|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2009
16.11.2008 8:21:12   
tihoupanje
Želim vama vse naj naj v vaših nosečnostih, nič problemov in zdrave user posted image user posted image user posted image  julija 2009.

Iskala sem nasvete vaše jazzz v začetku nosečnosti in nisem našla....user posted image  Ali mi lahko samo namignete na kateri strani se to nahaja??? Prosim!

Pa hvala vnaprej...

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 426
16.11.2008 9:15:57   
nborazem
Pozdrav novimuser posted image !

Naty-Taja-sej jz bi tud delala zarad povprečja, sam pr men je štos to, da sem zdej na porodniški do feb, pol sem pa brez službe in imam mal dilemo, a nej grem pred koncem porodniške delat, dokler se mi še ne vid trebuha, ker kdo bo pa nosečnico vzel, al nej bom do feb na porodniški, pol grem pa za 3 m na zavod in pol na porodniško...tle se morm še enkrat pozanimat, če se mi res upošteva povprečje zadnjih 12 mesecev.

Res se mi povprečje zniža, ker bi bla na zavodu, ampak mala bi bla pa doma z mano, pa nbenga varstva neb blo treba iskat, k gre v vrtec šele sep 09. Kaj bi ve na mojm mestu???

Neposredna povezava do sporočila: 427
16.11.2008 9:50:21   
Chatty
Nborazem, gotovo boš našla rešitev. Moje mnenje pa je, pogovori se s partnerjem. Če imaš možnost ostani doma  s svojo pikico. Jaz sem bila pri prvi doma in mi ni žal. 

(odgovor članu nborazem)
Neposredna povezava do sporočila: 428
16.11.2008 9:59:43   
N072009I
Dobro jutro nosečke,

nborazem: Kakor jaz razumem zakon, ki sem ga že napisala (stran 16) ti pripada enaka višina starševskega nadomestila kot si ga imela sedaj.
"Če zavarovanec izrabi posamezne vrste starševskega dopusta v strnjenem nizu brez prekinitve oziroma je prekinitev krajša kot 365 dni, je osnova enaka osnovi, ki je bila določena ob izrabi prve vrste starševskega dopusta."
V tvojem primeru gre za cca. 3 mesečno prekinitev in če prav razumem zakon, bi se jaz na tvojem mestu v vmesnem času prijavila na zavod in uživala v nosečnosti in z malim otročkom.

tihoupanje: Nekaj nasvetov od jazzz najdeš na 6. strani.

Kje pa je kaj naša jazzz? Nič se ne javi.

Lepo sončno nedeljo

(odgovor članu Chatty)
Neposredna povezava do sporočila: 429
16.11.2008 12:41:42   
ana**
Jutrooo ali dober danuser posted image  Kakorkol pač

Mi smo že dali eno jutranjo slabost skozi... sm naenkrat fuul dobra prijateljica z wc školjko postalauser posted image
Ampaak sej zdj pridm čez 1dan v 7teden pa upam,da bo kaj boljše.

Jaz si vsak dan privoščim lahki tek z psom in mi ful pašeuser posted image  Še sploh nisem pomislila,da bi bilo kaj narobe ker res ne pretiravam. Ko pa bom začutila,da telo ne zmore več pa bom samo hodla!

Zdaj se grem na hitrco stuširat pol pa grema z lubijem na kosilo ker se mi res neda kuhatuser posted image

Kaj pa boste ve danes delale v lepi nedelji?

(odgovor članu N072009I)
Neposredna povezava do sporočila: 430
16.11.2008 12:55:42   
zvesta
Jaz sem si skuhala sedaj špinačo, ker se mi lušta že 3 dni. Zdaj mi pa smrdi za znoret. user posted image

pa ves čas mi je slabo in se mi vrti. Pa ne vem, ali od nosečnosti ali od trebušne viroze. Sicer sem boljša kot včeraj, ampak še zmeraj ne dobra. Jutri pa služba.

Kakorkoli, jaz sme bila v prvi nosečnosti od februarja na bolniški (bila sme tudi julijčica). Pa bi rada zdaj več časa delala, ker se je kar poznalo pri porodniški, da je bolniška manj plačana. Z možem sva se tudi dogovorila, da če bo Izak zbolel, da bo on na bolniški z njim, ker bi se meni spet poznalo pri plači. Sicer so pa to le pobožne želje. Če bo iz zdravstvenega stališča treba na bolniško, bom pa šla. Vse za novega člana. :)

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 431
16.11.2008 16:54:02   
nborazem
chatty-ja,mi2 z mojim sva se že pogovorila, sam kaj k ma on 1x manjšo plačo kt jzuser posted image

N072009I- jz verjamem, da imaš prav. So mi na CSDju to povedal in na Zavodu za zaposlovanje, pol bomo pa vidl kaj in kako...res bo vrjketn najbolš, da ostanem doma, bojo mel vsi največ od mene.

Smo pa do konca izkoristl tole nedelo, smo mel tak lušten sprehod po sončku. Moja starša živita namreč mal bl na visokem, tako da je takrat k je v Lj megla, tam gotovo sonce....člouk kr ne more vrjet...

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 432
16.11.2008 18:24:26   
mravljica123
čer punce!
evo, sem imela že vse spisano pa sem predolgo časa čakala in nisem mogla objavit.
midva sva danes več ali manj lenarila, kuhala nisva, malo sva šla na sprehod.
drugače se pa počutim malo čudno, že tri dni me boli glava, sem napihnjena pa popoldne imam tak čuden občutek v želodcu, ne slabost samo nekaj mi ni prav. aja, pa nov modrc sem si že mogla kupit.
uživajte v preostanku dneva, jutri pa v nove boje!

(odgovor članu nborazem)
Neposredna povezava do sporočila: 433
17.11.2008 7:56:42   
monty
živjo!

Kako ste kaj v ponedeljek? Jaz bi se zdele tko veselo pod kovter skrila in bi pokukala ven šele okrog 9. najraje imam petke in sobote, sploh zadnje čase. Mene je včerajšnji sprehod po hribih (smo tko kake 3 ure hodli ampak ne prav veliko v hrib) tako zmatral,da sem komaj prišla k sebi popoldan. Nisem si mislila, da se bom tako zanič počutla. vse mi je tak napor. Še pospravt se mi ne da... Sem se pa le prisilila in vse zlikala zvečer. me je včasih kt strah kako bova potem ko bomo 3??? sej potem maš menda mal več energije, ker jaz jo mam manj težko. se tko sem pa tja vlačim, kot ranjena žival. kdaj je tega konc, upam, da je 2. tromesečje kaj boljše.
po eni strani bi šla sto na uro na bolniško po drugi pa se morem v službi še veliko naučit, pa še mi mamo že redno 10% manjšo plačo če si na bolniški, pol pa še 80% od tega. In kaj bo potem na porodniški. ne gre!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 434
17.11.2008 9:29:25   
SKORPY
živjo!
jaz imam kar nekaj vprašanj.je moj prvi otok. Daje me rahla slabost skozi ves dn napihnjena sem in kar naprej hodim na wc. Vendar pa vse govorijo kako jih bolijo prsi, imajo večje  kar pa  pri meni ni saj zdi se mi? kaj pravite ali bi morala imeti več znakov nosečnosti ali je to normalno?

(odgovor članu monty)
Neposredna povezava do sporočila: 435
17.11.2008 9:41:53   
monty
SKORPY tudi moja user posted image  je prva. Pa mislim ,da se ne rabiš prav nič sekirat, če nimaš veliko znakov, nasprotno bodi srečna,da jih je  čimmanj. Prsi tudi jaz nimam nič povečanih le bradavičke me bolijo, da mi je še tuš pregrob. Koliko tednov pa si?
včasih ženske nimajo prav nobenih znakov druge pa objemajo školjke... Moja kolegica je v 10 tednu pa ji še za živet ni. Mene pa vsake toliko zmatra slabost... samo ni tako zelo hudo. edino brez energije sem pa sitna, da je moj kr bogi. Včasih.

ti lepo uživaj dokler še lahko user posted image . Pa glej, da ne boš čez kakšen teden želela, da bi bilo kot je sedaj.
želim ti lepo prvo pričakovanje!!

Kar se službe tiče, pa jaz tudi ne vem kdaj bom povedala. Po moje nekje sredi decembra, ko bomo imeli itak zaključek in bo potrebna neka razlaga zakaj ne spijem niti kapljice user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu SKORPY)
Neposredna povezava do sporočila: 436
17.11.2008 9:52:38   
SKORPY
sem v 6 tednu. Daje me samo to in imam nekakšne krče. Tako da me malo boli. Upam da je tudi to normalno!

(odgovor članu monty)
Neposredna povezava do sporočila: 437
17.11.2008 11:00:02   
jazzz27

user posted image   JULIJSKE NOSEČKE 2009   user posted image

user posted image  

user posted image 1. JULIJ

NO720091 (1user posted image , 1user posted image )                                
Nikita          (5user posted image , 0user posted image  )
Anonimna    (2user posted image , 1user posted image )user posted image

user posted image 2. JULIJ

zvesta (2user posted image ,1user posted imageuser posted image 29 let
Jenny* (2user posted image , 1user posted image )user posted image 33 let
zoga08 (1user posted image ,1user posted image  ) 26 let 

user posted image 3. JULIJ

jaknik1 (3user posted image ,2user posted image )user posted image user posted image 30 let
tacamuca (1user posted image , ?user posted image  )
mravljica123 (1user posted image ,?user posted image  ) 26 let

user posted image 4. JULIJ

glossa (2user posted image ,1user posted image )user posted image
Melika (1user posted image , ?user posted image  )
nena30 (1user posted image , ?user posted image  )
jasna81 (2user posted image ,1user posted image  ) user posted image 27 let

user posted image  5. JULIJ 

Naty-Taja (3user posted image ,?user posted image  )user posted image user posted image

user posted image 6. JULIJ

furlica (2user posted image . ?user posted image )
ana** (1user posted image ,?user posted image )
monty (1user posted image ,?user posted image )
nborazem (3user posted image ,?user posted image )user posted image user posted image

user posted image 9. JULIJ

lastovka (1user posted image ,?user posted image )
andy28  (2user posted image ,?user posted image  ) 28 let

user posted image 10. JULIJ

jazzz27 (1user posted image , 1user posted image   )
Anonimnauser posted image   (3user posted image ,1user posted image  )

user posted image  11. JULIJ

user posted image 12. JULIJ

Matejci (2user posted image ,?user posted image  )user posted image

user posted image 13. JULIJ

Anonimnauser posted image  (2user posted image ,?user posted image  ) 29 let
ribica   (1user posted image ,?user posted image  )
geolina (1user posted image ,?user posted image  )

Anonimnauser posted image (1user posted image ,?user posted image  ) 27 let

user posted image 14. JULIJ

rakica26 (?user posted image ,?user posted image ) 26 let
anci banci (1user posted image ,user posted image user posted image ) 29 let
SKORPY (1user posted image ,?user posted image  ) 26 let

user posted image 15. JULIJ

severinca77 (2user posted image , ?user posted image )

user posted image 16. JULIJ

user posted image 17. JULIJ

user posted image 18. JULIJ

user posted image 19. JULIJ

bayb77 (1user posted image ,?user posted image ) 31 let

user posted image 20. JULIJ

ineskaa (?user posted image ,?user posted image  )
Chebellca (1user posted image , ?user posted image  )
Catty (2user posted image ,?user posted image ) user posted image  26 let

user posted image 21. JULIJ

user posted image 22. JULIJ

ROŽICI (?user posted image ,?user posted image )

user posted image 23. JULIJ

Upsss (1user posted image ,?user posted image  )

user posted image 24 JULIJ

user posted image 25. JULIJ

user posted image 26. JULIJ

user posted image 27. JULIJ

user posted image 28. JULIJ

user posted image 29. JULIJ

user posted image 30. JULIJ

user posted image 31. JULIJ

user posted image user posted image user posted image user posted image AKTUALNO V TEM TEDNUuser posted image user posted image user posted image user posted image    

ponedeljek; 17.11.2008
                                        Nikita; III. pregled 

torek; 18.11.2008
                                       ana**; I. pregled
                                    anci banci; I. pregled

sreda; 19.11.2008
                                      zvesta; I. pregled
                                    nborazem; III. pregled

petek; 21.11.2008
                                      jaknik1; I. pregled
                                      furlica;   I. pregled

AKTUALNO V TEM MESECU

ponedeljek; 24.11.2008 
                                Anonimnauser posted image ; I. pregled  
                                    Naty-Taja; I. pregled
                                  Anonimnauser posted image ; I. pregled

petek; 21.11.2008
                                   jaknik1; II. pregled

torek; 25.11.2005   
                                    rakica26; I. pregled
                                 mravljica123; I.pregled

sreda; 26.11.2008
                                     SKORPY; I. pregled
                                     ineskaa; I. pregled

četrtek; 27.11.2008
                                    jazzz27; II. pregled

AKTUALNO V DECEMBRU

torek; 2.12.2008
                                    andy28; I. pregled

sreda; 3.12.2008
                                   nborazem;  pregled
                                    Jenny*; II. pregled

torek; 9.12.2008
                                     Melika; I. pregled

sreda; 10.12.2008
                                     geolina; I. pregled
                                  anonimnauser posted image ; II. pregled

torek; 16.12.2008
                                     nena30; II. pregled

sreda; 17.12.2008
                                   tacamaca; II. pregled
                                         Catty: I. pregled

četrtek; 18.12.2008
                                         zoga08; NS
                                             NO*: NS

sreda; 24.12.2008
                                        rakica25; NS

user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
user posted image NUHALNA SVETLINA     user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image NOSEČNOST                user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.       user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image MAMA.SI                     user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo
TUKAJ                          TUKAJ

trenutno nas je 36 user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 438
17.11.2008 11:09:19   
jazzz27
Dan!!

Evo komaj sem čez prilezla in seznamček sestavla...sem mal zanemarla in evo naloge za celo urouser posted image .

Še mal pokomentiram....

monty....a tebe popravim na seznamu, meni je to full čudno, da bi ti imela PDP tako pozno in ne ni mogoče, da imaš dve O na mesec. Jajčece se sprosti samo enkrat v ciklu. Mislim, da je tvoj prvi PDP kar pravi. Po zadnji M. Mogoče se je G. zmotila. Kar se tiče NS pa se kar naroči glede na prvi PDP, da ne bo prepozno in tam boš tudi izvedela kakšno je dejansko stanje in starost ploda.

Nikita in jenny*...glede ingveraj in slabosti je tako. Ingver se lahko pije v majhnih količinah, da ne pretiravaš. Najbolje je sveži ingver naribati...mogoče eno kavno žličko in ga preliti z vrelo vodo. Ocediš in popiješ po požirkih....tako da kar veselo. Nič ne bo narobe. Glede pramenov...lahko komot barvate. Ni priporočljivo barvanje kože. Prameni dejansko nimajo stika z lasiščem, ker se delajo pol centi nad lasiščem. Barva pa se ne prenaša iz lasa v lasišče. Tako da prameni lahko. Nekatere nosečnice se normalno barvajo. To pa boste presodile same ali ste med temi.

Catty, Upsss, beyb77 in ROŽICI...dobrodošle med nosečke. Zdravo nosečnost in zdrave otročke vam želim!

Punce lep dan vam želim!!!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 439
17.11.2008 11:54:22   
lastovka
Joj, me je kar malo sram, k me tolko časa ni blo gor. ČESTITKE VSEM DODATNIM JULIJKAM! user posted image  Mi smo bli kr bogi zadnje čase. Najprej rota virus, pol noro zbadanje v jajčnikih (prvi pregled naj bi imela 25.11., pa sem šla kar prejšnji teden gor). No in me je dala na ultrazvok. Se je vidla gestacijska vrečka, ploda pa ne. Nč se ji ni zdelo čudn, zdej pa berem, da se je enim videl plodek že v 5. tednu. Jst sm bla pa na 7. dan, 6. tedna. user posted image  No, in me je naročila čez en teden - jutri. Srčno upam, da se bo pa zdaj že videlo.
Mam pa še eno vprašanje za vas sonosečke. A ima še katera napade lakote? Mam tak občutek v tebuhu, kt da že en teden nisem jedla. Mi je kr slabo in vrti se mi. Pa nekej pojem (jogurt, banano, jajca,..) in mam občutek, da sem se ful napokala. Občutek lakote sicer mine - ZA KAKŠNO URO. POtem pa spet jovo na novo. Men se to ne zdi normalno. TO se dogaja tud ponoči. Zbudim se po 2x na noč in če ne grem nekej konkretnega pojest, ne morem nazaj zaspat. Mislm, če bo šlo tko naprej, bom kt bomba. user posted image  Kaj vi mislite, a je to normalno?
Aja, pa še to. Kaj jeste s folno kislino? Jst sem dolgo jedla Tifol. Zdej so mi pa dali elevit in mam občutek, da mi je še dodatno slabo op njem. Pa sem se že hvalila, kako meni ni nč slabo!  user posted image
No, oblubm, da bom zdej bl pogosto tukij gor in bomo mal poklepetale. To naslednjič pa uživite maksimalno.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 440
17.11.2008 11:56:59   
monty
sej to tudi mene bega, nekdo se je zmotil. Jaz se sigurno nisem ker sem imela dokaj redne cikle, pa OV je bila 13 ali 14.10. pa sem mu rekla, da mora biti več pa pravi, da glede na velikost ki je bila 14.11. le 44 mm je to cca 5 tednov od zadnje M. Ne vem, mislim, da ga bom poklicala  in skušala zvedet kdaj naj se naročim na NS. Ker bi se to naj midva zmanila šele 16.12. ampak takrat bom v 12 tednu od zadnje M. ne glede na velikost. pa tisto merjenje mi je tako hecno on označi začetek in konec ampak pri taki slabi sliki, kot sem jo videla ne vem če se mu ravno sanja kje je začetek in kje konec??? ali pa bom lepo poklicala v Domžale in jim razložila vse moje datume in njegove izmere ploda pa naj mi povedo kdaj naj pridem. Al pa mormo bit zdej še dohtarji user posted image .

če mene vprašate bomo tudi zibali do 10.7. in ne kasneje. Še dobr,da vsaj jaz vem od kdaj  sem noseča user posted image

kolk prej se pa moraš naročit v Domžalah če katera ve?

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 441
17.11.2008 12:32:37   
Anonimen
Čau souser posted image !

Kako ste kaj? Js sm kr uredu, edino okol 17h mi zmanjkuje energije in bi spala. Slabosti so prisotne bolj ali manj čez cel dan, sicer če sm iskrena je to minimum, glede na to, kakšne slabosti sem z muko prenašala v prvi nosečnosti. Zdej pa pojem kak grisini in je ok.user posted image

lastovka - kar se tiče napadov lakote - men je to, kar ti opisuješ povsem normalno. Tudi jaz imam včasih kr luknjo v želodcu in moram nuuuuujno neki pojest. Lušta se mi pa fuuul mesa na 101 način, tudi suhih salamuser posted image , sira in predvsem paradižnikauser posted image user posted image user posted image . Na srečo ga ima tašča še na vrtu - ne me spraševat kako, mi je to španska vas. Ampak ga je prinesla kake 3 kg in ga skor ni več. user posted image  

Js imam naslednji pregled 12.12., na NS se pa še nisem naročila. Joj se mi zdi, da samo odštevam dneve do pregleda, da vsak dan vzamem koledar v roke in računam v katerem tednu sem, pa čeprav dobro vem na pamet. user posted image

jazzz27 user posted image user posted image user posted image  za seznamček! Vsak dan bolj poln!

OK, dost zaenkrat, lepo se imejte! Čaoo!

(odgovor članu monty)
  Neposredna povezava do sporočila: 442
17.11.2008 12:35:20   
Anonimen
Aja - sem pozabljiva ratala! user posted image  Zanima me, glede na to, da je naš 20 mesečnik v vrtcu in prihaja zimsko obdobje - na kaj vse moram biti previdna pri boleznih - kaj je nevarno/ni nevarno za nosečke? Moja G pravi, da so nevarne predvsem viroze. Berem pa, da je ena imela rota virus? Kako se je kaj to izšlo in predvsem kako je izgledalo? user posted image user posted image user posted image  Pikepoke, da bomo vse zdrave, pa naši otročki (starejši in mlajši) tudi!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 443
17.11.2008 16:53:03   
ana**
Živjooooo

Tko punce. Jaz sem se malo prej zbudila cela mokra ker sm mela nočno moro.
Sanjalo pa se mi je,da sm bla na pregledu in pikce ni blouser posted image user posted image
In že ceeeeli dan mam tak čudn filing! Namesto,da bi se ju3 pregleda veselila se ga bojim kot nevem kajuser posted image

skorpy
jaz ti bom rekla don't worry,be happyuser posted image Odvisno od ženske do ženske. Nekatere fuul mučijo slabosti druge so pa kot rožiceuser posted image

nikita danes si imela pregled! Hitro poročaj kaj si vidlauser posted image

Šibam jaz na en sprehod dokler je še malo svetlo.

(odgovor članu tihoupanje)
Neposredna povezava do sporočila: 444
17.11.2008 17:14:48   
nena30
Pozdravljene"mamice" in čestitke vsem novim! Vsaki dan nas je več. Krasno! ne sekiraj se Skorpy! Meni je test pokazaluser posted image , malo so me bolele prsi to je pa tud vse. Da sem resno verjele da sem noseče,je bilo šele prejšnji teden pri ginekologu.Me je dal na ultrazvok,kazal nekaj malega utripajočega. Sedaj teče 9. teden od manstruacije in 6. od ovulacije. Počutje je precej spremenljivo- prejšnji teden sem 2 dni sračkale in bruhala, po tem me je par dni drželo da bi pojedla vola, danes imam glavobol... V glavnem, skoz se nekaj dogaje. Tudi meni je vse to novo,ambak baje normalno! Če se pa počutiš povsem dobro-user posted image user posted image user posted image zate!
No spet se mi jeuser posted image ! Ah ta apetit!Nič nosečke, želim vam dobro počutje in čim več sončka!!
Pa da ne pozabim pohvalit Jazzz- res svaka ti čast za seznam, tko estetcko kot vsebinsko! LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 445
17.11.2008 18:35:00   
zoga08
Hoj, jaz sem se pa včeri mal namakala v toplicah (čist mal). Mi je ful pasal. No danes sem pa tud večina pop. prespala. tako sem si mal energije nabrala za večer. Drugače mi je pa vse ok. Drugače bom pa vrjetn jutr povedala v službi. Pozdravčka od zoge

... Ljubezen nikoli ne mine ...

(odgovor članu nena30)
Neposredna povezava do sporočila: 446
17.11.2008 20:21:03   
Anonimen
Pogosto čekiram- čakam na nove julijke, pa da se razkrije kakšna anonimna. Mal me radovednost daje. Sumim eno punco.

user posted image user posted image user posted image

In ne- nisem noseča, nisem julijka.user posted image

zvesta, lepo mi bodi!user posted image
Javi se kaj...

(odgovor članu zoga08)
  Neposredna povezava do sporočila: 447
17.11.2008 20:22:23   
Anonimen
Aja, še to... vsem tukaj želim lepo, zdravo nosečnost!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 448
18.11.2008 7:45:08   
Naty*Taja
Hojla. Jaz sem še kr na istem, kot ve...user posted image
Ma sploh ne vem, kaj naj pišem, ko itak nič novega ni.
Nič en lep pozdravček in srečno vsem.

MONTIGNAC

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 449
18.11.2008 7:45:53   
Naty*Taja
Aja  - Aspirinčica to pa ni lepo, da špijoniraš, sej ko bo želela ti bo že sama povedla, a ne? 

MONTIGNAC

Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Dula odgovarja: Najpogostejši nosečniški miti
Ali je res, da ima nerojeni otrok veliko las, če vas v nosečnosti peče zgaga? Je res, da v nosečnosti ne smete obešati p...

prvi del dneva
pina colada*

ko se zbudiš je prva misel:

ooo še en krasen dan (21%)

ta dan bi najraje preskočila (3%)

bomo videli kaj bo prineslo (23%)

ne razmišljam (33%)

kot vsi ostali dnevi (19%)

Število vseh glasov: 192

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!