|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 5.del
17.11.2008 15:20:25   
Estrella*
kasso: a pol bo hodil 2x ali 1x tednsko??

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 201
17.11.2008 15:26:54   
špelin@
No, pa se zagrizimo user posted image  Prebrala bom samo današnje poste, sori, če bom za nazaj kaj pomembnega falila, same ste krive, ker je maraton prehud...

Ta sončna, tvoja Manca res pridno spančka user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ****
Ne vem kaj je z mojim user posted image . Kar naprej se zbuja in ga sraufa...pa res tako narahlo probavava GH... Potem ob 5h zjutraj se pa zbudi ves dobre volje...ko da ni nic.

Pa tok je bil tecen zdej ze 3 dni da ni za nikamor no...

In sploh noce bit bikjer nic sam, ceprav ze kar kakih 14 dni samostojno sedi... moram jaz zraven sedet da me ima na oku...sam nikjer nic bit.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

spelin@: pridi k nam zivet, pri nas ni poloznic.user posted image

Ne samo, da ni položnic, tudi temperature so pri vas bolj meni prijazne...

Soncka imamo vsak dan... ampak danes je prav lep. res lep dan..nic peska v zraku...ko sem sla na teraso sem imela obcutek kot da sem v Dalmaciji sredi poletja ... zgodaj zjutraj... aves tista svezina in vonj po rozmarinu...

A pejd se solit user posted image  Ne najdem nikjer nobenega smajlija, ki bi izražal fovšijo... user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*
Danes sem happy, sonček je , pa še Alja je spala 21-7.50huser posted image user posted image user posted image Joj, kako paše, samo, da ni ura pred 7user posted image  

Pejd se solit tudi ti... user posted image  Mi smo spet celo noč nekaj dežurali... user posted image

Naty*, lepo, da je tudi Žanko pridno pančkal user posted image  Aja: telefon bo v pripravljenosti!!!

IZVIRNO SPOROČILO: kasso
Jaz pa se moram pohvalit, ker sva včeraj z Varjo vzdržali od 10:00 pa vse do večera brez dojenja user posted image . od mleka je vmes spila 120 ml Novalaca. Bom poskušala tudi danes ne dojit.

user posted image user posted image user posted image  Pa user posted image user posted image user posted image  za Varjino zdravje.

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos
Danes je natanko eno leto, od kar sva z mojim mižičkom izrekla usodni DA, tako da DRAGI MOJ PRIMOŽ RADA TE IMAMuser posted image user posted image user posted image

Ohoho, iskrene čestitke user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: eole
mi smo imeli danes P in dobili smo tretjo pikico. Naša punca je hrabro prenesla, ni niti zajokcala. user posted image

Še podatki za seznamček: teža 8.080, velikost 69, obseg glavice 46,5. Pravi naša P, da je kar konkretna punca.
Svetovala nam je, da kar začnemo takoj z uvajanjem, glede na naše zbujanje.. tako, da bomo danes ali jutri poskusili s korenčkom.

user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: jana81
no jst vam več ne sledim, Nejc se je začel plazit kot zmešan, komi ga lovim da se mi ne zaleti v mizo, pa da mi ne pobegne k ojačevalcu al pa kam drugam, pa imamo res veliko dnevno, sam je hiter kot strela. na nogicah že stoji ob opori.user posted image
zgleda bova morala vse umaknit iz dnevne kar je takega da ni za malega, no sam mal ravn mi hoče prt potegnat z mizice..
.... sem nazaj

no mi po novem spimo do 9.30, kar je men čist kul.
zaspal je včeri sa od sebe zraven naju na kavču, sva ga kr pustila in glej ga malega je zadrnjohal po x-kratnme obračanju seveda.

user posted image  Nejc!!!!!!

IZVIRNO SPOROČILO: suzy85
hvala vsem za čestitke evi! smo včeraj bili na kosilo povabljeni k mojemu atiju in smo uživali! je prav pasalo. sj počasi se mi bo to uživanje izteklo, ker baje s 1.1. začnemo sami kuhat, zdej, kar sem v službi, je kuhala tašča, ker je bla vedno pred mano doma, zdej bo pa drugač! user posted image  pa sj, če moram za evo kuhat, pol pa tud za naju 2 še neki zraven naredim, pa bo!

user posted image  za Evo. Saj lahko tvoj user posted image  spaca kosilo, ko je ravno na porodniški user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw
Maja je potrjeno od P zdrava, le očko ima vneto. user posted image  Sva dobili kapljice. Zdaj se bomo lahko spet malo potepali.

Super, da je Maja ok user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tilči
se moram malo skašljati, ker sem ravnokar pouser posted image

Danes je tašča peljala Nejca v vrtec in se je kar brez moje vednosti menila, kdaj bo tam prespal,ker drugače ga hodim po kosilu iskat.Sem čisto znorela, kaj se ima ona za vtikat, sa je moj sin ne njen.Nejc je v vrtcu zato, da se igra z vrstniki, ne zato da bo tam spal. Sem user posted image  klicala, sem ga nazjala, da naj zrihta, da se ne bo povsod vtikala. Ni dosti manjkalo, da mu nisem rekla, da bom spakirala kufre in šla z otrokoma.Bi vsaj končno imela mirne živce, tako pa se povsod vtika user posted image  babji

user posted image user posted image  Moja tašča je enaka: popolnoma ignorira vse, kar mi prakticiramo. Tudi če ji izrecno poveš za kakšno stvar, nalašč naredi kontra... user posted image

hijenca, nobel slikce oz. smajliji user posted image

Estrella*, krasno urejaš tale seznam user posted image

*Tiana*, user posted image user posted image user posted image  za Erazma.

Aurea, pozabljaš, da v teh časih ni več pametno biti čebela,. preveč crkujejo user posted image  Kolega je čebelar in pravi, da je res že kriza user posted image  Da ne boš zamerila: latinski rek se ful dobro bere user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tally
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka
Dajte mi predlagat na kakšen način (razen kuhanja in pečenja) bi lahko pripravila hrenovke?

Lahko jih tudi prerežeš na pol po dolžini, vmes daš npr. listek sira in šunko, vse to zaviješ lisnato testo, mal pomažeš z jajcem  in daš v pečico user posted image . Jaz zraven naredim še krompirjevo solato.

Jaz jih samo zavijem v testo, pomažem z jajcem in spečem v pečici user posted image

Pozdravčki še za vse ostale in ne zamerite, ker vas nisem utegnila skomentirat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 202
17.11.2008 15:47:33   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: zalazoya

hej

bravo za 5. del, kaj naj recem svaka cast user posted image user posted image

ze od jutra vas hocem prebrat pa mi sploh ne rata, full bi rada bolj sodelovala pri ceblanju. Ampak zdele, ko je misek zaspal sem na brzino dala kuhat si skuham kofe przgem comp pa ga ze cujem.

uglavnem rabim nasvet, ns mickani noce jest GH, ze tri dni protestira, ta kuhana zelenjava mu nic kej ne odgovarja vec, kaj naj nardim. s cem ste ve zacele, se bojim da ce dam sadje bo konc z zelenjavo,

no zdej je pa ze panika bom probala kej vec zvecer.

dodaj ščepec soli ali pa malo kakšne riževe kašice ali krompirček......

2x
je bil pa včeraj v Žusterni in mali menda že nekaj raztura user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zalazoya)
Neposredna povezava do sporočila: 203
17.11.2008 15:49:21   
kasso
špelin@, upam, da ti je dal čvek polno pozitvne energije user posted image
Kako je Gregor?

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 204
17.11.2008 15:56:53   
špelin@
Kako je Gregor?

O, pri Katini sem se res fajn načvekala user posted image  Katina, hvala ti za vse user posted image  Mali sonček je tak šarmer user posted image  Tolk zapeljive učke ima user posted image
Gregec je nekako bolje, upam, da bo trajalo... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 205
17.11.2008 15:59:45   
barbaw
Kasso jaz imam venček na vratih in mizi. user posted image    user posted image user posted image  za Varjo

Če sem čisto odkrita se mi de za nazaj naklofat. Ma ful ste naklofale. user posted image  Se grem tavelikemu posvetit, da mu ne bom krivce delala. user posted image

Jana user posted image user posted image user posted image  tvoj Nejc je pa res tak kot moj škrat. Mi smo umaknili čisto vse na meter višine. user posted image  Zdaj bo pestro obdobje, ki se kmalu ne konča. user posted image

Zdaj sem prebrala Špelinino kratko obnovo. In dvomim, da bom pri večernem maratonu še prebrala za nazaj. zdaj pa res moram it. Čakamo atija pa ga še ni. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 206
17.11.2008 16:05:49   
Estrella*

hej

ze od jutra vas hocem prebrat pa mi sploh ne rata, full bi rada bolj sodelovala pri ceblanju. Ampak zdele, ko je misek zaspal sem na brzino dala kuhat si skuham kofe przgem comp pa ga ze cujem.

uglavnem rabim nasvet, ns mickani noce jest GH, ze tri dni protestira, ta kuhana zelenjava mu nic kej ne odgovarja vec, kaj naj nardim. s cem ste ve zacele, se bojim da ce dam sadje bo konc z zelenjavo,

2x
je bil pa včeraj v Žusterni in mali menda že nekaj raztura user posted image user posted image user posted image

Če ga boš ti vozila in bo imel ob 18h, bova mele čas za koffeuser posted image Jaz si vedno izborim to pravico in takoooo paše bit malo frej

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 207
17.11.2008 16:10:42   
Estrella*
barbaw: še +1user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 208
17.11.2008 16:24:32   
kasso

hej

2x

Če ga boš ti vozila in bo imel ob 18h, bova mele čas za koffeuser posted image Jaz si vedno izborim to pravico in takoooo paše bit malo frej

ja itak, kdo drug kot jaz pa misliš da ga bo vozil...mama bo vsaj lahko šla čvekat oz. eno hitro kofe user posted image ...bomo videli kam ga bodo dali, ker malo že zna tudi sam....user posted image

špelina, super, da si se fajn imela in da je Gregor bolje ... user posted image user posted image user posted image da tako ostane.

Neposredna povezava do sporočila: 209
17.11.2008 16:28:48   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Jana user posted image user posted image user posted image  tvoj Nejc je pa res tak kot moj škrat. Mi smo umaknili čisto vse na meter višine. user posted image  Zdaj bo pestro obdobje, ki se kmalu ne konča. user posted image

Jaz pa razen nevarnih stvari ne umikam nič, ker otroku že od začetka skušam dopovedat, da določene stvari niso za igrat...čeprav je treba milijonkrat ponovit. Pri enem otroku res ni problem, a na mestu moje prijateljice, ki ima tri take razgrajače, bi napravila isto...vse bi dala na 1 m višine oz. vse do enega metra spraznila, ker pri treh najbrž tako prepričevanje ne bi upalilo.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 210
17.11.2008 16:38:21   
tally

Dober dan,

mi smo imeli danes P in dobili smo tretjo pikico. Naša punca je hrabro prenesla, ni niti zajokcala. user posted image
user posted image user posted image user posted image   za Julijo.

Še podatki za seznamček: teža 8.080, velikost 69, obseg glavice 46,5. Pravi naša P, da je kar konkretna punca.

Kilažo pa ma user posted image user posted image user posted image .
Svetovala nam je, da kar začnemo takoj z uvajanjem, glede na naše zbujanje.. tako, da bomo danes ali jutri poskusili s korenčkom.
user posted image user posted image user posted image veliko uspehov pri GH!!!
Vidim, da ste načvekale orto, v teh dveh dneh .. ne bom niti brala za nazaj, ker ne utegnem.

< Sporočilo je popravil tally -- 17.11.2008 16:39:07 >

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 211
17.11.2008 16:42:08   
tally

no jst vam več ne sledim, Nejc se je začel plazit kot zmešan, komi ga lovim da se mi ne zaleti v mizo, pa da mi ne pobegne k ojačevalcu al pa kam drugam, pa imamo res veliko dnevno, sam je hiter kot strela. na nogicah že stoji ob opori.user posted image
zgleda bova morala vse umaknit iz dnevne kar je takega da ni za malega, no sam mal ravn mi hoče prt potegnat z mizice..
.... sem nazaj

user posted image user posted image user posted image za Nejca.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 212
17.11.2008 16:44:49   
tally

IZVIRNO SPOROČILO: tilči

se moram malo skašljati, ker sem ravnokar pouser posted image

Danes je tašča peljala Nejca v vrtec in se je kar brez moje vednosti menila, kdaj bo tam prespal,ker drugače ga hodim po kosilu iskat.Sem čisto znorela, kaj se ima ona za vtikat, sa je moj sin ne njen.Nejc je v vrtcu zato, da se igra z vrstniki, ne zato da bo tam spal. Sem user posted image  klicala, sem ga nazjala, da naj zrihta, da se ne bo povsod vtikala. Ni dosti manjkalo, da mu nisem rekla, da bom spakirala kufre in šla z otrokoma.Bi vsaj končno imela mirne živce, tako pa se povsod vtika user posted image  babji

Tale tvoja tašča je pa od hudiča. Jaz bi ji lepo povedala da se nima kaj menit brez tvoje vednosti. Upam da ji bo vsaj tvoj kaj reku glede tega.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 213
17.11.2008 16:49:03   
tally

jaz sem pa ravnokar vpisala sina na zimovanje s smučarskim klubom, pa brez nas itak ...to bo veselje za njega user posted image

in še na plavalni tečaj.
To bo uživanja

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 214
17.11.2008 16:51:09   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Kako je Gregor?

O, pri Katini sem se res fajn načvekala user posted image  Katina, hvala ti za vse user posted image  Mali sonček je tak šarmer user posted image  Tolk zapeljive učke ima user posted image
Gregec je nekako bolje, upam, da bo trajalo... user posted image user posted image user posted image

Špelin@ user posted image user posted image user posted image za čvek pa še mal user posted image user posted image user posted image za Gregija.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 215
17.11.2008 16:53:45   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: tana7

eno hitro vpašanje za tiste, ki imate user posted image

a ste že kdaj opazile kakšno zelenkasto sluz pri piškici?

odpreš plenico in na tistem jarku, že zunaj, zagledaš malo sluzkasto, pa ko greš obrisat (ko še malo razpreš sramne ustnice), še malo tega zagledaš?
Brina je imela to en dan, pa ne vem, ali iz tega delat paniko pa jo vozit k P
lahko bi bilo kako vnetje,... malo sem brala na netu
samo ni nobenih drugih znakov ali vročine, pa tudi sedaj več ni tega

Tana7 nič takega nisem opazila. Upam da pri vas tudi ne bo več tega. Če bi pa to imela še kak drug dan  bi pa definitvno šla do P.

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 216
17.11.2008 16:54:45   
tally

Dober dan,

Vidim, da ste načvekale orto, v teh dveh dneh .. ne bom niti brala za nazaj, ker ne utegnem.

o ornk punca user posted image user posted image user posted image
A ti še nisi začela s GH glede na to, da se cele noči dojitauser posted image

edinaos, čestitke za obletnico user posted image user posted image user posted image , pa upam, da danes nista skregana user posted image , če ne pa še enkrat obleči, saj veš kaj user posted image

A ne obstajajo tudi tabletke za prenehanje laktacije? Mislim, da jih je TamaraJ jemalauser posted image

Kje pa je ta NIBI?

Pa še eno vprašanje imam: A mislite, da lahko dam Varji sirup Prospan, az izkašljevanje? V navodilih piše, da se lahko da od 6 meseca starostiuser posted image . Pa kašelj ni suh, tako, da najbrž bi pomagalouser posted image

men je rekla v lekarni, da so vsi ti sirupi za izkašljevanje bolj lari fari kot ne. Probaj ji uturit več za pit, da se bo lažje izkašljala.

jana:user posted image user posted image  pa par dni se ne javiš, pa tak napredek. Jaz imam občutek, da ste vsi  leto dni pred našo. Naša je brez zob, ne sedi, ne plazi nič, je kot 3 m dojenček user posted image

No pri nas je isto samo zobke imamouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 217
17.11.2008 16:58:24   
tally
No zdej grem malo pred  user posted image .

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 218
17.11.2008 16:58:30   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana*

punce kdaj lahko dam Nejcu kus kus?

Evo, to sem jaz glih včeraj razmišljala. Po mojem mu ga že lahko dava. Sej sta skor že 7 m stara.

no midva sva ga kr danes jedla, sicer mu ni najbolj teknu je pa vseen neki pojedu .sem ga pol zmešala z kuhano jabolko.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 219
17.11.2008 17:10:18   
tally
Že par dni hočem vprašat koliko brezglutenskih piškotov na dan lahko dam na dan?

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 220
17.11.2008 17:10:49   
Estrella*
kasso: pri vpisu, dobiš list v katerega napišeš podatke in želje ali bo hodil 1x ali 2x dnevno, zraven lahko dopišeš željeno uro. Glede na to, da je že star ćez 5 let in že nekaj zna, bo verjetno vključen v 2 skupino(ob 18h)
Upam, da bosta najina škrata dobila isti terminuser posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 221
17.11.2008 17:12:03   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: tally

Že par dni hočem vprašat koliko brezglutenskih piškotov na dan lahko dam na dan?

Mislim da 2user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 222
17.11.2008 17:13:21   
Estrella*
Punce jaz se poslavljam, grem na plavalni tečaj. Ja danes sem zelooo lačna, a se počutim veliko bolje. Upam, da se pregrizen čez začetne dniuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 223
17.11.2008 17:20:37   
kasso

kasso: pri vpisu, dobiš list v katerega napišeš podatke in želje ali bo hodil 1x ali 2x dnevno, zraven lahko dopišeš željeno uro. Glede na to, da je že star ćez 5 let in že nekaj zna, bo verjetno vključen v 2 skupino(ob 18h)
Upam, da bosta najina škrata dobila isti terminuser posted image

A moraš it tja ali ti tale list dajo na testiranju? Ja, itak da navijam, da bosta skupaj, da bom lahko urco prebredla s teboj na pijački ali šopingu user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 224
17.11.2008 17:22:11   
kasso

Punce jaz se poslavljam, grem na plavalni tečaj. Ja danes sem zelooo lačna, a se počutim veliko bolje. Upam, da se pregrizen čez začetne dniuser posted image

A veš, da jaz nisem cel dan nič jedla razen piškotov, tako, da mi zdaj že skozi uha gledajo. Komaj čakam na večerjo, tako da vas pozdravljam in grem kuhatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?