|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
16.11.2008 16:09:10   
skuštrana
Moja spi, grem v citija po darilo.

A za mene user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
16.11.2008 16:53:24   
Bethany
Naty,

Ja, ta z Božičkom ni slaba ideja. user posted image Upam, da vama vseeno uspe! user posted image Ej, kok pa ti je uspelo, da nisi vedela spola? Se ni G. nikoli zagovorila? user posted image Je pa moglo bit res lepo presenečenje na porodu. user posted image

< Sporočilo je popravil Bethany -- 16.11.2008 17:03:39 >

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
16.11.2008 18:44:37   
skuštrana
Ej, kok pa ti je uspelo, da nisi vedela spola?

Mi tudi nismo vedeli, niti prvič, niti drugič user posted image user posted image G te pa itak vpraša, če hočeš vedet spol..No, vsaj moja je taka.user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
16.11.2008 19:42:06   
darja33
Alo.

Barika, če ima ta fizioterapevt koncesijo potem mu neseš napotnico in je plačilo ZZZS. Če je nima pa si samoplačnik. Kar vprašaj. Marsikdo jo ima.

Skuštrana, a darilce bi rada imela. Le zakaj? A kaj praznuješ, hm.....?

Mavo nehaj švicati v topfitu, pa prišpari še kaj za jutri. Grem js tudi, da izločim kalorije in alkohol...

Bethany držimo pesti zate in Elino. Lepo ime!

Naty nehaj ga srat in pejd kaj z nami na kavo.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
16.11.2008 19:53:12   
Jančika_
Dober večer.

Darja, pravkar sem izvedela, da ima nečak očitno gliste. Kako se to prenaša? Se moramo bat, ker so se včeraj tamali skupaj igrali? Skakali en po drugem in tako? In kako se to sploh opazi in zdravi?

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
16.11.2008 20:34:48   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: darja33

Alo.

...
Bethany držimo pesti zate in Elino. Lepo ime!

Hvalaaaa! user posted image user posted image Pa bo očitno minil še en dan, ko se ne bo nič zgodilo. user posted image Mi je zdele že kakšno uro tak razgrajala po trebuhu, da nekak dvomim, da "pakira". Heehe, no, mogoče bo jutri več sreče.

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
16.11.2008 20:52:22   
teta beta
No, saj naš ni ravno nek "težkokategornik", v bistvu ima čisto normalno težo in vse, pa tudi plenice mu ne prepuščajo, ampak ga tiščijo, režejo zgoraj pri nogici. V bistvu bi rabil "višji kroj" plenic, da me boste razumele user posted image . Drugače so mi pa babylove plenice čisto kul, so še malo večje od hoferk, se mi zdi, hoferke so tudi v redu, prej sem imela alana od dm, ki pa so mu res premočile, ker so še manjše (pa tudi 4). Je pa tudi Daša kar hitro menjala te številke, čeprav je bila majhna in drobna. Ena naša septembrka je bila večja in mogoče celo kilo ali dve težja, pa je imela še 3, ko je imela že naša 4. Imata oba očitno tako konstitucijo. 

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
16.11.2008 21:24:20   
darja33
Jančika, prenašajo se jajčeca ki jih odrasla glista vali na anus, torej na zadnjično odprtino. Otroka srbi in se čoha po riti in to dobi za nohte, ta bi načeloma lahko prenesel na drugega. Dokaže se z brisom oz. kot kak selotejp dajo na rit, da vidjo če je kaj gor. Al pa blato...
Skratka preko blata, ostale tel tekočine pa ne.
Lahko noč.

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
16.11.2008 21:30:11   
Janeja
Kakšna lepa nedelja je bila danes. user posted image Upam, da bo še več takšnih sončnih vikendov letos.

Pa za zaključek smo imeli prejle en luštkan dogodek: tamaladva v postelji, sem mislila, da že spita, pa Jan kar na enkrat začne klicat maaaamiiii, aaaatiiii. Šibava tja, pa cel presenečen v roki drži zobek, ki se mu je že par tednov samo še eno pikico držal, ven ga pa nismo spravli. In danes mu je uspelo. In Janov komentar: mami, kakšna sreča se je zgodila sredi noči. user posted image Pa itak je spet probal srečo z zobno miško. user posted image

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
16.11.2008 21:59:10   
mavo
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita

Mavo - v petek zasašena, ko si šla pri Top fitu čez cesto, sem ti mahala skozi okno - nisem jaz vozila - ti pa nič. Kako uro kasneje na cesti zasačim še Skabim- tudi maham, pa nič. Vidite, te moje okončine nimajo nobenega smislauser posted image

Ja, ti si pa ta pravauser posted image , a nisi mogla za moment ustavit, pa bi ti dala munostim. Ga ravno zaradi takih primerov sabo nosim, ker nikol ne veš, iz katerega grma boš skočilauser posted image . Saj si pa itak spet zmagovalka, samo še tvojo flaško imamuser posted image

Darja33, a res jutri pridešuser posted image user posted image user posted image ? A se nam boš pridružila na aerobiki z D., a boš šla v fitnes? Če boš v fitnesu, se lah dobiva ob 11ih zunaj, ko mam jaz konc.

Bethany, a ti mal z mano tekmuješ? Te mam na sumu...user posted image user posted image user posted image

Nekoč bomo tudi mi dobili vrtec...

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
16.11.2008 23:02:33   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: mavo
...
Bethany, a ti mal z mano tekmuješ? Te mam na sumu...user posted image user posted image user posted image

ha ha ha!! user posted image user posted image user posted image To bo, ja!! user posted image Kulk še morem zdržat v "kompletu", da te prehitim!? user posted image

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
17.11.2008 2:21:10   
žanek
IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja

Sicer pa zdej študiramo, kam bi jo mahnili, ko je tako lepo vreme...verjetno peš ...

Naty, lahko bi prišli do nas peš, škoda no. Pa drugič, a ne.

Šibam spat user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2012
17.11.2008 2:32:02   
snorlax
Jutro! user posted image

Evo mene, nesrečno dušo, ko ne morem spat. Zbudil me je križ, ki me boli kot satan, pa noga, ki mi zateka iz meni neznanih razlogov spodaj pri prstih. Matr, moja 80-letna tašča nima toliko zdravstvenih težav kot jaz.

V glavnem, 20 minut sem se matrala, da bi zaspala nazaj, pa ne gre. Grem pa nekaj koristnega naredit (skuhat kosilo za danes, pa žemlje pečt, pa prat dat...), ker že vem, da bom koma, ko pridem domov iz šihta.

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
17.11.2008 8:26:32   
Skabi
Jutro!
Mi imamo pa mrzlo in toplo vodo v hiši.user posted image user posted image user posted image Pa lulamo in kakamo lahko. Včeraj sta M inG ful na silo lulala, samo da sta sprobala tanov sekret.   Zdaj pa res še čisto malo manjka, pa bomo tam. user posted image

Naty, meni je G rekla, da bi še ena nosečnost ful poslabšala stanje. Samo sem menda poseben promer, ker zgkeda, da imam zelo slabo vezivno tkivo, zato imam tudi krčne žile take, da dohtarji kar zijajo, ko jih vidijo user posted image  Operacija je pa menda kar fajn zoprna. Moja žlahtnica jo je imela in pravi, da je še slabše. Pa teta od snorči tudi, se mi zdi.  Sva pa hecne, jaz sem glih zadnjič premišljevala, da če boš ti s podobnimi težavami spet rodila, bi pa lahko jaz tudi...

Teta Beta, družinske  matematike se ne da razložit.user posted image user posted image   Moja kolega sta z dvema otrokoma živela na 40 kvadratih, zdaj pa so se preselili v novo hišo in bodo dobili dojenčka. In ne najdejo prostora niti az njegovo previjalno mizo user posted image   Kak češ to razumet.

Skuštrana, za predavanje sem ti pa kar favš. A boš kake zapiske delala? Posodla?

12. 12. nisem sigurna za srečanje. naslednji dan ima tasrednji 4. Rd , pa mu bomo fešto za prijateljčke naredili.  Ve se kar dobte!

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
17.11.2008 9:01:58   
Naty*Taja
Bethany - sem striktno opozorila vsakega, da spola ne želim vedet in je palilo.
Darja, kaj ga pa serjem? Pir mi pa res ne paše zdej, tak da najlažje grem na kako radensko! user posted image Drugače pa na šiht hodim in ni časa za kavičke, razen v  popoldanskem času.
Mi mamo pa zdej plenice Libero in men so najboljše. Ne prepuščajo, ne smrdijo, niso najcenejše...user posted image Je pa pri vsakih drugih kdaj preko teklo, prek teh pa še nikol. Pa tudi tiščijo ne, čeprav sta našadva oba težkokategornika!
Oh Žanek, no vidiš, takrat, ko imamo pisan čas se zaboga ne spomnim, kam bi lahko šli. Na vse, ki se jih spomnim, pa so odsotni, nimajo časa....

MONTIGNAC

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
17.11.2008 11:57:16   
katja_p
Celjanke smo še vedno 2v1, vključno z Bethany - ta njena tamal prav noče ven user posted image  user posted image

Mi pa čakamo na december, pol se vam pa še kaj oglasimo.

Neposredna povezava do sporočila: 2016
17.11.2008 12:21:30   
Zanica
Pozdravljene Celjanke!

Midva sva se odločila preseliti v Celje, za podjetje sva že nadjla prostore in skladišče, še stanovanje je ostalo.... Ker ne poznam Celje, samo parkrat sem bila tam, zanima me kako vam je všeč življenje v Celju?
Npr. ali se lahko dobi vrtec (imamo hčerko 1,5 leta), katerega bi mi priporočale, kateri del Celja je fajn za živet da je v bližini narava, ker imava še dve psički... Je v bližini kakšen bazen? Fitness?
Morala bom spoznati nove ljudi-najti nove prijateljice.... V naprej hvala za nasvete!

Vaša bodoča Štajerka!

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
17.11.2008 12:49:12   
Edinka

Meni Celje blazno odgovarja. Stanovanja so poceni, ponudba trgovin je ogromna, storitve v gostilnah in lokalih imajo dokaj nizke cene. Kulturnega dogajanja je kar nekaj, le za mlade je mogoče malo slabše poskrbljeno. Kar se tiče pa predela Celja, kjer je najlepše živeti ... Prav gotovo ne bi izbrala Hudinje in Nove vasi (zaradi populacije, ki tam živi predvsem v blokih), pa tudi Ostrožna ne bi ravno priporočala (poplave - no, saj ne poplavlja vsako leto in tudi ne povsod). Se pa povsod najde dovolj zelenih površin za sprehajanje psa. Če ne drugje, pa bo Koprivnici, ob kateri je urejena pot. Drugače je pa še mestni park, sprehajalna pot ob Savinji, Šmartinsko jezero .... Veliko se najde. Če sta bolj mestna človeka, iščita stanovanje kje v centru (stari del mesta in okolica), če želita biti malo bolj v stiku z naravo pa pride v poštev širša okolica (predvsem zahodni del).
Veliko jih poznam, ki so se pred kratkim preselili v Celje in vsi so zelo zadovoljni.
Zanica, veliko sreče pri iskanju najlepšega stanovanja!

(odgovor članu Zanica)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
17.11.2008 12:50:43   
Edinka
Aja, še to. Bazen je - zaprt in kopališče s tobogani itd. Pa tudi športna ponudba je kar pestra. Glede vrtcev bodo morale pa druge svetovati.
LP

(odgovor članu Edinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
17.11.2008 13:12:59   
Zanica
Joj, res hvala.. Za zdaj bi rada najela stanovanje, pa gledam po oglasih na netu, ne najdem nič zanimivega... Sam se da večje stanovanje za isti denar kot v Ljubljani dobit.
Res se ne spoznam in mi je Celje zelo tuje, čeprav se kr hitro znajdem, kot sem se v Ljubljani (doselila sem iz Hrvaške 4 leta nazaj). Se pravi Hudinja Vas, Nova Vas ni po vaših besedah v redu, zahodni del je pa v redu. Rada bi res nekam v biližni narave, ampak da ni "bogu iza nogu" user posted image - pa novo družbo bi rabila user posted image . V bloku kjer sem zdej je ful pestro, non stop prihajajo kaki novi dojenčki, pravimo da smo "valilnica otrok"... rada bi najdla kaj podobnega v Celju!

(odgovor članu Edinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
17.11.2008 13:44:18   
Edinka
Jaz osebno ne bi hotela živeti na Hudinji in v Novi vasi. Če gledata bloke in želita biti blizu narave, pridejo mogoče v poštev bloki na Lavi (tam je šola, narava je tri korake stran, tam je tudi trgovina, pošta, lekarna). Kar je pa še bližje narave, so pa samo hiše. Sicer je pa tako, če želita stanovanje najprej najeti, je skoraj vseeno, kje sta. Z leti bosta tako spoznala mesto, našla predel, ki vama je najbolj všeč in začela iskati tam. Celje je pa itak polno otrok. Na vsakem vogalu so mlade družinice, nosečnice, vozički in otroški smeh. Družbo bosta hitro našla. Tako, da kar pogumno. Nismo v Celju nobeni bav bavi! user posted image

(odgovor članu Zanica)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
17.11.2008 13:55:46   
Zanica
Zdaj me firbec matra- zakaj glih Hudinja in Nova Vas ni fajn? A je to nekaj kot Fužine v Ljubljani?

(odgovor članu Edinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
17.11.2008 13:57:35   
Jančika_
Meni je super. Živim na Dolgem polju, to je skoraj v centru; če bi sama iskala stanovanje, bi ga prav tu ali v Dečkovem naselju. Ali pa na Otoku. Kaj več napišem zvečer, zdaj grem giniču maternico pokazatuser posted image .

(odgovor članu Edinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
17.11.2008 14:07:57   
Zanica
Haha, upam da bo vse v redu. Sicer mi je v centru zelooo všeč novi blok "Celjski objekt"-rdeči blok z velikim Tušem v pritličju. Če bi kupovala, bi kupila kar tam- pa tudi če ne bi imela psov...

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
17.11.2008 14:31:48   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: Zanica

Haha, upam da bo vse v redu. Sicer mi je v centru zelooo všeč novi blok "Celjski objekt"-rdeči blok z velikim Tušem v pritličju. Če bi kupovala, bi kupila kar tam- pa tudi če ne bi imela psov...

poznam eno, ki prodaja to stanovanje na ljubljanski ...nad Tušem. Drugače bi jaz osebno živela nekje med Celjem in Žalcem (Petrovče), Trnovlje so ful lepe (zelo blizu centra mesta) pa Lopata.

(odgovor članu Zanica)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.