|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: <<junijski princi in princeske 3.de...
17.11.2008 22:45:05   
Anonimen
O stajici jaz ze kar mocno razmisljam,bi se tudi priporocala za kaksen link.

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3076
17.11.2008 22:45:35   
Anonimen
Oooouuuujjjjeeeeeeaaaa!!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3077
17.11.2008 22:46:16   
Tina 28
Ja Mtinca...jaz sem vidla, da sem jo pri Nejcu že mela takrat. Sem pa dobila zdaj eno rabljeno ...na tla, ker je zaenkrat pretrd sem dala 5-scm gobo in čez pisano rjuhco. Ob rob sem ji šenkala mojo blazino za dojenje in seveda igračke. Pol pa jo not posedem ob blazino in kmal se z ritko spravi v ležeč položaj in žveči, vse, kar lohk zagrab. user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
17.11.2008 22:46:18   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

sem se zdajle spomnila - a je že katera nabavla stajico?
saj počasi jo bomo že rabli, al ne?
če ima katera kakšno priporočilo, naj prosim prilepi link user posted image .

Ne znam ti prilepit slikceuser posted image user posted image , ampak sem zadnjič v Turbo Limaču eno ful luštno gledala in najbrž bom jaz tako kupla za našega in sicer je imela na dnu tako peno, pa en povšterček - sonček, kot igračka, pa na tistih ročajih, da otrok lažje vstane, so tudi ene igračke visele. V glavnem meni je zelo padla v oči, pa še take lepe tople sončne barve je bila, cena pa enaka kot ostale, ki so ble čisto navadne, 109 eur.

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
17.11.2008 22:47:45   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

Kdaj vam rata še speglat...jaz pa zložim in sproti popeglam kar rabim....sem se grdo navadla. Ko je enkrat bilo preveč kupov, sem jih začasno pospravla in pol sem se počas kar tko navadla (mislim reč...razvadla). Sicer pa sušilc pomaga, da so oblačila lepše zložene...smo pa že kakšno stvar mal pomanjšaluser posted image

pol mi pa hitro povej, kakšen pralni stroj imaš, ker jaz pojma nimam kakšnega kupit da ne bo treba likatuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
17.11.2008 22:48:09   
Anonimen
RMRM,saj na otok sploh nismo sli.Se zdajle ne spomnim vzroka.

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3081
17.11.2008 22:48:25   
Tina 28
RMRM...si zlo fajn stajico opisala...jaz samo predlagam, da ne kupujete teh, ki imajo leseno ograjco...bo veliko bušk....Mreža je zakon in čimbolj redka, da fajn skoz vidi.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
17.11.2008 22:51:12   
Tina 28
RMRM...saj ne pravim, da ni treba peglat...sam če iz sušilca še toplo fajn zložim, pa kakšnih oblačin res ni treba.

Pralni stroj sem pa lansko leto kupla GORENJE WA 60.5....pa sem zadovoljna...zelo (ima tud 6 kg boben...za vas ki vas je precej, je to pomojem OK)...bil je okrog 500€

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
17.11.2008 22:52:10   
RMRM
user posted image to sem mislila

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
17.11.2008 22:54:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

user posted image to sem mislila

Vau,super.Kje to prodajajo,pa ali katera ve kako se po nemsko imenuje stajica?

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3085
17.11.2008 22:55:51   
Anonimen
RMRM - če boš hodila kaj na hrvaško, se ti jo splača tam kupit - k dobiš še davek nazaj

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3086
17.11.2008 22:57:15   
RMRM

RMRM...saj ne pravim, da ni treba peglat...sam če iz sušilca še toplo fajn zložim, pa kakšnih oblačin res ni treba.

Pralni stroj sem pa lansko leto kupla GORENJE WA 60.5....pa sem zadovoljna...zelo (ima tud 6 kg boben...za vas ki vas je precej, je to pomojem OK)...bil je okrog 500€

Ne, resno, večkrat berem in slišim, kako perilo samo zložijo in ni nič zmečkano. To sem videla tud pri svoji mami, ki je drugače noro natančna, odkar ima pa nov stroj, pa res veliko perila ni potrebno likat. No, in ker je moj stroj samo še za v areno (po starosti, saj drugače čist ok pere), bi rada zamenjala. Sem pa tud sama mislila takega, ki ima 6 ali 7 kg boben in 1200 do 1400 obratov, pa A+ energijski razred, samo so tako različne cene, pa toliko znamk, da je noro. Včasih je bil zakon BOSCH, pa MIELE, CANDY je bil en srednji razred (no jaz imam vse od CANDIA pa mi vse super dela že kar ohoho let),sedaj pa pravijo da sploh ni več pomemno katero firmo kupiš, ker je vse eno in isto sr...... Če je res pa ne vem.
Tud pr TV je bil včasih SONY zakon, sedaj je pa baje enakovreden LGuser posted image  Tako da res nimam pojma.user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
17.11.2008 22:57:47   
Tina 28
RMRM

V Turbo limaču sem našla sam to...si to mislilahttp://www.turbolimac.com/Products/TurboLimac/PID-90090731.aspx

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
17.11.2008 23:00:34   
RMRM
po nemško je to Laufgitter, je pa to BREVI STAJICA SOFT&PLAY, v Pikapolonici je 119 eur, v TL pa 109

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
17.11.2008 23:03:00   
Tina 28
Aha...si me prehitela

Pri meni so programi ratzdeljeni po tkaninah (za vsako vrsto tkanine je več določenih stopinj...in so tudi obrati tkanini primerni.)
Recimo, če preme pulovarje...dam na volno 30....in je drugačna količina vode...ter 400 obradov. Pri bombažu pa 1400 obratov.

Najbolj všeč mi je program jogging. (samo 44 minut, 1000 obratov...v glavnem taj pašejo oblačila, ki imajo sam duh...pa tud če le po kuhanju kosila) in niso res umazana. Na splošno sem tip, ki mam rada vsak dan sveže majice in mi prav prideuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
17.11.2008 23:04:20   
RMRM

RMRM

V Turbo limaču sem našla sam to...si to mislilahttp://www.turbolimac.com/Products/TurboLimac/PID-90090731.aspx

Tina, ne,ne, točno ta ki sem jo pripopala, je za enako ceno kot vse ostale, čisto navadne. Se je tud meni čudno zdelo, tako da sem še enkrat preverila.

Nya, hvala za nasvet, samo jaz v Zagreb nič ne hodim, se tudi ne znajdem, tako da mi je vseeno če je par ojrčkov dražje. Sem pa bila nazadnje v ZG pred enimi 20 leti, ko je bil trend avto kupovat tamuser posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
17.11.2008 23:05:12   
Tina 28
Nya...točno...to pa še sploh nisem pomislila....davek nazaj, ker še niso v EU. Sam kaj ko je zame hrvaška daleč.

Kam pa se splača....če bi mogoče zavili v Zagrebški živalski vrtuser posted image (alpa rajš ne...so včasih mal divjiuser posted image )

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
17.11.2008 23:06:09   
Anonimen
RMRM hvalauser posted image .Bom malo pogledala na Babyone.
Tina,a mene pa ignorirasuser posted image ?

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3093
17.11.2008 23:06:16   
RMRM
Tina, točno to kar si opisala sem pri parih opazila, se je tudi meni zdelo zelo v redu. Sem šla prav gledat koliko obratov ima moj stroj, 400-800, tako da ni čudno da likalnik skor pregoriuser posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
17.11.2008 23:13:26   
Tina 28
Kleo ne sploh ne.......vam kar vsem skupaj pamet solimuser posted image .

Ti nič več ne razmišlja...pejd kupit....sem ravno zadnjič prala en članek, da je otrok zrel za v stajico med 5 in 6 mesecem starosti. Je supar fajn, ko ma svoj mali svet, pa še varen je...sam kaj ko mi zdaj take ovinke v kuhinji delamo...drugam pa itak sploh ne gre. In je pač sredi kuhinjeuser posted image user posted image  

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
17.11.2008 23:13:58   
mtinca1
od pralnih strojev nazaj k stajicam... user posted image

še eno vprašanje:
- kako dolgo je stajica aktualna; oz. do katere starosti otroka se uporablja?

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
17.11.2008 23:14:04   
Tina 28
Aja...Kleo...tvoj vic o zobkih mi je všečuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
17.11.2008 23:16:57   
Tina 28
Jaz mislim, da je kar aktualna...tud ko se že enkrat plazi, pa ga ne moreš ves čas zasledova po stanovanju...ga daš noter in gleda knjigice, stoji n ob robu in skače, ker se lohk drži...Jaz mislim da dokler zdrži otrok sam. Je le najbolj varno mesto, kamor lahko malega postaviš, če  ravno kuhaš in ga ne moreš skoz pazit, kaj nek ven mečle

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
17.11.2008 23:17:49   
Anonimen

Aja...Kleo...tvoj vic o zobkih mi je všečuser posted image

Aneuser posted image user posted image .
Si slikice pogledala?

RMRM,tocno tako stajico ima Neckerman.Bi jo kar narocila,samo se nikoli nisem prek neta,se malo bojim.Nic,bom jutri pokojnemuuser posted image pokazala,pa naj odloci.

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3099
17.11.2008 23:19:35   
Tina 28
Kleo sem....povsod si fejst...sem že včeraj napisala....moram pa priznat, da si čisto drug človek ...če te gledam blond ali črno....kakšna pa si po naravi?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.