|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 3.del...
17.11.2008 22:20:43   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: claud

Ma jst sm prej skor zmrznla ko sva šla domov.... se peljeva čez barje pa napiše v avtu: ice alert...3stopinje....ajoj, jst sm pa še zjutri ko sm šla od doma rekla ma za bundo je pretoplo, bom mela rajš en tanek plašček....brrrr.....

mah kje...jst sem si čez vikend bundo oprala...kot da bi vedela.....sem jo danes zjutraj po hitrem postopku gor navlekla user posted image user posted image  še šal si moram omislit....ker če mi samo malo zapiha za vrat...me potem full zazebe....tak da še en šal...pa bo....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
17.11.2008 22:21:21   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Ajvy-bi jih mela ane...jst tud sam pol sm si pa rekla...ja kaj pa bom z 2ma-no pa sm zdj pršla na idejo da bi pa lohk mela 1 za v vozičekuser posted image user posted image

ma ja...jst sem čist nora na te mehke zadeve....pa na flise in podobno...vedno,. karkoli sem šla kupovat..hlače, čevlje...sem prvlekla kak flis domov....
Zdej se moram pa prav zadrževat pri teh dekicah...če so pa tak mehke user posted image

Verjamem ja...sj če bi mel še večje bi jo še zase kupila...razen če 6 takih malih skup sešijemuser posted image user posted image user posted image

Ja men so tud te materiali res hudi....pa tist pajac z mikimiško je isti pa tale odejica....pol pa oba z mojim skos hodva v omaro pa božava touser posted image user posted image user posted image psihopata pač.....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
17.11.2008 22:21:46   
Ajvy
pa žabe bo treba spet nosit..če bo spet tako fajn mrazuser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
17.11.2008 22:22:29   
Ajvy

Ajvy-bi jih mela ane...jst tud sam pol sm si pa rekla...ja kaj pa bom z 2ma-no pa sm zdj pršla na idejo da bi pa lohk mela 1 za v vozičekuser posted image user posted image

ma ja...jst sem čist nora na te mehke zadeve....pa na flise in podobno...vedno,. karkoli sem šla kupovat..hlače, čevlje...sem prvlekla kak flis domov....
Zdej se moram pa prav zadrževat pri teh dekicah...če so pa tak mehke user posted image

Verjamem ja...sj če bi mel še večje bi jo še zase kupila...razen če 6 takih malih skup sešijemuser posted image user posted image user posted image

Ja men so tud te materiali res hudi....pa tist pajac z mikimiško je isti pa tale odejica....pol pa oba z mojim skos hodva v omaro pa božava touser posted image user posted image user posted image psihopata pač.....

tukaj smo si pa vsi isti..po mojem.....ja, če je pa tak mehko...sej nimaš druge user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
17.11.2008 22:24:09   
claud
Sunny- sm pogledala krave jauser posted image user posted image user posted image   ma kaj si ti ja noruser posted image user posted image user posted image jst sm pa hugota zgubilauser posted image ....user posted image

Ajvy-jst pa tko sovražim žabe...me tok srbi vseuser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
17.11.2008 22:26:19   
claud
študiram da bo počas treba že začet prat vse te cunce.....da ne bom res tazadn tedn delala k zmešana kura.... Zdj še lahko sproti, ker lepo počas od vsakega neki dobivam lepo postopoma....user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
17.11.2008 22:26:41   
Ajvy

Ajvy-jst pa tko sovražim žabe...me tok srbi vseuser posted image

jst tudi...samo odmislim, ker me drugače preveč zebe user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
17.11.2008 22:29:50   
claud
Jst pa težko odmislim , ker se tok praskam da mam čist rdeče noge pol....
Mam pa že tud z bundo problem k ne morm več zapet...škoda mi je pa zdj sam za letos kupovat novo, ker sm to lani kupla....user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
17.11.2008 22:32:35   
sunny24
Sam pr uni igrci so res same take fore, da umreš zravn od smeha...user posted image   Kaj si pa pr Hugotu nardila, da si zgubila?
Mraz...jst ga sovražim. Ma zaenkrat se še da it vn s plaškom, čez kakih 14 dni pa bojo pomojem že obvezne rokavice in šal. Žabe si dam pa sam na krilo, drugače pod kavbojke pa nič...

Sem si prej kupla uno od top shopa-ped egg in full dobro podrsa trdo kožo proč in pusti taka mehka stopala...Sem mogla takoj provat!user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
17.11.2008 22:32:57   
Ajvy

Jst pa težko odmislim , ker se tok praskam da mam čist rdeče noge pol....
Mam pa že tud z bundo problem k ne morm več zapet...škoda mi je pa zdj sam za letos kupovat novo, ker sm to lani kupla....user posted image

jst tudi,..samo imam HB še eno jopico...full toplo ...še od mami ...nisem je mogla stran vrečt..ko je taka super barvna....ta pa mi bo še prav....in ko v bundi zmanjka prostora...jo bom uporabila....
JA, res bi bilo škoda novo kupovati samo za zdej...ma tvoj kako za sposojo??

Jst če je kriza mojmu poberem....user posted image

< Sporočilo je popravil Ajvy -- 17.11.2008 22:33:25 >

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
17.11.2008 22:34:11   
claud
No bejbe zdj pa res moram it....moj bo čist obolu tuki....sj vas vse lepo pozdravlja, ampak je reku naj vam dam mal miruser posted image user posted image user posted image

No se tipkamo ju3....

Lepo nočko vam želim, čim manj zbujanja!user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
17.11.2008 22:34:57   
Ajvy
Sunny....a si prečitala...sem šla kupit body-je...si me čist skurla....user posted image
A res pol deluje tista stvarca??
Sem gledala zadnjič..je bil pa en gel...pa ga naneseš...pa pol sam dol postrgaš.....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
17.11.2008 22:35:57   
Ajvy
Claud....nočko.....

tudi jaz se odpravljam spat..magnezij sem spila...še ene parkrat skočim na wc...potem pa upam ,da zaspim.....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
17.11.2008 22:36:55   
claud
no še do konc apokomentiram:

Sunny...črv pojedu hugotauser posted image user posted image

Ajvy-moj je pa mal večji medo pa jst lohk plavam v njegovih cunjah.....user posted image

tko zdj pa res....NOČKO

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
17.11.2008 22:37:48   
sunny24
ajvy, ku sm smotana, jak, sm prebrala, da si bodije nabavla. A to si šla pol v HM iskat une lepe črtaste, ne?user posted image   Kolko si jih vzela?

Sam na tej stvarci ni nobenga gela, pa v Mercatorju prodajajo sam po 1 ta ped egg, ni treba kupit celga kompleta, kot je po TV.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
17.11.2008 22:38:41   
sunny24
claud, nočko in lepe sanje, pa lepo bušija poboži! user posted image   Se tipkamo jutri!user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
17.11.2008 22:42:48   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

ajvy, ku sm smotana, jak, sm prebrala, da si bodije nabavla. A to si šla pol v HM iskat une lepe črtaste, ne?user posted image   Kolko si jih vzela?

Sam na tej stvarci ni nobenga gela, pa v Mercatorju prodajajo sam po 1 ta ped egg, ni treba kupit celga kompleta, kot je po TV.

2 kompletka----ene une črtaste pa ne tak fini vzorček...beš barve...

Ne...ta gel je čist nekaj drugega....mislim, ni v paketu s tem ped egg-om...samo pravim ,da sem vidla to reklamo...pa me zanima , kako to deluje....čeprav...veš kaj babicce pravijo...vsak večer namazat noge z glicerinom...pa boš imela noge kot dojenček skoz....samo...kdo bi to izvajal??

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
17.11.2008 22:43:30   
Ajvy

2 kompletka----ene une črtaste pa ne tak fini vzorček...beš barve...tko mal za gušt...nisem mogla da ne bi....user posted image

Ne...ta gel je čist nekaj drugega....mislim, ni v paketu s tem ped egg-om...samo pravim ,da sem vidla to reklamo...pa me zanima , kako to deluje....čeprav...veš kaj babicce pravijo...vsak večer namazat noge z glicerinom...pa boš imela noge kot dojenček skoz....samo...kdo bi to izvajal??

< Sporočilo je popravil Ajvy -- 17.11.2008 22:45:09 >

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
17.11.2008 22:44:24   
Ajvy
Kaj sem pa zdej storila.....user posted image user posted image

v glavnem...nočko punce......

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
17.11.2008 22:48:33   
sunny24
ajvy, sej to z glicerinom verjetno res pomaga, ampak če je tko ku pr meni, k sem skor vsak dan v visokih petah na šihtu, pa še prej ko sm plesala...mam rahel obup od stopal, pa si morm pilit non stop!user posted image

No, pol pa nočko in lepe sanje tudi tebi! user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
17.11.2008 22:53:33   
Ajvy

ajvy, sej to z glicerinom verjetno res pomaga, ampak če je tko ku pr meni, k sem skor vsak dan v visokih petah na šihtu, pa še prej ko sm plesala...mam rahel obup od stopal, pa si morm pilit non stop!user posted image

No, pol pa nočko in lepe sanje tudi tebi! user posted image

to pa verjamem...sej nimaš kej.....super ,da ti tole lepo pomaga....

zdej pa rees---nočko.....se beremo jutri.....

hvala za klepet....

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
18.11.2008 0:09:10   
lea88
mene lahko zbrišete s seznam ...

tako pač je prišlo.... bomo živeli dalje ....

lp

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
18.11.2008 8:08:45   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: lea88

mene lahko zbrišete s seznam ...

tako pač je prišlo.... bomo živeli dalje ....

lp

Lea88...
Ne vem kaj naj napišem... Sem prav šokirana!!! user posted image  user posted image
Pošiljam ti milijon user posted image user posted image user posted image ...
Če bi se rada pogovorila, ti bomo trebuščkarce stale ob strani! Lahko nam pa vseeno napišeš kaj več...

Mislimo nate!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lea88)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
18.11.2008 8:10:28   
Balonchy
Joooooooj... zdaj sem pa prav žalostna...
Grem eno kafe skuhat, da nas mal "dvigne"...

user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
18.11.2008 8:11:22   
akvalina
dobro jutro user posted image !

za začetek kavica in zajtrk ,se tipkamo mal kasnej.

user posted image

user posted image

LEA-user posted image user posted image user posted image SEM DALA TO ŽE ENKRAT ČEZ, NE OBUPAJ, TI POŠILJAM OBJEMČKEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image DRŽIM PESTI DA SE BOSTE KMALU SPET VESELILI!!!

(odgovor članu lea88)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?