Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 18.11.2008 11:43:06
|
|
|
|
mama_milchy
|
Piruri, recept je že na varnem, le preiskusit ga še moramo kaj danes ni idej za kosilo? moj še vedno pravi, da ne ve kaj bi skuhal; pri nas pa res ne piha več burja, zunaj je lep sonček čeprav malo mrzlo; sem zdaj zapustila pisarno in šla malo ven na zrakec;
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 18.11.2008 11:48:57
|
|
|
|
Piruri
|
Kosilo...mi bomo danes bolj na lahceno upalili eno mineštrico, da ne bo vaga pri G pokazala preveč ...čeprav mi moja vaga kaže kar precej več...ne vem, kam je šlo, ker oblečem še vedno vse hlače (edino čez trebuh mi ne gre)...edino če si dela kakšno zalogo za hude čase....
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 18.11.2008 11:49:14
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy kaj danes ni idej za kosilo? moj še vedno pravi, da ne ve kaj bi skuhal; Ja, midva bova jedla makoronovo meso in solato-motovilec.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 18.11.2008 11:49:44
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps kokica,čestitke za uspešen pregled HVALA!!! Sem ful vesela, da je vse okej in na svojem mestu. S čim si kaj mažete noge, da vam ne bi zatekale? Jaz sem včeraj imela levo nogo fulllll zatečeno? jaz nimam težav z zatekanjem,tako,da zaenkrat se ne ubadam s tem( trkam na les) jaz še tudi ne,..sicer vidim da mi kdaj pa kdaj zatečejo ampak pol vem da sem spet pretiravala. Ponavadi mi zatečejo po kakšnem dolgem sprehodu..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 18.11.2008 11:50:43
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy kaj danes ni idej za kosilo? moj še vedno pravi, da ne ve kaj bi skuhal; jaz sem že napisala par postov nazaj ,se že kuha, komaj čakam,ker sem lačnaaaaaa
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 18.11.2008 11:51:37
|
|
|
|
Pupa7
|
evo malo mojih izdelkov
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 18.11.2008 11:52:48
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 evo malo mojih izdelkov kakšnih izdelkov?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 18.11.2008 11:52:58
|
|
|
|
Grahec
|
Previjalna - Če imate namen imet previjalno v kopalnici in to tako kombinirano z banjico je baje najbolj praktična kakšna takšna, da se da ali previjalna ali pa banjica izvlečt na stran (ala Brevi Idea in kaka podobna- nočem delat reklame, samo razlagam na primeru, ker ne vem če me bi sicer razumele). Sicer so malenkost dražje, če so taka varianta, ampak sestra nima take in je prav zoprno, ker ko je dvignila previjalno in jo dala na stran, da je ta malega okopala pač ni mogla potem takoj dati na previjalno in ga obrisati in zrihtati... Drugače pa moram rečt, da se mi tista previjalna iz e-paketa (sem jo videla v živo) zdi prav fajn in če ne bi imela ideje imet previjalne v kopalnici bi kupila takšno ampak za kopalnico pa ni OK, ker mora bit zaradi vlage pač drugače obdelana. Pa še to: te banjice ki so na stojalih ali pa v kombinaciji s previjalno so vse take male, da se jih pri pol leta ne da več uporabljat, tako da je res za razmislit za kako bolj dolgoročno rešitev - kupiš plastično banjico, ki je precej večja in jo daš na kako mizo, pult... ali pa če potem pač uporabljaš kak sedež za v ta veliko banjo. Sicer pa prodajajo vse sorti, tudi take banjice, ki se jih na banjo namontira in pa zložljive banje za otroke, ki se jih da v tuš kabino... Ja sem malo brskala po netu in študirala banjice in previjalne .
< Sporočilo je popravil Grahec -- 18.11.2008 11:55:28 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 18.11.2008 11:53:23
|
|
|
|
urška13
|
kokica tudi meni občasnozatekajo noge, zato jih takrat zvečer namočim v eni kopeli od afrodite in potem dvignem v višji položaj. za preventivo pa priporočam posebne dokolenke (ali nogavice), ki jih dobiš v trgovinah z medicinskimi pripomočki. meni pomagajo. zgledajo kot navadne dokolenke, le da so iz bolj trdega materiala.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 18.11.2008 11:54:41
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 evo malo mojih izdelkov kakšnih izdelkov? luštni copatki in kapica
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 18.11.2008 11:57:36
|
|
|
|
Grahec
|
OOOOOOOOOOOOO Pupa7 kako lepo... Jaz bi tudi to imela , če bi bila , bi bila sama nase ponosna, če bi imela take copatke .
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 18.11.2008 12:01:17
|
|
|
|
Pupa7
|
HVALA HVALA hehe, ma saj jih ni tako težko nardit, lahko vam povem (pošlji zs pa ti napišem), čeprav nevem kateri se bo dalo s tem ukvarjat
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 18.11.2008 12:02:28
|
|
|
|
tasa_m
|
Pupa7 fullll leeepoooo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 18.11.2008 12:03:42
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 HVALA HVALA hehe, ma saj jih ni tako težko nardit, lahko vam povem (pošlji zs pa ti napišem), čeprav nevem kateri se bo dalo s tem ukvarjat ko enkrat obvladaš štrikanje me sam zanima kolk še jih boš do poroda spletla?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 18.11.2008 12:22:41
|
|
|
|
tasa_m
|
spps sem ti poslala zs
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 18.11.2008 12:27:28
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 HVALA HVALA hehe, ma saj jih ni tako težko nardit, lahko vam povem (pošlji zs pa ti napišem), čeprav nevem kateri se bo dalo s tem ukvarjat res so lepi, a ti to sama delaš? Pridna; jaz sem včasih nekaj štrikala samo ne vem če bi še znala; a imaš tudi poslikan postopek izdelave teh copatk.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 18.11.2008 12:29:25
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps zdaj sem pa ugotovila,da mi raste modrostni zob,upam,da ne bo bolelo ...hitro ven s tem zobom. Jaz sem si jih odstranila, že vse štiri ene 5 let nazaj, ker so mi začeli na druge zobe pritiskati. Pa sem 2 imela še vedno noter. Ni panike, mene ni nič bolelo. Moja frendia je sedaj v 7 in 8 mesecu nosečnosti ostala brez dveh zob, ker so ji modrostni začeli pritiskati.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 18.11.2008 12:32:42
|
|
|
|
Dali*
|
Najaa in Malačebelica - vedve imata pa zgleda sindrom belih halj. Tko se reče temu, kadar ti pritisk naraste ko stopiš v ordinacijo. Mam frendico, ki ima isti problem. Sploh se ne zaveda, da ji naraste, ampak je vedno občutno višji, kot doma.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 18.11.2008 12:35:58
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy kaj danes ni idej za kosilo? moj še vedno pravi, da ne ve kaj bi skuhal; jaz sem že napisala par postov nazaj ,se že kuha, komaj čakam,ker sem lačnaaaaaa Jaz tudi. S tem, da sva ravno pojedla. Zdaj si bom privoščila pa še en čokoladni puding, da ne bom s kilami kaj v izostanku. Pupa, ful lepo!
< Sporočilo je popravil Najaa -- 18.11.2008 12:37:54 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 18.11.2008 12:36:38
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: spps zdaj sem pa ugotovila,da mi raste modrostni zob,upam,da ne bo bolelo ...hitro ven s tem zobom. Jaz sem si jih odstranila, že vse štiri ene 5 let nazaj, ker so mi začeli na druge zobe pritiskati. Pa sem 2 imela še vedno noter. Ni panike, mene ni nič bolelo. Moja frendia je sedaj v 7 in 8 mesecu nosečnosti ostala brez dveh zob, ker so ji modrostni začeli pritiskati. sej me zaenkrat še nič ne boli,š**** je vzunaj sej moram v kratkem do zobozdravnika,da mi preveri stanje v mojih ustih
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 18.11.2008 12:36:38
|
|
|
|
Dali*
|
Piruri - hvala za recept. Samo se bom spravula zraven, ko bom imela res čas. Fajn je če še slikice prpopamo zraven, tko vsaj vemo kako izgleda. Pohvalno. Jaz si vse naše recepte shranjujem, tko da pripravljam material za našo kuharsko knjigo. Zbiram tudi ideje za naslove... Naredimo si sladko nosečnost, Posladkajmo si čas nosečnosti, Sladke nosečnice, Sladkosti nosečnic, Nosečnice so za sladko... Ker, sej veste, obstajajo knjige...Zdrava prehrana v nosečnosti... Nam je sicer s tem sladicami to malo tuje, ampak paše pa bolj .
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 18.11.2008 12:37:51
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: spps zdaj sem pa ugotovila,da mi raste modrostni zob,upam,da ne bo bolelo ...hitro ven s tem zobom. Jaz sem si jih odstranila, že vse štiri ene 5 let nazaj, ker so mi začeli na druge zobe pritiskati. Pa sem 2 imela še vedno noter. Ni panike, mene ni nič bolelo. Moja frendia je sedaj v 7 in 8 mesecu nosečnosti ostala brez dveh zob, ker so ji modrostni začeli pritiskati. sej me zaenkrat še nič ne boli,š**** je vzunaj sej moram v kratkem do zobozdravnika,da mi preveri stanje v mojih ustih sej ni treba, da te boli. Njej so kr naenkrat drugi zobi šli na pol. Eden na kruhu, drugi na kostanju... Groza!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 18.11.2008 12:38:40
|
|
|
|
spps
|
nič,se moram odlepit od računalnika,če ne,bomo danes brez kosila lepo se imejte in mogoče se proti večeru še kaj oglasim. lep dan še naprej
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kateri so prvi znaki začetka poroda?Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?