|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberski lumpiji 08
17.11.2008 18:12:24   
janja 27
o afnica upam da bo s tvojo pupo vse ok in da ne bo treba v bolnico.....pošiljam ene user posted image user posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 376
17.11.2008 18:30:25   
Lovely
Dober dan mamice,

Sem vas že čez dan spremljala pa nisem imela niti sekunde za pisat – z eno roko še ne znam…

Čaj za dojenje: jaz pijem Galexov čaj, prej sem pila od Humana instant. Mi je boljši ta Galexov, ker mi zgleda bolj naraven, je pa zanič ful. 2 x dnevno ga pijem. Če pomaga pa ne vem, ker tok enih stavri delam za boljše mleko itd da pojma nimam kaj deluje in kaj ne. Trenutno je čez dan dovolj, količina se povečuje. Brezalkoholno pivo pa tudi jaz spijem včasih.

Miklavž, Božiček: pojma nimam, jaz bom po moje letos vse on-line kupila, si ne predstavljam, da bi našla voljo in čas za shopping…

Čokolada: trudim se maksimalno da je pojem čim manj, brez pa žal ne gre. Upam, da je Inya navajena iz trebuščka.

Podiranje kupčka: Inya sploh ni imela težav s tem, zdaj pa včeraj in danes nekaj ne gre… Upam, da je le trenutno…

Lučka1 jaz najprej dojim potem pa črpam. Po navadi imam zalogo vsaj za en obrok, ker se mi Inya ful razjezi na joški in potem hoče takoj naprej jest…

Pikicastonoga: soor - kako to zgleda?

Afnica mala: joj bošček mali, upam, da ne bo treba nazaj. Hitro se pocajtajte, kakorkoli že, dobro, da ste pravočasno ugotovili kaj je.

Naslednji lumpi: jaz sem ravno hotla vprašat kako se boste kaj zaščitile, jaz zaenkrat ostajam pri Inyi…

Medve sva bili danes prvič sami doma. Ful utrujaoče moram rečt, ampak bo bolje ko pridem spet v formo... Imam eno vprašanje. A se ve ves dan pogovarjate s tamalčki? Jaz sem danes ugotovila, da sva bili kar po pol ure obe tiho in mi ni bilo kul. Se mi je zdelo kot da bi morala ta čas izkoristit za čebljanje samo non stop pa tudi ne gre...

Lovely

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 377
   [Brisano sporočilo]
17.11.2008 18:44:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu janja 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 378
17.11.2008 19:02:46   
PikicaStonoga
Spet jaz ...očitno mam preveč časa ;) hehe

jolly, a maš kakšno možnost kje dobit varuško za kakšno normalno ceno? MAh ja tud jaz mislim, da si boš premislila čez nekaj let, pa še kakšnega  user posted image  naročila!

afnica mala, držim pesti, da se čim prje pozdravite in da ne bo treba v bolnico ...aja pa glede lazanje, ne ne nisem sama delala, mami mi jo je včeraj dala še za danes ...zanekrta še redko kuham, ker mami pa tašča dobr zame skrbita in kr nosita, jaz smao delam zraven kakšne solatke pa pogrevam ;) pospravit pa mam čas ja, teh 16 kvadratov, v katerih živimo ...ko se bomo pa poleti preselili v bajto, k ma 220 kvadratov, pol pa ne sprašuj kolk bo pospravljeno ...hvala bogu bo zaenkrat smoa en štuk zrihtan in za pospravljat ;) ta čas ko bomo gor zdelali bo pa hčerkica zrasla pa mal pomagala user posted image

lovely, valla, soor so v bistvu glivice, zgledajo pa tako, da ima user posted image  bel jeziček, nebo in ustnice, lahko malo, lahko dosti ...jaz sem mislila, da je to od mleka, pa je prišla patronažna za malo kopat in videla, da so glivice ...če bi blo mleko bi se dalo obrisat, to pa ni šlo dol ...ja imela sem tudi po bradavicah, ker se prenaša iz ene na drugo med dojenjem ...zdej smo že super, samo še kakšna pikica, ampk bova mazale še 14 dni ...ker je okužba še lahko prisotna, ni pa npr. vidna.

valla, ja itak da morš še eno pupo naročit a ne ;) tko kot mora janja27 enga lumpeka, da bo delal red pri bajti...user posted image

ja zaščita tud mene zanima, midva se o tem še nisva menila, a kontracepcijske tabletke pridejo v pošte??? kaj veste????, bo treba vprašat G ...jaz kaj dolgoročnega ne bi, ker bi drugo leto takle čas začela delat na user posted image , za eno leto se pa ne splača tistga kaj je že notr dajat, ko se vstavi da obdobje 5 let, lahko sicer prej vn vzameš, smao za eno leto res brezveze ...do kondoma pa nama ni user posted image

NO grem jaz zdej gledat kaj se najin piščanček oglaša ;)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 379
17.11.2008 19:34:21   
corti
PikicaStonoga res ne vem zakaj sem imela v glavi, da sem prebrala da imava dr.klemenčičevo...ah ja...bo bolje! Meni je rekla da naj ji namažem po ustnicah in da potem ona poliže sama, ker je dober okus...samo kaj k ne vem koliko je to 1/4, sploh pa ne vem kako naj gel merim po žlički?? Jah mogoče sem blond...user posted image  ampak kako si ti to odmerila?

Za enkrat po ritki pri nas še nimamo....ampak dobila pa sem Canesten kremo...pa mi je rkla da 3 krat na dan namažem...in pleničke je rekla čim bolj pogosto menjat...tudi če je še suha....
Ima pa res cel jeziček bel in na nebu pikice, pa po ustnicah v kotih ima tudi kar fine obloge!
Je mi pa zanimivo, ker sem jaz še v petek patronažni rekla, če je to mogoče soor, pa mi je odgovorila da to ni to, ker nima še po ritki...ampak ker se mi je vse skupaj zdelo preveč sumlivo, sem rekla da pokličem..in so me takoj sprejeli! In fino da sem šla!

Afnica Mala ja E.coli bakterijo sem imela celo nosečnost....ja in ta bakterija pride iz črevesja...in tudi pri meni ni bilo jasno zakaj se je ne moremo znebiti...pa saj veš!Tud zdaj ko bom šla na pregled h gin. mi boo dala napotnico za k urologu, da pregleda kako če je kaj narobe tam dol!
No in ravno zaradi tega....je mela naša user posted image  ob rojstvu ne vem točno kaj povečano in je 5 dni dobivala antibiotike 2krat na dan v žilo....vbistvu je imela kar tak katetrček v rokici v žili da jo ni bilo treba skoz zbadat....ampak je pa boga reva imela povito rokico skoz!
Upam, da bo toja Neli imela dobre reultate in ti ne bo treba ustati v bolnici! Držim pesti!

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 380
17.11.2008 20:06:11   
PikicaStonoga
Lovely, jaz se ne pogovarjam skoz z njo, se bolj ati ...jaz res ne morem cel dan kadar je budna, nimam energije ;) sej s tme ni ničl narobe če se kdaj ne, sej se more mal navadit kakšpno minutko bit sama s sabo ...ker ko bo starejša,bo pa hotela vso tvojo pozornostuser posted image

afnica mala, katero dr. pa imaš ti? in zakaj ti je žal, da nisi klicala pretnarjeve?

Neposredna povezava do sporočila: 381
17.11.2008 20:14:50   
PikicaStonoga
corti na žlički imaš označeno, dve oznaki sta za 1/2 torej spodnjo polovico žličke in za 1/4 spodnjo polovičko in če sprednji del žličke npr. samo tista žlička je takoo bikovska (beri:velika) za tako mala usteca! Pa sem se prvi dan vseeno matrala sem ji dala po žlički, tako kot bi jo hranla, ko je mal ven plunla sem pobrala z žličko in dala v zsta spet in spet in tako je popacala ...ampka NIKAR ji tako ne daj, najina je imela grozno reakcijo na tako hitro zaužit gel, po vsakem hranjenju je bruhala ven cel večer, celo noč in še zjutraj in zvijalo jo je :( Od takrta naprej ji dajeva po dudi, parkrat na dan malo namaževa, kar je sigurno manj kot 1/4, pa kaj zato ;), včaish si tud jaz bradavico namažem in je rezultat že viden :)

Neposredna povezava do sporočila: 382
17.11.2008 20:15:55   
stunfek
ojla.

jaz si bom pa dala vstavit tisto mireno, kar se tice kontracepcije, ko je ravno o tem tekla beseda. jaz sem z otroci sicer zakljucila. ce bi bila mlajsa bi morda razmisljala o tretjem samo cez kaksni dve leti...takrat pa bom po mojem mnenju res ze prestara. to je sicer relativno in odlocitev ter stvar vsake posameznice...tko da ne mislim, da si generalno prestar za otroke pri npr. 37ih samo jaz osebno se sama sebi zdim prestara, da ne bo kaksna "zrelejsa" nosecka kaj uzaljena :)

jaz cakammalega, da se zbudi za hranjenje. ura je pol enih ponoci. sem upala, da bo jedel ob polnoci, pa se je samo zbudil zaradi krckov in ni hotel jest. zdaj spi in upam, da bo kmalu lacen :)

aha so to, jaz osebno sem naredila kriz cez dojenje in zdaj sva samo na flaski. saj vem, da se grdo sllisi ampak meni se ne ljubi vec ukvarjat z dojenjem. saj ce bi super steklo ne recem , da ne bi dojila tko imam pa poln kufr crpanja in dodajanja in teh kolobocij. meni je lazje ga imeti na flasi...se na flasi se vcasih hrani tako nenavadno, da ce ne drzim flase dobro jo odbije dva metra stran user posted image in to je vseskozi pocel na joski...kr neki rezgeta in divja in stalno neko nezadovoljstvo...tko, da kot sem rekla. sem zakljucila z dojenjem.

komaj cakam na pregeld pri ginekologinji, ker sem si danes z ogledalcem malo bolj podrobno pregeldala tam spodaj ...sive pa to...in se mi zdi, da malo cudno izgleda. po mojem se mi je precej sivov odprlo al kaj...skratka ni v redu. saj boli me nic in zaceljeno je...samo malo cudno nekaj zeva. se moram it res pokazat, da ce bo treba menda tudi "popravijo' sicer upam, res, da ne bo treba in da se  i samo zdi cudno :)

kako ste pa kaj s cisco? a jo katera se ima? jaz jo imam se...torej ze 23 dni. vmes sem mislila, da ze nehuje ampak je zdaj spet malo bolj mocna...sumim celo, da imam morda ze perilo user posted image vem pa ne. nisem zihr.

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 383
17.11.2008 21:11:45   
Lucka1
afnica mala - iskreno upam, da bo z tvojo user posted image vse OK - a so kaj sploh rekli, od kod lahko pride E.coli v urin???

SOOR - kako pa veste, da ga imajo vaši user posted image ...moj ima itak bel jezik od dojenja user posted image - ne, se hecam, verjetno moram preverit pred podojem? no, ritke rdeče nima

Je pa danes moj Val CEEEEEEEEEEEL DAAAAN tečen ko user posted image ....do zdele ni spal niti minute, če izvzamem dopoldne 10 minutk in potem ko sva bila na sprehodu - to je itak vedno zakon

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 384
17.11.2008 21:20:50   
Lucka1
stunfek - ja, tud pr men je tko glede čišče, da sem vmes že parktat mislila, da je konec - par dni nič - potem pa naenkrat spet kak dan malo krvavo.....po mojem odvisno tudi od aktivnosti - jaz sem bila čist preveč in verjetno tud zato ni končalo kaj prej...bomo vidli, kaj reče ginekologinja čez 14 dni, čeprav trenutno kaže, da je konec user posted image

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 385
17.11.2008 21:32:08   
*talcy*
ojla ...
sem videla da ste se pogovarjale o kuhanju ... kako pa skuhate možekom ko pridejo s službe ??? a vam kdo pomaga user posted image    jaz sem danes npr. skuhala komplet kosilo poribala tla in spravla cunje ... moj user posted image  je pa spal ,jedu pol ga dam v ležalnik pa se malo menim z njim pol pa itak zaspi?? možek pa domov pride ob 16.00 pa popapca in ga on malček prevzame ... je pa res da pridem zvečer utrujena ma se da ..... prve tri tedne sem bila pri mamici zdaj sva pa tri tedne že na svojem in se počasi kar privajam na tak hiter ritem ... dobro da mamo sinkota pridnega drugač verjetno nebi ratalo nit meni kuhat in vse to ...

glede zaščite jaz nikakor ne bom kontracepcije vzela k mislimo met vsaj še enga user posted image  tko da nimam pojma kako se zaščitit user posted image user posted image

afnica mala   tud jaz upam da bodo izvidi ok in nebo treba nikamor it .... moj je bil takoj po porodu okužen z bakterijo S.aureus in je dobival 5dni antibiotik po trikrat in pol enga druzga še dva dni in tistga metulčka v žili res ni lepo videt na dojenčeku user posted image ....

stunfek upam da jetvoj korenjak vstal in da je popapcal

zdaj pa grem našga sinkota dat v zibelko ker je zaspal po večernem kopanju

mirno noč vsem

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 386
17.11.2008 22:13:20   
stunfek
mi mamo spet eno tezjo nocko. ura je skoraj 3 ponoci in zdele upam, da je koncno zaspal. garancije ni :) lahko se zbudi cez  minut... meni ni nic problem dokler ne grem spat...ko pa enkrat zaspim mi je pa vsako zbujanje muka. zato ponavadi zavlacujem it spat do konca in naprej, da mi ja ne bi bilo treba na silo vstajati. sele ko vidim, da trdno spi in da imam izglede, da bom spalavsaj  eno urco skupaj se upam it spat :)
madonca ne morem mimo tega, kako je bilo s hcerko vse enostavneje...edine borbe so bile za zaspat ampak koje zaspala, je spala celo noc.  no, bomo ze preziveli, a ne. saj cas tako hitro bezi...

lahko nocko vsem, naj mine mirno in v sladkem snu :)

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 387
17.11.2008 22:23:38   
PikicaStonoga
Tud jaz vam želim samo lako noč zaželeti ...pikica je zaspala danes malo prej user posted image  meni pa tudi že oči skuoja vleče, pa itak ne bo dolgo spala, ker je slabo jedla (je med dojenjem zaspala) ...ne prvič user posted image  NOOOOOOČČČČKKKKKKKKO!!!!!!!!!

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 388
18.11.2008 7:27:04   
PikicaStonoga
Včeraj zadnja, danes prva :) DOBRO JUTRO!
Me2 sva se ravno podojile in zdaj upam, da Tijana odspi še eno rundo, da se tud jaz vrnem v meževo deželo, sem čist hin!
Včeraj se ji je nekaj ritem porušil in je bla veliko bižudna podnevi ob osmih zjutraj je že vstala, jaz pa ob taki uri ko zombi ;)
A majo vaši otročki tud trši in bolj smrdeč kakec po umetnem mleku? Kadar jo pa podojim je pa bolj tekoč in manj smrdi?
NO, videt spi user posted image  grem še jaz! Upam, da bo vuser posted image saj še 2 urci!

PAPA!

Neposredna povezava do sporočila: 389
18.11.2008 7:30:36   
jolly123
Dobro da vam rata še kaj skuhat, meni še zase ne, kaj šele za moža. Ponoči sem si dala čepke v ušesa, da ga nisem slišala, ker ne morem  več, nonstop en stokec in jokec... Zdaj je že od 6-tih spet rompompom, pa cel dan sama user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 390
18.11.2008 8:56:45   
corti
Joj Jolly ti si še kar boga! Jaz danes prvo noč da nisem niti zatislna očesa...pa sm čist hin! Res kapo dol tebi...dobra si!

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 391
18.11.2008 9:51:03   
blanka1
ojla
mi amo danes zelo dobro spali!
Glede kuhanja jaz vsak dan skuham kosilo in pospravim, ker mala takrat ravno spi, ali pa jo vzamem v kuinjo jo dam v lezalnik in ce bedi se pogovarjam kaj delam.
Glede pogovora z otokom je tak.ko se zbudi se najprej pogovarjama nato si malo ogleduje in jo malo pustim na si ogleda nato pa ji povem kaj vse je lahko videla... nonstop pa ne morem govorit- naj se navadi da je malo sama. nato se ati kaj pove pa babi pa dedi in mislim da malo tisine pa mora bit.
moja mala zadja dva dneva full joka pa sploh ne vem kaj ji je. Ker mi je bruhnila v loku sem se odlocila ce se danes enkrat grema k ped.
mi smo ze bli ze v trogovini in mali je prav vsec je je veiko ljudi ona kar zaspi, tako da nimam poblemov stem in vse lepo nakupima tudi kako stvar za njouser posted image .
res sem srecna da mamo novega clana in da nam gre tako super, kaka noc neprespana pa tud sodi zraven, saj drugace spoh ne bi vedla da jo imava.

upam da bo kmalu pri vsem tako lepo kot NAM!

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 392
18.11.2008 9:55:05   
lena35
No da se vam še jaz oglasim,včeraj sva imela posvetovalnico in smo se zredili za 900g in malo zrasli ,drugač pa je vse ok.Zdaj imamo spet čez dva meseca in takrat tudi cepljenje.Blaž je priden tudi ponoči ni prehudo tako da bo za zdržat.Še vedno si črpam mleko in si ga bom še kr naprej ker mu paše in se dobro redi. Krčkov imamo malo in mu dajem kapljice od koroških lekarn,danes pa sem začela z ad3.Tudi moja čišča ni nič kaj vredu je bilo že čist dober zdaj pa spet je kr močna al pa je že menstruacijauser posted image user posted image .Ali jo katera že ima?

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 393
18.11.2008 10:25:43   
Tejčika29
Hoj, tudi jaz se na hitro javljam in pozdrav vsem mamicam in dojenčkom!

Mi smo ok, rihtamo se dobro, poskušam ohranjati nek ritem spanja, hranjenja, bedenja, sprehodov in še kar gre, le zvečer je bolj na hojladri. Krčeki so občasni - ca. 2-3x na teden, sicer jih zdaj nima. Se pa noro pazim pri hrani.

Moja čišča je tudi slaba, je že blo ok, sedaj pa spet nekaj sveže krvi.

Jutri imamo prvo posvetovalnico!

Imejte se lepo, čimveč ven, da se naši malčki utrdijo.

Pozdravčke vsem!

(odgovor članu lena35)
Neposredna povezava do sporočila: 394
18.11.2008 11:22:31   
Lucka1
PikicaStonoga - se spomnim, da si si ti črpala zaradi bolečih bradavic, sedaj pa berem, da uporabljate tudi adaptirano mleko...kako pa to?
sicer pa pravijo, da je kakec res trši po umetnem mleku in vedno bolj tekoč, če je dojen, tako da to kar ti opisuješ, je normalno.
mi sicer še vztrajamo z dojenjem...a ne vem koliko časa še bomo - ko se podoji na prvi joški dobrih 10 minut, ga dam še na drugo in ko tam neha, ga odstavim. Potem pa rata ves nemiren in spet išče in išče, pa če mu dam, pa samo gor visi!!! Potem pa ne vem zdej al je lačen, al mu ni dobro, al imam premalo mleka, čeprav če si takrat stisnem, še vseeno priteče.....kot pravim, NE VEM KAJ TO POMENI....tako da mal obupujem. Kak nasvet, tiste KI POLNO DOJITE? Je še kje tako?

Punce, kako pa ohranit mleko toplo? Recimo, da bi šli nekam in s sabo vzeli, tam pa ne bi mogli pogrevat? Kako pa sicer pogrejete - a imate vse sterilizatorje in grelce stekleničk??

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 395
18.11.2008 11:57:14   
PikicaStonoga
Lučka1, res je, sem si črpala zaradi razpokanih bradavic - po treh dneh so se pozdravile in zdja spet uživam v dojenjuuser posted image  mi  pa malo primanjkuje mleka, 1 - 2x v 24 urah moram dodat, ker mi zmanjka user posted image  To sem ugotovila, ko je Tijana eno uro skupaj vlekla in potem začela jokat, da bi še, sem stiskala pa ni blo nič več in se  je mož sredi noči vsedel v avto in šel v dežurno lekarno ...zdaj se sicer trudim, da še več počivam, jem zdravo in veliko pijem (tud pivo sem že kakšno spila) pa čaj za dojenje sme začela piti, pa vedno, ko je budna, pristavljam, da s tem stimuliram tvorbo mleka ...vendar zanekrat učinka še ni ...srčno upam, da se bo začelo tvorit vsaj toliko mleka, kot ga piška potrebuje, če pa ne bo šlo, bom pač 1x na dan dodala ...kaj češ ...
A si ti prepričana, da je še mleko noter, ker meni se je isto dogajalo ...vsa je bla nemirna in je jokcala, pa ko sme stisnila, je kapljajo ven, pa sem mislila da je, ko sem pa začela črpat s čepalko, pa nisem niti podna od flaške pokrila ...takod a sem potem ugotovila, d ami manjka ...
Mleko se greje in ohlaja vedno pod curkom tople oz. hladne vode.
Če pa kam greš, pa obstajajo take "termovke", v katero vstaviš flaško.:)

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 396
18.11.2008 12:07:35   
sončnica24
Hojla, se vam malo na hitro javim. Mi smo ok, ponoči lepo spimo upam da tako ostane. Drugače pa si jaz mleko črpam kolikor pa je premalo pa dodajam. Sicer smo najprej Novalac pa ga je očitno zaprlo tako da sedaj imamo Aptamil in upam da bo boljše.

Smo pa se včeraj kopali in tako uživali da je bilo veselje. Upam da bom imela v prihodnje kaj več časa da se oglasim ker nas ta moj user posted image kar polno zaposlujeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 397
18.11.2008 12:32:16   
*talcy*
ojla punce...no zanami je prva skoraj neprespana noč .... skoz je neki stoku tko da mamica ni mogla spat dosti .... sicer ni joku je pa stokcu...pol je prišla pa njegova nona pa je šla mamica mal odspat user posted image ....

a imajo tudi vaši user posted image  po glavi suho kožo nekakšne luske ????

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 398
18.11.2008 12:55:27   
mbd0411
Talcy,te luske čimprej namaži z oljem-pred kopanjem in potem nežno z glavničkom odstranjuj,ker se rada naredi debela plast in je potem trdovratno za odstranit.Mi temu rečemo temanci.Ni luštno.

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 399
18.11.2008 13:10:02   
tanja29
Oj oj.
Se vam spet samo na kratko oglasim, ker imam ravno mal časa.
Mi je kar zoprno povedat, kok je naša Manca pridna ponoči, ker berem kakšne probleme imate nekatere.user posted image Skratka, naša mala princeska je že tretji dan spala celo nočko - od 11.30 pa do 6.30 - user posted image user posted image user posted image no, sej je fajn da čez noč prespi, ampak zaradi tega pa čez dan toliko manj spi. Sploh pozno popoldne je samo jokanje in stokanje. Ampak vseen sem lahko vesela da je tako kot je...
Tole s spanjem ponoči je pa čisto po meni podedovala.user posted image user posted image user posted image
Drugače pa, na veliko se je začela pogovarjat, ves čas nekaj gode in cvili. Prav zanimivo jo je poslušat.user posted image Najrajše pa je čez dan v ležalniku, ponoči pa spi v ta veliki posteljci, ker v zibki ni hotla več spat.
Jolly - tudi jaz močno upam da se pri vas stanje normalizira. Občasno vidim tudi jaz, kako je, če otrok joka in mu ne znaš pomagat... Res si dobra, da zdržiš tak tempo... Samo ne obupaj! Moja sestra je tudi imela doma nekak tako kot ti, (bila je čista živčna razvalina), pa je sedaj spet nosečka. Take naporne stvari potem najbrž res pozabiš...

Glede lusk, pa sem ji jaz namazala glavico z oljčkom, pa je bila vsa lisasta in mozoljčki so se ji pojavili, potem sem pa čist natanko z riboderminom namazala in prečesala glavco, pa je šlo počasi stran - oboje. Je pa to normalno, da imajo novorojenčki luske po glavi.
Pa še vprašanje - kdaj nameravate dat svoje cukrčke v svojo sobico?
No, zdaj pa grem. Uživajte in se tipkamo še kaj.
Čao

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?