|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 3.del...
18.11.2008 12:50:42   
sunny24
petrap, veš ku bo to hitro...sam še 2 meseca in neki...Uf! user posted image user posted image user posted image   Bo pa pol še bolj lušno, k bomo mele naše user posted image  po rokah!user posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
18.11.2008 12:55:10   
sunny24
majchy, pomojem pa ne bo nič narobe veš, če daš zajčka v stanovanje. Kaj pa hoče bit? Pač boš malo bolj pazla potem ko bo user posted image  tuki. Pa še dokazano je, da dojenčki, k so že od začetka v stiku z živalmi, imajo manj alergij kot ostali. Tko da pomojem, ga kar gor spravi!user posted image
Jst bi ga 100% mela v stanovanju, pa tudi psa si želim, ampak bomo počakali do drugega leta. Pa kvazi tašča mi že zdej teži, da če sem normalna imet psa in otroka? WTF? user posted image  Ja, k ona ne prenaša živali in pol je tako, k vsi kužki so zanjo golazen...

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
18.11.2008 13:05:58   
lilcha
Sunny- obljubim da bom prpopala slikco,sam jaz je ne znam sama, pa bom mogla mojga nahecat da se bo s tem ukvarju, to bo pa takoj k bo lohk.Upam.Zdele je itak u službi, jst se pa tud počas odpravljam v službo.
Oblubim da slikca bo v bližnji prihodnosti.

Lepo se mejte še naprej.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
18.11.2008 13:06:14   
Čebel@
sunny.......sploh ne vem kaj bi lahko bilo če bi bila skupaj ker je zajec itak skos v kletki ,user posted image  bo pa spal in bo večino časa v spalnici(že za to ker je v dnevni full bol mraz
sam tvoja tašča pa je........moja se bo sedaj ziher grdo držala nameuser posted image pa mi dol visiuser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
18.11.2008 13:07:20   
Čebel@
lilcha.....naj ti služba hitro mineuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
18.11.2008 13:13:41   
sunny24
No, pol pa kar zajčka gor v stanovanje in je...Sam kak sprehodek po dnevni mu pa prvošči, ne...user posted image  

Ja, sej drugače je fajn kvazi tašča, ampak ko se pride do živali...user posted image  Moj je enkrat kot otrok prnesu domov kužka, so ga meli par dni, pol je pa kuža zginu...So rekli takrat, da je ušel, nazadnje so ga pa kar dali enmu tipu, k je mimo atrija pršu...user posted image  Sej sestra od mojega ma psa, ampak boh ne dej, da bi slučajno v stanovanje pršu (pa je majhen) in more bit zuni na atriju al pa na balkonu...Bogi, pa še kratko dlako ma in mu je sigurno mraz zdej. Pa zadnjič je dobil močno vnetje uh in je blo za plačat pr veterinarju enih 60 evrov za čiščenje pod narkozo, pa kaj prjavi...Da če se bo še ponovilo, ga bo kar na inekcijo peljala, k ona dnarja za psa ne bo dajala...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lilcha, no, pol pa reči tvojemu za slikice, pa uživi v službi kolkr se pač da in da gre hitro mimo!user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
18.11.2008 13:16:52   
petrap
jaz mislm, da tašče sploh niso pomemben pri vsej stvari...saj one tud vas ne sprašujejo za mnenje, kadar se odločajo o kakih zadevah, ali pač? mene vem, da ne...pa tud jaz jo ne mislim...pač povem svoje mnenje, je pa res, da veliko bolj pazim na kakšen način, ker nočem, da se spet kregamo...že tko je dost problemou...sam če ne bi šlo drugače bi pač se...briga me...jaz lahko živim brez nje, ona pa tud brez mene...

joj zdajle morm pa klicat na mobitel,da kupim en telefon, sam me bo po moje naš skrbnik kar mal napi**, ker sem se zadnji že vse zmenila za en telefon, da ga pridemo iskat, pol si je pa direktor premislu...valda, boli njega, saj ne bo on izpadu neodgovorn...user posted image user posted image ..no pa dajmo...

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
18.11.2008 13:20:34   
Čebel@
res ga bom dala nazaj v stanovanje.......moja tašča je itak taka da drugo mnenje ne upošteva-te recimoneki vpraša potem pa itak tvoj mnenje potlači in pove svojega-slabi kot bi steni govoril.....ma sej škoda besed

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
18.11.2008 13:23:39   
Čebel@
sunny....sam tistle kužek se mi pa res smili.....moja je zdej v garaži ne v pesjako k je tok mraz uzunej.......jo je prej hotla tašča zapret v pesjak in sem ji rekla da če ne vidi da je pes kratkodlak in da jo zebe.....če jo da v pesjak se pa jaz spravim dol in jo dam nazaj v garažo-sej pol pa moj enkrat pop.izdi ker je ta kužika njegova mazika in hoče da je na toplem-tašča pa dolgo surlouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
18.11.2008 13:33:58   
sunny24
Joj, sam so te naše tašče, a?user posted image user posted image user posted image   Pr nas bo še pestro, ko bom kužka prvlekla...Ker jst se sploh nič ne oziram na to, kaj si drugi mislijo...bom pa našo miss in kužka skupi na sprehod vozila...user posted image  

Kaj kej počnete? Jst spet peglam kavč, pa jzna sem na mojega, k je včeri spet šou playko igrat in je pršu full pozno, pa še na telefon se mi ni javu. Tolk mi je prtisk dvignlo, da sem ga na kavč poslala spat oz sem mu že pouštr tja vrgla...Kaj K.U.R.C., če misli, da bom jst cel dan sama (je delal) in pol še zvečer, pa da je meni zadosti sam 1 ura z njim (pa še ta v trgovini)...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Sej bujše, da gre danes delat ob 17h in konča ob 24h, da ga niti ne vidim, k mi gre res na živce. PA za kazn si bo še kafe sam skuhu in srajco za delat si bo tudi sam speglu....Jst bom pa tle z vami...user posted image

Ja, malo sem mogla še dat vn...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
18.11.2008 13:40:02   
petrap
no pr mojmu majo tud psa...že starga, sam ko sva se midva odločila, da bova imela svojga, se niso nč kaj pritoževali, mamo zdaj 2 pesjaka zunaj...pa kaj...tko da sunny, jaz bom tud hodila na sprehode z vozičkom, pa še vrvico zravn user posted image ...bomo vidl kako nam bo šlo, ker naša psička je tolk tolk neubogljiva..čeprou ve, da ne dela prou, jo tist moment prou nč ne briga...pol pa pride s tistmi velkmi očmi, pa te gleda...user posted image user posted image user posted image ..al naz znajo, a ne?

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
18.11.2008 13:40:46   
rebeka84
cao! kako ste kaj? jaz sem šla dat danes urin, jutri imam pregled že ob 8.30
danes sem spet slabo spala, na levem boku mi dojenček ne pusti, na desnem pa me že vse boli, sploh nogauser posted image .
no moja tašča živi v bosni tak da jo zelo malo vidimuser posted image , drugače pa tudi ona nima rada živali, sploh mačke in pse mrzi.
enkrat sem na cesti našla malega psička, mladiček je bil. nesla sem ga k njim, ker imajo hišo in bi ga komot lahko imeli in jo je skor kap zadela ko ga je zagledala. jaz bi ga takoj imela če bi ga lahko čez mejo peljala. bog ve kje je ta lepi kuža pristal.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
18.11.2008 13:43:06   
Čebel@
sunny......te je pa razkuril.......jaz tud mojga vidim samo po kakšno uro na dan ker večino časa popoldne visi v delavnici pri fotru........sej prav da mu pomaga ampak jaz sem pa tazadna.......

jaz malo pospravljam ampak me mineva ker me tok v roke zebe-stara ič ne kuri ker je čez šipo tok lep sonček-ne gre pa pogledat da je mrazuser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
18.11.2008 13:44:55   
Čebel@
rebeka.....bom mojo taščo k tvoji dol poslala-se bosta ziher štekaliuser posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
18.11.2008 13:45:54   
rebeka84
user posted image pa še mir boš imela pred njo

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
18.11.2008 13:46:23   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: petrap

al naz znajo, a ne?
obladajouser posted image user posted image user posted image moja je hvala bogu tok šolana da takoj pride nazaj ko jo pokličem tko da jo bom lahko imela odvezano-bojo kužki tanajbolj srečni ko bo čas za vozičkanjeuser posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
18.11.2008 13:46:52   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84

user posted image pa še mir boš imela pred njo
predvsem touser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
18.11.2008 13:47:30   
petrap
majchy - pa si pajd sama zakurit...jaz vem,da ne bi zmrzovala...mam pa srečo, da jih zagotovo začne spodaj prej zebst kot naju zgoraj...tko da gre včasih tašča zakurit, ko je meni še ful vroče...sam to se da pomagat, pač zapreš radiator....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
18.11.2008 13:49:41   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: petrap

majchy - pa si pajd sama zakurit...jaz vem,da ne bi zmrzovala...mam pa srečo, da jih zagotovo začne spodaj prej zebst kot naju zgoraj...tko da gre včasih tašča zakurit, ko je meni še ful vroče...sam to se da pomagat, pač zapreš radiator....

ne znam tisto peč stimat-me more moj naučit.....potem bo pa skos toplouser posted image ona hodi v bundi po bajti samo da ni treba kurit,zato pa komi čakam da greva na svoje da bo čisto druga pesem

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
18.11.2008 13:53:02   
sunny24
Ja, full je mraz. Pa sej danes zvečer bom tudi jst pomojem centralno zalufala...

Aha, pol vidim, da ni samo moja kvazi tašča taka anti kužki...Sam rebeka, kaj prešvercat se pa kužka ni dalo? Al delajo full kotrole na meji?

Ko smo že pr spanju...Mene če spim na levem boku al pa na hrbtu, me začne dušit in sre razbijat na full, edino na desnem boku mi uspe spat. Sam mam pa pouštr k si ga zatlačim med kolena in malo še pod trebuh.

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
18.11.2008 13:55:50   
rebeka84
nama so do zdaj vsakič pregledali avto na meji, predvsem hrvati komplicirajo. veš da če bi ga lahko bi ga takoj vzela. sicer pa je teh ubogih živalc doli full več kot pri nas.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
18.11.2008 13:59:10   
sunny24
Ja veš, jst na hrvaško ne hodim in pol res ne vem, kako je situacija na meji. Če je taka kontrola, pol pa res ne moreš nič! In verjamem, da je dol tolko teh bogih živalc...Jst bi to kar vse domov prpeljala...user posted image  Bi imela en mini živalski vrt user posted image

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
18.11.2008 14:01:50   
rebeka84
jaz bi tud kr vse mela, če bi jih imala kam za dat. tukaj v ljubljani nimam nobene živalce, mam pa v mariboru psičko in 3 muce.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
18.11.2008 14:04:50   
brkn83
vidim, da imate kr naprej neke probleme s svojimi taščami. Jaz je na žalost  nimam, vendar če pa bi jo imela, pa vem, da bi bila super tašča. Še posebej bi bila vesela sedaj ko sem user posted image . No pa morem reči, da moj tast tolk bolj sedaj zame skrbi. Vedno sprašuje če kaj rabim in mi kaj prinese. Se ne morem pritoževati, sicer pa res tudi ne živimo skupaj.

aja -no jutri bom pa mogla zgodaj vstati, ker nama pridejo že ob 8 montirat okna. Ampak sem res ful vesela, da bo še to ta teden konc. Potem pa še imam ravn čas da bom jutri lahko v miru čistila. Se mi zdi, da je sedaj prah povsod.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
18.11.2008 14:06:01   
Katjusa
Punce sam na hotro vas pozdravim.....
Florjan je prehlajen (hvala bogu nima angine) tak da se ponoči mal več zbujamo ker ne more dihat (ma noseka zadelanega) no jst pa tak al tak vsako uro na wc in nič ne spim že 3 noči zapored sem sam na wc-ju se vležem in prav čutim kak se mi mali lepo na mehur nasloni in že bi lahko šla nazajuser posted image user posted image user posted image user posted image sam rada ga mam pa vseeno.....

Delamo koledarje voščilnice tak da delo je v tekuuser posted image user posted image user posted image user posted image presedim veliko časa za računalnikom vendar nimam časa za čvekanje.....

zdle sem pa bazen pospravljala ker to moj kr odlaša in odlaša tak da sem vodo ven spustila in ga za silo mal zrolala zdej ga je treba pa še oprat sam to pa ne morem več sem se že zdela ful namučla s tem pa da sem ha pred hišo pripeljala..... tak je to če se to takoj po sezoni ne pospravi.....

zdej grem pa nekaj pojest in mal počivat k se mi kr vrti....

lepo se mejte in vedite da vas pogrešam sam enostavno ne sfolgam..... sej bo po novem letu boljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?