|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 5.del
17.11.2008 17:26:09   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: tally

Že par dni hočem vprašat koliko brezglutenskih piškotov na dan lahko dam na dan?

Mislim da 2user posted image

Ok hvala. Pa zdej šele vidim kakšne sem klobasalauser posted image

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 226
17.11.2008 17:51:41   
sesil

Jaz imam občutek, da ste vsi  leto dni pred našo. Naša je brez zob, ne sedi, ne plazi nič, je kot 3 m dojenček user posted image

jaz sem na istem

Neposredna povezava do sporočila: 227
17.11.2008 17:58:48   
jana81

Že par dni hočem vprašat koliko brezglutenskih piškotov na dan lahko dam na dan?

hm po moje kake 3-4, drugače lahko začneš že z glutenom, glede na to da je Emilija že 6 mesecev.

Jst sem Nejcu pravkar dala sir za probat, pa ga še kr melje po ustihuser posted image user posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 228
17.11.2008 18:00:59   
Naty*
Mali je dons poln energije, tko da komentiram hitro, da ne bom jutri preveč v zaostankuuser posted image ...

jana user posted image user posted image user posted image  Nejc pa že čist raztura user posted image !!!!!

tilči tole je pa tašča res čist mim naredila user posted image , prav da si se razkurla.

hijenca luštna zgodbica user posted image .

Tiana kr na kahlico že gresta, tole je pa super user posted image !

Aurea super latinski pregovor, sm te že js tud hotla to vprašat, pa sm zmer pozabla user posted image .

kasso user posted image  za tečaj!

špelin@ brzinski komentar user posted image , no glavno, da bo telefon v pripravljenosti user posted image ! Super, da je Gregor že boljše.

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 229
17.11.2008 18:01:09   
Anitka
Tako Gal je zaspal še svojo tretjo rundo danes, jaz sem iz nabave - je šlo spet nekaj evrov, zdaj pa premišljujem kaj bi naredila za večerjo.user posted image user posted image user posted image Kakšen nasvet?user posted image

Hvala tudi vsem za predloge okrog hrenovkuser posted image . Sem pa pozabila nabaviti listnato testo, da bi jih pripravila že kar za večerjo.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 230
17.11.2008 18:02:02   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Mali je dons poln energije, tko da komentiram hitro, da ne bom jutri preveč v zaostankuuser posted image ...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 231
17.11.2008 18:04:09   
hijenca
Midva z Vidkom sma bila v user posted image , celo enkrat za mamo, ker rabim bundo. user posted image , ampak nisem našla nobene user posted image in me bo še vedno  user posted image .  Mislim, da se bom preselila user posted image , user posted image , ker tam ko je **** doma, ne rabim user posted image , V Mb pa tak bunde ne najdem user posted image .

Grem sedaj malo user posted image , ampak program za user posted image .

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 232
17.11.2008 18:05:34   
Anitka
Hijneca user posted image user posted image user posted image spet full lep post. Hja bundo pa si le nabavi, saj napovedujejo mrrrraz.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 233
17.11.2008 18:05:41   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

hm po moje kake 3-4, drugače lahko začneš že z glutenom, glede na to da je Emilija že 6 mesecev.

Ma jaz kr neki čakam s s tem glutenom, čeprav do sedaj HB ni bilo nobenih reakcij na karkoli. Bom pa počasi začela user posted image .

Jst sem Nejcu pravkar dala sir za probat, pa ga še kr melje po ustihuser posted image user posted image

Kaj mu ni všeč sir da ga takole melje user posted image ?

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 234
17.11.2008 18:07:15   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Midva z Vidkom sma bila v user posted image , celo enkrat za mamo, ker rabim bundo. user posted image , ampak nisem našla nobene user posted image in me bo še vedno  user posted image .  Mislim, da se bom preselila user posted image , user posted image , ker tam ko je **** doma, ne rabim user posted image , V Mb pa tak bunde ne najdem user posted image .

Grem sedaj malo user posted image , ampak program za user posted image .

Ti si pa faca s temi smajliji user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 235
17.11.2008 18:08:08   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Oooo si ga prav predstavljam kako je navihan user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 236
17.11.2008 18:10:03   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Tako Gal je zaspal še svojo tretjo rundo danes, jaz sem iz nabave - je šlo spet nekaj evrov, zdaj pa premišljujem kaj bi naredila za večerjo.user posted image user posted image user posted image Kakšen nasvet?user posted image

Jaz bom naredila pizzo ker pride nečak na obiskuser posted image . sam ga še čakam da uletiuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 237
17.11.2008 18:11:36   
tally
A je že tukaj.................... grem zdej........................

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 238
17.11.2008 18:30:13   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Še eno vprašanjeuser posted image pa ne se smejat: glede na to, da obstajajo tabletke za pridobitev mleka, a obstajajo tudi za kontra učinekuser posted image

Nehat dojit je edina tabletka. user posted image

user posted image user posted image  za obletnico

Eole user posted image user posted image user posted image  tele mere so pa nadstandardne user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 239
17.11.2008 18:30:26   
Anitka
Tally jaz se bom kar k tebi povabilauser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 240
17.11.2008 18:31:16   
sesil

Punce jaz se poslavljam, grem na plavalni tečaj. Ja danes sem zelooo lačna, a se počutim veliko bolje. Upam, da se pregrizen čez začetne dniuser posted image

user posted image user posted image user posted image . bravo "stara" , boš vidla da bo šlo.
ti bom za motivacijo

Neposredna povezava do sporočila: 241
17.11.2008 18:32:01   
Anitka

Še eno vprašanjeuser posted image pa ne se smejat: glede na to, da obstajajo tabletke za pridobitev mleka, a obstajajo tudi za kontra učinekuser posted image

Ja se dobi nekaj, samo ne vem ali v obliki tablet, injekcije..user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 242
17.11.2008 18:37:34   
sesil

Ja se dobi nekaj, samo ne vem ali v obliki tablet, injekcije..user posted image user posted image

a ti je res tako mimo to dojenje. meni je komaj fanj postalo. prva dva meseca sem samo čakala dan da neham, sedaj pa nebi. čudna so ta pota...moja.
kaj ti pa svetovat pa ne vem.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 243
17.11.2008 18:48:49   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Pa še eno vprašanje imam: A mislite, da lahko dam Varji sirup Prospan, az izkašljevanje? V navodilih piše, da se lahko da od 6 meseca starostiuser posted image . Pa kašelj ni suh, tako, da najbrž bi pomagalouser posted image

Jaz ji ga ne bi, ker če me spomin ne vara je iz bršljana, ki pa je drugače strupen. Kaj pa par žličk čaja materine dušice, ker razbija sluz? Ampak res par žličk.
Drugače pa lari fari niso čisto vsi sirupi. Mi imamo enega, ki pa ni primeren za otroke in je meni in vsem pri nas doma ful pomagal, ko smo kašljali.

Hijenca nič ne govori, da te nismo pogrešale. Me vemo, da si za vikend "nedosegljiva" in takrat ne računamo nate. Vemo, da se posvetiš otroku in dragemu. user posted image

jana jaz dam moji vedno slivo med sadje, ko težko kaka. Ti mu kar daje, ker bo šlo lažje in se Nejc ne bo matral.

Kasso malli v 2 sekundah pozabi kar mu nisem dovolila in se mi ne da biti kot lajna in eno in isto govorit 100x dnevno. Pač zaradi sebe in blaženega miru sem umaknila kar ni za njega. Čisto vsega pa res nisem, ker le tako ve, da se ne sme.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 244
17.11.2008 18:49:29   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

Punce jaz se poslavljam, grem na plavalni tečaj. Ja danes sem zelooo lačna, a se počutim veliko bolje. Upam, da se pregrizen čez začetne dniuser posted image

user posted image user posted image user posted image . bravo "stara" , boš vidla da bo šlo.
ti bom za motivacijo

Ti samo preguraj prve dneve pa si na konju. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 245
17.11.2008 18:49:58   
barbaw
Ne morete verjet ampak sem vse brzinsko prebrala. Sem dala v 6. prestavo in vse za nazaj prebrala.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 246
17.11.2008 18:50:06   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

hvala vam punce ta tolažbouser posted image user posted image user posted image .Prav paše, če se imaš komu potožit.user posted image

Se bom z vzgojiteljico šla pogovorit, da ji jasno povem, da ima mene za poslušat oz. meni povedat, če je kaj novega.
S taščo bo pa user posted image  zrihtal, če ne, pa lahko v dnevni spiuser posted image

A že spet ga boš deložirala? user posted image  icer bi ga pa jaz tudi. user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 247
17.11.2008 18:55:40   
jana81

ne sam zgrizt ga ne more, pa mnde čaka da se raztopiuser posted image user posted image

naty dons je tud nas hiperaktiven, non stop dirka.

hvala vsem za odgovore o slivah.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 248
17.11.2008 19:04:22   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

ne sam zgrizt ga ne more, pa mnde čaka da se raztopiuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image kaj vse nas še čaka.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 249
17.11.2008 19:13:12   
Aurea

Aurea hvala za odgovor glede vozička. Bom pogledala tudi tega. A je tudi tako lahek?

KLIK

KLIK

Mene so tile filmčki prepričali, da sem ga kupila, sedaj ga pa ne morem prehvalit user posted image  Lahek pa je res peresno - 5 kg in zloži se v mini marelco. Sicer ga pa cela Anglija uporablja, so res zelo kvalitetni. Pri nas ga dobiš v Bušiju, pa mislim, da ga imajo tudi ponekod v BC. 

Glede Zappa pa res premisli, kaj želiš - a bo Gal še notri pančal, ali samo sedel? Ko sem jaz govorila z mamicami glede drugega vozička, so mi vse svetovale, naj ima naklon za spustit, zato je zapp pri meni takoj odpadel, čeprav mi je lep za pogledat in se baje res fino zloži (ampak pomojem se maclaren še bolje user posted image ).

< Sporočilo je popravil Aurea -- 17.11.2008 19:18:01 >

Si sapis sis apis.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?