|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009
17.11.2008 15:27:00   
snežinka7
Živjo. Mene pa nekaj zanima a mogoče katera od vas ve kdaj pa dobiš paket npr. če vzameš denarno vsoto. Paket baje dobiš v osmih dneh ali je z denarno vsoto enako?

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
17.11.2008 15:32:04   
OLjica
ronja, mmm seveda me zanima.če lahko zaupaš recept, bom za vikend tudi jst spekla kruh. ajooj, ko grejo kile goruser posted image user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
17.11.2008 15:33:40   
OLjica
snežinka, men je rekla, da če vložim vlogo za paketek do 1.12 dobim denar 15.12.

(odgovor članu snežinka7)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
17.11.2008 16:44:20   
VRTNICA84
Ojla!

Kako smo kaj danes?
Imam eno vprašanje za vas.
V nedeljo grem na krst. Pa vas prosim če mi lahko katera svetuje kaj naj kupim za krst?

Snikolina; za epiduralno se moreš najavit prej na pogovor pri anastezistu.  Tak sem jaz razumela.

(odgovor članu OLjica)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
17.11.2008 18:09:10   
Ploha
sonček: ja res bomo same ostale, oz. nas bo bore malo, vse nekam šibajo decembra, tiste, ki pa ostanejo so pa začetk januarja na vrsti,...nam se pa res lahko zgodi da bomo februarčice.

Ronja: kaj ronja ti je 14 dni zamujala, al kako???

ma če vam po pravici povem sem tud jest mal sita vsega, neki sem zoprna dons,...na živce mi gre vse,...tok je dela s šolo pa z bajto pa sobo morva zrihtat, pa kr nekiii skos neki, prou brez volje sem in vsa nesrečna,...ne da se mi več čisto nič,...sej bo.

(odgovor članu VRTNICA84)
Neposredna povezava do sporočila: 3755
17.11.2008 19:47:44   
snežinka7
OLjica hvala za odgovor

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
17.11.2008 20:12:20   
sonček33
Punce,. mene pa dons ful boli presredek. A še katero?  A  me more skrbet?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu snežinka7)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
17.11.2008 20:35:13   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

sonček: ja res bomo same ostale, oz. nas bo bore malo, vse nekam šibajo decembra, tiste, ki pa ostanejo so pa začetk januarja na vrsti,...nam se pa res lahko zgodi da bomo februarčice.

Ronja: kaj ronja ti je 14 dni zamujala, al kako???

ma če vam po pravici povem sem tud jest mal sita vsega, neki sem zoprna dons,...na živce mi gre vse,...tok je dela s šolo pa z bajto pa sobo morva zrihtat, pa kr nekiii skos neki, prou brez volje sem in vsa nesrečna,...ne da se mi več čisto nič,...sej bo.

Te čisto razumem plohca....jast sem pa še prehlajena povrhuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
17.11.2008 20:37:45   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Punce,. mene pa dons ful boli presredek. A še katero?  A  me more skrbet?

Nč skrbet sonček, mene je v prv nosečnosti zadnja dva meseca skoz, pa ni bilo nič narobe. Enkrat me je tko zlo, da sem šla k zdravniku, ampak potem je bilo rečeno, da malo zaradi masaže, malo pa zaradi priprav telesa, sploh če ni nič elastičen. In pote, sem bila mirna. Sem si pa v teh hudih "mukah" mazala z bepantenom, mazilo - roza črtica in je fulll pomagalo.

Tako da namazat in upat, da ne bo dolgo trajalo.

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
17.11.2008 20:41:08   
sonček33
Zvezdica hvala, sem prec mirnejša. Bepanten pa že rula.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
17.11.2008 20:49:23   
Anonimen
no, mene nč ne boli presredek, to pa je tud edino kar me neuser posted image tko da je zanemarljiv podatek u bistvuuser posted image

aja večeruser posted image

s čipsom se bašemuser posted image k da nisem ž zadost debelauser posted image user posted image

Ula je bla pri frizerju dons, ma kok je bla pridnauser posted image je sama sedela na stolčku, pa ono pregrinjalo je mela in jo je čist lepo lohk postrigla....jst pa kr žarela od ponosauser posted image moj cukruser posted image pol sma še pa mal zun laufale, je blo mrzlo k strela, sma mele čist rdeče noskeuser posted image
pa obiske smo mel, ene prjatle, pol je pa še moj stari uletel, je mal € navrgel, uf bo prav prišlouser posted image pa ponudil se je da bo uli kupil ene zimske čevlje, kao za miklavža, da naj pogledam malo in bomo šli iskatuser posted image res super.

jutr mam pa pregled, že komaj čakam. pa v službo morm nest papirje potrdit, da končno pol na csd spravim vse skp.

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3761
17.11.2008 21:02:49   
sonček33
Ulla   -a ti uporabljaš racmanke?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
17.11.2008 21:05:47   
Anonimen

Ulla   -a ti uporabljaš racmanke?

jpuser posted image

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 3763
17.11.2008 21:12:22   
sonček33
In jih uporabljaš že od vsega začetka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
17.11.2008 21:14:52   
Anonimen

In jih uporabljaš že od vsega začetka?

jpuser posted image

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 3765
17.11.2008 21:18:50   
Hijacinta
Sonček in Ploha nič ne bosta sami ostali. Jst sem tudi čisto na koncu, čeprav upam da bo malo prej.

Za seznamček pa še sporočam, da bomo imeli fantka, sem vidla da še ni napisano, imena pa še nismo zbrali.

Ulla, jst sem pa ful lušne vrečke kupila v 1001 dar (meni se zdi da se tako imenuje-ena trgovina je v City Parku nasproti Spara), pa všeč mi je ker so v etuiju in so zložene čisto na majhno. So pisane.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3766
17.11.2008 21:32:12   
Anonimen
hijacinta evo, to bi jst radauser posted image sam tu nimamo te trgovineuser posted image po kolk pa so?

sonček, temu bi se reklo pa konstruktivna debatauser posted image

(odgovor članu Hijacinta)
  Neposredna povezava do sporočila: 3767
17.11.2008 22:19:10   
Ploha
Hijacinta: kako si????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
18.11.2008 8:12:48   
Anonimen
jutrouser posted image

ekola, sma ble z Ulo v laboratoriju, ma kok je bla pridna, tud pisnila niuser posted image moj cuker od otrokauser posted image
je dobila štampiljke na rokice, opico in leva, pa je pol v vrtcu šibala pokazat kaj ima, vsa navdušenauser posted image jst pa tud kar žarela, vsa ponosna nanjouser posted image takle je pol...

jst pa na pregled dons, se grem stušat zdej pa urihtat...noč je bla katastrofalna...nism se premikat mogla, so se mi kr solze ulile, tolk me je zabolelo, k sem se na drug bok hotla prevalituser posted image to ni več normalno...sej sm slabš kt invalid...pa komi noseča semuser posted image eeehhhh...

nč šibam....pridne boditeuser posted image

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3769
18.11.2008 8:46:04   
OLjica
dobro jutrouser posted image ,

kako ste danes?
ulla80, naj te potalažim, jst imam enake težave, me tako bolijo kolki. čez dan križ, ponoč pa križ, kolki, ma skratka vse, roke, ramena...user posted image
Imaš pa zelo pridnega otroka.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
18.11.2008 9:21:30   
sasa78
dobro jutro še od mene!!!!

AQ - vidim da sei se oglasila - lepo - lep mrzel pozdrav iz slovenije!!! Srečno v petekkkkkkkk, lepo leti

Ronja -  orgazem med porodom user posted image user posted image user posted image   to še nisem slišala user posted image user posted image user posted image  

Za darilo mojemu možu - pali košarkarska žoga, ali pa neki za surfanje - To sem včerej dognala - ha najbrž bom pa šla po srajico in kravato - to sedaj rabi največkrat - pa da bo malo nov - pa seksi tud, pa po en dober parfum - v milerju imajo ga z naslovom givency in me vsakič tako raspal da k hoče da  user posted image user posted image user posted image  se vedno pošprica in ve da se mu pol ne morem upreti - ravno obratno - jaz planem nanj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes ponoči - nakar naj povem da je bila obupna noč me je tako zvijalo da sem mislila da je to to user posted image user posted image user posted image  jaz nišem še pripravljena da grem

uradno sem danes dopolnila 33t  še mal pa bomo cartale - komaj čakam- in ve?

LP

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu OLjica)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
18.11.2008 9:24:31   
sonček33
Jutro babe žabe!

Kako smo?
Ulla je itak prisrčna in pridna punca, nismo dvomile o tem.

OLjica ojla, kako se ti je zdelo včeraj na MŠ? meni atle predavateljica ni všeč. Že na prvem predavanju mi ni bila, no a smo zdržali vseeno. Si se vpisala na list?

Mene ste zdej kar navdušile za tele pralne plenice. ma saej vem, da eni so proti, pa kao da si ful dela delaš, samo sej prat dat pa res ni panike, obešeno je pa tudi hitro. No sicer pa imam sušilca. Ulla in Ronja  - a pol uporabljata tudi kakšne podloge, ki jih daš v pleničko, da je potem drekec lažje odstranljiv?

Ulla - fajn zrihtej na pregledu.

Tudi mene vsak dan kaj boli. Moj je že rekel, da sem ena veliak jokica stokicauser posted image Ma sej sem res no. Ponoči me bolijo kolki. Čez dan pa presredek, pa včasih križ. Bi šla tolk rada na en dolg sprehod po sončku v naravo na Šobec, pa si ne upam. BOm v četrtek na pregledu vprašala, če si lahko to privoščim.

(odgovor članu OLjica)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
18.11.2008 9:25:13   
Ploha
saša: ja jest sm čist neučakana, kr zdej bi mela takoj zdej če bi lahko, ampak kar nej bo še malo notri, jest bom ta tedn dopolnila 30 teden,..tko da sem za teboj,... pa tko večkrat na dan se zalotim, da začnem razmišljat o dojenčku pa vse kar je z njim povezano,...

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
18.11.2008 9:26:19   
Ploha
včeraj sem bila v laboratoriju, zdele pa letim v posvetovalnico, upam da bo kakšen UZ, da ne bova spet srčka poslušale,...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3774
18.11.2008 9:27:04   
sonček33
Saša - mal pa le še počakajte...ja, tudi jaz sem neučakana. Jaz bi že danes cartala. ma sej bo kmalu januar.

Vidim, da so noči za vse nas bolj slabe.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?