|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 15.11.2008 21:54:36
|
|
|
|
teta beta
|
Čer! Bom začela kar od zadaj. Srečanje - če bom prišla za kakšno urico (dve, tri), bi tudi meni skor bolj pasalo 12., ker gremo 13. popoldne na en rojstni dan. CTG - najboljše je priti okrog 12, enih, ampak je pa spet tako - včasih še moraš vseeno malo počakat, če pa nima gužve in potem mora dohtar tebe čakat, te pa tudi lahko malo grdo gleda (to se je meni zgodilo, dokler se me ni pol spomnila izpred treh let ). Pa so me tudi domov poslali in naročili čez dva dni, ponoči pa sem prišla nazaj. mavo , tisto z drugim in tretjim otrokom bo skoraj res držalo. Čeprav midva sva tudi tokrat pregledala leksikone in kar nekaj časa izbirala ime. Drugače pa se imamo fajn, pol noči spiva z Dašo sami v moji nekdanji postelji (90 cm), okrog polnoči, enih pa se nama - verjele ali ne - pridruži še Janoš, ki dotlej spi v vozičku . Ja, no, saj sem sama kriva, verjetno bi zaspal med dojenjem nazaj in bi ga dala nazaj v košaro, ampak se mi ne da sedet in ga kar vzamem k sebi. Prvo noč sem si rekla, bomo videli, kako bo šlo, sicer pa bom dala not ono napihljivo blazino, ampak gre. Doma smo pa pred pol leta, ko je Daša spala še pri nama, imeli na 160 cm trije komaj zadosti placa . Matematičarke, kako je to mogoče ? Sicer pa se Daša podi po bajti, okrog bajte, se igra z mojim sestričem, mojim bratom, jutri pride pa še nečakinja in bosta sploh uživale; mali je pa danes spal zunaj v vozu 5 ur . Jaz se imam pa tudi fajn, ni mi treba prat, likat, kuhat, pomivat, tamalga mi počuvajo, kadar je treba, v glavnem, mi kar pašejo tele "počitnice" . Stara mama je pa tudi vesela, da ji ni dolgčas.
|