|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 3.del...
18.11.2008 8:13:07   
Balonchy

FEBRUARČKI 2009 

PDPIme (starost)(št.user posted image , št.user posted image )Spol-imePreglediPorod.
user posted image   2.2. smokvica72      (3,0)   user posted image                 ?     LJ               
user posted image   2.2. TEDIGO (30)     (2,0)   user posted image                  ?      
user posted image   3.2. mamutka          (3,2)   user posted image                ?
user posted image   3.2. bara10             (2,0)   user posted image                 ?
user posted image   3.2. LaraS               (x,x)    user posted image                ?
user posted image   5.2. Ajvy                  (2,1)   user posted image               26.11.  LJ
user posted image   5.2. nina 166           (2,1)   user posted image                ?
user posted image   5.2. Nusa30 (30)     (2,1)   user posted image                 ?
user posted image    5.2. petrap (24)      (1,0)    user posted image               17.12.  PO
user posted image  5.2. claud (22)          (1,0)   user posted image - Larissa    1.12.
user posted image   6.2. kk85                  (2,1)   user posted image                 ?
user posted image   6.2. RAISA (35)         (2,1)   user posted image                  ?       LJ
user posted image    7.2. witto (29)         (1,0)   user posted image                 3.12.  IZ 
user posted image   7.2. carmar               (2,1)   user posted image                 ?
user posted image   8.2. reckova (24)      (1,0)   user posted image                   ?      MB 
user posted image   8.2. timy (28)            (1,0)   user posted image                2.12.  CE
user posted image   8.2. Nea                    (4,2)  user posted image                 ?
user posted image   8.2. diamantina (23) (1,0)  user posted image               9
.12. MB
user posted image  8.2. Pupka (24)          (2,1)  user posted image               7.11. PT
user posted image  10.2. cati (28)            (3,0)   user posted image               2.12.  MB
user posted image 10.2. kolumbo             (x,1)   user posted image              3.12.
user posted image 10.2. Shuka                 (3,0)  user posted image              26.11.
user posted image 10.2. Katjusa (27)       (2,1)  user posted image                 8.12. CE
user posted image  10.2. orto2 (28)          (1,0)  user posted image                5.12. LJ
user posted image  10.2. barbyka (32)      (3,1)  user posted image                     ?    LJ
user posted image  12.2. rebeka84           (1,0)  user posted image                19.11. LJ
user posted image  13.2. izidora                (5,2)  user posted image                    ?
user posted image  14.2. Kranjcanka         (x,x)  user posted image                    ?
user posted image  14.2. Maša29              (1,0)  user posted image                    ?   JES
user posted image  14.2. Kaška (33)         (1,0)  user posted image                     ?   CE
user posted image  15.2. micamuca           (1,0)  user posted image                     ?
user posted image  15.2. SALT (23)            (2,0)   user posted image                     CE 
user posted image  16.2. birdy                   (2,1)  user posted image                     ?
user posted image  16.2. kayica24 (24)     (1,0)  user posted image                  19.11. PT
user posted image  16.2. vesnozaver (27) (1,0)  user posted image - Aljaž        21.11. MB
user posted image  16.2. mala* (23)          (1,0)  user posted image                     ?    KR
user posted image  17.2. julija 30 (30)       (1,0)  user posted image                      ?    PT
user posted image  17.2. tanci29 (31)        (2,1)  user posted image                  2.12.
user posted image  18.2. naia (25)             (1,0)  user posted image                       ?    LJ
user posted image  18.2. Želva                   (2,1)   user posted image                     ?
user posted image  18.2. *Nelly* (27)         (1,0)  user posted image                     ?
user posted image  19.2. zorica (30)           (1,0)  user posted image                      ?   MS
user posted image  20.2. maja83 (24)         (2,1)  user posted image                      ?   SG
user posted image  20.2. mrka                     (x,x)  user posted image                      ?
user posted image  20.2. macka27 (25)       (1,0)  user posted image                     ?  KR/LJ
user posted image  20.2. brkn83 (25)           (1,0)  user posted image                  23.12. CE
user posted image  21.2. Cvetka13              (2,1)  user posted image               24.11./12.12.
user posted image  21.2. Maksi1                  (1,1)  user posted image                  5.12.
user posted image  21.2. Alter_ego              (2,1)  user posted image                    ? 
user posted image  22.2. Pikica5 (21)           (2,0)  user posted image user posted image               ?   MB
user posted image  22.2. glen (28)               (5,1)  user posted image - Val         10.12. IZ
user posted image  22.2. bad girl (24)          (4,1)  user posted image                   ?
user posted image  22.2. Deja (25)               (1,0)  user posted image                4.12.  CE
user posted image  23.2. antonia (32)          (3,0)  user posted image                      ?      PO
user posted image   23.2. majchy23 (23)      (1,0)  user posted image - Hana        2.12.  LJ
user posted image  23.2. Anonimen              (x,x)  user posted image                    ?
user posted image  24.2. sunny24 (27)         (2,0)  user posted image                    8.12.  PO
user posted image  24.2. Luca (29)               (1,0)   user posted image                      ?   LJ
user posted image  25.2. delfinkica                (x,x)   user posted image                      ?
user posted image  25.2. boma2 (31)            (2,1)   user posted image                    19.12.  LJ
user posted image  25.2. lilcha (28)               (1,0)   user posted image - Maša         1.12.  LJ
user posted image  26.2. sazi (32)                (2,1)   user posted image                  24.11.  LJ
user posted image  26.2. piskot (33)             (2,1)   user posted image                          KR
user posted image  26.2. akvalina (27)          (3,1)  user posted image - Lea             8.12.  LJ
user posted image  26.2. BarbaraGS (28)      (1,0)  user posted image - Elizabeta  18.11.
user posted image  26.2. Miša99                   (1,0)  user posted image                        ?   NM
user posted image  28.2. dita7                      (x,x)   user posted image                       ?

user posted image user posted image user posted image    VSEH NOSEČK = 71   user posted image user posted image user posted image

user posted image  = 17
user posted image  = 14
 user posted image  = 41

Z nami so pot začele:   
kalaxy, nicnic, anonimna, loveforever - junija pričakuje user posted image   user posted image user posted image user posted image , fortun, mariana, Rubin, Fargesia, Katyy26, lea88

Lea88 - user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
18.11.2008 8:13:16   
Balonchy

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
18.11.2008 8:14:29   
akvalina
dobro jutro balonchy, ja jaz sem zdaj tud user posted image  ko sem vidla kaj se zgodlo leji. upam da se ne bo zaprla vase in se bo raje pogovorila o vsem.

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
18.11.2008 8:15:25   
Balonchy
BarbaraGS - LEP PREGLED TI ŽELIM... Oglasi se!!! user posted image  user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
18.11.2008 8:54:48   
Deja
Dobro jutro punce...
Joj kakšna smotana noč... sem že od 3.30 pokonci, sem šla na WC in potem sploh nisem mogla več spati... Zdaj pa bi spala...user posted image user posted image user posted image
Nič... grem nekaj pojest, pol pa probat malo nadoknadit...
nočkouser posted image

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
18.11.2008 8:56:41   
Shuka
Dobro jutro sonosečkeuser posted image

Lep dan bo danes, ne?user posted image sončno že na vsezgodaj zjutrajuser posted image

Dejte mi neki povedat une k ste že mele MŠ, a si je dobr kej za pisat s seboj vzet?user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
18.11.2008 9:33:54   
kayica24
Dobro jutro punce trebuškarce!!!!

Leauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za naprej!!!

Verjetno si ne znamo predstavljat take žalosti vse tiste, ki kaj podobnega nismo doživele...Zato pa, drage trebuškarce, božajte svoje buščije in se razveselite vsake brcike, pa četudi je (pre)močna in sredi noči, ko najslajše ajate...

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
18.11.2008 9:35:00   
kayica24
Aha, pa da dodam še ime naše pikice za seznamček - Marinela

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
18.11.2008 9:38:04   
zwer
Lepo pozdravljene vse Februarčice 2009.

No da začnem tudi jst sodelovat v tej temi, pred tem se bom pa vsaj malo predstavila.

Sem kot ve - bodoča mamica, vesela user posted image , ki pričakuje svoje prvo dete  23.02.2009 in sva se z dragijem odločila, da se pustiva presenetit, tako da še ne veva kaj bova dobila... važno je da bo živo, zdravo in veselo user posted image .

Sva imela pa včeraj pregled na polikliniki za cukr in nažalost moramo v četrtek iti nazaj na dodatne teste.

Aja, ste zjutraj že vse morale drgnit šipe na avtih ???

No sedaj pa hitim nazaj delat, lep sončen dan želim vsem user posted image , se seveda slišimo in tipkamo

Love Zwer

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
18.11.2008 9:49:37   
akvalina
hello, kje pa se danes skrivajo največje čveke( majchy, sunny, claud,katjuša).

No včeraj smo šli v kik-mengeš, zapravla sem 17€ in za ta denar dobila:
- 2x dokolenke
- 2x spodnja majčka
- 2x majica z dolgimi rokavi
- hlače na naramnice za valanje po snegu oz. sankanje :-)

vse smo kupil seveda za Žan-a, sem se pa komaj zadrževala da nisem kupila še kaj zauser posted image . Za to bo še čas.

aja pa v harvey normanu smo kupil kavč, dostava od 6-8 tednov tako da bo ravno prav nekje sred januarja, da bomo lahko še pobelil otroško sobico.

Zver-dobrodošlauser posted image , medve sva tud zelo blizu z pdp-jem pa še v lj. grem rodit. Sem vidla da si iz lj. s boš šla tud rodit v lj.???

(odgovor članu zwer)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
18.11.2008 9:57:55   
zwer
Pozdravljena Akvalina

... vidim, da si v fazi zapravljanja ... se pa drugače v  KIKu splača kakšne stvari vzet ... mi ta mesec mal šparamo, sva se z mojim šele ta vikend v svoje stanovanje preselila in je bilo potrebno nakupiti toooooooooliko novga, zdej sva pa bolj na švorc ... še dobr, da naši dragi možički prenašajo naše muhe user posted image

.... glede tega kje bomo rodil se pa še odločamo ... ali LJ ali PO, naslednji teden se bomo verjetn odločil z ginekologinjo skupaj k mam pregled in dobim še inekcijo ker sem Rh-

Love Zwer

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
18.11.2008 10:02:52   
akvalina
pred dvemi leti sem dala delat po naročilu mal večjo posteljo z dvema predaloma( fuuulll dobra) ampak ker smo se lani preselili v manjše stanovanje in ker pričakujemo že drugo je PREVELIKA. No če katera kupuje naj se javi. Men je tolk žal da mora it mi gre kr na ampak kar se mora se mora, a ne.

Zver tole sem včeraj objavla, če slučajno še nimate postelje al pa rabte večjo!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
18.11.2008 10:05:08   
Čebel@
jutro!!
akvalina.......evo meuser posted image user posted image user posted image sem mogla za nazaj prebrat k tok čvekateuser posted image hvala za zajterk
lea......lahko nam pišeš in ti bomo stale ob strani......pridi nas še kej pogledatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
zwer.....dobrodošlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image midve se tud znava srečat v P ker imava na isti dan PDPuser posted image zdaj pa čvekat z nami da rataš taprava trebuškarca
shuka......midva si v MŠ nič ne zapisujeva ker lahko itak naknadno uprašaš,nekateri pa si vse zapišejo
jaz če kaj preslišim imam še claud ki posluša še namesto meneuser posted image
deja......naspi se
balonchy......jutro..........hvala za kavico
petrap.......čestitke za pregleduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to pa je kilaža ni kejuser posted image user posted image user posted image user posted image ne delaj prevečuser posted image
claud.......super da črva ni večuser posted image user posted image luškan kovterček........učer te pa nisem nikjer vidlauser posted image
pogrešam pa katjušo.........se tok s user posted image  stiska da nima časa za nasuser posted image user posted image user posted image

no ustalo sem pa pozabila kaj je bilo napisanouser posted image

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
18.11.2008 10:17:52   
petrap
dan...

kot sem napovedala dela ogromno...sam en k*** gleda vse skupaj, mam zdaj pavzo, pa sem vas sam mal za nazaj prebrala...

claud - jaz tud ne maram žab...user posted image ..sam sem ugotovila,da če bom hotla še kadaj krilo obleč, me ne spasi druzga,  k da si bom dala žabe gor, ker se mi orng žile poznajo...mamo to že v familiji, zdaj je pa še vse bl vidno...user posted image ...glede oblekic se pa popolnoma strinjam ja, da bo treba počasi kaj oprat, sam jaz morm prej še vse označit, ker si zagotovo ne bom zapomnila kaj je od koga...no ko neham delat, se bom vrgla v to...se pravi čez 4 tedne...sem se dokončno odločila, da delam do 16.12...

sunny - tud jaz nimam rada tete zime in nizkih tempreratur, sam kaj čmo...pri nas je bilo danes že -6, tko da se počasi začenja...bunde pa tud jaz ne zapnem več, mam pa en tak debel velur, pa en plašček, ki sem ga lastnoročno malo predelala in mi je prou...tko da ga mam za v službo...

zwer - dobrodošla...

no tolk se spomnim, zdaj pa morm it hitro delat naprej, da ne bo kdo težil...user posted image

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
18.11.2008 10:18:35   
brkn83
čao punce.

No sem rekla, se vam moram prej malo javit, preden grem v trgovino. Morem v Merkur po barvo za stene barvat. Pa še nekaj drugih malenkosti grem iskat.

lea - pošiljam ti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Upam, da si kmalu opomoreš in da boste vseeno kmalu zopet zagledali user posted image user posted image .

zwer - dobrodošla pri največjih čvekah. Upam, da se boš hitro vključila in seveda sodelovala.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
18.11.2008 10:22:36   
brkn83
a je danes res povsod tak mrzlo. no pri nas je bilo zjutraj, ko je moj šel v službo -2,5. Pa tudi zdej ni kej prijetno toplo, je pa res, da sonček sije in bo en tak prijeten dan.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
18.11.2008 10:23:29   
reckova
Punce poročilo iz včerajšnjega pregleda: vse ok, mali je že postavljen v pravo lego, na desni strani kjer me včasih boli pa mi rito tišči (saj ni čudno da me boliuser posted image ). Naj kar tišči, samo da vem da je ok. Drugače pa je vse ok. Rekla mi je samo naj si kupim kompresijske nogavice in eno kremo---hepan....proti krčnim žilam.
Naslednji pregled 15.12.2008.
Drugače imamo sobico za malega.....jeeeee. Nič jaz pa se moram učit, da naredim še manjkajoče izpite.

Lp

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
18.11.2008 10:33:26   
zwer
Vsem najlepša hvala za izrečeno dobrodošlico ... bom skušala bit aktivna čvekarica user posted image

@ Akvalina - joj, glih včeri sva pripeljala posteljo, na katero sva čakala 1 mesec, če bi le prej vedela ...

@ lea - upam, da si kmalu opomorešuser posted image

@ reckova - lepo slišat, da je vse OK, le tko naprej ti želim

Love Zwer

(odgovor članu reckova)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
18.11.2008 10:39:54   
brkn83
reckova - čestitam za pregleduser posted image  in da je vse ok z vašo user posted image . No kaj pa slike, od otroške sobe???? Bi jih rada videla.

(odgovor članu zwer)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
18.11.2008 10:45:57   
claud
Dobro jutro....evo čveke se prebujamouser posted image !

Joj, me je kr stisnlo k sm prebrala od Lee...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Shuka- ne rabiš pisat na MŠ...sj večino stvari si verjetn prebrala v revijah al pa netu...tko da....jst bl mal novih stvari tm izvem....

Kayica- se strinjam s tabo.....kar naj nas budijo naši malčki če morjo sredi noči telovadit....

zwer- lep pozdravčekuser posted image user posted image user posted image si se pa pozno oglasila.....user posted image

akvalina- super za vse te nakupeuser posted image user posted image zakaj se morš pa za user posted image nakupe zadrževat?! Sj maš full lepo slikco tega pu-ja, ampak se kr še ne morm navadit da si to tiuser posted image

majchy-user posted image user posted image ja še dobr da sva na istih predavanjih- če katera res kaj pozabiuser posted image ...učer sm pa čist zadi sedela, ampak sm šla pol po hitrem postopku ven, ker me je zakuhal in prou na hit slabo rataluser posted image

petrap- tok mate mrzlo pr vas?!?!?!user posted image Z žilami mam pa tak problem kot ti....edino v laboratoriju sm vesela da se dobr vidjo-da mi ne brska z iglo....user posted image

reckowa-user posted image user posted image za sobico in za pregled....a je zdj že čas da se user posted image pravilno postavi?

sunny-
wake up!!!!!!!1user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No jst sm se dons naspala, mala ma razgibalne vaje, jst jih bom mela pa pol.....moj dragi gre na ene testne vožnje jst pa na potep po rudniku in btc-ju popoldne....tko da grem mogoče kj za nalepke pogledat.....

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
18.11.2008 10:46:28   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

reckova - čestitam za pregleduser posted image  in da je vse ok z vašo user posted image . No kaj pa slike, od otroške sobe???? Bi jih rada videla.
se kar podpišem po toleuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
18.11.2008 10:49:58   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: claud

majchy-user posted image user posted image ja še dobr da sva na istih predavanjih- če katera res kaj pozabiuser posted image ...učer sm pa čist zadi sedela, ampak sm šla pol po hitrem postopku ven, ker me je zakuhal in prou na hit slabo rataluser posted image

slabo ti je ratalo?sej res ni ne vem kok dober zrak tam notri......midva sva se pa čist uspredi parkirala da sem sploh kej vidla kaj kaže.....pa je sedela ena pred mano z ogromno blond frizuro in glih tko sem se mogla skos stegovatuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
18.11.2008 10:52:34   
petrap
jaz sem pa tko zaspana...user posted image user posted image user posted image ...se je utrujenost spet vrnila...joj vam morm mal mojo statistiko obnovit..no sam mejčkn...evo:

še 18 delovnih dni user posted image user posted image user posted image user posted image

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
18.11.2008 10:52:49   
claud
Ja tisto z grivo sm pa že zadnjič gledalauser posted image user posted image rekla bi ji naj si čop nardiuser posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
18.11.2008 10:53:44   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: claud

Ja tisto z grivo sm pa že zadnjič gledalauser posted image user posted image rekla bi ji naj si čop nardiuser posted image user posted image
za začetek bi bilo že velik če se počešeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?