Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 17.11.2008 14:02:16
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Sicer pa majchy...mi2 bi se pa res lohk kdaj kj zmenle....? kr pejt v kik se splača...lahko ti pol po MŠ pokžem kovtrček pa boš vidla če ti je všeč.... magari ga slikej pa pokažeš fotko......bom pa šla pogledat v kik-sicer ne vem če danes
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 17.11.2008 14:02:34
|
|
|
|
claud
|
Aja, drugač kar se pa gibanja tiče sm pa jst tud bl pr lenuhih...ampak sj bi šla, sam sm večino časa sama-sama se mi pa ne da, ko pa moj iz službe pride, mu pa res ne maram še težit da gre na sprehod po 8 urah stanja....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 17.11.2008 14:04:05
|
|
|
|
claud
|
aja točno sj ti lohk na MŠ pokažem slikco...na comp pa ne morm dat.....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 17.11.2008 14:08:22
|
|
|
|
sunny24
|
BTW, kako kej vaše ? Naša ma danes tudi neko hudo telovadbo (še namesto mene)...mi je prov fajn. Včeri zvečer smo z mojim gledala, kako se trebuh premika in se smejala zravn...So bli eni taki valovi...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 17.11.2008 14:12:04
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 BTW, kako kej vaše ? Naša ma danes tudi neko hudo telovadbo (še namesto mene)...mi je prov fajn. Včeri zvečer smo z mojim gledala, kako se trebuh premika in se smejala zravn...So bli eni taki valovi... Enako....mojmu je ful fajn k se stisneva (mam njega namest blazine)....pa ko moj trebuh na njegov trebuh naslonim se mala še ful bolj začne premikat in on ful dobr čuti in pol mu je ful smešn: je reku kot da bi njemu neki v trebuhu lezlo Drugač ma pa cele dneve tako telovadbo....čist kontra men
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 17.11.2008 14:12:45
|
|
|
|
brkn83
|
no za te brisačke bom pa tudi jaz šla pogledat v kik. Mogoče pa jih imajo še kaj. Namreč v celju je vedno ful gužva, pa še vse je tk prebrano, da se mi potem sploh ne da iskat.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 17.11.2008 14:13:28
|
|
|
|
Maksi1
|
Sunny - jaz grem kar v trenerki v MŠ. Sej nej bi ble nosečnice udobno oblečene. Telovadim pa v majci s kratkimi rokavi. Pa blazino in vodo imam s sabo.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 17.11.2008 14:13:43
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Shuka ojla čvekice kako ste danes? ola!jaz super ker me niso klicali iz laboratorija in to pomeni da je moj cuker No toje pa lepa novička , kako pa kej šola, jo boš pustila zaenkrat pri miru al nadaljuješ?
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 17.11.2008 14:14:16
|
|
|
|
claud
|
BTW....sm opazla kokrat sm prejle napisala FUL ne mmorm verjet mi FUL dogaja očitno dons
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 17.11.2008 14:17:40
|
|
|
|
claud
|
No sj zdj vas pa zapuščam Grem bratca postrižt, pa nečak se bo tud zihr uštulu....on je pomoje edini otrok k se rad striže-najbolj priden! Upam da boste fajn nabavljale.... Lepo se mejte, pa upam da kmal comp u red spravmo! čao
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 17.11.2008 14:18:00
|
|
|
|
sunny24
|
O maksi, še dobro, da si me spomnla na blazino za sabo...A to maš kar armafleks al kaj? Ja, sej jst bom tudi šla kar v trenirki. Bo še najbujše! BTW, ena sodelavka tudi hodi verjetno s tabo v MŠ (taka blond s full dolgimi lasmi), ma rok pa januarja.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 17.11.2008 14:20:04
|
|
|
|
sunny24
|
claud, tebe bomo preimenovale na FUL... A ti si drugače tudi frizerka? No, pol pa fajn striži in čimprej zrihtite računalnik, da boš spet kej klepetala z nami! Pa lep dan ti želim! Čau
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 17.11.2008 14:28:03
|
|
|
|
Balonchy
|
Oj trebuščkarce... Neki vas moram vprašat... A se keri sanja kje bi jaz dobila "ploh" za na pralni stroj oz. sušilca, ki se ga uporablja namesto previjalne??? "Ta pravo" previjalno bomo imeli v sobici, neki za na hitro bi pa rabila v kopalnici. In da ne bi kupovala še ene previjalne sem se spomnila na ta "ploh", ki se hga montira kr gor na stroj / sušilca... Če katera ve kje bi se dalo kej zvohat, bi prosila za link ali kontakt!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 17.11.2008 14:28:32
|
|
|
|
sonček33
|
Balonchy - kako si?
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 17.11.2008 14:30:10
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Shuka ojla čvekice kako ste danes? ola!jaz super ker me niso klicali iz laboratorija in to pomeni da je moj cuker No toje pa lepa novička , kako pa kej šola, jo boš pustila zaenkrat pri miru al nadaljuješ? zaenkrat ne hodim na predavanja ker imam istočasno MŠ bom pa probala čim več naredit do februarja-maturo bom pa verjetno delala kasneje ko že rodim
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 17.11.2008 14:34:09
|
|
|
|
Balonchy
|
sunny - čestitke za 99-ko!!! claud - ne spet ti črvi!!! No še moje poročilo - v petek njih ni blo v motovilcu... maksi - kolikokrat imate predavanja v MŠ? boma - dobr avatar! Smo vse neki živalske zadnje čase... Danes pa FULL čvek manjka!!! Halo kje ste trebuščkarce???
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 17.11.2008 14:35:30
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Balonchy - kako si? Hello sonček33... Hvala... Zaenkrat sem še v enem kosu in OK! Pa ti? Že veselo napravljaš in odštevaš?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 17.11.2008 14:35:34
|
|
|
|
Čebel@
|
no jaz grem pa v mercator -moram plačati položnico pa še po plačilno grem-bojo babe spet lahko malo komentirale moj buši se tipkamo kasneje
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.11.2008 14:54:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 17.11.2008 14:58:07
|
|
|
|
sonček33
|
Ker se že ravno pogovarjate o previjlnah...a katera ve, kje se dobi ta previjalna podloga...velikost 60x60 za na pralni stroj?
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 17.11.2008 15:03:02
|
|
|
|
|
Vi pa ste čveke svetovne me res zanima tako kot pravi sunny če jemljete kakšne prepovedane substance ...danes prišla prav čas iz službe uničena do konca pa še kosilo morem nardit ampak ja no ga bom ker sem nekako lačna zdele bom pojedla mal juhce pol pa glavna jed kaj pa bomo jedli hmm solato sigurno za naprej pa še ne vem mogoče osliče ... Tudi jaz iščem previjalno podlogo za pralni stroj ker ne vem kam bi dali previjalno ker imamo kr mal premal prostora bomo videli pravijo da naj bi jo imeli v Baby Centru ampak to morem it pa že tja pogledat je pa že tudi napor ... Ja nč pridne bodite božajte bušija in seveda ne preveč pisat ko pol berem eno uro skup sunny da ne bosta preveč zapravila v trgovini
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 17.11.2008 15:06:36
|
|
|
|
sunny24
|
kolumbo... Sam smo res čveke...Treniramo že cel čas, k smo doma... sonček, ma pomojem se te podloge dobi v BC al pa Pikapolonici...Sej tisti ploh lahko tudi sama doma nardiš in oblečeš: kupiš pač ploh (v kakem merkurju k majo te lesesen plohe), uno spužvo (1 al pa 2 cm debelo), jo prlimaš na ploh in jo pol oblečeš z usnjem al pa skajem, prtirdiš na ploh z uno pištolo k strelja vn žeble, pol pa k previvaš daš čez eno malo bol debelo bombažno dekico (da ni lih na mrzlem) in še eno tetra plenico in je...no, vsaj jst bi tko nardila, če bi mela plac na stroju.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 17.11.2008 15:14:44
|
|
|
|
Maksi1
|
Sunny - ja, mam armaflex. Me pa veseli, da je tudi katera tvoja sodelavka, samo bi težko vedela, katera je. Če hodi tudi na šport, potem bi jo lahko prepoznala, ker nas je malo. Na predavanjih pa nas je ogromno. Koliko ne vem, ker nas nisem štela - predvidevam, da z očkoti ene 50. Balonchy - mi mamo MŠ ene 10x. Je pa 2x na teden (pon, sre) po 1 uro predavanja in 1 telovadbe oziroma dihanja.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 17.11.2008 15:17:41
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy Oj trebuščkarce... Neki vas moram vprašat... A se keri sanja kje bi jaz dobila "ploh" za na pralni stroj oz. sušilca, ki se ga uporablja namesto previjalne??? "Ta pravo" previjalno bomo imeli v sobici, neki za na hitro bi pa rabila v kopalnici. In da ne bi kupovala še ene previjalne sem se spomnila na ta "ploh", ki se hga montira kr gor na stroj / sušilca... Če katera ve kje bi se dalo kej zvohat, bi prosila za link ali kontakt! Ploh? A misliš kakšno leseno podlago kamor bi dala previjalno blazino gor?
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 17.11.2008 15:28:21
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy Oj trebuščkarce... Neki vas moram vprašat... A se keri sanja kje bi jaz dobila "ploh" za na pralni stroj oz. sušilca, ki se ga uporablja namesto previjalne??? "Ta pravo" previjalno bomo imeli v sobici, neki za na hitro bi pa rabila v kopalnici. In da ne bi kupovala še ene previjalne sem se spomnila na ta "ploh", ki se hga montira kr gor na stroj / sušilca... Če katera ve kje bi se dalo kej zvohat, bi prosila za link ali kontakt! Ploh? A misliš kakšno leseno podlago kamor bi dala previjalno blazino gor? Jp... To mislim..
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?