PikicaStonoga
|
Spet jaz ...očitno mam preveč časa ;) hehe jolly, a maš kakšno možnost kje dobit varuško za kakšno normalno ceno? MAh ja tud jaz mislim, da si boš premislila čez nekaj let, pa še kakšnega naročila! afnica mala, držim pesti, da se čim prje pozdravite in da ne bo treba v bolnico ...aja pa glede lazanje, ne ne nisem sama delala, mami mi jo je včeraj dala še za danes ...zanekrta še redko kuham, ker mami pa tašča dobr zame skrbita in kr nosita, jaz smao delam zraven kakšne solatke pa pogrevam ;) pospravit pa mam čas ja, teh 16 kvadratov, v katerih živimo ...ko se bomo pa poleti preselili v bajto, k ma 220 kvadratov, pol pa ne sprašuj kolk bo pospravljeno ...hvala bogu bo zaenkrat smoa en štuk zrihtan in za pospravljat ;) ta čas ko bomo gor zdelali bo pa hčerkica zrasla pa mal pomagala lovely, valla, soor so v bistvu glivice, zgledajo pa tako, da ima bel jeziček, nebo in ustnice, lahko malo, lahko dosti ...jaz sem mislila, da je to od mleka, pa je prišla patronažna za malo kopat in videla, da so glivice ...če bi blo mleko bi se dalo obrisat, to pa ni šlo dol ...ja imela sem tudi po bradavicah, ker se prenaša iz ene na drugo med dojenjem ...zdej smo že super, samo še kakšna pikica, ampk bova mazale še 14 dni ...ker je okužba še lahko prisotna, ni pa npr. vidna. valla, ja itak da morš še eno pupo naročit a ne ;) tko kot mora janja27 enga lumpeka, da bo delal red pri bajti... ja zaščita tud mene zanima, midva se o tem še nisva menila, a kontracepcijske tabletke pridejo v pošte??? kaj veste????, bo treba vprašat G ...jaz kaj dolgoročnega ne bi, ker bi drugo leto takle čas začela delat na , za eno leto se pa ne splača tistga kaj je že notr dajat, ko se vstavi da obdobje 5 let, lahko sicer prej vn vzameš, smao za eno leto res brezveze ...do kondoma pa nama ni NO grem jaz zdej gledat kaj se najin piščanček oglaša ;)
|