Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Kaj je tukaj tako čudnega? 16.11.2008 12:28:01
|
|
|
|
čipka
|
Včeraj sva šla jaz, moj fant in najina 3 mesečna hčerka v shoping center. Šli smo pač v trgovino s cotami in meni se je dopadlo kar nekaj stvari in sem se odločila da ih probam. Nakar je mala začela jokati da je lačna in moj je rekel da naj grem jaz probat tiste stvari, da gre on iz trgovine ven in da jo bo on nahranil po flaški. No, ko sem probala in kupila stvari,sem prišla ven (na hodnik v velecentru), on je imel malo pač v rokah in jo hranil. Samo kakšni pogledi Zraven je bila kavarna in so vsi ZJALI!!! in ne gledali kako jo noj hrani po flaški. Res, čisto vsi. Zdaj se pa sprašujem...kaj je tukaj tako čudnega, če jo je vzel ven iz vozička v naročje in nahranil malo. Prosim dejte mi odgovort, ker jes res ne najdem odgovora. Aja in pol ko sem vidle te POGLEDE, sem se začela smejkat in na ves glas, "joj, kok si ti priden", da ne povem kakšni pogledi so bili pol. Mislim halo...kaj tuki men ni jasno? Uf, zdej sem se razpisla, mi je lažje.
|
|
|
|
RE: Kaj je tukaj tako čudnega? 16.11.2008 12:32:03
|
|
|
|
tally
|
Nič ni čudnega oz. je ljudje.
|
|
RE: Kaj je tukaj tako čudnega? 16.11.2008 12:36:33
|
|
|
|
ThinkPink
|
Morda pa so ga gledali, ker jim je bil lep prizor. No, meni so vsi prizori, kjer nastopajo dojenčki ful lepi in se večkrat dobim, da buljim komu v voziček ali pa se zagledam v kakšno situacijo, včasih pomaham kakšnemu dojenčku, se mu nasmehnem...Ali pa jim je bilo pač zanimivo. Kaj veš...ne sekiraj se zato, glavno, da je bilo tvoje dete nahranjeno.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.11.2008 12:37:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kaj je tukaj tako čudnega? 16.11.2008 12:39:59
|
|
|
|
Najaa
|
Ne vem, kaj je bilo čudnega. Nekaj normalnega.
|
|
|
|
RE: Kaj je tukaj tako čudnega? 16.11.2008 12:42:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Uf, zdej sem se razpisla, mi je lažje Ma cudna si sama, da se s tem obremenjujes, ravno toliko kot tisti, ki so te gledali. Ne obremenjuj se z ljudmi, glej svojega otroka pa drugih sploh opazila ne bos. In zijajoci pogledi bodo cudezno izginili.
|
|
|
|
RE: Kaj je tukaj tako čudnega? 16.11.2008 12:46:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Pomoje so res zato gledali,ker je bil lep prizor Enkrat sem šla v trgovino probavat čevlje,moj pa se je s tamalo sprehajal zunaj.Ker pa je začela jokat,se je vsedel nasproti trgovine na klopco,vzel dojenčico ven in ji dal čajčka.Prodajalka in še dve so se nalimale na šipo in :iiiiiiiiiiiiiii,lej kako lepo Zato mislim,da je bilo tudi pri tebi tako
|
|
|
|
RE: Kaj je tukaj tako čudnega? 16.11.2008 12:55:47
|
|
|
|
Petraa
|
Zakaj nas sprašuješ Vprašala bi ljudji,ki so gledali,če te res zanima
|
|
|
|
RE: Kaj je tukaj tako čudnega? 16.11.2008 13:00:23
|
|
|
|
Pandica
|
To pa res ni nič čudnega, če je pač jedla Eni so pač "čudni", ne se sekirat
|
|
RE: Kaj je tukaj tako čudnega? 16.11.2008 13:01:33
|
|
|
|
čipka
|
ja, MIČ in Pertaa, imata prav. Se res ne bi smela obremenjevat s tem. Oziroma se sploh ne obremenjujem, samo ne gre mi iz glave. Hvala vsem za odgovore. l.p.
|
|
|
|
RE: Kaj je tukaj tako čudnega? 16.11.2008 13:14:42
|
|
|
|
marty5
|
Doživela, doživela . Pri prvem sem se obremenjevala, ker so poleg pogledov letele opazke v smislu "kako to, da ne dojiš?". Zdaj pa tega več niti ne opazim. Seveda pa je pri vseh stvareh v zvezi z dojenčki in otroci, kjer so vključeni očetje, nekaj posebnega in oh in sploh, če pa je mama, je itak normalno. Meni večkrat kdo reče - srečna ti, ker ti ga mož pelje ven, ti ga nahrani, ti ga pelje k zdravniku. Meni dela uslugo, ja , ker ni tudi njegov Eni še vedno to tako dojemajo, kaj čmo
|
|
RE: Kaj je tukaj tako čudnega? 16.11.2008 14:15:11
|
|
|
|
želva
|
IZVIRNO SPOROČILO: marty5 Meni večkrat kdo reče - srečna ti, ker ti ga mož pelje ven, ti ga nahrani, ti ga pelje k zdravniku. Meni dela uslugo, ja , ker ni tudi njegov Eni še vedno to tako dojemajo, kaj čmo
|
|
RE: Kaj je tukaj tako čudnega? 16.11.2008 14:42:53
|
|
|
|
BUŠICA
|
meni je , ko ljudje gledajo, prav fajn-sem totalno ponosna!!! imam tako lepega , da ljudje ne morejo, da ga ne bi gledali. kar važna postanem.
|
|
|
|
RE: Kaj je tukaj tako čudnega? 16.11.2008 15:05:06
|
|
|
|
PetraSkok
|
ne vem no, men se zdi nekulturrno tako prevec očitno strmetii v nekaj, lahko pogledaš bolj neopazno. Po moje jim je bilo bolj nenavadno videti očeta ki hrani, ker žal živimo (še vedno) v takšni konzervativni družbi, kjer je samoumevno videti mamo ki hrani otroka. Vglavnem, lepo in pohvale vredno je to, da jo je tvoj dragi hranil, ker itak ženska naredi pri otroku najvčji del in mu ne bodo roke odpadle, če jo bo kdaj nahranil ali previl. A ne?
|
|
|
|
RE: Kaj je tukaj tako čudnega? 16.11.2008 15:09:09
|
|
|
|
rija
|
meni se pa zdi, da je čipka samo želela malo pohvaliti svojega dragega bravo.....
|
|
RE: Kaj je tukaj tako čudnega? 16.11.2008 16:04:53
|
|
|
|
tosja
|
IZVIRNO SPOROČILO: marty5 Doživela, doživela . Pri prvem sem se obremenjevala, ker so poleg pogledov letele opazke v smislu "kako to, da ne dojiš?". Tako sem jaz doživljala...vedno, ko sva jedla v parku Najhuje pa mi je bilo, ko sta šli mimo-po možnosti dve mamici z vozički...kakšni pogledi, šušljanje, kot da sem najmanj garjava, ker ne dojim...
|
|
RE: Kaj je tukaj tako čudnega? 16.11.2008 16:07:50
|
|
|
|
čipka
|
meni se pa zdi, da je čipka samo želela malo pohvaliti svojega dragega bravo..... hahahahaha....tudi to
|
|
|
|
RE: Kaj je tukaj tako čudnega? 16.11.2008 16:10:18
|
|
|
|
čipka
|
Tako sem jaz doživljala...vedno, ko sva jedla v parku Najhuje pa mi je bilo, ko sta šli mimo-po možnosti dve mamici z vozički...kakšni pogledi, šušljanje, kot da sem najmanj garjava, ker ne dojim... ja saj.. bolj tuhtam bolj se mi zdi da so gledali zato, ker joške nisem " vrgla ven" in dojila... kakšni pogledi bi bli šele pol..
|
|
|
|
RE: Kaj je tukaj tako čudnega? 16.11.2008 16:11:47
|
|
|
|
čipka
|
Po moje jim je bilo bolj nenavadno videti očeta ki hrani, ker žal živimo (še vedno) v takšni konzervativni družbi, kjer je samoumevno videti mamo ki hrani otroka. ja, po moje tut.
|
|
|
|
RE: Kaj je tukaj tako čudnega? 16.11.2008 16:16:21
|
|
|
|
tosja
|
IZVIRNO SPOROČILO: čipka Tako sem jaz doživljala...vedno, ko sva jedla v parku Najhuje pa mi je bilo, ko sta šli mimo-po možnosti dve mamici z vozički...kakšni pogledi, šušljanje, kot da sem najmanj garjava, ker ne dojim... ja saj.. bolj tuhtam bolj se mi zdi da so gledali zato, ker joške nisem " vrgla ven" in dojila... kakšni pogledi bi bli šele pol.. oči bi popadale iz jamic... Itak, da smo en čuden folk...
|
|
RE: Kaj je tukaj tako čudnega? 16.11.2008 17:47:21
|
|
|
|
matejchy
|
folk je čudn, ne se sekirat , full si lahk vesela da maš takega fanta, ki ti ustreže in poskrbi za vajino punčko
|
|
|
|
RE: Kaj je tukaj tako čudnega? 16.11.2008 18:00:36
|
|
|
|
Volga
|
Mogoče je imel odprt šlic.
|
|
|
|
RE: Kaj je tukaj tako čudnega? 16.11.2008 18:51:09
|
|
|
|
Andromeda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga Mogoče je imel odprt šlic. Volga, ti si res ena faca! Ljudje kot ljudje - firbčni do amena, zgražajo se pa zakaj že??? Meni se ne zdi nič čudnega, da se otroka hrani po steklenički sredi hipermarketa. Bi mi bilo pa čudno, če bi ga npr. ti tam povsem razgaljena dojila, ampak da so tako zjali ker je pil mleko po steklenički? Svašta!
|
|
|
|
RE: Kaj je tukaj tako čudnega? 16.11.2008 19:22:03
|
|
|
|
t*e*j*k*a
|
Eh, ne se sekirat, ljudje s(m)o pač taki.
|
|
|
|
RE: Kaj je tukaj tako čudnega? 16.11.2008 19:56:53
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica To pa res ni nič čudnega, če je pač jedla Eni so pač "čudni", ne se sekirat se strinjam
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?