|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julij 2005
21.10.2008 15:08:38   
Eca
Tukaj sta moja božička- lanski:
user posted image
Mark (lani marca, star 2,5 leti)

in letošnji božičeK:
user posted image
Dorian (17.mesecev), slikan pred parimi dnevi.

Bo katera kaj naročila?user posted image

Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
24.10.2008 8:29:36   
Eca
Zgleda sem spet sama tu.....

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
24.10.2008 8:32:05   
anckabancka
Evo me... Ful mi je škoda časa za RR v teh lepih dneh. Raje grem ven z vozičkom pa malo naokrog... Pa malo več spanca si privoščim, če je megleno jutro... Skratka- uživam na porodniški.

Mayci, še sama sebi se včasih zdim hecna brez trebuščka. Pa kar na trebuhu lahko spim, pa spet lahko hitro laufam naokrog in ne racam... Prav fajn je biti noseča ampak zdej je pa spet fajn biti v "normalnem" stanju. Ampak paše malo spremembe vsake toliko časa. user posted image

Mi smo zaenkrat še vsi zdravi (trrrrrrrkam) in upam da tako tudi ostane. Vsem bolančkom pa želi, da se čimprej pozdravite!

Antigona, res lepe fotke. Ste pa uživali, a?

Še to moram povedat, da smo končno dobili naš novi avto. V prejšnjega se sploh nismo mogli vsi spravit, ker poleg dveh otroških sedežev ni šlo na zadnje sedeže nič več. Posledično skoraj 2 meseca nismo nikamor šli skupaj, razen na sprehode. Zdaj imamo pa enoprostorca (sosed je rekel, da smo avtobus kupili) in se že potepamo. Samo še jaz se moram opogumit in ga začet vozit, ker je res velikanski. Sta pa dva sedeža še v rezervi. user posted image

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
24.10.2008 8:34:17   
anckabancka
Ne, Eca, jaz sem tudi tukaj. user posted image

Sta pa luštna tvoja božička, ni kaj. Jaz še razmišljam kako bom letos izpeljala slikanje, ker 3 loviti s fotoaparatom ja pa že malo težje.

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
28.10.2008 14:09:14   
Eca
Samo tolko da veste, zakaj me ni tukaj več....dobila sem službouser posted image .

Eca

Mene pa kamin greje...

Neposredna povezava do sporočila: 2730
28.10.2008 16:02:59   
mayci
user posted image BRAVO, Eca!!!user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
28.10.2008 19:05:11   
anckabancka
Čestitam Eca! user posted image

Mene pa ni bilo par dni, ker smo bili pri starših od moža na vikendu. Smo se pustili razvajat par dni... user posted image user posted image user posted image Mam res fajn taščo in tasta. user posted image

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
29.10.2008 8:29:50   
Meceno
Eca user posted image , sem res vesela zateuser posted image
Že delaš ?

No, sedaj pa nebo več nobene kofetarceuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2733
29.10.2008 11:09:36   
anckabancka
Jaz sem občasna dopoldanska kofetarca, Meceno. user posted image

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
30.10.2008 14:19:56   
Eca
Punce hvala za čestitke!user posted image user posted image user posted image

Meceno - za kavo si bom pa že vzela čas! Zate vedno user posted image !

Bobek - ti ti ti, vidim te, bereš pa nič ne napišeš!user posted image

Lp, Eca

Mene pa kamin greje...

Neposredna povezava do sporočila: 2735
3.11.2008 23:17:19   
anckabancka
Bomo še na tretjo stran padle, ker nič ne čvekamo user posted image Kje ste in kaj počneteuser posted image

Očitno vse polno zaposlene. user posted image

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
5.11.2008 17:49:17   
bobek05
Anči, služba (ki jo - hvala bogu - še vedno obožujem), mi odžere ogromno časa. Ogromno imamo popoldanskih aktivnosti (od aktivov, ped. konferenc, delavnic za Mreže, ... do raznih srečanj s starši, seminarjev - naslednji teden sem na seminarji 3 dni, čez 14 dni spet na seminarju za 2 dni ..itd.), velikokrat pa še kaj delam za službo v večernih urah, ko malega spravim spat... Po resnici povedano si ta moment ne znam predstavljati, da bi bila noseča ali da bi imela dojenčka, čeprav se verjetno takrat ko si v tej situaciji že znajdeš in se zorganiziraš. Eh, že ko berem svoje nakladanje, se mi zdi kot pokvarjena plošča ampak resnica je, da me skrbi za službo. Noben bog mi ne more garantirat, da jo bom še vedno imela, ko se vrnem s porodniške, čeprav je plus že to, da nikogar ne nadomeščam, ampak odvisna sem od dveh ravnateljev, dveh občin in dveh županov... user posted image Po drugi strani pa vem, da se vse da, da se vedno najde kakšna rešitev (ma to je moj moto in nasvet, ki ga vsem dajem), sama pa tega ne upoštevam... Eh.. da ne bom zašla... user posted image

Eca, čestitke za službo - preden pozabim...

Mi smo po starem. In če rečem po starem, to pomeni, da ni nič več presenetljivega, da smo spet zrasli, da ima robove trenirk, ki sem jih kupila sept. za vrtec pri gležnjih, rokavi pa so že skoraj 3/4-inski, ali kot sem rekla - ništa novo... user posted image Fajn mi je, da mi veliko razlaga kaj se v vrtcu dogaja (da mi ni treba več gnjavit vzgojiteljic in po garderobi iskat LDNja oddelka). Lepo že govori, ne zna pa še povedati črke "r" in "l", ki sta pri njem "j".  Smo še vedno mahnjeni na dinozavre, mogoče malo manj..

Ženske moram laufat. Mali želi, da se igrava Človek ne jezi se...

Čao čao

< Sporočilo je popravil bobek05 -- 5.11.2008 17:50:11 >

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

Neposredna povezava do sporočila: 2737
5.11.2008 19:30:51   
mayci
No, da se še jaz malo javim....
Naš fant je trenutno v boniški, ima že od ponedeljka temperaturo, pa ni znal v pon. dr. nič kaj povedati, kaj bi lahko bilo. Če bo imel jutri še vročino, se bomo šli spet pokazat.... Upam, da bo čimprej zdrav, da bomo spet lahko okrog letali!user posted image
Drugače pri nas ni nič posebno novega, tudi mene služba, tako kot Bobek, precej okupira.user posted image  Je pa sreča to, da stvar opravljam z velikim veseljem in mi tako ni nič težko (pa še super sodelavko sem dobila s septembrom).user posted image
Upam, da ste ostali zdravi in da čim bolj uživate.
Nočko!

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
8.11.2008 22:28:39   
mayci
Samo malo nas dvignem, da ne bomo na tretjo stran padle...user posted image

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
10.11.2008 9:34:47   
Meceno
Evo mene iz morja. Prišli smo v soboto ob pol 18h in sem se samo preoblekla, sva z mojim šla na RD. Prispela sva ob 5h domov, ob 7h sem jaz vstala, ker moj ni mogel ničuser posted image  Sem pa jaz njegovo makino vozila, sicer povprečno 60h user posted image  

Včeraj popoldne pa smo feštali bakinih 80let user posted image , ki jih ne kaže oz -20let.user posted image

Na morju pa prva štiri dni tako lepo, poletno no. Od 8h do 15h je bilo prav vroče. Temperatura ozračja je bila skos tam, 23 stopinj, če si na sonce legnil pa čez 30 mislim. Voda je imela 19 stopinj in Tara se je kopala dva dni. Potem pa zato ne, ker je začela malo kašljat. V torek je začelo padati, bliskati, pihati,samo tem.ozračja ista. Smo pa ogromo po lužah preskakljali, razne žuželke nabirali ( mala to kar lepo po rokahuser posted image  ) Pekli pico, jedli neki bjanko bakalar, ribje juhe, pražene sardele (razen pice je vse ostalo samo za poizkusit oz se moraš navadit ) In seveda ribe na gril ( njamiuser posted image ). Ja ne, ko je dež padal smo samo jedli, še žakelj domačih mandarink nam ni ušlouser posted image . En dam smo bili celo brez toka in to na dan ko nam je gospodar pekel fazana, grlice in jao, kak se je trudil, celo vas je okol obrnil, da je lahko nek kotel dobil. Z mojim nisva nič kaj ta tok izkoristilauser posted image ....sva, so, vsi kar pok padli od sitosti.
Se je bilo pa fajn v marini kopat ker je malenkost zaščitena od valovov. Tak da, ko je bilo neurje in so bili valovi veliki dva metra oz so šli prek zidov smo se mi kopali, razen male.
Imeli smo 4 dni sonca in 4 dni dežja....
To je to, v soboto smo šli že od pol 12h na trajekt, bil bi peti dan če bi ostali sončen, a smo imeli dve obveznosti. V nedeljo oz celo šesti dan bi bil sončen, tak da nas je kar zvilo ko smo izvedeli...

Anča.....če bom kaj v LJ ti sporočimuser posted image  . Če pa bi ti prišla kdaj na obisk sem, pa le, ne ?user posted image

Eca, kak je bil prvi teden ? Je doma gužva ?

< Sporočilo je popravil Meceno -- 10.11.2008 9:37:38 >

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
10.11.2008 21:40:32   
anckabancka
Ojla!

Meceno, vi ste pa res uživali! Pa novembra ste se kopali! Noro.
Mi letos sploh nismo bili na morju. Imam kar sčabo vest zaradi tamalih, ker nista niti videla morja.user posted image Si bomo pa drugo leto več privoščili (upam). Smo pa prenovili stanovanje, se preselili in dobili novega člana. To pa je tudi nekaj, ane? user posted image Pa še avto smo zamenjali pred kratkim. Ga je prav hecno vozit, ker je tako velik in fancy. Ampak nismo imeli izbire, če se hočemo vsi stlačit noter rabimo avto "ala avtobus". user posted image

Drugače pa uživam na porodniški z našim malčkom, ki je ful priden. Do sedaj velja pri nas pravilo, da je vsak dojenček bolj priden. Za tega komaj vem, da ga imam. Je pa zelo krepek dečko, saj ima pri 2 mesecih 61,5 cm in 6120g. Je bilo danes prav smešno, ko je bila tam tudi ena punčka enako stara pa je imela 2 kili manj in še manj cm kot Jakob pri enem mesecu. Proti našemu fantu je bila kot novorojenček. Ja, po velikosti in kilaži zaenkrat kar dobro prehiteva oba bratca. Zgleda, da hiti, da ju bo čimprej dohitel.user posted image

Jah, oglasite se kaj.

Pa še vprašanje "mission impossible" : A se bomo še kdaj vidleuser posted image

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
11.11.2008 9:39:43   
Meceno
To, da ste se selili, kupili avto in da si rodila še tretjega otroka, lahko samouser posted image . Še boste šli na morje in prav fajn se boste imeliuser posted image ...uhh koliko let užitkov imaste še pred sabouser posted image

Okoli srečanja pa sem jaz vedno zauser posted image  ....A mislim, da nas malo čas, izgovori,...bašejouser posted image

BABE, ŽABEuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2742
11.11.2008 20:12:11   
Eca
Hej!

Priznam, mene res čas baše in ne izgovor. Delam na polno in ta teden sem tudi popoldan službeno odsotnauser posted image . Ko pridem domov sem izžeta kot cunja z glavobolom na kvadrat. Za gratis imam še tamalega bolanega - laringitis in hodi na inhalacije + pumpica + antibiotik. Moj je v bolniški, da lahko vse pedina, ker od mene je samo slika (pa še to bolj žalostna).

Tak imamo, o kakšnem srečanju sploh pomislit ne upam, ker ima moj dan samo 24 ur, rabila bi pa vsaj 48 ur.

Lp, Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
12.11.2008 12:12:25   
Antigona
Zelo lepo bi bilo če bi se res lahko spet kaj videle.
Vendar je res žal skoraj neizvedljivo, vsaka ima svoje obveznostti in dolžnosti, dnevi pa so za vse veliko prekratki, žal user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Tu pri nas imamo ogromno dela, ta maledva rasteta kot gobe po dežju, Luka je imel danes cepljenje in pregled pri 15 mescih. Velik je 86 cm in težek 12,2 kg. Žana sem tehtala nekaj dni nazaj in je težak že kar 16,9 kg, velik pa mogoče kak cm čez 100. Trenutno bi lahko rekla da imata oba poskok v rasti, ker jesta ko dve mali uški. Vse kar jima pride pred oči user posted image  user posted image  user posted image

V ponedeljek sem celo opravila že "božični" nakup za oba in jima kupila dva kompleta lego kock. Sem izkoristila 20% popust oz. kupon v Intersparu in Žanu kupila Gasilsko postajo, Lukcu za Živalski vrt.
Se ful rada igrata z kockami, tako da se mi zdi to kar dober, čeprav zelo drag nakup. No, vsaj za božička mi ni treba več skrbet. Edino če bi se Žan še premislil in božičku napisal še kaj drugega. Bodo pa za ostale stvari poskrbeli dediji in babice user posted image  user posted image  user posted image
Je Žan zadnjič gledal ta nov Leclercov katalog in gledal igrače in našteval kaj vse bi kupil Lukcu user posted image  user posted image  user posted image . Vse za Lukca, itak se potem on z tistimi stvarmi igra user posted image

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
13.11.2008 20:03:48   
bobek05
S., zdaj si me napelela, da sem šla malega merit user posted image Mi imamo zdaj uradno:
- višina: 107/108 cm
- teža: 17 kg
- št. noge: 30

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
14.11.2008 8:41:14   
Antigona
IZVIRNO SPOROČILO: bobek05

S., zdaj si me napelela, da sem šla malega merit user posted image Mi imamo zdaj uradno:
- višina: 107/108 cm
- teža: 17 kg
- št. noge: 30

mi mamo številko noge "komaj" 26, pa vsaj 5 cm manj, kile pa skor iste, pa ni bajs, ne vem kje jih skriva user posted image

Ampak Anej je pa res velik!

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
14.11.2008 19:13:21   
bobek05
Ja, res je ko goba. Sem bla od pon. do srede na seminarju in ko sem prišla domov se mi je, pri moji veri!, zdel večji user posted image Jaz se tolažim s tem, da mora hitro rast, če hoče dohitet atija. Očitno je že sam pogruntal kaj je boljše, ker je nekoč govoril, da mora jesti, da bo tak velik kot ati IN kot mama, zdaj pa samo še ati... očitno je pokapiral, da nisem bogve velika user posted image zdaj že moji mami, ki ima 157cm pravi, da premalo je, ker ni tako velika in ne bo nič zrasla, če ne bo več jedla kot on... user posted image user posted image user posted image user posted image moja mama pa pravi, da še raste,  ampak v širino user posted image user posted image user posted image

Danes smo po celem MB iskali zimske podložene waterproof geox-ke in smo jih komaj našli št. 30... pa stanejo 80 eurov... Očitno imamo ljudje še vedno dovolj denarja, da grejo Geox-ke kot med user posted image Mi smo lani kupili podobne in smo bili z njimi zelo zadovoljni. Smo se že sprijaznili, da jih bomo imeli 3 mesece tako kot lani.

Treba bo iti še po nove žabice 110/116. Ko se samo spomnim, da smo se lani borili, da smo jih spravili gor, zdaj se pa borimo, ker jih noče slečt user posted image Pravi, da jih ima rad. user posted image

Ko sem bila na seminarju 3 dni mi je moj poslal sms: "Moj sin mi je rekel, da mu ne smem nagajati, ker je on mamin." user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Evo, mojo carto. Zato pa moj tak zavzeto navija za punčko. user posted image Ko se bova seveda spravila zraven. user posted image

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
14.11.2008 19:28:56   
CIPRESA
Upam da se me še spomniteuser posted image user posted image user posted image

Ja  že zelo zelo dolgo se nisem nič javila pri vas.

Žiga naš veselo raste in se redi, velik je 105, tehta pa 22kg - ja 22 prav ste prebrale ampak ko ga pogledaš ni debel, nima špeha le nabit je do konca. Dvigniti ga itak že nemorem dolgo časa.

No zdaj čez dobre 14 dni čakamo novega člana, tokrat so nam povedali da bomo imeli punčko, čeprav še vedno ni nič točno rečeno. Kar bo bomo presrečni.  Želim si le da nebi spet trajalo 13 ur. Tokrat bom rodila v LJ, ker sem se v zadnjem trimesečju  okužila z toxouser posted image zato sem pod kontrolo dr. Blejčeve v LJ porodnišnici. Upam da bo z otročkom kljub okužbi vse vredu in da bomo vsi zravi.

Lepo se imejte pa se še kaj slišimo in pišemouser posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
14.11.2008 19:50:59   
bobek05
CIPRESA, ful se veselim zate in za tvojo družinico. Upam, da bo vse ok in da bo porod minil kot bi trenil. Prosim pošlji nam kakšno sliko novega družinskega člana, ko boš pri močeh... Držim pesti zate! user posted image

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
16.11.2008 8:10:06   
Meceno
Cipreska, jaz ti tudi želim da se ta okužba sploh nebi nikjer poznala....srečno mamiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Imaš pa res močnega fantiča.user posted image  

Včeraj smo bile zopet na lutkovni predstavi in nevem če nebi kar redno hodile tja. Naši je fajn. Včeraj je bila predstava Devet mesecev, pa mi ni kapnilo kaj bi to lahko bilouser posted image in ja ne, valda da o mamici ki je noseča...user posted image  In zdaj imamo debato doma samo še o temuser posted image
...  kak bo njenemu dojenčku ime; al bo Tinček, Binček,Pikica, al Pokica,...

A greste kam na smučanje ?

Mojadva pa še kr spitauser posted image ....popoldanski počitek odpade

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?