|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: <<junijski princi in princeske 3.de...
17.11.2008 23:22:09   
Tina 28
Drgač se mi zdi, da pri stajici ni treba glih komplicirat (lunce in vožički imajo le več funkcij)...stajica pa more met sam dno in mrežo....jaz imam rabljeno...in sem jo pač mal sam podložila in dodala igrače ob rob. in blazino za dojenje, da ima zaenkrat še oporo, ko sedi.. Še igralni center se lohk not postavi za začetek, če še ne sedi.

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
17.11.2008 23:22:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

Kleo sem....povsod si fejst...sem že včeraj napisala....moram pa priznat, da si čisto drug človek ...če te gledam blond ali črno....kakšna pa si po naravi?

Zoprnauser posted image .
Mislim da...nimam pojma,se barvam ze od 16egauser posted image .

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3102
17.11.2008 23:23:17   
Tina 28
user posted image user posted image user posted image user posted image ti si tud strelka ane

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
17.11.2008 23:24:41   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image ti si tud strelka ane

Tudi ja,a bi rada kaksen sus?
Madonca je mim,ker nimam sumnikovuser posted image user posted image .

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3104
17.11.2008 23:26:57   
RMRM

Drgač se mi zdi, da pri stajici ni treba glih komplicirat (lunce in vožički imajo le več funkcij)...stajica pa more met sam dno in mrežo....jaz imam rabljeno...in sem jo pač mal sam podložila in dodala igrače ob rob. in blazino za dojenje, da ima zaenkrat še oporo, ko sedi.. Še igralni center se lohk not postavi za začetek, če še ne sedi.

se popolnoma strinjamuser posted image user posted image user posted image . Samo kaj ko vedno prevladuje tisto kar je na oko lepše. Sem v BC gledla ene take čudne barve, ma ne vem no, res niso ble primerne za male otročičke. Mi bomo drugače še mal počakali s stajico, ker sedaj je veliko na blazini, ker nam je tako naročila fizioterapevtka in tamauček res uživa na njej. Se tudi bistveni napredek že poznauser posted image user posted image user posted image . Ko bo pa začel plazit, pa sigurno nabavim, upam le da ne bo takrat prepozno in ne bo hotel biti not

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
17.11.2008 23:28:45   
Tina 28
Naj bi šuse dajali, ampak sva sami šus...vsaj jaz sem mal tko...se mi mora skoz nekaj dogajatuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
17.11.2008 23:30:14   
Tina 28
Tud v komisijske se splača pogledat....če vam ni to mim...ena moja prijateljica mi je rekla, jaz pa tam ne bom kupovala....vsak po svoje...jaz pa kaj kupim!

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
17.11.2008 23:30:26   
Anonimen

Naj bi šuse dajali, ampak sva sami šus...vsaj jaz sem mal tko...se mi mora skoz nekaj dogajatuser posted image

Se strinjam,ce se pa ne dogaja,pa pomagam...na tak in drugacen nacinuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3108
17.11.2008 23:31:25   
RMRM

user posted image user posted image user posted image .To pa še prdobro poznam,je pa prišlo potem eno obdobje (ko sem ob delu in otrokih študirala in ob 4 zjutraj vstajala in se učila) ko sem pa popolnoma pregorelauser posted image user posted image . Tako da ti preventivno pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
17.11.2008 23:32:24   
Tina 28
RMRM...Jaz bi ga pa že za posedanje not dala...ko bo čas zato seveda ....veš kdaj se lohk šele plazi....pa mogoče res ne bo hotel bit not, ker ne bo to njegov varen prostorček ampak nekaj, kar mu naenkrat onemogoča gibanje. Tko pa se že prej navadjo. Ne vem, tko razmišljam.

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
17.11.2008 23:33:37   
RMRM

Tud v komisijske se splača pogledat....če vam ni to mim...ena moja prijateljica mi je rekla, jaz pa tam ne bom kupovala....vsak po svoje...jaz pa kaj kupim!

Zakaj pa ne, če je lepo ohranjeno. Jaz sicer še nisem v nobeni taki trgovini kupovala, sem pa v eno tako trgovino od starejših otrok vso robo peljala in zelo uspešno prodala. Mi je še danes žal. Če bi vedela, da bomo kljub vsemu imeli še enega user posted image  bi voziček sigurno prišparala, ker je bil po dveh otrokih kot nov.

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
17.11.2008 23:35:46   
Tina 28
Ja Kleo...mene ne poznajo po tem, čgava punca sem, ko vedno rečejo...aja to je una od gungauser posted image user posted image user posted image ...mene kar koj vejo, aja to je unauser posted image .

RMRM   jaz sem pa pri Nejcu šla delat, ko je bil pol leta star...sem dobila pogoj, da še vmes diplomiram...in se je zgodil, da tud spat kdaj nisem šla, ker sem se hotla popoldan s tamalmu igrat...zvečer pa priprave za šolo (prvič) in diploma. Takrat mi je en lep čas pčesni živec trzal...še zdaj ne vem kako mi je uspelouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3112
17.11.2008 23:35:59   
RMRM

RMRM...Jaz bi ga pa že za posedanje not dala...ko bo čas zato seveda ....veš kdaj se lohk šele plazi....pa mogoče res ne bo hotel bit not, ker ne bo to njegov varen prostorček ampak nekaj, kar mu naenkrat onemogoča gibanje. Tko pa se že prej navadjo. Ne vem, tko razmišljam.

ja, saj vem, sem tud sama že razmišljala o tem. Ampak bomo počakali do januarja, da bo novo leto mimo, ker drugače nimamo kam smrekice postavit, kljub temu da je dnevna velika, je že ful ene otroške robe notriuser posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3113
17.11.2008 23:36:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

user posted image user posted image user posted image .To pa še prdobro poznam,je pa prišlo potem eno obdobje (ko sem ob delu in otrokih študirala in ob 4 zjutraj vstajala in se učila) ko sem pa popolnoma pregorelauser posted image user posted image . Tako da ti preventivno pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tole pa zdajle ne kapiramuser posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3114
17.11.2008 23:37:18   
Tina 28
RMRM...to ti pa čist verjamem

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
17.11.2008 23:38:51   
Tina 28
Kleo, RMRM....men je blo tole z mojim postom tud smešno...klobasa se je na dveh koncih zašpillauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
17.11.2008 23:39:31   
Anonimen

Ja Kleo...mene ne poznajo po tem, čgava punca sem, ko vedno rečejo...aja to je una od gungauser posted image user posted image user posted image ...mene kar koj vejo, aja to je unauser posted image .

RMRM   jaz sem pa pri Nejcu šla delat, ko je bil pol leta star...sem dobila pogoj, da še vmes diplomiram...in se je zgodil, da tud spat kdaj nisem šla, ker sem se hotla popoldan s tamalmu igrat...zvečer pa priprave za šolo (prvič) in diploma. Takrat mi je en lep čas pčesni živec trzal...še zdaj ne vem kako mi je uspelouser posted image user posted image user posted image

Dobra,ljubeca in !!prijazna!!user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3117
17.11.2008 23:39:50   
RMRM

user posted image user posted image user posted image user posted image , ta je pa čisto naša, gorenjska user posted image user posted image user posted image

pridna, pridna. Se pa včasih res tudi sama vprašam, kako zmoremo. Ampak očitno smo ženske res vsestranskeuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Moj kadar je bil doma, pa je bilo treba otroke kam peljat, je bil čisto zgubljen, so raje kakšno dejavnost "prešpricali", je rekel, tega se pa jaz že ne grem. Je pa res, da je bilo vse tempirano na minute.user posted image user posted image . Tako da en velik user posted image  za vse user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
17.11.2008 23:40:26   
Tina 28
O šit, pa res...smrekica...le kam jo bomo dali letos...vse kotičke smo napolnil. Bo šel pa TV iz kuhne ven...pa bo (mi dnevne nimamo...pač pa splanico z otroško sobo in pisarnouser posted image )

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
17.11.2008 23:41:46   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

Tole pa zdajle ne kapiramuser posted image

hi,hi. Sej sem danes že enkrat napisala, da me mal mede user posted image user posted image user posted image . Drugače je bil pa odgovor na podčrtan tiskuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3120
17.11.2008 23:42:40   
Tina 28
O hvala Kleo...kva piješuser posted image ( če bi pa mojga vprašala....pa skoz težim nekej....pa ravno zato, kar je RMRM napisala...ker pač vse vidmo in vse vemo kako in kaj je treba postorit. Jaz ne bi nobenmu težila, če bi sam vidu...vse jih je treba spomnit pa s prstom pokazatuser posted image )

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3121
17.11.2008 23:45:19   
Anonimen
Mi imamo tudi vse tako na knap,kuhinja tini mini,dnevna,pisarna povezani,spalnica bo kmalu otr.sobauser posted image ...smrekico imamo na okrasni mizici v dnevni,za stajico bo pa potrebno del roz ven v sneg in led pometatuser posted image .

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3122
17.11.2008 23:45:28   
Tina 28
Punce....počas se bom popokala, ker mi razbija v glaviuser posted image .

Kleo ... še to sem hotla rečt....en mesec nazaj si razlagala, kako nadiraš vse po vrsti in si mela zlo črnoglede poste....zdaj pa hura bravo se ti je počas na svetlo premaknlo, saj ga vedno bolj pokašuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3123
17.11.2008 23:49:01   
Anonimen
Draga RMRM,potem pa drugic podcrtaj,ne pa da sive celice matramuser posted image .

Tina,vse to poznam,se tudi na meni tako izzivljajo...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3124
17.11.2008 23:49:20   
Tina 28
Bomo mogle pa manjše postavit ane...lahko noč

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.