|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: <<junijski princi in princeske 3.de...
15.11.2008 10:29:43   
Anonimen
no, sedaj pa bo

Kje pa je Tina zadnje čase???

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2701
15.11.2008 10:30:14   
Anonimen
oujeeeeeeeeeaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2702
15.11.2008 10:30:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

še stran obrnem pa gremuser posted image

Kje je zdaj kaj obrnjenegauser posted image ?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2703
15.11.2008 10:31:24   
Anonimen

oujeeeeeeeeeaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem bila prepozna,oooooouuuujjjjeeeeeeeuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2704
15.11.2008 10:32:47   
Anonimen

no, sedaj pa bo

Kje pa je Tina zadnje čase???

Jaz tudi Tino pogresam,Tiiiiiiiinaaaaaaa!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2705
15.11.2008 10:34:22   
Anonimen
Nc,grem gledat ce so schue  ze spucaneuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2706
15.11.2008 11:47:59   
Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

okrog 3,5 eura

matr kako reklamo delam, bi mi lahko kdo plačal user posted image user posted image

Ja tale RR je super, če kdo kaj prodaja - navrže kost in gremo vse kupit user posted image  Do zdej sem kupila baby vac, bombažkota, po vsej verjetnosti bi šla še tega cucka, ki poje kupt, če ga ne bi že imel user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
15.11.2008 11:48:05   
Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

A naj bi spodbujal plazenje? Zakaj že? Ker poje abecedo? Ajeeej se že bojim da me bojo babe napadle zdej

user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image  Zato, ker ob dotiku kužek naredi par korakov in ga mora user posted image  spet dohitet.

haaaaa??? naš samo poje...pa se niti nisem naveličala, ker ima več pesmi, pa pač vsakič drugo pritisneš...sem ga pa dobila za rojstni dan user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
15.11.2008 11:48:10   
Kaja08

Ja Novlac kašica. Edina ki ne vsebuje mleka in se meša z mlekomuser posted image user posted image Je pa res dobra, sem jo probala user posted image En obrok mu dam pa sadno kašico od Novalaca po žlički, da se malo učimo packat user posted image Sem pa to začela, ker je sadna pregosta za po flaši in ker jo je treba porabit v 3 tednih in mi je škoda vržt stran, si lepo spumpam in dajem po žlički user posted image

To pa niti ni res, ker ima Milupa tudi riževo kašico brez mleka in se meša z mlekom - pa še BIO je user posted image user posted image
Sadne oz. zelenjavne kašice pa kar sama doma delam....

Žiga je car!

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
15.11.2008 12:11:47   
Kaja08
Mi bomo pa danes probali bučke - upam, da mu bojo všeč in jih bo jedel. No, pa imam že nova vprašanja (lonapo, boš ti odgovorila? user posted image user posted image user posted image ):

1. Koliko zelenjavne kašice vaši user posted image  pojejo čez dan na obrok?
2. Če je kao treba počasi uvajati nove okuse, a potem dam danes samo čist mal bučkine kašice, ostalo pa korenčkovo, na katero je že navajen???? A lahko kar cel obrok dam bučke (če jih bo seveda hotu jest)?? 
3. Do kdaj je treba kupovati kašice brez glutena?

Pomoje je zaenkrat to to...če se ne bom spet kej spomnila...

Žiga je car!

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
15.11.2008 12:13:40   
Kaja08
No, ko imam pa že ravn monologe user posted image  Glede kakanja - je našga Žigata tale riževa kašica, pa še korenček čez dan čist zaštofala....bogi se ful matra, ker ga napenja, pa se ne more pokakat, ko pa se, pa kar klobasa ven prileze user posted image  No, zdej sem mu kupila proseno kašo, ker ta baje "rahlja blato", ker riževa pa "utrjuje blato". Tako bomo danes zvečer jedli proseno kašico user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
15.11.2008 14:41:24   
Anonimen
Dan, dan.

Sem hotla ful komentirat, pa sm pozabla, spomnim se samo tole:
kleopatra - men je pa ikeina stran ful dobra, vse najdem, sobico si lahko sam sestaviš, majo ful fajn pohištvo po serijah razporejeno.

Aja, tud to se spomnim - likam fuulll rada, ampak mam sušilca, pa v bistvu likam sam srajce, hlače in Lukčeve cunjice.

Kaj še - aha - pametni kuža - mi ga mamo, pa ga zdej stiska k seb, pa grize, pa se mu fajn zdi, ko ropota. Je bla pa zadnjič kolegica pr men - je mali star 1,5 leta - da vidte to navdušenje nad kužatom - je eno uro sam plesal, pa prtiskal za pesmice.

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 2712
15.11.2008 14:59:45   
Kaja08
No tako, hranjenje je mimo - naš bučko obožuje bučko user posted image  Pojedu je celo user posted image  Sicer mi ni čist jasno tole hranjenje, ker ne vem, al bi mu mogla dat samo mal, al  je kul, da je toliko pojedel??? Samo, da sem umaknila skledico, je začel tako milo jokat, da sem mu pol še dala...Ohjoj, najprej sem imela probleme z dojenjem in mlekom, zdej pa z GH user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
15.11.2008 15:37:47   
babysolza

okrog 3,5 eura

matr kako reklamo delam, bi mi lahko kdo plačal

Ja tale RR je super, če kdo kaj prodaja - navrže kost in gremo vse kupit Do zdej sem kupila baby vac, bombažkota, po vsej verjetnosti bi šla še tega cucka, ki poje kupt, če ga ne bi že imel

ja, pa z dreftom smo vse prale, in baby positionerja smo tud kuple user posted image user posted image

Sem šla prejle v šoping in v DM dobila to Milupa kašico skoraj za 1 euro ceneje kot v lekarni. user posted image user posted image  

Sabina vas lepo pozdravlja, gleda ko bučman v ekran user posted image user posted image , zato šibamo, da ne razvijemo še odvisnosti od računalnika. user posted image user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
15.11.2008 15:38:44   
babysolza

To pa vem. user posted image user posted image  Vsaj do 6 mesecev, še bolje še dlje, zaradi ciakalije.

Neposredna povezava do sporočila: 2715
15.11.2008 16:09:00   
Anonimen

To pa vem. user posted image user posted image  Vsaj do 6 mesecev, še bolje še dlje, zaradi ciakalije.

Zadnjič sm govorila s kolegico, ki je zdravnica o tem. Gluten naj bi bilo najbolje uvajati - po najnovejših raziskavah - med 7. in 8. mesecem, ker naj bi bilo takrat črevo že toliko zrelo, da ga sprejme in toliko nedozorelo, da se nanj navadi - nekako tkole. Tko da mi bomo začeli uvajati gh šele čez kak mesec in bomo tudi gluten zato uvajali konec sedmega meseca.

Neposredna povezava do sporočila: 2716
15.11.2008 16:36:49   
*Mojca*
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08

Ja Novlac kašica. Edina ki ne vsebuje mleka in se meša z mlekomuser posted image user posted image Je pa res dobra, sem jo probala user posted image En obrok mu dam pa sadno kašico od Novalaca po žlički, da se malo učimo packat user posted image Sem pa to začela, ker je sadna pregosta za po flaši in ker jo je treba porabit v 3 tednih in mi je škoda vržt stran, si lepo spumpam in dajem po žlički user posted image

To pa niti ni res, ker ima Milupa tudi riževo kašico brez mleka in se meša z mlekom - pa še BIO je user posted image user posted image

Res? Groovy user posted image user posted image pa ravno danes sem kupila novalac...no pa drugič user posted image
Jaz sem še na kašici z mojim mlekom in tudi nimam feelinga koliko naj mu dam. Zadnjič sem zmešala 60ml in sem pol vrgla stran, danes 40ml in je vse pojedu, pote pa še visel na joški user posted image Pojma nimam user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
15.11.2008 16:48:12   
Cofijana
Zivjo cveke vidm da ste kr veliko nacvekale. user posted image  No da vam povem dones sem pri Janu zacutila zobek tisto malo zagico res lep obcutek ko dobi zobke user posted image  . Mi smo tud probal bucke pa jih je popapcal takoj zdej mu pa kr zmesam z korenckom pa krompirjem pa ful rad je sm mu pa zadnic dala hrusko za probat pa je dubu pikce.user posted image  In drugac kaj kej pocnete cveke? No se se kej tipkamo caw baw.

http://cofijana.moj-album.com/

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
15.11.2008 17:51:50   
babysolza
ola, sam da nas spet spravim na 1. mesto user posted image user posted image

(odgovor članu Cofijana)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
15.11.2008 17:54:11   
babysolza
Jaz sem še na kašici z mojim mlekom in tudi nimam feelinga koliko naj mu dam. Zadnjič sem zmešala 60ml in sem pol vrgla stran, danes 40ml in je vse pojedu, pote pa še visel na joški Pojma nimam

Jaz sem ji prejle naredila z enih 80 ml vode srednje gosto kašico, sam je šlo itak vsaj pol mimo, ker smo jedle z žličko. user posted image  Je pa se takoj posračkalauser posted image , čez 15 minut pa mi je skoraj za 1 uro zaspala na roki. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2720
15.11.2008 18:26:18   
Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: Cofijana

Zivjo cveke vidm da ste kr veliko nacvekale. user posted image  No da vam povem dones sem pri Janu zacutila zobek tisto malo zagico res lep obcutek ko dobi zobke user posted image  . Mi smo tud probal bucke pa jih je popapcal takoj zdej mu pa kr zmesam z korenckom pa krompirjem pa ful rad je sm mu pa zadnic dala hrusko za probat pa je dubu pikce.user posted image  In drugac kaj kej pocnete cveke? No se se kej tipkamo caw baw.

Ja in koliko si mu dala?? Žiga je danes pojedel 150 g bučke user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu Cofijana)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
15.11.2008 18:27:00   
Kaja08

IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08

Res? Groovy user posted image user posted image pa ravno danes sem kupila novalac...no pa drugič user posted image
Jaz sem še na kašici z mojim mlekom in tudi nimam feelinga koliko naj mu dam. Zadnjič sem zmešala 60ml in sem pol vrgla stran, danes 40ml in je vse pojedu, pote pa še visel na joški user posted image Pojma nimam user posted image

Ojoj, Žiga ko bi mignu zmaže 150 ml...

Žiga je car!

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
15.11.2008 18:29:09   
Anonimen
Mi smo pa zaenkrat samo na sadnem obroku. Mi je škoda mojega mleka.user posted image  Že tako ga popoldan nimam skoraj nič. Je pa mala pravi jedec, odpira usta kot velika.user posted image

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 2723
15.11.2008 18:53:59   
babysolza
alo, mam eno vprašanje: midva razmišljava o zamenjavi sedežne. A ima katera kak dober predlog, kam naj gremo pogledat za novo? Bi pa kotno varianto.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
15.11.2008 19:41:04   
*anamor*
babysolza meni so full dobre sedežne v ikei.

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.