|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: <<junijski princi in princeske 3.de...
15.11.2008 19:42:25   
*anamor*
No punce, da vam povem kako je bilo današnje stanje ponoči. Včeraj sem mu prvič dala riževo kašico zvečer na flaško. In je spal do 4.30 se spet najedel in spal do 7.30. Full dobro, upam, da bomo tako spali tudi danes zvečr.

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
15.11.2008 19:42:37   
*anamor*
UUUUUUUUUUJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
15.11.2008 19:47:23   
alea01
ola mamičkeuser posted image

naša noč je bilauser posted image user posted image user posted image . Smo od 10ure zvečer naprej bedeli....spali max 30minut v kosu in 1,5-2 uri bedeli in tako naprej.....No, zjutraj ji izmerim vročino in jo je imela 37,5 in ker naj bi se temperatura pri tamalih zbijala šele po38 C sem pustila tako koker je bilo. Čez dan pridno merila temperaturo in je bila skoz 37,5. Ne smrka, ne kašlja, ne kiha, ne driska....sam vročina.... Se še naprej smejčka in vrešči,ampak se ji pa pozna, dan ivse kot bi trebalo bit. Zaspati sploh ne more i nse skoz jokca k ojo odložim. no, zvečer je pa temperatura narasla na 38.... in sem ji dala svečko. Upam da bo v redu in da bomo še kaj spali to noč. Vsaj toliko, da jaz pridem k sebi,,,,

jemo seveda temu primerno......zelo malo oz. skoraj nič.....razen zdaj zvečer je pojedla 180ml kašice....

p.s..... Kdaj je čas za paniko?......kdaj bi mogla it do P

< Sporočilo je popravil alea01 -- 15.11.2008 19:58:16 >

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
15.11.2008 20:09:26   
Anonimen
Alea, počakaj 2 dni, zbijaj vročino s svečkami. Drugače pa do pediatra.

Babysolza, midva sva nakupila pohištvo v Petelinjah pri Pivki. Tudi sedežno.user posted image Imaš varjant ogromno:leva, desna...

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 2729
15.11.2008 20:35:46   
alea01
tamale ne moremo umirit in se samo dere in dere.....vročina še zmeraj 38.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
15.11.2008 20:54:02   
l.daisy
dober večer...

remember me? user posted image user posted image user posted image

saj se sploh ne spomnim, kdaj sem bila zadnjič tukaj... user posted image
ne mi zamerit, ker tudi ne morem vsega podrobno prebrat.....
doma imamo izredne razmere, ampak ne bi o tem.... sem prišla sem se razvedrit... user posted image

fantka papcata 100/h... sicer že dolgo nismo sprobali nič novega, ker mi ne potegne zelenjava in sadje iz ekvadorja, španije, egipta... zaenkrat imamo še nekaj domače zaloge korenja, kolerabe, krompirja in cvetače, od sadja pa jabolk..... tako da se več ali manj držimo tega.... aha, pa včeraj smo probali domač kaki in sta se oba oblizovala, tako da sem ga danes kar dala v ovseno kašico za malico.... aha, za te žitne kašice ful preverjam, da ne vsebujejo mleka, ker tiste, ki se jih naredi samo z vodo, vsebujejo nadaljevalno mleko.....

ne  vem, kaj  bo, ko poidejo zaloge domačih pridelkov... user posted image
niti ne vem, ali je bolje uporabljati zmrznjeno zelenjavo (recimo, da je globoko zmrznjena in nima kaj bit, ne glede na poreklo) ali pripravljene kašice (seveda zagotovo samo domačega proizvajalca, zagotovo so bolj neoporečne kot pa bučke iz španije).... sanja se mi ne..... user posted image po drugi strani pa, kako pa zrastejo otroci v velikih mestih.... eeeeeeeeeeh....

naš mlajši sine še kar ni dobil zobka, se mi prav smili.....  user posted image danes sem nekaj začutila levo zadaj, da bi lahko bilo nekaj, ampak ni tako kot pri Anžeju.... tudi čudno se mi zdi, da bi mu rasli zobje kar vsepovprek, ampak moj prijatelj zobozdravnik pravi, da možno je vse (ker menda tudi stalni zobje rastejo sem in tja)........... vse te lekarniške pripravke, ki so v bistvu lokalni anestetiki, pa odsvetuje..... user posted image

spimo celo noč, edino zdaj, ko kurimo, se verjetno zaradi suhega zraka kdaj zbudita in jima dam piti čaj.....

cunj imamo seveda za izvoz, tistih že premajhnih in tistih, ki jih je treba prat in likat....  user posted image

sedenje je zdravilo za vse težave... pa tv prav tako.... zadnjič sem našla na bbc prime telebajske (kar mi je btw. najbolj glupa oddaja za otroke, za moje pojme "poneumljujoča" in sem njen največji nasprotnik odkar sem jo enkrat videla na tv slo), ampak tamala dva sta gledala nepremično in zraven še grulila in spuščala glasove navdušenja.... user posted image

Anžeja lahko samega pustim samo še na tleh.... mali mi je v torek vzvratno prepuzal celo zakonsko posteljo... user posted image

to je to... cel roman sem napisala... verjetno sem še kaj pozabila....
če sem, bom imela pa monologe.... user posted image

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
15.11.2008 20:58:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

Alea,ce se tamala kar dere plus vrocina,bi jo jaz peljala v dezurno.Da niso useska?

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 2732
15.11.2008 21:00:58   
l.daisy
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Alea,ce se tamala kar dere plus vrocina,bi jo jaz peljala v dezurno.Da niso useska?

ali pa zobki?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
15.11.2008 21:06:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy

ali pa zobki?

Tudi.
Ti otrocka panckata,pa ponoci jima dajes samo za odzejat,ali tudi mleko?
Tole uvajanje GH je men poden,pa vse je umetno,pa kasice je treba ful gledat,in sem vseen kupila tako da vsebuje nadaljevalno mlekouser posted image .

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2734
15.11.2008 21:07:15   
Anonimen
Pa zivjo Marjeticauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2735
15.11.2008 21:09:54   
l.daisy
ne... samo čaj....
ponoči ne jesta več od tretjega meseca naprej.... pa še prej sta  kakšen teden jedla samo ob desetih zvečer (sva jih zbujala), potem sva enkrat zaspala (tamala sta itak spala) in smo se vsi štirje zbudili ob šestih zjutraj... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
15.11.2008 21:13:00   
Anonimen
Pridna otrocka,te obcudujem da vse tako dobro porihtasuser posted image .

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2737
15.11.2008 21:14:51   
Samsa
čer čer...

Evo, danes smo dali v mleko Novalacovo kašico in čez dan sem ji povečala dozo. Upam, da bo danes kaj bolje spala.

Danes smo se potepali...Lara je morala svojo bodočo taščo šarmirati, njen bodoči ženin je pa itak user posted image , naša pa ko iskrica user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
15.11.2008 21:22:33   
Anonimen
doma imamo izredne razmere, ampak ne bi o tem.... sem prišla sem se razvedrit...

I.daisy - jst se te spomnimuser posted image  - smo pa tu, če rabiš kaj

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2739
15.11.2008 21:23:27   
Anonimen
Moj popoldan je bil pa grozen,sem se zdaj zivcnauser posted image .
Sva sla po avtosedez,vzela s seboj sprintano slikco kaksnega hocem...pa ga v babyone niso imeli,dobi se ga le z narocilom in je treba 3t cakati,s tem da so nama najprej rekli,da taksen sploh ne obstajauser posted image .Eni prodajalci so pa res...No potem sva sla v drugo mesto,v drugi babyone,ga tudi niso imeli,vendar so a narocili in dobimo ga v roku 10ih dni.
Smo se ze vse zmenili,potem pa prodajalka pravi,pa zakaj ravn 0+,saj lahko tidi 1 ali2user posted image .Pa siba k avtosedezem,midva za njo,in zacne enega kazat,drugo firmo,pa kako funkcionira in blablabla...sem rekla,ta ni za tako majhnega otroka,mora biti od 0+,ker tamala se ne sedi samostojno in niti ni dovolj stara.Pa ona,da to nima nobene veze s starostjo,pomembni so kg...moz pa je samo prikimaval,in se v vsem z njo strinjal.Pol pa jaz,ne mislim poslusati vec nobenih nasvetov in razlag,hocem narociti Concord 0+,pa basta in se obrnem...
...no kakorkoli,zdaj je narocen.
Sem pa tako jezna na moza,ker me ni poslusal in je kar uni kozi prikimaval...pa nobeden od njiju ni imel pojma.Pol je pa se doma izjavil,zakaj vsaj nisem poslusala njene razlage,sigurno zato,ker sem bila kao ljubosumnauser posted image .Mah,idijotsko.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2740
15.11.2008 21:28:55   
Samsa
Kleopatra user posted image user posted image user posted image  zate Pride včasih kak tak dan, ko ne gre vse tako, kot bi moralo. Jutri bo že bolje

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
15.11.2008 21:41:25   
Anonimen
Samsa,hvala.Kako je pa pri vas,a tamala pancka?

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2742
15.11.2008 21:42:47   
Samsa
hmm...trenutno user posted image
Bomo videli a bo ponoči žurirala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
15.11.2008 21:44:40   
Anonimen
Moja je tudi pred osmo zaspala,pritkana beyba.

Kje so danes vse mamicke,Samsa samo midve dezurava.

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2744
15.11.2008 21:45:56   
Samsa

Čakajo, da bova šle spat, da bojo lahko pol naklofale, da boma jutri lahko brale 100 na uro user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
15.11.2008 21:49:34   
l.daisy
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

Čakajo, da bova šle spat, da bojo lahko pol naklofale, da boma jutri lahko brale 100 na uro user posted image user posted image user posted image user posted image

ja, jaz se komaj prebijam skozi strani :)

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
15.11.2008 21:50:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

Ti ga pa pihnesuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,pa hvala za toleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2747
15.11.2008 21:51:50   
Anonimen
čer...no ve kr lepo pojdite spat da grem jst mal čvekat tle na rruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dddddddduser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2748
15.11.2008 21:52:52   
Anonimen
Daisy,kje si bila pa tiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2749
15.11.2008 21:55:25   
Anonimen
no saša moja kompanjonka kje si zdej ti frajlica da kako rečema?user posted image ..nene no sem kr kratka danes,grem spat sem utrujena..nočko bejbe

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.