|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 3.del...
15.11.2008 22:35:58   
tanci29
modrci-ja podloženi ne vem kolk rabš ker boš mela polneuser posted image user posted image ...tako da ja majo iz kostjo al pa brez stojijo pa itak ful lepo ker so mal večje..kako si misnla podložene a push up al kej tazgauser posted image ...številko sigurno večjo....jest sem si za začetek ko sem šla iz porodnišnice šla u mulerja kupit še modrce ker sem itak mogla it v baby center po črpalko in sterilizator...nisem mela pojma kakšne številke tko da sem kar ene par različnih uzela...mela sem pa take bombe da sem misnla da mi bojo razpočle...ampak sem pol šla kupit take lepe da majo mal čipke pa da niso tisti čist navadni pa da so taki lepi modelčki...v mulerju majo ful debel bombaž...ma men niso bli tolk dobri..no zize so takm kjer morjo bit...sej sčasoma mal usahnejo ampak sigurno boš rabla večjo št.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
15.11.2008 22:38:35   
tanci29
joj kakšno zmešnjavo sem pa zdej skp napisala upam da sploh veš kaj sem ti hotla povedat...

no midva sva skupej razpakirala vreče in mal pospravla...so se zjutrej ob 11h najavli obiski...madonca so eni zgodni...

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
15.11.2008 22:47:07   
sunny24
ne tanci, ne push up...Že tko gor stojijo, če si dam pa še push up jih bom mela pod brado...user posted image  

Sm misnla take, k majo košarco komplet podloženo oz oblikovano... neki tazga kot je ta, ampak malo bolj enostaven  http://www.neckermann.si/artikel/3174517/Modrcek-kos-A-B

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
15.11.2008 22:52:37   
tanci29
aha štekam sam ne vem kolk so taki pripravni za dojenje...jest jih nisem vidla...zato ker pri modercu za dojenje se na naramnici odpne in pol si samo ta del malo dol potegneš te ko so podloženi so pa tako malo trši in se ne dajo spodvit al kaku bi temu rekla...

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
15.11.2008 22:56:26   
sunny24
Aha, sej se mi je zdelo, sam se mi zdi, da sem jih nekje vidla (al pa se mi je sam zdelo), pa sm misnla, da so lih tko OK. Jst drugače nosim sam te ta podložene, pa nisem navajena unih navadnih...Ma se bom mogla navadit za tistih par mescov, ko bom dojila!user posted image

Nč, zdej pa grem pančat, k se mi rolete že zapirajo!

NOČKO! user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
15.11.2008 23:02:06   
tanci29
sej jest tudi nosim samo take...zdej vem kaj misliš...ampak če kupiš tiste ko majo kost da spodaj lepo držijo tudi lepo stojijo...modrci mislm....

no lepo pančkej jest grem pa še mal pred tv pol pa tud u mižule

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
16.11.2008 9:02:17   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Aha, sej se mi je zdelo, sam se mi zdi, da sem jih nekje vidla (al pa se mi je sam zdelo), pa sm misnla, da so lih tko OK. Jst drugače nosim sam te ta podložene, pa nisem navajena unih navadnih...Ma se bom mogla navadit za tistih par mescov, ko bom dojila!user posted image

Nč, zdej pa grem pančat, k se mi rolete že zapirajo!

NOČKO! user posted image

Jst sem tud misnla da takih nepodloženih ne bom mogla nost. Pol sem jih pa prov z veseljem nosila in še celo dalj časa kot sem dojila. Sem se šele kasneje spomnla (sem mela sam tri modrce pa je bla včasih kar kriza) da ubistvu ne dojim več in da bi lahko počas tud kake druge začela nosit.user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
16.11.2008 9:03:57   
Ajvy
Jutro......

en lep nedeljski dan vam želim......

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
16.11.2008 9:09:53   
birdy
Me zanima če katera razmišla o pralnih plenicah? Midva sva se že skor dokončno odločila da bova uporabljala pralne. Ko sva računala kok dava za Nelijine plenice me je skor kap. Sej je res strošek začetni nakup plenic ampak pol pa pršparaš. Ker če tko pogledam pustit cerka 20-25eur na mesec na drekuuser posted image  Ma a ni mal škoda, sploh ker sva tko v ****u z dnarjem.
Tko da če se bo kera zanimala za nakup palčka previjalčka- midva mava od Angelcare. Sej zaenkrat še ne prodajam ker se morva še dokončno odločt, sam če se bova odločila za pralne plenice lahko kera vsaj mal prišpara. Ampak to je zaenkrat samo za informacijouser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
16.11.2008 9:10:38   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Jutro......

en lep nedeljski dan vam želim......

O, jutro Ajvy, kako si?

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
16.11.2008 11:13:16   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Me zanima če katera razmišla o pralnih plenicah?

niti slučajno ne razmišljam o pralnih planicah....sploh mi ni jasno kdaj bi jih mela čas prat in likat pri dveh malih otrocih...raje plačam tiste enkratne planice in mam mir sam vržem stran...pa še da ti vse čez pride...no way for me...

drugače pa lep dan in uživčkajte nedeljo

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
16.11.2008 11:15:47   
Dobro jutro oz.dober dan ,

danes sem si pa prioščila veliko veliko dlje spanja in naj povem da mi je prav pasalo sem nekako bolj spočita ampak imam doma tisoč stvari za postorit ampak sej bom zdele se moramo mal učit oz.naša Laura se mora učit...jaz moram perilo obesit pa skuhat kosilo in počakat da pride moj domov iz službe kk sem žalostna ko dela kadar se jim sprdne v službi sedaj pa mislim da bo še slabše ker ima jutri en sestanek in mislim da bo šlo za napredovanje pol po pa nekako še slabše ker tudkaj je res kriza ampak sej bo a ne...

In kaj boste kej ve počele???

Birdy mi mislimo da bomo imeli kr pamperske razen če bo potrebno široko povijanje tako je bilo potrebno pr Lauri mislim da 3 mesece potem pa smo imeli samo pampers oz.sej smo jih imeli od začetka ampak po vrhu pa še planičke za široko povijanje kk sem zakompliciralauser posted image user posted image user posted image  pravijo da sem v tem zelo zelo dobra...user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
16.11.2008 12:43:53   
sunny24
Dan!
Jst sem si pa danes prvoščla...Sm šla spat ob 23:30 in ustala točno 12 ur bol pole...user posted image   Zdej sm pa pridna, sem dala ta prvo žehto prat, pol bom pa še malo pospravla in posesala, k dobimo popoldne obiske. Pride ta druga sodelavka s punčko (7m).

birdy, pralne plenice...pri nas sem 100%, da jih ne bomo meli, ker enostavno nimam volje tega prat vsaki ljubi dan. Drugače se pa strinjam s tabo, da so dolgoročno gledano cenejše od npr Pampersk, ampak gre vseeno kar neki elektrike, vode, pa predvsem časa...So pa tudi bolj EKO...Pri nas bomo vseeno meli Pamperske.

cita, lepo, da si se spočila in prvoščla mal več spanja!

Naša je pa danes tko živa, je mela akcijo ob 4:30, pol naslednjič k sm jo čutla je blo okoli 9h, pa ob 11h, zdej spet...user posted image  Kaj je šele blo vmes, ko sem spala kot top in nism nič čutla...user posted image

Kje ste vse danes? Ste šel pohajčkat po sončku?

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
16.11.2008 12:53:58   
sunny24
Joj, sm zdej vidla, da danes pa mam "samo" še 100 dni do konca, jutri bo pa že dvo mestna cifra...Uh, komi čakam!user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
16.11.2008 12:55:34   
Čebel@
dan!
no učeri zvečer smo bili na rojstnem dnevu(od mojga nečak je mev v torek 10 let)in so se ga vsi prov fajn nacedili in sem bila šofer.....smo se imeli pa full luštnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mi je ena znanka prinesla cunjice(2 veliki škatli) tko da me zdele to čaka da pregledam)user posted image
no glede plenic.......midva ne bova kupovala pralnih,sem si kupila že ene pamperske čist tamajčkene(1) potem naprej bom pa kupovala tiste ki bojo cenejše(razen če user posted image  nebi odgovarjale)
dekoracije sobice.....dokler se ne preseliva v najino hišo ne bova tuki nič opremljala sobice ker se nama ne splača,tam pa bomo dali kakšne lušne dekoracije na steno
moderci.......jaz jih zaenkrat ne nislim kupit(za dojit) ker ne vem kok velike joške bom takrat imela,pa že eneparkat sem vidla k punce dojijo da nimajo teh modercov ampak navadne in ga samo zavihajo navzgor za joška uspodi ven pade.....no za to imam še časuser posted image

user posted image  je tok aktiven da prov vidim ko se mi buši premika......zdej grem pa malo pospravt ker drgač bo moj vse naredu-mi ne pusti ničuser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
16.11.2008 12:56:09   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Joj, sm zdej vidla, da danes pa mam "samo" še 100 dni do konca, jutri bo pa že dvo mestna cifra...Uh, komi čakam!user posted image
greš  lepo za manouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
16.11.2008 13:07:45   
smokvica72
če katera razmišla o pralnih plenicah?

Tiste, ki se odločate med pralnimi plenicami in tistimi za enkratno uporabo: na tem linku so tudi izračuni, koliko stanejo ene in koliko druge: http://otrocarije.blogspot.com/2008/01/otroka-oprema.html

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
16.11.2008 13:22:30   
Vesnozaver
kuku,

mi bomo tudi plenice za enkratno rabo imeli, pri drugem pa bomo videliuser posted image  saj je res, da gre verjetno manj denarja, pa predvsem eko je, so pa tiste za enkratno rabo bolj komot

jaz sem mislila prej si joskodrz za dojenje kupit, se mi zdi da potem kar ne bo casa...saj vem , da lahko atija posljem po kaj, ampak vseeno....
sem danes dvojne zabice kupila, v pikapolonici po 2,99eur......nisem drugje gledala, saj to je ugodno hm?

(odgovor članu smokvica72)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
16.11.2008 14:03:14   
brkn83
čao punce.

No zdej sem vas mal za nazaj prebrala. Komentirala vas pa ne bo, ker sem že kr pozabla.

Drugače pa hvala vsem za informacije glede modrčkov. Bom šla še mal po Celju pogledat, če jih še kje prodajajo.

Evo kosilo se že kuha, tak da mam mal časa. Moj pa gume pere in avte. Popoldan bova pa zagotovo kam šla, ko je tak lepo vreme danes.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
16.11.2008 15:22:18   
sunny24
Oh ja, sm bla pridna...koislo skuhano (kuhala kvazi tašča...user posted image ), stanovanje pospravljeno, cunje se perejo in sušijo, sam še en koš spodnjega perila morm zložit, rožice zalit in bo! Mojga sem še spedenala za u službo (peglala srajco) in zdej lahko uživam v brcah naše miss dokler ne pridejo obiski!

majchy, tebe pa res lepo lovim! Se bomo februarja podile v P! user posted image

Nč, grem še malo v muving! user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
16.11.2008 15:41:49   
diamantina
Dan!

Končno imam malo časa user posted image . Kosilo kuhano, sladica spečena, vse pojedeno in pospravljeno, še malo sem mojemu zunaj pomagala, zdaj pa imam mir, edino gume na avtu si še moram menjat (imam take, ko lahko kar doma naredim menjavo).

Glede modercov - jaz nosim malo podložene s kostjo, drugih sploh nisem navajena, ampak bo verjetno bolje, če bom v času dojenja nosila nepodložene - manj matranja za že tako takrat delavne dojke.

Pleničke - midva sva se odločila za enkratno uporabne, pralne pleničke niso tako poceni, pa če še štejem zraven pralni prašek in elektriko, ne vem, če bo kaj manj, mogoče malo, ampak zato bom raje posvečala čas malčku kot pa pranju, sušenju in likanju plenic. Saj je že tako dosti pranja z najinimi stvarmi pa z dojenčkovimi vrhnjimi oblačilci. Pa če še kam greš so te za enkratno uporabo bolj praktične. Če takole pomislim, bi morala kupiti obojne in zraven še prat z vsemi stroški ... ne vem no, midva bova kar na teh "pamperskah" ostala.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
16.11.2008 15:45:00   
Balonchy

FEBRUARČKI 2009 

PDPIme (starost)(št.user posted image , št.user posted image )Spol-imePreglediPorod.
user posted image   2.2. smokvica72      (3,0)   user posted image                 ?     LJ               
user posted image   2.2. TEDIGO (30)     (2,0)   user posted image                17.11.      
user posted image   3.2. mamutka          (3,2)   user posted image                ?
user posted image   3.2. bara10             (2,0)   user posted image                 ?
user posted image   3.2. LaraS               (x,x)    user posted image                ?
user posted image   5.2. Ajvy                  (2,1)   user posted image               26.11.  LJ
user posted image   5.2. nina 166           (2,1)   user posted image                ?
user posted image   5.2. Nusa30 (30)     (2,1)   user posted image                 ?
user posted image    5.2. petrap (24)      (1,0)    user posted image               17.11.  PO
user posted image  5.2. claud (22)          (1,0)   user posted image - Larissa    1.12.
user posted image   6.2. kk85                  (2,1)   user posted image                 ?
user posted image   6.2. RAISA (35)         (2,1)   user posted image                  ?       LJ
user posted image    7.2. witto (29)         (1,0)   user posted image                 3.12.  IZ 
user posted image   7.2. carmar               (2,1)   user posted image                 ?
user posted image   8.2. reckova (24)      (1,0)   user posted image              17.11. MB 
user posted image   8.2. timy (28)            (1,0)   user posted image                2.12.  CE
user posted image   8.2. Nea                    (4,2)  user posted image                 ?
user posted image   8.2. diamantina (23) (1,0)  user posted image               9
.12. MB
user posted image  8.2. Pupka (24)          (2,1)  user posted image               7.11. PT
user posted image  10.2. cati (28)            (3,0)   user posted image               2.12.  MB
user posted image 10.2. kolumbo             (x,1)   user posted image              3.12.
user posted image 10.2. Shuka                 (3,0)  user posted image              26.11.
user posted image 10.2. Katjusa (27)       (2,1)  user posted image                 8.12. CE
user posted image  10.2. orto2 (28)          (1,0)  user posted image                5.12. LJ
user posted image  10.2. barbyka (32)      (3,1)  user posted image                     ?    LJ
user posted image  12.2. rebeka84           (1,0)  user posted image                19.11. LJ
user posted image  13.2. izidora                (5,2)  user posted image                    ?
user posted image  14.2. Kranjcanka         (x,x)  user posted image                    ?
user posted image  14.2. Maša29              (1,0)  user posted image                    ?   JES
user posted image  14.2. Kaška (33)         (1,0)  user posted image                     ?   CE
user posted image  15.2. micamuca           (1,0)  user posted image                     ?
user posted image  15.2. SALT (23)            (2,0)   user posted image                     CE 
user posted image  16.2. birdy                   (2,1)  user posted image                     ?
user posted image  16.2. kayica24 (24)     (1,0)  user posted image                  19.11. PT
user posted image  16.2. vesnozaver (27) (1,0)  user posted image - Aljaž        21.11. MB
user posted image  16.2. mala* (23)          (1,0)  user posted image                     ?    KR
user posted image  17.2. julija 30 (30)       (1,0)  user posted image                      ?    PT
user posted image  17.2. tanci29 (31)        (2,1)  user posted image                  2.12.
user posted image  18.2. naia (25)             (1,0)  user posted image                       ?    LJ
user posted image  18.2. Želva                   (2,1)   user posted image                     ?
user posted image  18.2. *Nelly* (27)         (1,0)  user posted image                     ?
user posted image  19.2. zorica (30)           (1,0)  user posted image                      ?   MS
user posted image  20.2. maja83 (24)         (2,1)  user posted image                      ?   SG
user posted image  20.2. mrka                     (x,x)  user posted image                      ?
user posted image  20.2. macka27 (25)       (1,0)  user posted image                     ?  KR/LJ
user posted image  21.2. Cvetka13              (2,1)  user posted image               24.11./12.12.
user posted image  21.2. Maksi1                  (1,1)  user posted image                  5.12.
user posted image  21.2. Alter_ego              (2,1)  user posted image                    ? 
user posted image  22.2. Pikica5 (21)           (2,0)  user posted image user posted image               ?   MB
user posted image  22.2. glen (28)               (5,1)  user posted image - Val         10.12. IZ
user posted image  22.2. bad girl (24)          (4,1)  user posted image                   ?
user posted image  22.2. Deja (25)               (1,0)  user posted image                4.12.  CE
user posted image   22.2. lea88                    (1,0)  user posted image                 ?     PO/NG
user posted image  23.2. brkn83 (25)           (1,0)  user posted image                17.11.  CE  
user posted image  23.2. antonia (32)          (3,0)  user posted image                      ?      PO
user posted image   23.2. majchy23 (23)      (1,0)  user posted image - Hana        2.12.  LJ
user posted image  23.2. Anonimen              (x,x)  user posted image                    ?
user posted image  24.2. sunny24 (27)         (2,0)  user posted image                    8.12.  PO
user posted image  24.2. Luca (29)               (1,0)   user posted image                      ?   LJ
user posted image  25.2. delfinkica                (x,x)   user posted image                      ?
user posted image  25.2. boma2 (31)            (2,1)   user posted image                    19.12.  LJ
user posted image  25.2. lilcha (28)               (1,0)   user posted image - Maša         1.12.  LJ
user posted image  26.2. sazi (32)                (2,1)   user posted image                  24.11.  LJ
user posted image  26.2. piskot (33)             (2,1)   user posted image                          KR
user posted image  26.2. akvalina (27)          (3,1)  user posted image - Lea             8.12.  LJ
user posted image  26.2. BarbaraGS (28)      (1,0)  user posted image - Elizabeta  18.11.
user posted image  26.2. Miša99                   (1,0)  user posted image                        ?   NM
user posted image  28.2. dita7                      (x,x)   user posted image                       ?

user posted image user posted image user posted image    VSEH NOSEČK = 72   user posted image user posted image user posted image

user posted image  = 17
user posted image  = 14
 user posted image  = 42

Z nami so pot začele:   
kalaxy, nicnic, anonimna, loveforever - junija pričakuje user posted image   user posted image user posted image user posted image , fortun, mariana, Rubin, Fargesia, Katyy26

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
16.11.2008 15:45:02   
Balonchy

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
16.11.2008 15:46:36   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Me zanima če katera razmišla o pralnih plenicah? Midva sva se že skor dokončno odločila da bova uporabljala pralne. Ko sva računala kok dava za Nelijine plenice me je skor kap. Sej je res strošek začetni nakup plenic ampak pol pa pršparaš. Ker če tko pogledam pustit cerka 20-25eur na mesec na drekuuser posted image  Ma a ni mal škoda, sploh ker sva tko v ****u z dnarjem.
Tko da če se bo kera zanimala za nakup palčka previjalčka- midva mava od Angelcare. Sej zaenkrat še ne prodajam ker se morva še dokončno odločt, sam če se bova odločila za pralne plenice lahko kera vsaj mal prišpara. Ampak to je zaenkrat samo za informacijouser posted image

nekaj tednov nazaj sem gledala za te pleničke in ugotovila da ni bistvene razlike v ceni ker je treba tud po velikosti kupovat moreš jih met vsaj ene 15 polek tega je pa tu še pranje in tud to nekaj stane in takrat še nisem imela sušilca sem še to razmišljala kje čem sušit.... mah se ne splača..... pa treba je vseeno kupovat tiste robčke...
zdej npr. kupujem v lidlu pleničke ker so mi zelo všeč in ker smo dobli pri 1. letu alergijo na pampers in smo takrat iskal novo rešitev, ki smo jo našli v lidluuser posted image user posted image user posted image paket planičk 44 kosov je 8€ na mesec porabmo nekje 2,5 paketa od visno od tega kolk pridno lulamo v straniščeuser posted image user posted image user posted image
no pri tamalih je to mal drgač sam je tud pleničk mal več v paketu bomo pa v zečetku uporabljali papmers k majo tiste čist tamale pol bomo pa na te prešaltali......
in če kam greš moreš pol tisto pokakano pleničko nest domovuser posted image user posted image user posted image user posted image ne vem no men se zdi bolj enostavno kr te za enkratno uporabo kar se pa tiče ekološke osveščenosti pa tak vsi vemo kako je......

mah važno da je ritka suha in da ni rdeča....

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
16.11.2008 16:03:11   
brkn83
Midva sva pa zdele prišla domov. Sva šla mal na star grad pogledat in spomine obujati od najine poroke.
zdej pa ne vem kaj naj grem delat. Neki bi počela pa nimam nobene ideje kaj.

Komaj čakam jutri, ko imam pregled. Namreč danes je user posted image  ful aktivna. Kr naprej mal brca.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?