni na bolniški. Ful ste bile pridne in čvekale že o vsem možnem.
Jest mam nosečniške hlače že 14 dni. Verjele ali ne trebuh mam tak kot v 1user posted image  v 7. mesecu. Res, da se mi v 1. ni nič poznal do 6. meseca, ampak vseeno je tumač. Tut, če bi hotla skrivati user posted image , je ne bi mogla, ker se mi že konkretno pozna.

July08 tut jest mam NS v 13T1/7. Strahova mi je rekla, da se NS dela do 14. tedna. Včasih se je pa res do 11. tedna. Tko, da po mojem ni še nobene panike

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
18.11.2008 13:33:40   
*alina*
Tud jaz mam NS 13T1/7.

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?