|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 5.del
17.11.2008 11:59:20   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka
Ja Jana, kam se pa Nejci mudiuser posted image user posted image .user posted image user posted image user posted image

no glede na to, da bo čez 4 dni star že 7 mesecev (omg)  je kr vredu da je tolk aktiven že , a ne? Drgač bi misla da je kej narobe z njim.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 151
17.11.2008 12:12:22   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Ja Jana, kam se pa Nejci mudiuser posted image user posted image .user posted image user posted image user posted image

no glede na to, da bo čez 4 dni star že 7 mesecev (omg)  je kr vredu da je tolk aktiven že , a ne? Drgač bi misla da je kej narobe z njim.

Ja saj to maš pa tud prav.user posted image user posted image Naš bo pa šele 6 mesecev naslednji torek.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 152
17.11.2008 12:14:59   
Anitka
Dajte mi predlagat na kakšen način (razen kuhanja in pečenja) bi lahko pripravila hrenovke?

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 153
17.11.2008 12:15:09   
barbaw
Slike v albumu.

Jana v petek sem pisala pa ni bilo odgovora, ker je bil vikend vmes. Danes so dobili še en mail. Ti takoj na mobija sporočim  ko kaj izvem.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 154
17.11.2008 12:17:24   
tilči
se moram malo skašljati, ker sem ravnokar pouser posted image

Danes je tašča peljala Nejca v vrtec in se je kar brez moje vednosti menila, kdaj bo tam prespal,ker drugače ga hodim po kosilu iskat.Sem čisto znorela, kaj se ima ona za vtikat, sa je moj sin ne njen.Nejc je v vrtcu zato, da se igra z vrstniki, ne zato da bo tam spal. Sem user posted image  klicala, sem ga nazjala, da naj zrihta, da se ne bo povsod vtikala. Ni dosti manjkalo, da mu nisem rekla, da bom spakirala kufre in šla z otrokoma.Bi vsaj končno imela mirne živce, tako pa se povsod vtika user posted image  babji

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 155
17.11.2008 12:22:15   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Danes je tašča peljala Nejca v vrtec in se je kar brez moje vednosti menila, kdaj bo tam prespal,ker drugače ga hodim po kosilu iskat.Sem čisto znorela, kaj se ima ona za vtikat, sa je moj sin ne njen.Nejc je v vrtcu zato, da se igra z vrstniki, ne zato da bo tam spal. Sem user posted image  klicala, sem ga nazjala, da naj zrihta, da se ne bo povsod vtikala. Ni dosti manjkalo, da mu nisem rekla, da bom spakirala kufre in šla z otrokoma.Bi vsaj končno imela mirne živce, tako pa se povsod vtika user posted image  babji

Uff Tilči user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . To bi razp.i.z.d.i.l.o. tudi mene.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 156
17.11.2008 12:29:23   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

jana: pa par dni se ne javiš, pa tak napredek. Jaz imam občutek, da ste vsi leto dni pred našo. Naša je brez zob, ne sedi, ne plazi nič, je kot 3 m dojenček

kar brez skrbi, zdej morem vsako sekundo pazit na njega, prej sem pa kamot visela cel dan na RR..user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Aurea
Punce, jest sm tko kot Jana čisto razpeta med compom in nadziranjem male kobacačice, ki se dons z neverjetno radostjo ritensko premika po prostoru sem in tja... ni šans, da bi ostala na blazini, ampak se takoj premakne na parket in ritensko drsi po njem ter odkriva nove zanimivosti... zdaj raziskuje spodnji del omare in je totalno prevzeta user posted image

men je HB zdle zaspal, ga ful matra kakanje dans, ampakl prej pa niti sekunde ni bil pri miru, nazadnje mi je splezal v kopalnico, pa gledam kje je in je splezal za vrata....mislim kot da se mi je hotu skrit, pa ga pogledam in se mi smejeuser posted image

estrella ful lepo si tole naredla zgoraj na seznamu....sedi 5 !!!!

barbaw kej novic za stolček?

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 157
17.11.2008 12:34:40   
Anonimen
Evo jaz sem nazaj z ene orenk masaze...user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tally

ooooo kok sem ti fouš. a si kej tarokirala?

Sem tarokirala ampak ne tam na uni strani, ker tam me se ni hotelo prijavit...je pisalo da mora bit od registracije vsaj dve uri...bom danes tam probala.user posted image  Ce bo cajt seveda, ker imam namen it mal zapravljat, popoldan.

Tally: Jaz res pumpam ze skor 6 mesecev, od kar se je rodil . Ampak prej sem na 3 ure pol na 5 ur zdej pa ze kar samo na 6 ur...Samo 4x na dan si se pumpam... Ampak mleka je pa tok maluser posted image  Pa spumpam cist v nulo...user posted image

Ves to je moj zadnji otrok in zato se tok trudim... vse zelim maksimalno naredit dobro zanj in vse maksimalno podozivet ker vsega tega ne bo nikdar vec... bojo pa spomini in dober obcutek, da semn se res potrudila.user posted image

Edina: Cestitke .... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pozdravi mi Arifa Tam v Nibiju...user posted image user posted image

eole: Jah mi tud probavamo GH.... ampak je z spanjem ponoci zdej se slabse. Upam da bo pri vas glih kontra ucinek.user posted image

Vec pa sploh ne utegnem komentirat... moj rabi racunalnik.user posted image

(odgovor članu tally)
  Neposredna povezava do sporočila: 158
17.11.2008 12:35:07   
Estrella*

user posted image user posted image user posted image  Ja eni imajo občutek, da vedno več in bolj vedo kot mame. Pa tudi če je tako, nimajo delat kaj na lastno pestuser posted image

jana: ja vem, da postane pestro ko ga loviš naokoli. Jaz sem Andraža dala za kak nujen opravek/kot je rruser posted image / za pol urce v stajco, pa je bilo.Sedaj si boš mpračla, malo bolj zorganizirat urnik, da boš uspela vse postorit. Verjami mi, da se da to narest z malo zviačuser posted image

Anitka: saj bosta tud naše2 rovandirala naokoli, samo sedaj se mi res zdi, kot da se pogovarjamo o razlčno starih user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 159
17.11.2008 12:37:14   
Anonimen
Aja sam se to estrella..... zakon so tiste slikce na seznamu.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Estrella*)
  Neposredna povezava do sporočila: 160
17.11.2008 12:42:58   
Anitka
**** user posted image user posted image user posted image za masažo. Upam, da si jo bom v Čatežu ta teden tudi jaz lahko privoščilauser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 161
17.11.2008 12:44:43   
Anitka
A ima katera voziček Zapp? Jaz sem razmišljala, da bi si ga nabavila, ker mi Mura res vzame veliko prostora v prtljažniku in sem vidla, di bodo jutri znižani za 30% v spletni prodajalni BC.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 162
17.11.2008 12:50:39   
kasso

saj tudi vzgojiteljice dobro vedo in imajo navodila s kom se lahko in s kom ne menijo, tako da tašče najbrž niso vzele za sveto.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 163
17.11.2008 12:53:38   
kasso

**** user posted image user posted image user posted image za masažo. Upam, da si jo bom v Čatežu ta teden tudi jaz lahko privoščilauser posted image user posted image

A tako kot ****user posted image (moža ima doma veš).....šele v Čatežuuser posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 164
17.11.2008 12:54:01   
Soncnica Sandra ***

Dajte mi predlagat na kakšen način (razen kuhanja in pečenja) bi lahko pripravila hrenovke?

Prerežeš jih na pol in spaniraš, ter speš tako kot dunajca. Njami, men je to ful dobro user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 165
17.11.2008 12:55:37   
Soncnica Sandra ***

U user posted image  babji.
Pa kaj je z vsemi temi vašimi taščami.
No jaz sem ji že na začetku ko sva z mojim dragim začela hodit, dala vedet, da se ne pustim kar tako user posted image
No in sedaj imam mir, HB, in upam, da tako tudi ostane na veke!!!!

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 166
17.11.2008 12:55:41   
jana81

HB imam tako taščo da me najprej vpraša kaj lahko in kaj ne, ampak le zato, ker ko sem bila še noseča sem dala jasno vedet da sem mojemu otroku jst mama, ne pa vsi ostali in da bo v prvi vrsti tako kot bom jaz želela in ne ostali... tale tvoja je pa res pol hudiča

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 167
17.11.2008 12:56:28   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

A tako kot ****user posted image (moža ima doma veš).....šele v Čatežuuser posted image

Upsssssss, to pa je moje površno branjeuser posted image user posted image user posted image user posted image Sicer pa do Čateža niti ni več tako dalečuser posted image user posted image . Gremo že v sredo.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 168
17.11.2008 12:57:29   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Prerežeš jih na pol in spaniraš, ter speš tako kot dunajca. Njami, men je to ful dobro user posted image

Si bom zapomnila tale nasvetuser posted image user posted image Hvala.

Zdaj pa se je naš sonček zbudil.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 169
17.11.2008 12:58:16   
Soncnica Sandra ***
Zdej pa grem morem 2 stroja cunj obesit user posted image

no HB se je pred 5imi minutami končno pakazal sonček.
prej ko sva ble pa z manco zunej pa raz in megla user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 170
17.11.2008 12:58:32   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

jana: ja vem, da postane pestro ko ga loviš naokoli. Jaz sem Andraža dala za kak nujen opravek/kot je rruser posted image / za pol urce v stajco, pa je bilo.Sedaj si boš mpračla, malo bolj zorganizirat urnik, da boš uspela vse postorit. Verjami mi, da se da to narest z malo zviačuser posted image  

sej sem ga dala spatuser posted image , drugače ga dam v hojico, stajice še nisva postavila, no v bistvu je prenosna posteljica, sam je itak podobna.

SS tole pa bom probala enkrat, še nisem jedla paniranih hrenovk, najraje imam pečene, še v hot dog si dam pečenouser posted image

**** paše mal masaže a ne?user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 171
17.11.2008 13:00:07   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Zdej pa grem morem 2 stroja cunj obesit user posted image

no HB se je pred 5imi minutami končno pakazal sonček.
prej ko sva ble pa z manco zunej pa raz in megla user posted image

jst sem prej Nejca oblekla da grema ven, ker je bil sonček, pa prideva ven , pa začne deževat..user posted image  in zdej sva
že celo jutro noter, upam da bo popoldne kaj boljše.

no zdej se pa Nejc oglaša iz posteljice

Neposredna povezava do sporočila: 172
17.11.2008 13:03:33   
Anitka
Midva pa sva vstala, zdaj bov probala skutico s sadjem nato pa via sončekuser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 173
17.11.2008 13:16:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Edina: Cestitke .... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
hvala hvala

Pozdravi mi Arifa Tam v Nibiju...user posted image user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 174
17.11.2008 13:39:16   
kasso
jaz sem pa ravnokar vpisala sina na zimovanje s smučarskim klubom, pa brez nas itak ...to bo veselje za njega user posted image
in še na plavalni tečaj....estrella, testiranje bo 01.12. ob 17:00 in 18:00 uri.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?