|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijke 2009
15.11.2008 18:47:01   
Janci F
Kako smo danes, na to lenobno sobotno popoldne?

Ali ima kakšna od vas občasno bolečine v spodnjem delu trebuha?
Jaz jih pogosto čutim, če sem utrujena ali pa če kiham? Je pa ta bolečina drugačna, predvsem ostrejša in močnejša, kot špikanja po prvem mesecu.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
15.11.2008 21:21:25   
amaya
Joj, kako zdržiste brez povedat. jaz sem skoraj RTV SLO poklicala user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
15.11.2008 21:22:06   
amaya
IZVIRNO SPOROČILO: Janci F

Kako smo danes, na to lenobno sobotno popoldne?

Jaz jih pogosto čutim, če sem utrujena ali pa če kiham? Je pa ta bolečina drugačna, predvsem ostrejša in močnejša, kot špikanja po prvem mesecu.

to je verjetno zato, ker se ti maternica širi. vseeno pa omeni to tvojemu G

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
15.11.2008 21:48:41   
Anonimen
Hojla,

Janci, mene zaboli ko user posted image kadar kihnem..Tako je bilo tudi pri drugi nosečnosti, pri ta prvi se pa ne spomnim, mi je vse pobegnilo iz spomina user posted image

(odgovor članu amaya)
  Neposredna povezava do sporočila: 1404
16.11.2008 7:31:09   
Anonimen
Dobro jutro!

kako smo kaj?
te bolečine ob kihanju imam tudi jaz. pa zadnji čas samo kiham.
ja slabo mi je pa še vedno, včeraj sem mislila, da bom bruhala, pa danes me spet muči. v torek prestopim v 13t, pa mislim, da jih je res že dovolj. no trebušček se mi ne pozna več toliko-se vidi, da manj jem, ker mi res nič ne diši in se bojim, da mi bo slabo.
komaj čakam, na pregled pri g pa se mi zdi še tako daleč. pa ga imam ju3 teden.
mi2 sma povedala našim takoj, vendar res samo družinskim članom. po prvem pregledu pa še ostalim. nebi mogla skrivati do ns.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1405
16.11.2008 11:02:26   
*alina*
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska
Ti se kar lepo uči. user posted image user posted image user posted image

Jaz bi se tudi morala, pa enostavno nekako nimam več energije danes. V petek 21.11. imam izpit......

In kaj ti študiraš?

Jaz delam mag na EF - revizija in davčno svetovanje. Ful sem bla razočarana nad programom, samo en predmet mi dejansko koristi. Ostalo pa piflarija. Sem mislila da bo na mag kaj drugače...škoda denarja. Izpit mam pa en teden za tabo user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
16.11.2008 11:04:35   
*alina*

Jaz jih pogosto čutim, če sem utrujena ali pa če kiham?

Janci F tudi jaz včasih čutim takšno bolečino, baje da ni razloga za skrb.

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
16.11.2008 11:33:08   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: *alina*

Jaz jih pogosto čutim, če sem utrujena ali pa če kiham?

Janci F tudi jaz včasih čutim takšno bolečino, baje da ni razloga za skrb.

Tudi jaz in se spomnim, da je bilo že prvi nosečnosti tako.

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
16.11.2008 11:46:50   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: *alina*

Ti se kar lepo uči. user posted image user posted image user posted image

Jaz bi se tudi morala, pa enostavno nekako nimam več energije danes. V petek 21.11. imam izpit......

In kaj ti študiraš?

Jaz delam mag na EF - revizija in davčno svetovanje. Ful sem bla razočarana nad programom, samo en predmet mi dejansko koristi. Ostalo pa piflarija. Sem mislila da bo na mag kaj drugače...škoda denarja. Izpit mam pa en teden za tabo user posted image

Že vnaprej srečno sonosečka in soštudentka. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
16.11.2008 11:50:20   
Mala_princeska
Jaz sem danes zelo zelo žalostna user posted image user posted image user posted image . Zjutraj me je moj dragi poklical(ravno ko sem se pripeljala do službe), da je njegovo babi zadela kap (verjetno srčna, možganska - ne vemuser posted image ). Da čakajo zdravnika in da ne ve ali bo preživela. user posted image user posted image user posted image  Tako, da me je kar strah.
Ko sem bila 1.user posted image  je izgubil dedka, zdaj se pa bojim najhujšega za njegovo babi.
user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1410
16.11.2008 12:19:22   
amaya

Jaz sem danes zelo zelo žalostna user posted image user posted image user posted image . Zjutraj me je moj dragi poklical(ravno ko sem se pripeljala do službe), da je njegovo babi zadela kap (verjetno srčna, možganska - ne vemuser posted image ). Da čakajo zdravnika in da ne ve ali bo preživela. user posted image user posted image user posted image  Tako, da me je kar strah.
Ko sem bila 1.user posted image  je izgubil dedka, zdaj se pa bojim najhujšega za njegovo babi.
user posted image user posted image user posted image

ma joj........groznooooooooo.....drži se in še dragega pocrtaj user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1411
16.11.2008 14:08:53   
lenika
Mala princeska, držite se.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
16.11.2008 17:23:11   
*alina*
Mala princeska user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
16.11.2008 19:07:48   
Anonimen
Mala princeska user posted image

Jaz imam pa že 3 dni takooo ogaben okus v ustih, da je joj...Naj hitro mine...

(odgovor članu Janci F)
  Neposredna povezava do sporočila: 1414
17.11.2008 8:04:57   
July08
Mala_princeska, tudi jaz sočustvujem z vama! Grozno je, da se nam v nosečnosti dogajajo take zadeve. Tudi moja mama je nekaj slabega zdravja zadnje čase in me je kar strah, da bi bilo kaj narobe z njo. Upam na vse najboljše za naše stare starše!

Neposredna povezava do sporočila: 1415
17.11.2008 8:08:15   
July08
IZVIRNO SPOROČILO: princ_princeska

ola moj PDP je 13.6.2009

dobrodošlica novim nosečkamuser posted image

Ojla, princ_princeska, midve imava isti dan PDP, čeprav upam, da ne bom glih 13. rodila...
Sicer sem obakrat do sedaj rodila čez rok.

"Odločitev, imeti otroka je pomembna.
To pomeni odločiti se za vedno,
da bo naše srce hodilo naokoli zunaj
našega telesa."
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu princ_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
17.11.2008 8:44:05   
July08

Danes so mi končno dostavili po pošti AngelSound in vam povem, da je to prav super zadeva.
Res je, da kar malo iščeš srček, ker je rako majhno dete še, ampak vseeno se ga sliši in to je prav magičen trenutek.
Oba z možem sva napeto poslušala srček in bila presrečna.

Oj, a lahko prosim poveš, kje si ga naročila in koliko stane. in kako zadeva deluje?
Vnaprej hvala!

našega telesa."
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
17.11.2008 9:22:08   
Mala_princeska
Punce hvala vsem za tolažilne besede. Pomagajo, sploh v teh trenutkih. Babi je v bolnici in upam, da ozdravi, da nas še ne zapusti. Je včeraj moja prvorojenka že spraševala, če stare mame (tako jo kliče in jo ima full rada) ne bo nikoli več nazaj. user posted image user posted image

Zdaj pa k lepšim stvarem, včeraj je bil po dolgem času moj oče na obisku pri meni in sem mu pokazala prvo slikico z ultrazvoka in mu povedala, da pričakujemo. Sicer ni pokazal nobenega pretiranega navdušenja, a gotovo je vesel, da bo dobil še enega vnuka/ vnukico.

Ugotovila sem, da ne smem jesti solate, ker me potem vse tišči. user posted image  Verjetno me kis moti, ker imam tudi drugače probleme z želodcem.

Danes po službi se moram učiti za petkov izpit (del izpita imam že narejenega z ocenami 9 in 8, potem še pisnega pripopajo zdsraven in dobim končno oceno).

V petek bom po vsej verjetnosti šla v Popka po nove hlače in kakšno lušno majico z napisom: ali "moj moj", "fantek ali puinčka", "začelo se je s poljubom".

Moja prvorojenka sanja in sanja imenu Jakob. user posted image  Ko sem šla gledat pomen imena, mi ni bil všeč in tudi moj je rekel, da ne bo Jakob.
Moj user posted image  me je full presenetil, ko me je en večer v postelji lepo pobožćal po bušiju in rekel: "Kako kaj moj trebušček?" user posted image  Se mi zdi, da to 2.user posted image  bolj dojema, kot 1.

Uživajte, pa čim manj slabosti in pobožajte trebuščke.

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
17.11.2008 9:30:17   
*alina*
Meni je pa ime Jakob ful všeč. Zagotovo v ožjem izboru za user posted image . Točno čez en teden imam NS in upam, da se bo videl spol. Komaj čakam da izvem. Sem brala da je Pušenjak rekel, da je napoved spola v tem obdobju kar v 90 % točna, seveda ob dobri "vidljivosti".

Drugače me pa zanima kaj menite o vadbi z orbitrekom v user posted image . Mi stoji v kotu pa me mika, da bi se mal razgibala... v teh hladnih dneh ne maram biti preveč zunaj...?

Neposredna povezava do sporočila: 1419
17.11.2008 9:31:46   
bačko
Dan!
Kar se tiče materinske knjižice sem jo obakrat dobila zastonj.Se mi pa ne zdi pošteno da jo morajo nekatere pa kupiti.Zakaj pa plačujemo to zdravstvo?user posted image
Jaz sem zelo hitro povedala doma in v službi.Ne znam biti tiho glede takih stvari.
Janci tudi meni včasih zaboli in to je zato ker se maternica širi.
Mala princeska to pa je grozno!user posted image user posted image user posted image user posted image Drži se in stoj dragemu ob strani.
Jaz bi tudi AngelSound naročila pa kar ne vem kako bo dragi reagiral če ga kupim.On pravi da je za take stvari škoda denarja.No drugače pa se jaze dva dni slabo počutim.Včeraj sem imela migreno danes pa se mi vrti in sem tako čudna.Komaj čakam da dam Žano spat in grem še jaz spat.user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
17.11.2008 10:27:14   
manna
Živjo!
Glede kihanja -mene je tudi parkrat ful zbodlo v trebuhu ko sem kihnila in sem o tem tudi povprašala G. Je rekla da ni nič takega, da se pač stvari širijo in pripravljajo na veliko nalogo in da je vse normalno. Tako da za razne zbodljaje in špikanja in podobno ni treba skrbet.
bačko: Tudi jaz sem imela 14 dni nazaj HUUUUDOO migreno, eno najhujših doslej. A si ti vzela kakšno tableto? Jaz sem vzela en lekadol, ampak sem ga čez 1 min zbruhala. Res je blo grozno. Cel dan sem bruhala in glavobol je bil tako močan kot da bi mi s kladivom nekdo zabijal žeblje v lobanjo.... Kako pa tvoje migrene zgledajo? Menda da so v nosečnosti sicer kar pogoste.
alina: Tudi pri nas zna kakšen Jakob prit na dan :) To je sicer tudi edino ime, o katerem se z možem strinjava da je lepo! Me pa moti ker jih je tako veliko že zadnje čase. Glede vadbe pa - jaz si privoščim hitro hojo na tekočem traku (kakšnih 20min), včasih pa tudi kakšnih par minut na orbitreku, ampak samo ene 3-4 min. LP
LP

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
17.11.2008 11:30:13   
Mala_princeska
Jakob
Kot mnoga druga imena iz Svetega pisma, sta Jakob in pomanjševalnica Jaka v Sloveniji zelo pogosti imeni. Večina imen, ki jih predstavljamo in tudi večina najpogostejših imen nasploh ima pozitiven predznak. Opisujejo pozitivne lastnosti posameznika, ki naj bi ime nosil. Pri Jakobu pa velja ravno nasprotno. Ime v hebrejščini pomeni nekoga, "ki izpodriva druge, da bi sam prišel na njihovo mesto".

*alina* in manna da ne bodo potem junija sami Jakobi pri nas. user posted image user posted image  Mogoče se zna zgodit, da kaj popustim do junija......Ni mi všeč ta pomen da izpodriva druge, pa ne vem zakaj user posted image user posted image . Pa da ga bi Jaka klicali, mi pa sloh ni, če je Jakob je Jakob.

Jaz imam NS čez slabe dva tedna in tudi UPAM da se bo že kaj videlo kaj je user posted image  ali user posted image . Ena znanka mi je rekla, da nosim fantka. user posted image  Bomo videli......

Aja imam pa napade......zjutraj pred službo sem šla na zajtrk v Mc Donalds na moj najljubši sendvič.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
17.11.2008 11:52:35   
bačko
Manna moje migrene so malo drugačne.Meni se pred očmi pojavijo razne pikice in slabo vidim.Potem včasih dobim mravljinčasto roko in ustnice potem pa me boli glavo.tudi če tablet vzamem me glavobol ne mine.Tokrat nisem vzela tableta ampak sem pač potrpela.user posted image
Meni pa večinoma same kisle stvari pašejo.No pojem tudi kakšen piškot ali kaj drugega sladkega.Drugače pa sem v soboto napadla solato pa je drugače ne maram kaj preveč.Moja mama me je samo začudeno gledala kako napadam solato.Prav smejala se mi je.user posted image V prvi nosečnosti sem pa same sladke stvari jedla.Tudi celo škatlo piškotov.user posted image

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
17.11.2008 12:27:08   
July08
Ojla,
tudi mene občasno špika v spodnjem delu trebuha, če zakašljam ali kihnem, pa sploh. Pri prvih dveh user posted image   sem pa mogla proti koncu nosečnosti skoz ščitnike perila nosit, ker mi je pri kašljanju ali kihanju še voda uhajalauser posted image  - res zoprn občutek!
Meni je ime Jakob tudi čist fajn, ampak jih je pri nas že full. Jaz pa že od srednje šole sanjam o Juliji. Mogoče bo pa sedaj user posted image ????
Ziher bom vprašala za spol, najbrž že na NS čez tri tedne. Nimam kaj, ko me pa tako firbec matra user posted image

Tudi sama sem ugotovila, da mi zdaj kar večina stvari paše, ko mi ni več tako slabo (vsaj konstantno). Bo treba paziti, ker sem že pri prvih dveh user posted image  pridelala preveč KG. Do sedaj se nisem sicer še nič zredila, ampak moram kar "ignorirati" sladkarije. Predvsem sedaj bolj redno jem - dopoldne "konkretna" malica v službi (npr. danes juhca,rižota in solata), popoldne pa kosilo, navadno kaj bolj hitrega, ker se mi ne da ne vem kaj ustvarjat.
Vmes pa sadje, kakšna sladkarija sem ter tja, pa ful čaja.

Mala_princeska želim ti uspešno učenje! Sama si sploh ne predstavljam, da bi se morala sedaj še učiti. Sem imela ene pol leta nazaj sicer prebliske, da bi šla delat mag., a so me hitro minili user posted image user posted image

Imejte se skrajno lepo!

našega telesa."
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
17.11.2008 12:28:13   
lenika
Vidm, da ste že pridne in razmišljate o imenih. Midva sva v prvo tudi imela že, ko sem bila 4 mesece noseča izbrana imena za fantka in za punčko, no sedaj pa nisva o tem še čisto nič razmišljala, a upam, da se bova pravočasno spravila tudi k temu, da ne bo ostal deček ali deklica. user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?