|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
14.11.2008 9:00:07   
teta beta
Jančika, meni je vseeno, kdaj, le ob pol petih že moram iti v Celje, ker peljem Dašo na plavanje. Sicer pa seveda lahko prideta tvoja fanta prečekirat, kaj ima naš dedi na dvorišču user posted image  - za take fante same zanimive stvari (traktorji, kombajn, tovornjak, jeep...). Če ste v soboto v Petrovčah in bo kaj lepše vreme, lahko tudi takrat, mi smo tukaj do nedelje.

Dali, jaz sem tudi nekaj časa prala z oreški oz. nekaj jih še imam doma in jih občasno uporabljam - ne pričakuj nekega efekta. No, dokler nimaš majhnih otrok še gre... user posted image

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
14.11.2008 9:16:15   
Jančika_
Teta beta, pol pa pridemo v soboto, ker bo lepše vreme in bosta mulčka lahko cedila sline ob mašinah (no, sej mama tudi, heheheuser posted image ). Se slišiva.

Dali, oreščke uporabljam nekje pri polovici pranj. Flekov namreč ne spravijo ven. Po mojih izkušnjah pa so najboljša izbira za pranje športnih cot. Te moraš prati brez mehčalca, sicer ne dihajo več, in oprane z oreščki so fino mehke in ne smrdijo, ker oreščki delujejo antibakterijsko. Tudi brisače in posteljnino perem z njimi, pa kako fino rundo. Otroških cot pa večinoma ne. Za fleke sem kupila še nek bio odstranjevalec iz pomaranč; nekaj spravi ven, nekaj pa ne, po moje ga ne kupovat. Priporočila mi jih je znanka, ki pere že nekaj let samo s tem. Jaz sem tak razmišljala - zadeva stane 7,5€ in če ne bo delovalo, sem pač toliko vrgla stran. Ne bom rekla, da sem ultra navdušena (razen kar se tiče športnih cot, to sem pa res ful zadovoljna), je pa vredno tistih sedem evrov pa pol. Za belo imam še bio belilo (kupila v Bio.si), pa sodo bikarbono dam za mehčanje vode.

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
14.11.2008 9:37:54   
Jančika_
Aja, pa da ne bo zgledalo, kot da pri pranju cote ločujem na otroške in druge - ne ne. Samo imam pač dva poba in je modra/zelena/siva runda ponavadi sestavljena skoraj samo iz njunih cotk. 

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
14.11.2008 9:43:07   
HuAnita
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR

Dali, oreščke uporabljam nekje pri polovici pranj. Flekov namreč ne spravijo ven. Po mojih izkušnjah pa so najboljša izbira za pranje športnih cot. Te moraš prati brez mehčalca, sicer ne dihajo več, in oprane z oreščki so fino mehke in ne smrdijo, ker oreščki delujejo antibakterijsko. Tudi brisače in posteljnino perem z njimi, pa kako fino rundo. Otroških cot pa večinoma ne. Za fleke sem kupila še nek bio odstranjevalec iz pomaranč; nekaj spravi ven, nekaj pa ne, po moje ga ne kupovat. Priporočila mi jih je znanka, ki pere že nekaj let samo s tem. Jaz sem tak razmišljala - zadeva stane 7,5€ in če ne bo delovalo, sem pač toliko vrgla stran. Ne bom rekla, da sem ultra navdušena (razen kar se tiče športnih cot, to sem pa res ful zadovoljna), je pa vredno tistih sedem evrov pa pol. Za belo imam še bio belilo (kupila v Bio.si), pa sodo bikarbono dam za mehčanje vode.

Enako. Zapravila tam že kup ke$a, efekta pa skoraj ni. Kot Jnačika, perem s tem posteljnino, take 'neškodljive' stvari (beri brez flekov, če še kaj takega imamouser posted image ), za deco pa ne pride v poštev - sem vse prala 2x, nazadnje pa 3ič s praškom in Arielom za odstranjevanje madežev. user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
14.11.2008 10:27:18   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: mavo

A veš, Bethany, še noben ni not ostal!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image Kak mi je tale stavek zadnje dni znan??!! user posted image user posted image

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
14.11.2008 10:31:52   
Bethany

Bethany, tile M podobni krči, to bi lahko bilo kaj, veš. Mene je sicer zgrabilo kot driska (no, saj je tudi bila driska zraven), ene pa govorijo o krčih kot med M. Če boš šla danes kam, se prefučkaj tudi gor, veš da smo firbčneuser posted image . Če boš mela časuser posted image .

Bom javila, ja, ko bom v odhajanju, da boste lahk mislile na mene in pošiljale pozitivne misli za hiter in lahek porod. user posted image user posted image

Drugače pa, so se danes ponoči krči umirili, jih danes skor ne čutim... user posted image no ja, boma pa za našo user posted image še mal v kompletu uživale, sej nama v bistvu nič ne manjka, hehe...user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
14.11.2008 13:07:00   
Dali*
Punce, hvala glede nasvetov za oreške. Si jih bom kupila za športne cote in posteljnino pa bo. Da sprobamo.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
14.11.2008 14:44:33   
Naty*Taja
IZVIRNO SPOROČILO: Skabi

Naty,a si poskusila z ingverjem. v biotopu imajo take taprave ingverjeve palčke. Jaz jih nisem mogla jest, ker so mi zelo smrdele, mogoče bi pa tebi pomagale.

Oh Skabi, nimam pojma, če mi bo kej pomagalo! POčitek je še največ, kar pomaga, tega pa itak veš, kolk mam pri šoli in domu! POtem pa še to smrklovje v šoli po hodnikih meče smrdljivca - od kje hudiča jim ta ideja zdejle, ko mi niti najmanj ne paše in se komaj zadržim, da ne grem v wc namesto v razred!! Groza! Potem pa še doma tamaladva kr po meni skačeta...ne, ni variante, da preživim, če me kmalu ne mine!!! Madona res ne vem, če ne bosta kr dva...user posted image tak hudo pa ni blo prvič in drugič!

Bethany a se mogoče poznava? Ena moja kolegica pričakuje na isti dan (no mogoče že ima v rokah)  Elino...user posted image

Ja, Mavo, men je bilo tak hudo... bi ga kr mal pozibala, pa ko ni moj...user posted image
Moram pa sporočit, da sem vidla Skabine kamenčke in to brez svečke!!user posted image

Ej Dali - v Joj, ne vem točno če Merkatorju al Šparu, na novo prodajajo bio praške in čistila - zadevo sem prvič vidla na sejmu v Celju, zdej pa je res že v trgovini, kot so obljubili. Tak, da če ti mogoče kej pomaga, poglej...

Evo, zdej je pa čas, da se odpravim domov...
Se pišemo še kej zvečer...

MONTIGNAC

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
14.11.2008 14:47:38   
Naty*Taja
Bethany si taprava!! user posted image  user posted image  user posted image   Sem šla slikce pogledat...
Navijamo za vas!
Pa da boste kej sporočili, ko bo tudi na telefon.
Se nič več ne  vidimo, mi je včasih kr mal bet. Škoda, ko ni nič veliko več časa. VI boste itak zdej zasedeni in nemobilni, ko boste rodili, mogoče se pa mi oglasimo, ko boste dovolili...

No mogoče bova pa zdej kdaj skup na pijačo prišli s Celjankami....

LP od Natike...

< Sporočilo je popravil Naty-Taja -- 14.11.2008 14:48:09 >

MONTIGNAC

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
14.11.2008 15:00:54   
Bonnie_RR
Hellou!

Imam minutko, da vas pozdravim, na tekočem s temami tako že nekaj časa nisem več...user posted image

Zasledila pa sem, da je Naty-taja nova user posted image , ČESTITKE! user posted image user posted image user posted image

Eh, že imam telefon...

Lp!

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

Neposredna povezava do sporočila: 1960
14.11.2008 17:02:55   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja

Bethany si taprava!! user posted image  user posted image  user posted image   Sem šla slikce pogledat...
Navijamo za vas!
Pa da boste kej sporočili, ko bo tudi na telefon.
Se nič več ne  vidimo, mi je včasih kr mal bet. Škoda, ko ni nič veliko več časa. VI boste itak zdej zasedeni in nemobilni, ko boste rodili, mogoče se pa mi oglasimo, ko boste dovolili...

No mogoče bova pa zdej kdaj skup na pijačo prišli s Celjankami....

LP od Natike...

Hej, Nati! Ja, ja, si me kar dobr pogruntala. user posted image user posted image Mi še kar čakamo Elino, pa se kr nekak ne opogumi. Ima mal treme zgleda po men, pa zamujanje po atiju, hehe.

ja, čas pa res teče, se sploh ne spomnem kdaj smo se nazadnje srečali... user posted image A vi pa že v tretje pričakujete?? user posted image user posted image No, še dobro, da obstajajo forumi, da se kaj zve, hehe.

Lepo bodi, pa možeka in otročke pozdravi.

papa, T.

Neposredna povezava do sporočila: 1961
14.11.2008 19:53:19   
barika
Čer,
punce, te bio stvari prodajajo v City-centru, gor na vrhu (biotopic). Pa preko interneta se dajo naročiti na biosi.si.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
14.11.2008 20:02:14   
skuštrana
Hojla!

Janči, jaz sem 25.11 v Slo, če boš pa prej rabila pa lahko greš po njo, ni panikeuser posted image Govorim o posteljici.
go jih plačujete

Janeja (in ostale, ki imate gospodinjske pomočnice) - sem danes mojemu možeku povedala kakšne so cene v Slo in mi je dal žegn, da si najdem eno žensko, ki mi bo tedensko likala innaredila generalno (oprala tla, pobrisala prah, posesala..) ker je videl da so cene na Hr smešne..Od 25 kn na uro naprej..Se ne splača živcirat in to delat (sploh jaz, ker meni je to mukauser posted image )

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
14.11.2008 20:03:01   
Jančika_
Bethany, krasne fotke imaš. Je za fotoaparatom kak profi? Res lepo!

Evo, zgodovinski dan, danes nam pri Žanekovih ni ratalo razbit nobenega glažauser posted image . Sva se pa menili za žurko, ker se sramotno dolgo nismo videle. Torej? Še letos, prosimuser posted image -

Mavo. Da ti jaz povem, kako otovorjena sva z Vaskotom prišla domov od vojakov. Dobil je škatlico bonbonov z motivom SV (đizus, no, to dejansko obstajauser posted image !), frizbi, srajco za mamo in JAKNO za fotra. Popizidišuser posted image . Skupaj s tvojimi zvezki in značkami smo najbolj vojaško opremljena civilna familija daleč okoli, majko milouser posted image . Eno pupo, prosim.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
14.11.2008 20:04:25   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana
Janči, jaz sem 25.11 v Slo, če boš pa prej rabila pa lahko greš po njo, ni panikeuser posted image Govorim o posteljici.

Ravno danes sem izvedela, da jo bojo rabili s prvim prvim, tak da je cajta ko smetja. reci, do kdaj ostaneš? Da vidmo, kdaj delat fešto.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
14.11.2008 20:09:27   
skuštrana
Janči, jaz pridem samo čez dan, imam, gineka...Ve se zmenite za žur, jaz bom pa videla če bom uspela uletet..Načeloma naj bi bila tisti vikend 13. in 14.12 v Slo, ker sem se prijavila v Žalec na delavnico J. Jullauser posted image Nič pa ne obljubim...

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
14.11.2008 21:20:04   
Janeja
Fešta seveda, skrajni čas. user posted image Kdaj, kje?

Skuštrana, kar privošči si. Sploh pa za tak denar user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1967
14.11.2008 21:28:26   
Bethany

Bethany, krasne fotke imaš. Je za fotoaparatom kak profi? Res lepo!

Ja, Jančika, hvala za pohvale fotk. user posted image Jih kr posredujem naprej odgovornemu za njih. Za fotoaparatom je pa moj možek, ki se ljubiteljsko ukvarja s fotografijo. Sej sem se kr namučila, da sem ga spravila k slikanju trebuha, dokler še je, ker to ni samo, da vzame fotiča v roke in parkrat škljocne ... aj-ja! To so cele priprave, hehe. user posted image Pravo okolje, prava luč, zaslonka, kader, primeren odboj svetlobe itd itd... Pol pa še moje poziranje, dokler ni čist zadovoljen, kar lahko traja tudi pol ure in več, da me že pošteno noge bolijo od stanja... user posted image Tak je to, če maš perfekcionista za moža. user posted image Ampak cenim njegov trud. user posted image

Mogoče nama uspe izkoristit tole zamujanje še za kakšne fotke, teh se mi zdi, da ni nikoli preveč, sploh kar se nosečnosti tiče, ko je tako hitro minljiva in verjetno tudi hitro pozabiš te občutke velikega trebuha in premikov v njem, ane? Pa še lep spomin je za otroka, ko je večji.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
14.11.2008 21:30:50   
skuštrana
Ja, Jančika, hvala za pohvale fotk. Jih kr posredujem naprej odgovornemu za njih. Za fotoaparatom je pa moj možek, ki se ljubiteljsko ukvarja s fotografijo. Sej sem se kr namučila, da sem ga spravila k slikanju trebuha, dokler še je, ker to ni samo, da vzame fotiča v roke in parkrat škljocne ... aj-ja! To so cele priprave, hehe. Pravo okolje, prava luč, zaslonka, kader, primeren odboj svetlobe itd itd... Pol pa še moje poziranje, dokler ni čist zadovoljen, kar lahko traja tudi pol ure in več, da me že pošteno noge bolijo od stanja... Tak je to, če maš perfekcionista za moža. Ampak cenim njegov trud.

He, he, če kdo ve kaj o tem potem je pa to Jančikauser posted image user posted image Ti bo sama povedala zakajuser posted image user posted image

A še nisi šla rodit? Bomo stave pobirat začeleuser posted image

Drgač pa tule http://www.fotomamaibeba.com delajo full lepe albume za nosečnice in dojenčke user posted image In otroke.user posted image

< Sporočilo je popravil skuštrana -- 14.11.2008 21:32:32 >

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
14.11.2008 21:53:43   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana
He, he, če kdo ve kaj o tem potem je pa to Jančikauser posted image user posted image Ti bo sama povedala zakajuser posted image user posted image

Lubi jezus, jaaauser posted image . Mojemu od silnih priprav ni ratalo nobene orenk fotke trebuha naredit, ker se mu je vmes sfulzlalo in je hotel še ene tri nove objektive kupit, da bi ja blo najbolj super, pol sem pa itak že rodilauser posted image .

Bethany, jaz imam tudi "ljubiteljskega profesionalca" (njegovo delo je v linku v mojem podpisu, pa ne gledat zgodnjih fotk, tiste so še s pokalico narejeneuser posted image ). Bo treba tale najina dva mal na kup spravit, da kakšno rečeta. Al pa ne, ker moj ne zna nehatuser posted image , ampak čisto zaresuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1970
14.11.2008 21:58:50   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: Janeja
Kdaj, kje?

O kdaj bomo še diskutirale, kje: Žanek vabi. Zunaj nikakor ne, ker je bilo zadnjič zelo bedno pol ure sama za mizi sedetuser posted image , potem pa še naslednje pol ure v dvoje, preden je prišlo še par komadov (btw, Tevža se nič ne javi več); od štirih, ki sploh niso prišle, pa nismo imele niti glasu, da jih ne bo. Pri takem razponu je lepše bit nekje, kjer ti pol še kelner ne zateži, zakaj si rezerviral za 10, če ste pa samo 4user posted image .

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
14.11.2008 22:05:42   
Janeja
Ja Jančika imaš prav. Nismo za ven user posted image . Kadar se zmenimo pri kateri doma nas je veliko, ko pa zunaj - porazno user posted image .
Pa res, kje je pa kaj Tevža. Sem se že večkrat spomnila nanjo. Od takrat se sploh še ni javila, a ne? Mogoče se pa spet na srečanju pokaže. user posted image
Žanek, hvala za vabilo. Pridemo. user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
14.11.2008 23:19:52   
mavo
Ej, babe, a je to res?

Kako se vedemo pri 1.,2. in 3. otroku?
Oblačila:
1. otrok: Nosečniške obleke začnete nositi takoj, ko vam ginekolog potrdi
nosečnost.
2. otrok: Normalna oblačila nosite, kolikor dolgo je to mogoče.
3. otrok: Vaša normalna oblačila so vaša nosečniška oblačila.
 Ime za otroka:
1. otrok: Berete leksikone imen, delate sezname, črtate, dodajate itd.
2. otrok: Nekdo mora poimenovati otroka po prababici Štefki. Zakaj to ne
bi bila ti?
3. otrok: Odprete imenik, zaprete oči in pogledate, kje se vam je ustavil
prst. Zdravko? Odlično ime!
Priprave na porod:
1. otrok: Zelo resno vadite dihanje.
2. otrok: Ne obremenjujete se z vajami, ker vam dihanje prvič ni pomagalo.
3. otrok: Zahtevate epiduralno v 8. mesecu nosečnosti.
Oprema za dojenčka:
1. otrok: Skrbno perete vse perilo, ga zlagate po barvah in shranjujete v
otrokovo omarico.
2. otrok: Preverite samo, če je perilo umazano in zavržete tistega z
največjimi madeži.
3. otrok: Tudi fantki lahko nosijo roza, kajne?!
 Skrbi:
1. otrok: Jočete pri vsakem znaku otrokovega vznemirjenja, na vsak znak
nezadovoljstva ga vzamete v roke.
2. otrok: V naročje ga vzamete šele, ko obstaja nevarnost, da bo zbudil
prvorojenca.
3. otrok: Svojega triletnika naučite pestovati dojenčka s kolikami.
Aktivnosti:
1. otrok: Otroka peljete na gimnastiko, plavanje, v igralnice, na izlete,
sprehode.
2. otrok: Otroka peljete na sprehode.
3. otrok: Otroka peljete v supermarket.
Večerni izhodi:
1. otrok: Kličete varuško vsakih pet minut.
2. otrok: Tik preden odidete od doma, se spomnite, da bi ji lahko pustili
številko, na kateri ste dosegljivi.
3. otrok: Poklicati vas sme samo, če vidi veliko krvi.
Doma:
1. otrok: Večji del dneva očarano buljite v otroka.
2. otrok: Večji del dneva pazite, da starejši otrok ne bi poškodoval
mlajšega.
3. otrok: Vsak dan se poskušate vsaj za kratek čas skriti pred otroki.
Duda:
1.otrok: Ko pade duda na tla, obvezno prekuhat.
2.otrok: Ko pade duda na tla, operemo pod tekočo vodo.
3.otrok: Bolj je usrana, rajš jo ima.

Nekoč bomo tudi mi dobili vrtec...

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
14.11.2008 23:20:16   
mavo
user posted image user posted image user posted image

Nekoč bomo tudi mi dobili vrtec...

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
15.11.2008 1:22:03   
žanek
Evo, zgodovinski dan, danes nam pri Žanekovih ni ratalo razbit nobenega glažauser posted image . Sva se pa menili za žurko, ker se sramotno dolgo nismo videle. Torej? Še letos, prosimuser posted image -

user posted image user posted image kake maš Janči, pa tudi če bi mi vse glaže razbili, kaj potem.

Kot je že Jančika napisala, sva se menili, da je že skrajni čas za žurko user posted image . Ste za? Vabljene v naše konce!

Mavo user posted image user posted image .

Naty, kak si, je že kej boljše?

Dobrodošle nove čvekice.
Nosečkam pa hiter in lahek porod user posted image !

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.