|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 3.del...
17.11.2008 21:13:18   
Čebel@
čer!
niste prav veliko načvekale-kar ne morem verjetiuser posted image user posted image user posted image no midva sva tudi že povečerjala-sem nama kar sendviče naredila in sva vsak 2 pobasalauser posted image zdaj pa sem malo vas prišla pogledat pa mleko sem si prinesla ker me spet nekihoče zgaga pečt

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
17.11.2008 21:15:49   
Balonchy
Čer...
Trebuščkarce, a nič ne čvekate danes al kako? Prijavljenih nas je full, sam neke težke debate pa ni... user posted image   user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
17.11.2008 21:16:43   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

Čer...
Trebuščkarce, a nič ne čvekate danes al kako? Prijavljenih nas je full, sam neke težke debate pa ni... user posted image   user posted image
zgleda se nobeni ne da tipkati pa samo berejouser posted image
kako si balonchy?

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
17.11.2008 21:23:10   
Čebel@
no vidim da že napol spite za ekranomuser posted image zato vas zapuščam.....mi gre moj frizurco naredituser posted image lepe sanje vam želim pa se tipkamo jutri.......nočkouser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
17.11.2008 21:27:07   
glen
Ciao čvekice pekice
Vidim da ste se splet ful naklepetale.
Mene kot ponavadi ni bilo par dni gor,ampak vikende je moj dragi možek fraj,tako da zmeraj maksimalno izkoristimo dan in to da smo čim več skupi.
Jaz sem o.k.,nič novega,v nedeljo sem bila v Gorici v Qulandiji in sem spet malo zapravljala.
Pikapolonica,H&m,C&A,...,ma ni bilo tako hudo kot zadnjičuser posted image .V C&A so imeli tako lepe in tako poceni stvari zauser posted image ,da mi je že zdaj žal, da nisem kupla več stvari.
Mi na obali pa itak nimamo teh trgovin.user posted image
Vidim da je govora o kg,jaz sem jih pridelala 5 .Sem pa šla primerjat materinsko ko sem bila user posted image z Lin in sem v 7 mes. celo shujšala za 1-2 kg.
Bomo vidli in jaz rečem pustimo se presenetit,na dieti nemislim bit niti slučajo(razen če bi morala iz zdrav. razlogov),bo že cajt pol po porodu za dol spravit.
Če bo kot v prvo nebo nobenih problemov.
Zredila sem se vse skupi za 9 in domov iz porodnišnice sem prišla s kilam,ki sem jih imela pred porodom.
Celo prva dva mes. sem šla pod svojo težo,tako da punce nič se bat.
vreme smo imeli danes lepo in sončno samo še kr mrzlo tam med 13 in 15 se je še dalo pol pa je začelo fuul pihat pa je stisnu mraz,ker ko burja stisne te premazi do kosti.
BODITE PRIDNE

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
17.11.2008 21:27:07   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

Čer...
zgleda se nobeni ne da tipkati pa samo berejouser posted image
kako si balonchy?

Se mi zdi, da sem mal utrujena... Čeprav se trudim, da ne grem še spat, ker drugače se bom spet sredi noči zbudila in me bote zjutraj mal čudno gledale k vam bom kuhala kavico ob 4-ih al pa 5-ih zjutraj... user posted image

A frizurco si greš uredit... Fino... user posted image
Da bota le uživala s tvojim user posted image ...  user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
17.11.2008 21:31:54   
birdy
Hoj, jst mam na faksu zdej kr pestro... Ni dost časa... Zdele probam neki delat pa ne morem sem tok utrujena, bom jutr.
Ja, hotla sem sam pozdravt pa vam zaželet lahko nočuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
17.11.2008 21:35:53   
Balonchy
Ejla birdy...
Kako je s tvojo nogo? Kaj pa mala Neli?

Tudi jaz odhajam pred TV... v kratkem pa v mižule... se beremo zjutraj...

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
17.11.2008 21:36:45   
Pupka
Misliš to malo previjalno podlogo?

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=174328

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu mala*)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
17.11.2008 21:45:34   
sunny24
Čer!
petrap, bravo za pregled!

Popoldne je pa res blo bolj mirno tuki na RR. Prej smo šli v trgovino in smo nafilala hladilnik in omare do drugega meseca! Bravo mi2!user posted image  In boga kartica...user posted image

glen, kaj pa ne poveš, da prideš v Gorico ko bi lahko na eno kafe šli? Drugič povej! BTW, kaj si kej kupla v CA in HM?

majchy, naj bo frizurca čim lepša!user posted image   Jst moje nism vidla že kak mesec, pa jo friziram tko na prbližno...user posted image  Od zdej naprej bo tudi moj to rihtu! Tko da, bravo naši user posted image ! user posted image user posted image user posted image

Kaj počnete? Jst prebavljam večerjo (joto) in gledam TV, pa malo na MSN sem...

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
17.11.2008 21:52:06   
meta21
Oj, sunny24! Sem te prišla malo pozdravit, ker me, septembrke, zdaj tak malo čvekamo, da je na forumu prav tuga!user posted image  Samo še najvztrajnejše čvekamo...

Nisem vas nič za nazaj brala ampak po zadnji strani sklepam, da imaš že kar velik trebušček!user posted image Kar tako naprej in srečno!user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
17.11.2008 21:53:10   
claud
Ola!

A ste še tuki? črva smo pospravliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Balonchy
- Mi2 bova dala kr narest tko kot en ploh za kopalnico.....pa pol gor sam peno ruknem pa je....

kolumbo- jst sm bla v kiku v mengšu. To je pa tale kovterček:sm tko slikala da se obe strani vidi....

http://album.ringaraja.net/index.php?page=image&ID=118955

sonček33- podlogo za previjalno bova mi2 dala kr po meri narest....pena pa da je oblečena v neko imitacijo usnja al pa neki kar ne premoči, kar se lahko lepo pobriše.

Sunny: evo da ti pokažem del naše sobice...   http://album.ringaraja.net/index.php?page=image&ID=118954

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
17.11.2008 21:56:04   
sunny24
meta, hvala! Trebušček je že kar konkreten, ja! user posted image   Ja, še malo, pa bom tudi jst crtala! Komi čakam! Vas bom pršla kej počekirat in pozdravit! Pa kak nasvet ukrast...user posted image
Lep večer pa veliko užitkov z vašim sončkom!user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
17.11.2008 22:01:46   
sunny24
claud, a to morm tko gledat, da nagnem glavo na levo? user posted image   Drugače je pa full dobra sobica oz "vzorc" in tle definitivno ne pašejo princeske, ampak tweetiji al pa puji. Tko se vsaj meni zdi no, pol so pa okusi okusi.

Pa fajn za črva, da ste tudi tega lepo zavili in proč vrgli!user posted image user posted image user posted image  
Pa na prejšni strani al dve strani nazaj si preberi mojo varianto za "home made" ploh za na stroj...user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
17.11.2008 22:06:15   
claud
Sm opazla tist tvoj home made pol k sm mela že napisan...pol se mi pa ni dal brisatuser posted image .....pa tko sm mela saj kj za napisatuser posted image user posted image
Ja no, mi2 mava že vse naštudirano, mere tud, tko da se je treba sam še lotit delauser posted image Bo pa ploh iz lesa...

Amm....ja glavo pa mal nagni v levo če lahko no.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
17.11.2008 22:08:00   
Ajvy
Večer....zjutraj se nisem nič oglasila...sem šla takoj ko sem Tarjo odpeljala v vrtec spat, potem ap sem dobila obiske...pa je bilo treba že it po pupo v vrtec....

Hvala vsem za lepe želje.....jst tudi upam na najboljše....

Vesnozaver....kako lepo si opisala praznično vzdušje....sem se kar malo zasanjala.....ah ja....
Hvala....tudi jaz se vsak dan zahvalim za super možeka...prekrasno princesko...in enega user posted image  v trebuščku.....

KOlumbo....bogi Majkl....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  upam, da se čimprej pozdravi.....zdej pa ti tudi lepo počivaj.....
Verjamem ,da je bilo grozno tole z vročino...mene bi tudi bilo strah.....si pa super reagirala...za moje pojme.....
Me veseli ,da si dočakala nekoga s katerim lahko praznuješ praznike.....meni je to tako lepo.....user posted image user posted image

Barbara Sg,....upam, da bo počivanje pomagalo...pa le poročaj......
user posted image user posted image user posted image

Sunny...a pri vas ste pa sonček imeli.user posted image ..super...pri nas pa taka megla....user posted image

Urša...kako lepo domačno praznovanje Božiča....user posted image user posted image

Majchy..super k te niso poklicali user posted image user posted image

Brkn...super za uspešen pregleduser posted image user posted image user posted image

Claud...super za tako ugoden in mehak nakup user posted image user posted image

Shuka...sem kar v redu,malo se mi vrti po železovi tabletki ...samo se da preživet....kako pa si ti ???

Akvalina...super lep avataruser posted image user posted image

Balonchy...jst nimam pojma kaj imaš v mislih....tak da žal ti ne morem pomagat....aha...sej so ti že punce pomagale.....če je to lesena dila...greš u Bauhaus....pogledaš po stalažah....izbereš dilo po meri..če je ni...rečš umnu stricu tam da ti jo odreže....niso drage.....

Cita...jst prav čutm, kolk si ti zmatrana...tkole ko napišeš....upam, da si se uspešno spočila
A res...nisem vedla ,da so jo poslali domov....sme misnla ,da se je sama tako odločila...jah, jst po pravici povem...mene bi kap

mala*...za sramno kost ne vem..kaj pa G pravi??
Ti kar počivčkej...pa sporočaj.....

petrap....super za pregled user posted image user posted image user posted image  1300 g...to pa je že gramaža user posted image user posted image user posted image
Upam,da ti ne bo treba preveč delati jutri.....

Glen ...super lepo za skupaj preživeti čas in za odlične nakupe user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
17.11.2008 22:09:05   
Ajvy
Claud...full lepa odejica....jst bi imela takih miljavžnt....user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
17.11.2008 22:09:19   
sunny24
Sej sm jo...tak lenoritis se me pa še ne drži...user posted image  user posted image user posted image user posted image

Kaj kej počenš? Zdej si verjetno vsa vesela, k ste računalnik usposobli! user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
17.11.2008 22:13:06   
sunny24
ajvy, čer! Si mela pa lepo zapolnjeno jutro! Ja, pr nas je bil sonček, ampak je full pihalo, tko da...Vseeno ni bil neki full fajn dan...user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
17.11.2008 22:15:22   
claud
Sunny- ja ful je fajn zdj čvekat, ampak moj je isti comp molj kot jst pa mi kr naprej teži: pejt dol že no....jst pa: sam še 5 minut, sam še 10 minutuser posted image user posted image user posted image Učeri pa nisva mela blage veze kam bi se dala-on je pol cel dan spal, jst  pa vsa živčna brez compa, na tv nč.....user posted image user posted image   kaj ti? Si na igricah?user posted image

Ajvy-bi jih mela ane...jst tud sam pol sm si pa rekla...ja kaj pa bom z 2ma-no pa sm zdj pršla na idejo da bi pa lohk mela 1 za v vozičekuser posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
17.11.2008 22:15:41   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

ajvy, čer! Si mela pa lepo zapolnjeno jutro! Ja, pr nas je bil sonček, ampak je full pihalo, tko da...Vseeno ni bil neki full fajn dan...user posted image

no, vsaj sonček si vidla,user posted image user posted image .pri nas je že prav bedna tale megla.smo pa vseeno skočili malo do gugalnic...prejšnji teden ni bila nič zunaj....pa je bila prav vesela....samo je res mraz za znoret...pa baje bo jutri minususer posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
17.11.2008 22:17:34   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: claud

Ajvy-bi jih mela ane...jst tud sam pol sm si pa rekla...ja kaj pa bom z 2ma-no pa sm zdj pršla na idejo da bi pa lohk mela 1 za v vozičekuser posted image user posted image

ma ja...jst sem čist nora na te mehke zadeve....pa na flise in podobno...vedno,. karkoli sem šla kupovat..hlače, čevlje...sem prvlekla kak flis domov....
Zdej se moram pa prav zadrževat pri teh dekicah...če so pa tak mehke user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
17.11.2008 22:18:46   
claud
Ma jst sm prej skor zmrznla ko sva šla domov.... se peljeva čez barje pa napiše v avtu: ice alert...3stopinje....ajoj, jst sm pa še zjutri ko sm šla od doma rekla ma za bundo je pretoplo, bom mela rajš en tanek plašček....brrrr.....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
17.11.2008 22:19:12   
Ajvy
Danes sem dobila še en delček naših cunjic nazaj , ko smo jih posodli....ma jkaj si ti nor...kako je to majhno.....o meri....user posted image user posted image

Sunny....sme kupla dva kompletka body-jev,veš....se nisem mogla upreti.....user posted image user posted image  meni so tolk te črtaste stvari všeč....pa ne vem zakaj .....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
17.11.2008 22:20:31   
sunny24
claud...ma eno igrco igram, ja...Travian. Za dolgčas preganjat! user posted image   A si pogledala zadnjič un link od metanja krave v daljino?user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?