Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 17.11.2008 22:20:43
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Ma jst sm prej skor zmrznla ko sva šla domov.... se peljeva čez barje pa napiše v avtu: ice alert...3stopinje....ajoj, jst sm pa še zjutri ko sm šla od doma rekla ma za bundo je pretoplo, bom mela rajš en tanek plašček....brrrr..... mah kje...jst sem si čez vikend bundo oprala...kot da bi vedela.....sem jo danes zjutraj po hitrem postopku gor navlekla še šal si moram omislit....ker če mi samo malo zapiha za vrat...me potem full zazebe....tak da še en šal...pa bo....
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 17.11.2008 22:21:21
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: claud Ajvy-bi jih mela ane...jst tud sam pol sm si pa rekla...ja kaj pa bom z 2ma-no pa sm zdj pršla na idejo da bi pa lohk mela 1 za v voziček ma ja...jst sem čist nora na te mehke zadeve....pa na flise in podobno...vedno,. karkoli sem šla kupovat..hlače, čevlje...sem prvlekla kak flis domov.... Zdej se moram pa prav zadrževat pri teh dekicah...če so pa tak mehke Verjamem ja...sj če bi mel še večje bi jo še zase kupila...razen če 6 takih malih skup sešijem Ja men so tud te materiali res hudi....pa tist pajac z mikimiško je isti pa tale odejica....pol pa oba z mojim skos hodva v omaro pa božava to psihopata pač.....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 17.11.2008 22:21:46
|
|
|
|
Ajvy
|
pa žabe bo treba spet nosit..če bo spet tako fajn mraz
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 17.11.2008 22:22:29
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: claud Ajvy-bi jih mela ane...jst tud sam pol sm si pa rekla...ja kaj pa bom z 2ma-no pa sm zdj pršla na idejo da bi pa lohk mela 1 za v voziček ma ja...jst sem čist nora na te mehke zadeve....pa na flise in podobno...vedno,. karkoli sem šla kupovat..hlače, čevlje...sem prvlekla kak flis domov.... Zdej se moram pa prav zadrževat pri teh dekicah...če so pa tak mehke Verjamem ja...sj če bi mel še večje bi jo še zase kupila...razen če 6 takih malih skup sešijem Ja men so tud te materiali res hudi....pa tist pajac z mikimiško je isti pa tale odejica....pol pa oba z mojim skos hodva v omaro pa božava to psihopata pač..... tukaj smo si pa vsi isti..po mojem.....ja, če je pa tak mehko...sej nimaš druge
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 17.11.2008 22:24:09
|
|
|
|
claud
|
Sunny- sm pogledala krave ja ma kaj si ti ja nor jst sm pa hugota zgubila .... Ajvy-jst pa tko sovražim žabe...me tok srbi vse
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 17.11.2008 22:26:19
|
|
|
|
claud
|
študiram da bo počas treba že začet prat vse te cunce.....da ne bom res tazadn tedn delala k zmešana kura.... Zdj še lahko sproti, ker lepo počas od vsakega neki dobivam lepo postopoma....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 17.11.2008 22:26:41
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Ajvy-jst pa tko sovražim žabe...me tok srbi vse jst tudi...samo odmislim, ker me drugače preveč zebe
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 17.11.2008 22:29:50
|
|
|
|
claud
|
Jst pa težko odmislim , ker se tok praskam da mam čist rdeče noge pol.... Mam pa že tud z bundo problem k ne morm več zapet...škoda mi je pa zdj sam za letos kupovat novo, ker sm to lani kupla....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 17.11.2008 22:32:35
|
|
|
|
sunny24
|
Sam pr uni igrci so res same take fore, da umreš zravn od smeha... Kaj si pa pr Hugotu nardila, da si zgubila? Mraz...jst ga sovražim. Ma zaenkrat se še da it vn s plaškom, čez kakih 14 dni pa bojo pomojem že obvezne rokavice in šal. Žabe si dam pa sam na krilo, drugače pod kavbojke pa nič... Sem si prej kupla uno od top shopa-ped egg in full dobro podrsa trdo kožo proč in pusti taka mehka stopala...Sem mogla takoj provat!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 17.11.2008 22:32:57
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Jst pa težko odmislim , ker se tok praskam da mam čist rdeče noge pol.... Mam pa že tud z bundo problem k ne morm več zapet...škoda mi je pa zdj sam za letos kupovat novo, ker sm to lani kupla.... jst tudi,..samo imam HB še eno jopico...full toplo ...še od mami ...nisem je mogla stran vrečt..ko je taka super barvna....ta pa mi bo še prav....in ko v bundi zmanjka prostora...jo bom uporabila.... JA, res bi bilo škoda novo kupovati samo za zdej...ma tvoj kako za sposojo?? Jst če je kriza mojmu poberem....
< Sporočilo je popravil Ajvy -- 17.11.2008 22:33:25 >
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 17.11.2008 22:34:11
|
|
|
|
claud
|
No bejbe zdj pa res moram it....moj bo čist obolu tuki....sj vas vse lepo pozdravlja, ampak je reku naj vam dam mal mir No se tipkamo ju3.... Lepo nočko vam želim, čim manj zbujanja!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 17.11.2008 22:34:57
|
|
|
|
Ajvy
|
Sunny....a si prečitala...sem šla kupit body-je...si me čist skurla.... A res pol deluje tista stvarca?? Sem gledala zadnjič..je bil pa en gel...pa ga naneseš...pa pol sam dol postrgaš.....
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 17.11.2008 22:35:57
|
|
|
|
Ajvy
|
Claud....nočko..... tudi jaz se odpravljam spat..magnezij sem spila...še ene parkrat skočim na wc...potem pa upam ,da zaspim.....
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 17.11.2008 22:36:55
|
|
|
|
claud
|
no še do konc apokomentiram: Sunny...črv pojedu hugota Ajvy-moj je pa mal večji medo pa jst lohk plavam v njegovih cunjah..... tko zdj pa res....NOČKO
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 17.11.2008 22:37:48
|
|
|
|
sunny24
|
ajvy, ku sm smotana, jak, sm prebrala, da si bodije nabavla. A to si šla pol v HM iskat une lepe črtaste, ne? Kolko si jih vzela? Sam na tej stvarci ni nobenga gela, pa v Mercatorju prodajajo sam po 1 ta ped egg, ni treba kupit celga kompleta, kot je po TV.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 17.11.2008 22:38:41
|
|
|
|
sunny24
|
claud, nočko in lepe sanje, pa lepo bušija poboži! Se tipkamo jutri!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 17.11.2008 22:42:48
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 ajvy, ku sm smotana, jak, sm prebrala, da si bodije nabavla. A to si šla pol v HM iskat une lepe črtaste, ne? Kolko si jih vzela? Sam na tej stvarci ni nobenga gela, pa v Mercatorju prodajajo sam po 1 ta ped egg, ni treba kupit celga kompleta, kot je po TV. 2 kompletka----ene une črtaste pa ne tak fini vzorček...beš barve... Ne...ta gel je čist nekaj drugega....mislim, ni v paketu s tem ped egg-om...samo pravim ,da sem vidla to reklamo...pa me zanima , kako to deluje....čeprav...veš kaj babicce pravijo...vsak večer namazat noge z glicerinom...pa boš imela noge kot dojenček skoz....samo...kdo bi to izvajal??
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 17.11.2008 22:43:30
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 ajvy, ku sm smotana, jak, sm prebrala, da si bodije nabavla. A to si šla pol v HM iskat une lepe črtaste, ne? Kolko si jih vzela? Sam na tej stvarci ni nobenga gela, pa v Mercatorju prodajajo sam po 1 ta ped egg, ni treba kupit celga kompleta, kot je po TV. 2 kompletka----ene une črtaste pa ne tak fini vzorček...beš barve...tko mal za gušt...nisem mogla da ne bi.... Ne...ta gel je čist nekaj drugega....mislim, ni v paketu s tem ped egg-om...samo pravim ,da sem vidla to reklamo...pa me zanima , kako to deluje....čeprav...veš kaj babicce pravijo...vsak večer namazat noge z glicerinom...pa boš imela noge kot dojenček skoz....samo...kdo bi to izvajal??
< Sporočilo je popravil Ajvy -- 17.11.2008 22:45:09 >
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 17.11.2008 22:44:24
|
|
|
|
Ajvy
|
Kaj sem pa zdej storila..... v glavnem...nočko punce......
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 17.11.2008 22:48:33
|
|
|
|
sunny24
|
ajvy, sej to z glicerinom verjetno res pomaga, ampak če je tko ku pr meni, k sem skor vsak dan v visokih petah na šihtu, pa še prej ko sm plesala...mam rahel obup od stopal, pa si morm pilit non stop! No, pol pa nočko in lepe sanje tudi tebi!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 17.11.2008 22:53:33
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 ajvy, sej to z glicerinom verjetno res pomaga, ampak če je tko ku pr meni, k sem skor vsak dan v visokih petah na šihtu, pa še prej ko sm plesala...mam rahel obup od stopal, pa si morm pilit non stop! No, pol pa nočko in lepe sanje tudi tebi! to pa verjamem...sej nimaš kej.....super ,da ti tole lepo pomaga.... zdej pa rees---nočko.....se beremo jutri..... hvala za klepet....
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 18.11.2008 0:09:10
|
|
|
|
lea88
|
mene lahko zbrišete s seznam ... tako pač je prišlo.... bomo živeli dalje .... lp
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 18.11.2008 8:08:45
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: lea88 mene lahko zbrišete s seznam ... tako pač je prišlo.... bomo živeli dalje .... lp Lea88... Ne vem kaj naj napišem... Sem prav šokirana!!! Pošiljam ti milijon ... Če bi se rada pogovorila, ti bomo trebuščkarce stale ob strani! Lahko nam pa vseeno napišeš kaj več... Mislimo nate!!!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 18.11.2008 8:10:28
|
|
|
|
Balonchy
|
Joooooooj... zdaj sem pa prav žalostna... Grem eno kafe skuhat, da nas mal "dvigne"...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 18.11.2008 8:11:22
|
|
|
|
akvalina
|
dobro jutro ! za začetek kavica in zajtrk ,se tipkamo mal kasnej. LEA- SEM DALA TO ŽE ENKRAT ČEZ, NE OBUPAJ, TI POŠILJAM OBJEMČKE DRŽIM PESTI DA SE BOSTE KMALU SPET VESELILI!!!
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?