Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 17.11.2008 21:13:18
|
|
|
|
Čebel@
|
čer! niste prav veliko načvekale-kar ne morem verjeti no midva sva tudi že povečerjala-sem nama kar sendviče naredila in sva vsak 2 pobasala zdaj pa sem malo vas prišla pogledat pa mleko sem si prinesla ker me spet nekihoče zgaga pečt
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 17.11.2008 21:15:49
|
|
|
|
Balonchy
|
Čer... Trebuščkarce, a nič ne čvekate danes al kako? Prijavljenih nas je full, sam neke težke debate pa ni...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 17.11.2008 21:16:43
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy Čer... Trebuščkarce, a nič ne čvekate danes al kako? Prijavljenih nas je full, sam neke težke debate pa ni... zgleda se nobeni ne da tipkati pa samo berejo kako si balonchy?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 17.11.2008 21:23:10
|
|
|
|
Čebel@
|
no vidim da že napol spite za ekranom zato vas zapuščam.....mi gre moj frizurco naredit lepe sanje vam želim pa se tipkamo jutri.......nočko
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 17.11.2008 21:27:07
|
|
|
|
glen
|
Ciao čvekice pekice Vidim da ste se splet ful naklepetale. Mene kot ponavadi ni bilo par dni gor,ampak vikende je moj dragi možek fraj,tako da zmeraj maksimalno izkoristimo dan in to da smo čim več skupi. Jaz sem o.k.,nič novega,v nedeljo sem bila v Gorici v Qulandiji in sem spet malo zapravljala. Pikapolonica,H&m,C&A,...,ma ni bilo tako hudo kot zadnjič .V C&A so imeli tako lepe in tako poceni stvari za ,da mi je že zdaj žal, da nisem kupla več stvari. Mi na obali pa itak nimamo teh trgovin. Vidim da je govora o kg,jaz sem jih pridelala 5 .Sem pa šla primerjat materinsko ko sem bila z Lin in sem v 7 mes. celo shujšala za 1-2 kg. Bomo vidli in jaz rečem pustimo se presenetit,na dieti nemislim bit niti slučajo(razen če bi morala iz zdrav. razlogov),bo že cajt pol po porodu za dol spravit. Če bo kot v prvo nebo nobenih problemov. Zredila sem se vse skupi za 9 in domov iz porodnišnice sem prišla s kilam,ki sem jih imela pred porodom. Celo prva dva mes. sem šla pod svojo težo,tako da punce nič se bat. vreme smo imeli danes lepo in sončno samo še kr mrzlo tam med 13 in 15 se je še dalo pol pa je začelo fuul pihat pa je stisnu mraz,ker ko burja stisne te premazi do kosti. BODITE PRIDNE
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 17.11.2008 21:27:07
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy Čer... Trebuščkarce, a nič ne čvekate danes al kako? Prijavljenih nas je full, sam neke težke debate pa ni... zgleda se nobeni ne da tipkati pa samo berejo kako si balonchy? Se mi zdi, da sem mal utrujena... Čeprav se trudim, da ne grem še spat, ker drugače se bom spet sredi noči zbudila in me bote zjutraj mal čudno gledale k vam bom kuhala kavico ob 4-ih al pa 5-ih zjutraj... A frizurco si greš uredit... Fino... Da bota le uživala s tvojim ...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 17.11.2008 21:31:54
|
|
|
|
birdy
|
Hoj, jst mam na faksu zdej kr pestro... Ni dost časa... Zdele probam neki delat pa ne morem sem tok utrujena, bom jutr. Ja, hotla sem sam pozdravt pa vam zaželet lahko noč
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 17.11.2008 21:35:53
|
|
|
|
Balonchy
|
Ejla birdy... Kako je s tvojo nogo? Kaj pa mala Neli? Tudi jaz odhajam pred TV... v kratkem pa v mižule... se beremo zjutraj...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 17.11.2008 21:45:34
|
|
|
|
sunny24
|
Čer! petrap, bravo za pregled! Popoldne je pa res blo bolj mirno tuki na RR. Prej smo šli v trgovino in smo nafilala hladilnik in omare do drugega meseca! Bravo mi2! In boga kartica... glen, kaj pa ne poveš, da prideš v Gorico ko bi lahko na eno kafe šli? Drugič povej! BTW, kaj si kej kupla v CA in HM? majchy, naj bo frizurca čim lepša! Jst moje nism vidla že kak mesec, pa jo friziram tko na prbližno... Od zdej naprej bo tudi moj to rihtu! Tko da, bravo naši ! Kaj počnete? Jst prebavljam večerjo (joto) in gledam TV, pa malo na MSN sem...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 17.11.2008 21:52:06
|
|
|
|
meta21
|
Oj, sunny24! Sem te prišla malo pozdravit, ker me, septembrke, zdaj tak malo čvekamo, da je na forumu prav tuga! Samo še najvztrajnejše čvekamo... Nisem vas nič za nazaj brala ampak po zadnji strani sklepam, da imaš že kar velik trebušček! Kar tako naprej in srečno!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 17.11.2008 21:53:10
|
|
|
|
claud
|
Ola! A ste še tuki? črva smo pospravli Balonchy- Mi2 bova dala kr narest tko kot en ploh za kopalnico.....pa pol gor sam peno ruknem pa je.... kolumbo- jst sm bla v kiku v mengšu. To je pa tale kovterček:sm tko slikala da se obe strani vidi.... http://album.ringaraja.net/index.php?page=image&ID=118955 sonček33- podlogo za previjalno bova mi2 dala kr po meri narest....pena pa da je oblečena v neko imitacijo usnja al pa neki kar ne premoči, kar se lahko lepo pobriše. Sunny: evo da ti pokažem del naše sobice... http://album.ringaraja.net/index.php?page=image&ID=118954
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 17.11.2008 21:56:04
|
|
|
|
sunny24
|
meta, hvala! Trebušček je že kar konkreten, ja! Ja, še malo, pa bom tudi jst crtala! Komi čakam! Vas bom pršla kej počekirat in pozdravit! Pa kak nasvet ukrast... Lep večer pa veliko užitkov z vašim sončkom!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 17.11.2008 22:01:46
|
|
|
|
sunny24
|
claud, a to morm tko gledat, da nagnem glavo na levo? Drugače je pa full dobra sobica oz "vzorc" in tle definitivno ne pašejo princeske, ampak tweetiji al pa puji. Tko se vsaj meni zdi no, pol so pa okusi okusi. Pa fajn za črva, da ste tudi tega lepo zavili in proč vrgli! Pa na prejšni strani al dve strani nazaj si preberi mojo varianto za "home made" ploh za na stroj...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 17.11.2008 22:06:15
|
|
|
|
claud
|
Sm opazla tist tvoj home made pol k sm mela že napisan...pol se mi pa ni dal brisat .....pa tko sm mela saj kj za napisat Ja no, mi2 mava že vse naštudirano, mere tud, tko da se je treba sam še lotit dela Bo pa ploh iz lesa... Amm....ja glavo pa mal nagni v levo če lahko no.....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 17.11.2008 22:08:00
|
|
|
|
Ajvy
|
Večer....zjutraj se nisem nič oglasila...sem šla takoj ko sem Tarjo odpeljala v vrtec spat, potem ap sem dobila obiske...pa je bilo treba že it po pupo v vrtec.... Hvala vsem za lepe želje.....jst tudi upam na najboljše.... Vesnozaver....kako lepo si opisala praznično vzdušje....sem se kar malo zasanjala.....ah ja.... Hvala....tudi jaz se vsak dan zahvalim za super možeka...prekrasno princesko...in enega v trebuščku..... KOlumbo....bogi Majkl.... upam, da se čimprej pozdravi.....zdej pa ti tudi lepo počivaj..... Verjamem ,da je bilo grozno tole z vročino...mene bi tudi bilo strah.....si pa super reagirala...za moje pojme..... Me veseli ,da si dočakala nekoga s katerim lahko praznuješ praznike.....meni je to tako lepo..... Barbara Sg,....upam, da bo počivanje pomagalo...pa le poročaj...... Sunny...a pri vas ste pa sonček imeli. ..super...pri nas pa taka megla.... Urša...kako lepo domačno praznovanje Božiča.... Majchy..super k te niso poklicali Brkn...super za uspešen pregled Claud...super za tako ugoden in mehak nakup Shuka...sem kar v redu,malo se mi vrti po železovi tabletki ...samo se da preživet....kako pa si ti ??? Akvalina...super lep avatar Balonchy...jst nimam pojma kaj imaš v mislih....tak da žal ti ne morem pomagat....aha...sej so ti že punce pomagale.....če je to lesena dila...greš u Bauhaus....pogledaš po stalažah....izbereš dilo po meri..če je ni...rečš umnu stricu tam da ti jo odreže....niso drage..... Cita...jst prav čutm, kolk si ti zmatrana...tkole ko napišeš....upam, da si se uspešno spočila A res...nisem vedla ,da so jo poslali domov....sme misnla ,da se je sama tako odločila...jah, jst po pravici povem...mene bi kap mala*...za sramno kost ne vem..kaj pa G pravi?? Ti kar počivčkej...pa sporočaj..... petrap....super za pregled 1300 g...to pa je že gramaža Upam,da ti ne bo treba preveč delati jutri..... Glen ...super lepo za skupaj preživeti čas in za odlične nakupe
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 17.11.2008 22:09:05
|
|
|
|
Ajvy
|
Claud...full lepa odejica....jst bi imela takih miljavžnt....
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 17.11.2008 22:09:19
|
|
|
|
sunny24
|
Sej sm jo...tak lenoritis se me pa še ne drži... Kaj kej počenš? Zdej si verjetno vsa vesela, k ste računalnik usposobli!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 17.11.2008 22:13:06
|
|
|
|
sunny24
|
ajvy, čer! Si mela pa lepo zapolnjeno jutro! Ja, pr nas je bil sonček, ampak je full pihalo, tko da...Vseeno ni bil neki full fajn dan...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 17.11.2008 22:15:22
|
|
|
|
claud
|
Sunny- ja ful je fajn zdj čvekat, ampak moj je isti comp molj kot jst pa mi kr naprej teži: pejt dol že no....jst pa: sam še 5 minut, sam še 10 minut Učeri pa nisva mela blage veze kam bi se dala-on je pol cel dan spal, jst pa vsa živčna brez compa, na tv nč..... kaj ti? Si na igricah? Ajvy-bi jih mela ane...jst tud sam pol sm si pa rekla...ja kaj pa bom z 2ma-no pa sm zdj pršla na idejo da bi pa lohk mela 1 za v voziček
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 17.11.2008 22:15:41
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 ajvy, čer! Si mela pa lepo zapolnjeno jutro! Ja, pr nas je bil sonček, ampak je full pihalo, tko da...Vseeno ni bil neki full fajn dan... no, vsaj sonček si vidla, .pri nas je že prav bedna tale megla.smo pa vseeno skočili malo do gugalnic...prejšnji teden ni bila nič zunaj....pa je bila prav vesela....samo je res mraz za znoret...pa baje bo jutri minus
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 17.11.2008 22:17:34
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Ajvy-bi jih mela ane...jst tud sam pol sm si pa rekla...ja kaj pa bom z 2ma-no pa sm zdj pršla na idejo da bi pa lohk mela 1 za v voziček ma ja...jst sem čist nora na te mehke zadeve....pa na flise in podobno...vedno,. karkoli sem šla kupovat..hlače, čevlje...sem prvlekla kak flis domov.... Zdej se moram pa prav zadrževat pri teh dekicah...če so pa tak mehke
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 17.11.2008 22:18:46
|
|
|
|
claud
|
Ma jst sm prej skor zmrznla ko sva šla domov.... se peljeva čez barje pa napiše v avtu: ice alert...3stopinje....ajoj, jst sm pa še zjutri ko sm šla od doma rekla ma za bundo je pretoplo, bom mela rajš en tanek plašček....brrrr.....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 17.11.2008 22:19:12
|
|
|
|
Ajvy
|
Danes sem dobila še en delček naših cunjic nazaj , ko smo jih posodli....ma jkaj si ti nor...kako je to majhno.....o meri.... Sunny....sme kupla dva kompletka body-jev,veš....se nisem mogla upreti..... meni so tolk te črtaste stvari všeč....pa ne vem zakaj .....
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 17.11.2008 22:20:31
|
|
|
|
sunny24
|
claud...ma eno igrco igram, ja...Travian. Za dolgčas preganjat! A si pogledala zadnjič un link od metanja krave v daljino?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?