guppy
|
IZVIRNO SPOROČILO: mogant ja točno tako zgleda pri nas, ko v kuhinji kaj pripravljam in oni seveda užaljeni, ker ne vidijo na pult, se mi prilimajo na noge, me cukajo za hlače, stegujejo roke in vsi trije stokajo mam, mam, mam, mam, mam.... mogant se podpišem hahahahaha, identično pri nas. Konec filma pa spominja name, ko dva ostaneta in poskakujeta mam mam mam mam Za vse, ki nameravate otroku kupiti vlakec za novo leto Mati je delala v kuhinji in je poslušala svojega 5-letnega sina, ki se je igral v dnevni sobi s svojimi vlakci. Slišala je, kako se je vlak ustavil in sina, ki je rekel: "Vsi kreteni, ki so zdejle še not, naj se cimprej skidajo ven, ****ti, tukaj je zadnja postaja!" In: "Tisti bedaki, ki mislijo iti s tem vlakom, naj spravijo svoje lene riti not, ker zdejle gremo." Mama cisto popeni in rece: "Na tak nacin se ne boš pogovarjal v tej hiši, pojdi v svoji sobo za dve uri in razmišljaj, kako bi to lahko bolje rekel in ko prideš nazaj nocem vec slišati takih besed!" Dve uri kasneje se sin spet igra z vlakom v dnevni in mama pozorno posluša, kako sin rece: "Dragi potniki, hvala, da ste potovali z nami, prosim, ne pozabite na prtljago, upam, da boste kmalu spet potovali z nami." In: "Za tiste, ki so ravnokar vstopili: Dragi potniki dober dan, ta del je za nekadilce, upam, da boste dobro potovali z nami." V trenutku, ko se zacne mama smejati, sliši: "In ce ste cist besni zaradi dve-urne zamude, ne mene ****t, ampak povejte uni v kuhinji!"
|