|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberski lumpiji 08
15.11.2008 20:32:30   
mbd0411
Kakšna driska? Saj naš tudi kaka tekoče,rumeno...obilno..A je kaj drugega?

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 326
   [Brisano sporočilo]
15.11.2008 20:43:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mbd0411)
  Neposredna povezava do sporočila: 327
15.11.2008 20:44:22   
mbd0411
Se strinjam z Vallo!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 328
15.11.2008 20:46:00   
Lovely
Do zdaj je kakala sicer bolj redko, barve senfa.Zdaj pa je v primerjavi s prej tekoče (ampak tako zelo kot voda) z malimi belimi delci, ki zgledajo kot sesirjeno mleko... Niti ne vem če je to driska, sem prebrala da gre za drisko če se pokaka vsaj 3x a dan zelo tekoče... Malo me je strah ker je drugače kot je kakala do zdaj... je pa večinoma dojena, ponoči dodajamo Aptamil.

Lovely

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 329
15.11.2008 20:50:32   
Lovely
popravek, sem hitro pisala ker mi joka - lača, tekoče a ni tako tekoče kot voda... sori

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 330
   [Brisano sporočilo]
15.11.2008 20:58:13   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 331
   [Brisano sporočilo]
15.11.2008 21:01:03   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 332
   [Brisano sporočilo]
15.11.2008 21:07:41   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 333
15.11.2008 21:44:57   
mbd0411
V mojem albumu je Nik v ležalniku. Zraven je še igralo,a ga še ne uporabljamo-svetijo lučke in igra muzika,pa pod ritko je vibriranje,a ga imam izklopljeno.Prav uživa v njem.Jaz pa tudi,ker lahko vsaj nekaj naredim-skuham in pojemuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 334
15.11.2008 22:03:31   
blanka1
ojla
mi mamo danes krizo! Cel dan smo spali dobri 2 ur ponavadi pa 9 ur. zdaj pa ne more zaspati ker je prebedeta in kar naprej joce in se prebuja. nasa mala kaka 3x do 4x na dan rumeno tekoce in je podobno driski dojiva se polno.in ze od zacetka ima tako blato vcasih je malo bolj zelenkasto- takrat pa jo dajajo krci zato tudi je zelenkasto ali pa je kaka alergija.
upam da bomo vsaj ponoci spali

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 335
15.11.2008 23:17:48   
tanja29
Oj oj
Mi imamo tut danes celo štalo. Manca je spala čez dan samo 2x po pol ure, vse ostale ure - DRETJE. Čist sem zmozgana in upam da bo zaspala zdaj po zadnjem obroku. Nevem kaj ji je danes, drugače je pridna, malo ima sicer krčkov, ampak je vedno nekak zaspala in se je zbudila čez tri urice.
Drugače pa, vam moram povedat, da sem razvadila Manco s tem, da je vedno po obroku pri meni v naročju zaspala, zdaj pa noče nikjer drugje zaspat samauser posted image
Čudn a ne?user posted image Eni pravijo da ne moreš razvadit dojenčka (tako sem tudi jaz mislila), pa vidim da to ne drži. Naši malčki hitro pogruntajo kje je najboljše, a ne? Zdaj moram pa vse moči nabrat skupaj in jo naučit da bo sama zaspančkala, ker to, da zaspi traja lahko tut eno uro.
Glede kakca - tudi Manca ima rumenkasto, bolj tekoče blato. Prej sem ji dajala Novalac proti krčkom, sedaj pa ji dajam Aptamil. Nevem če je to vzrok. Čedalje bolj pa se mi zdi, da ima bolj vodeno blato zaradi kapljic proti krčkom. Pri Novalacu je imela sicer bolj gosto blato, ampak jo je preveč napenjal. Takrat ji kapljic nisem dajala. Tko da sploh ne vem...user posted image
Manca je tut čez dan v ležalniku (takrat ko kuham ali ko jeva kosilo z mojim lubijem), pa gleda naokoli in skoz nekaj gode... Aja, pa ne more umaknit pogleda od rjave barve - čist je hipnotizirana takratuser posted image Prav smeška je tale naša princeska
No, zdaj pa grem, pa vsem želim miren spanec in lepo nočko.
Čao

(odgovor članu blanka1)
Neposredna povezava do sporočila: 336
16.11.2008 9:17:33   
tanja29
Oj oj
No, pa smo preživeli nočko. Je revca zaspančkala okol pol enih zjutraj in je spala do pol osmih. Sploh se ni nič zbudila vmes. Zdaj pa spet spi. Mora nadoknadit včerajšnji dan... Kako ste pa kaj vi spali? Upam da je bila tut mirna nočka.
No, zdaj pa grem narest rafaello, da se bomo sladkali po kosiluuser posted image .
Pozdravček, Tanja

(odgovor članu tanja29)
Neposredna povezava do sporočila: 337
16.11.2008 9:30:21   
mbd0411
Mene pa zanima kako imate mnenje o prilagojenem mleku od Hippa in še ostalih?
Moj tavečji je zrasel na Hippu,zdaj smo pa na Aptamilu in seveda dojenju.
A vse dajete Aptamil,seveda tiste,ki dodajate?
Sem spraševala v DM-u,kjer je kar velika izbira,pa nisem dobila pravega odgovora.Od 1.leta pa menda že lahko pijejo pravo mleko??

(odgovor članu tanja29)
Neposredna povezava do sporočila: 338
16.11.2008 10:27:14   
stunfek
uau tanja...celo noc je spala? no, mi smo vsi srecni, ker je nas parkrat podaljsal na 3 ure namesto dve :) kdaj bo prvic spal vec kot 3 ure ponoci?!? :) to bo kot v nebesih user posted image

s ta malo sva bili na tekmovanju v risanju in prisli domov ful hitro. vmes je mali dvakrat jedel in sladko spal, ko sva prisli domov. ni hotela nic na pizzo ampak hitro domov. :) risanje je slo ok. na voljo je imela 3 teme...moja druzina, moja najljubsa zival in moj vrt. Izbrala je temo o zivali in narisla konja. je bilo kar zabavno.

danes pride mozek domov in jutri bo menda vzel frej ceprav mu ne zaupam cisto in bom videla jutri, ce res ne bo sel v sluzbo!  :) odkrila sem njegovo novo lastnost, ki je prej nisem poznala...mislim, da je deloholik user posted image

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 339
16.11.2008 10:43:48   
Mandek
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

evo da še jaz malo poročam...katastrofalno vse skupaj...

Ko sem že mislila, da se je stanje umirilo, je pa v zadnjih dneh bilo tako katastrofalno, da bolj ne bi moglo bit. JOk NONSTOP. Včeraj je bilo tako hudo, da smo pomoje dosegli vrhunec. Jokat je začel cirka okrog pol petih zjutraj in čez cel dan je bil neki tečkast, to ni tak jok, da bi krićal in mahal z rokami, ampak en tak tečkast jok, včasih prav tak žalosten hlipajoč, ko vidiš da bi nekaj rad, pa ne veš kaj... no in ves ta jok ni ponehal do zvečer. zaspal je ob 7-ih, zbudil ob 11. Ob 12-tih zaspal nazaj in ob pol dveh se je zbudil v joku in od takrat....ja kaj pa JOK. Z možem sva si ga podajala na 15 minut, ker sva bila oba že tako znervirana, da sva se bala da mu bova res kaj naredila.
Ob petih sva obupala in sva prižgala sesalec, sej on ni spal, je še vedno jokal, ampak midva ga nisva več slišala, sva šla "v miru" pojest zajtrk. Ob 10-tih zjutraj sem pa klicala mami, če ji ga lahko pripeljem, da res n emorem več. tko da danes naš user posted image ostaja v varstvu čez noč, da si midva spočijeva.
Ampak kar je najhuje, pri babici JE TIHO!!!! Ko sem jaz odšla je zaspal user posted image , spal do ne vem kdaj...se zbudil in že eno uro ves zadovoljen čeblja na kavču. Mislim jaz tega še nisem doživela, da bi moj otrok 1 uro bil pokonci in bil ta čas tiho in ves zadovoljen čebljal.... sploh redko da ga slišim, da se pogovarja user posted image
Zdaj pa ne vem a sem res tok zanič mama, da ne znam s svojim otrokom al mu ne odgovarja okolje pri nas doma, ali pa ima zgolj dober dan...Ker prvič ko je bil na obisku pri babici se je tudi drl ko zmešan...kaj pa vem.

Jolly...pri nas je bilo IDENTIČNO!!!! jaz sem mislial,da bom umrla, jokala sem, moj je bil znerviran, mala se je drla, ne samo kričala. 24/dan. katastrofa. Ljudje so govorili, da ta otrok pa res preveč joče. In moja mama tudi. In je bolelo. Kaj za vraga delamo narobe, da lastnega otroka ne moremo potolažiti? Ko mi je prekipelo, sem šla do dr. Je rekla,da je vse ok. Grem do bodoče botre (med.sestre in strokovnjakin je za dojenje na našem območju), se usedemo dol in me začne spraševati...kako sem kaj jaz, če sem kaj živčna, kakšne so razmere doma, itd....Pa sem se zamislila. Vse bi bilo lažje kot to. Stokrat raje bi šla v lekarno in kupila nekaj za vročino kot pa začela delati na sebi. Veš, kaj se je zgodilo? S tistim obiskom pri njej (že isto uro) je mala spala celo popoldne in vso mirno noč (razen hranjenja) in potem vse dni do danes (izjema so krčki) ni bilo panike in kričanja. Povsem te razumem in se mi smiliš. Ampak to je začarani krog. Ko sva malo dala enkrat ob 4 zjutraj k babici (skupaj stanujemo), je spala do 7! Mirno ko mravlja. Nisem razumela. Dejstvo je, da sva bila vse preveč znervirana zanjo. Midva sva se zbujala v strahu, kakšen dan nas čaka. Nikamor nismo mogli it, ker je samo jokala. In vse to sva prenesla nanjo.

Otrok ni nič kriv. Tisti trenutek se ti zdi, da dela vse namerno in te heca, ampak ni res. Otrok te rabi. Eni jokajo manj, drugi več. Jaz sem se s tem sprijaznila pa sem potrebovala ogromno časa. od kolegov mala je pridna ko šus, mi se dnevno borimo...pritisk,ja. In strah, da ne obvladaš situacije in misel, da je minil šele 1 mesec.
Najbrž potrebujeta odmor. Ne eno noč, vzemita si dve, kakorkoli. Otrok se drugje bolje počuti, ker pride med mirne ljudi. Pri nas je bilo tako in zdaj se stanje stabilizira tudi z nama. To je tak začaran krog, da najprej sploh ne verjameš...ampak se da priti iz njega. Še vedno držim pesti zate, zame in za vse, ki se ubadamo z nerešljivimi vprašanji materinstva...user posted image

Glede krčkov...punce, moj dragi je odkril...hehehe, še vedno mi je smešno...položaj, v katerem se mala počuti bolje med krčki in ne joka več. Naj poskusim opisati...zamislite si nekoga, ki nosi hlod na ramah. Na ta način si položiš bebico na rame, spredaj jo pa držiš za nogice, trebušček ima malo na rami, malo v zraku, glavica leži preko ramena-na hrbtnem delu, kjer so tudi rokice. Naša v tem položaju ne joče več. Predno se zvije, malo zajokca, no, spusti takšen zvokec, potem prdne in to je to. Krčki hitreje minejo, ker...v bistvu ne vem, ampak ponoči je trajalo samo pol urceuser posted image in jaz sem spala!!!!In danes zjutraj ponovimo to, ker jo spet nekaj šraufa. In se je umirila, sprdela in zaspančkala...user posted image No, če bo kateri v pomoč.

Drugače pa gremo danes na rd, tako da smo spet v prišakovanju novih izzivovuser posted image

Bistvo je očem skrito. Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. (Mali princ)

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 340
16.11.2008 10:52:47   
jolly123
No to, da sem dala včeraj otroka v varstvo za čez noč, se je izkazalo za odlično idejo. Z možem sva prvič po enem mesecu in pol skupaj pojedla večerjo, spila pivo in pogledala film. Joj vam ne morem povedat kako je to dober filing ko se zvečer uležeš pred tv in veš, da lahko v miru gledaš in veš, da ti ni treba zdaj it spat, ker boš lahko v miru spal celo noč.
Zjutraj sva vstala in šla po našega kričača in danes je res veliko lažje delati z njim, ko imaš dosti energije. Je rekla mami, da ji ga lahko prinesem vsake 14 dni, nažalost ima tako delo, da je samo vsake 14 dni en dan prosta, drugače bi ga lahko vsak vikend tam pustila.
Ma že dva večera na mesec sta pravi luksuz user posted image

Mandek to o čemer ti razlagaš, veš sem pa jaz ravno včeraj premišljevala. Mater a je možno, da sem že čisto preveč živčna, da pričakujem od njega neko popolnost, ki mi je ne more dati, saj me ne zajebava namerno, je revež še čisto premajhen za kaj takega. In sem pomislila kako bi se jaz počutila v njegovi koži, ko bi nekaj rabila, moji bližnji bi me pa zavračali in nasploh želeli, da bi bilo bolje če me sploh ne bi bilo. Verjetno bi se tudi jaz drla...
Ma bom mogla ŠE VELIKO delat na svoji strpnosti in malo zmanjšat svoja pričakovanja, pa bo verjetno lažje. Ampak to je lažje reči kot storiti, ko že ne vem kateri dan nič ne spiš,upajmo da bo....

(odgovor članu Mandek)
Neposredna povezava do sporočila: 341
16.11.2008 12:49:30   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

Mene pa zanima kako imate mnenje o prilagojenem mleku od Hippa in še ostalih?
Moj tavečji je zrasel na Hippu,zdaj smo pa na Aptamilu in seveda dojenju.
A vse dajete Aptamil,seveda tiste,ki dodajate?
Sem spraševala v DM-u,kjer je kar velika izbira,pa nisem dobila pravega odgovora.Od 1.leta pa menda že lahko pijejo pravo mleko??

Po Hippu otroci močneje in dlje spijo, vendar ponavadi zjutraj "polivajo" ali celo bruhajo. Z Aptamilom ponavadi ni težav, so pa seveda izjeme....

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 342
16.11.2008 13:51:40   
tanja29
OJ oj
No, spodaj na naslovu pa lahko vidite tudi našo princesko ko spančka.
Upam, da bo zdaj delal. Sem skoraj doktorat naredila.user posted image user posted image user posted image

http://shrani.si/t/v/NT/4z1tVPSX/3/img1405.jpg

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 343
16.11.2008 14:57:16   
janja 27

JUTRI PRAZNUJE SVOJ  

user posted image user posted image user posted image user posted image     PRVI  MESEC    user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

NEJC  od mamice URŠKA//

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 344
16.11.2008 15:38:16   
Lovely
Zdravo mamice,

mi smo ravno s sprehoda in kosila pri nani in dediju. Inyo očka previja in imam par minut, da se oglasim. Glede driske sem ugotovila, da verjetno zdaj, ko je Inya bolj (večinoma) na mojem mleku je blato drugačno kot ko je imela več dodatka... Tako da ne bom delala panike, je tudi mami pogledala in je rekla, da se njej ne zdi driska.

Danes bomo vedili nošenje v slingu - jaz še nisem čist not... Me pa zanima, a to zdaj nosite tudi ven? Mislim, je tamalček v slingu v bundici itd? Meni se to zdi malo nerodno za nosit...

Pa še eno vprašanje. Zadnjič sem bila v Sanolaborju in mi je prodajalka pokazala nek pas za po porodu - za trebuh in sem ga tam probala in me je cifra 42 tok zategnila, da me je bilo groza pomislit, da bi to nosila (pred nosečnostjo sem bila št. 38), da se mi trebuh čimprej not potegne... A katera to nosi? Jaz ga potem nisem kupila, sem rekla, da bom počakala na prvi pregled pri G in bom vprašala če lahko kaj škoduje..

Jolly, vidiš, da se da tudi malo umaknit in si spočit. Nekje sem prebrala, da če čutiš, da ti gre ta malček na jetra k tok joka, da se umakneš v drug prostor, si prižgeš radio in vsake 15 min pogledaš če je mali OK... Verjetno je kaj na tem. Mislim pa, da si prišla do pravega zaključka. Kar tako naprej! Mi smo s tabo!

Štunfek, a je mala kako nagrado potegnila? No vidiš, pa ni hotla na pizzo in si bila kmalu pri Akashu.

Pikicastonoga, tašče znajo bit zmaji, vam pravim. Pa so lahko drugače čist OK in super duper in vse samo včasih pa kako tako prijavi, da pokvari vse... Jaz se še zmeraj učim "skozi eno not skozi drugo ven", ne moreš pa nikoli mimo dejstva, da je to mama od mojega dragega in tudi na to moram misliti... Mah, jaz mam mojo najrajš ko je na Danskem in jo vidim vsak drug ali tretji dan po Skypu. In thats it.

Zdaj se mi pa lušta nekaj sladkega in bom pojedla indijančka. Sicer ga še nisem odkar imamo Inyo ampak riskiram ker ne morem več zdržat, že 3 tedne skoraj nič čokolade... za znoret, to je bika vedno moja največja odvisnost...

Lepo popoldne z možički, jutri grejo v sužbo (no, Štunfek, tvoj ne user posted image , in welcome to the club - moj je dokazuano deloholik - imam prijateljico poslovno psihologinjo, ki ga je stestirala po dolgem in počez in ni smešna diagnoza, moramo kar delati na tem...)

Pa pa

Lovely

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 345
16.11.2008 15:44:38   
stunfek
ja, lovely...je ze nazaj potegnil...tudi jutri gre v sluzbo...enda je pozabil, da mi je rekel, da ne bo sel...za posrat!!! ampak ta deloholicnost je meni kr mal mim!

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 346
16.11.2008 16:12:25   
PikicaStonoga
Lovely, privošči si indijančka, ne bo nič ...jaz sem danes jedla šamrole ;)user posted image , drugače pa jej sladko, samo da ni čokolada, sicer je zvijalo ne bi, je pa alergena, tako da če si jo pa res kak mini košček včasih privoščiš za dušo, pa tud ne bo konec sveta ;) Jaz zadnje čase pojem kak domač upognjenec al pa kej podobnega, je mami pekla za naše obiske ;) Drugače sem se pa zdaj odločila, da jem sladko samo še ob 1x tedensko  - ob nedeljah ;) takrat se po kosilu ponavadi skupaj z mojimi vsedemo in pijemo kavico in jemo sladko in čvekamo! Tistih 9 kil, ki sem jih dala gor v nosečnosti sem sicer dala dol, samo zdaj nekak res zdravo jem in bi rada dala dol še kako kilo, sem jih mela čist  preveč že preden sem zanosila user posted image

Drekec ma tud naša rumen in bolj tekoč, če jo pa kej zvija pa mal zelenkast.
Ležalnik obm uporabljala, ko malo zraste.
Moj možek pa ni deloholik, sem to bolj jaz ;) - trenutno ne user posted image  samo ne vem do kdaj bo trajalo, že delam plane ;)
MIdva sva dodala ene 3x do zdaj imamo NOvalac, meni je začelo primanjkovat mlekauser posted image  tako da sem dane szačela piti čaj za dojenje pa zvečer bom ruknila še neo pivo . Tiste, ki pijete pivco za mleko, mbd0411 ti si ena tistih a ne, a piješ alkoholnega al brezalkoholnega?
Tijana zadnje 3 dni ni imela nič krčkovuser posted image  mogoče zato, ker sva ji že popoldne dala kapljice in ne šele takrat, ko jo je že zvijalo ...

Lep dan še naprej ...

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 347
16.11.2008 17:57:56   
Urška//
Ojla

Vidim da ste kr aktivne pri pisanjuuser posted image

Mi smo OK, smo imeli posvetovalnico in naš Nejček tehta 4185g (odpustna teža 3240) in je dolgi 53cm (ob rojstvu 50) tako da sem ful vesela, ker sem se bala da imam premalo mleka, ampak očitno ga je dovoljuser posted image user posted image user posted image

Mi tudi jemo zelo pogosto na 1,5 ali 2 uri, ponoči obvezno ne več kot na tri urceuser posted image , je kr naporno ja, ampak bomo že, vse za naše lumpije neuser posted image

Drugače krčkov imamo zelo malo, pa se pokaka pa je ok

naša LAra se počasi umirjauser posted image ,hvalabogu ni več toliko ljubosumja

Nabavla sem tudi sling in to še moreš diplomirat zraven, da daš otročka noter, kake izkušnje, naveti?????

Kilogrami se tudi jaz sla vseh 14 dol, ampak malo trebuha še imam

Aja punce kaj vas še kaj boli od poroda??? Mene ful boli znotraj v predelu nadsramja, ponavadi ponoči ko ležimuser posted image , pri porodu mi namreč posteljica ni šla ven in so mi jo iztiskaliuser posted image (je bolelo bolj kot porod), pa me je strah da nimam od tega kake poslediceuser posted image

Ajde mamice lepo se imejte

papa

Urška

Urška in Lara(10.05.2005) in Nejc(17.10.2008)

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 348
16.11.2008 18:16:22   
Dream
No, da se vam še jaz malo javim. Smo bili dva malce potepuški, zvečer smo pa dolgo bedeli in ni bilo niti prave volje niti časa, da bi kaj napisala. Vidim, da ste si že pomagale z zadevo okrog handlinga. Mene pa zanima, če svojega user posted image  polagate in dvigujete tako, kot je prikazano v tej brošurici. Nama to res ne gre od rok, pa ne vem, ali sem tako nerodna ali je to res čudno... user posted image

Mdb0411 mi dodajamo Novalac AR (proti polivanju), vendar je sedaj zelo zaprt in sem razmišljala, da bi prešli na kakšno drugo mleko (slišala sem, da je Aptamil AR boljši) - bi bilo za zamenjavo AM otrebno vprašati pediatra ali lahko sami menjamo?

PikicaStonoga  glede piva nam je sestra v šoli za starše rekla, da bi morali na dan spiti po 6 piv, da bi se kaj poznalo pri mleku. Sedaj pa ne vem, ali je to res ali ne. Jaz ga občasno kar spijem, pa ne zaradi drugega kot zato, ker mi zadiši. Prej sem vedno raje spila kozarec dobrega črnega vina, po porodu pa se mi je vse obrnilo na glavo user posted image

Zadnjič je ena pisala o tem, kolikokrat se user posted image  kopa. Pediatrinja nam je rekla 1x do max 2x tedensko, patronažna je rekla, da lahko vsak 2. dan. Da pač ni dobro za njegovo kožo, če ga prevečkrat kopaš. Midva ga kopava 2x tedensko, vsak dan pa ga umijemo kot smo to delali v porodnišnici. No, danes bomo spet čofotali in nazadnje je bil prav užitek ga gledat, ko je malo brcal z rokami in nogami, pa tako zadovoljno se je smejal, da sem imela od sreče kar malce polne oči solz...

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 349
16.11.2008 20:31:18   
PikicaStonoga
Da se še javim pred nočjo ...

Urška ...mene je prvih par dni mal bolelo v predelu trebuha, potem pa nič več, super se počutim ;)
Jolly, ne samo da te razumem, kako iti je, prav občudujem te! user posted image  Danes je za mano težek dan (dve slabo prespani noči) in že cel dan sem žalostna in živčna, ker me ljudje, ki jih mam rada jezijo in zdej zvečer se je še Tijana drla, da sploh nisem mela živcev še za to! Sem jo gledala, ko je jokala in še jaz jokala z njo, ker sem bla jezna, da sem nanjo jezna, ki ni nč kriva! In potem, ker sem bla čist živčna, sem ji nardila dodatek, jo nafilala in zdej pričakujem par ur miru, da se pomirim, res nisem mela živcev za dojenje, samo pazi: moja punčka ni tako kot eni, ko se nadojijo v 15 min, moja se doji eno uro in nisem mela živcev, da jo eno uro dojim!user posted image

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...
Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......