|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke
15.11.2008 0:24:25   
arabela*
hvala za šampanjec,sploh nisem vidla,kolk postov sem že nakloftalauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
15.11.2008 0:25:29   
arabela*
Lahko nočuser posted image user posted image user posted image user posted image  in
se beremo jutriuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
15.11.2008 0:29:01   
Pandica
Pandica je že zaspana user posted image , bo šla počasi spat user posted image

user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
15.11.2008 0:30:12   
Pandica
botrca   ti pa tut bejž, da te tvoj ne dobi za rač., ker te veš kaj bo sledilo user posted image  user posted image  user posted image  

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
15.11.2008 0:31:43   
Pandica
user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
15.11.2008 8:38:56   
*bubi*
Dobro jutro! user posted image

Saj ne vem, če lahko vpadam v besedo....

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

user posted image

a vidita kaj ima slon na ritiuser posted image user posted image user posted image

če je to za tebe slon.....,pol sem jaz.....user posted image user posted image user posted image

No, smejim pa se lahko z vami user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
15.11.2008 8:42:42   
*bubi*
Saraya: po 1x obroku novega mleka še ne moreš videt učinka. Moraš nekajkrat ponovit, ne obupaj. Glede kapljic pa ti svetujem, da ji v flaško daš zraven Sab simplex (se dobi pri nas) ali pa "isto sr..... drugo pakovanje", ki se dobi v Avstriji pod imenom Antiflat ali pa Lefaxin. To je proti napenjanju.

Vse ostalo (koroške, Gas bimbi, tržaške al kake že, pa kuminov sirup) pa je na osnovi eteričnih olj in rastlinskih izvlečkov.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
15.11.2008 8:43:22   
*bubi*
trnuljčica, upam, da ste spali user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
15.11.2008 9:34:24   
botrca
Dobro jutro babike. Kaj zdaj še spiteuser posted image   S kom se bom pa menla?

Jan me je zezal ponoči, zbudil se je okrog 2h in do 4:30 ni zaspal. Vmes sem mu še flašo šla delat. Zdaj sem kot zombi on se pa že v stajici igra.

Pandica kaj greš v mesto? Jaz ne vem če bom šla, zaradi zimskih gum, nimam jih še namontiranih. Vreme je sicer super za šetno. Te lahko pokličem ali pa ti mene?
Vrtnica79 kaj pa ti, prideš v mesto? Še katera?
Grem "v miru" spit user posted image  potem pa Jana nahranit.

lep dan

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
15.11.2008 11:44:30   
arabela*
Kam v mesto grete,prav al v kak center??user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
15.11.2008 11:44:48   
arabela*
aja,dobro jutro

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
15.11.2008 11:49:32   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

trnuljčica, upam, da ste spali user posted image user posted image user posted image

Peto uspavanje je uspelo. In spal do 7.30.user posted image user posted image Sploh se ne spomnim več kdaj je nazadnje spal ponoči skupaj dlje kot 2 ali 3 ure. Ampak potem sem zračunala in ugotovila da je v 24 urah skupaj spal komaj 8 uruser posted image Jaz ga pa zjutraj gledam zakaj je čisto hin, če pA je spal... In čez pol ure ga je spet zmanjkalo za 1uro in pol... Pa zobka še niuser posted image user posted image user posted image user posted image Zvečer bo spet ista pesem...

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
15.11.2008 13:08:24   
trnuljčica
Eh očitno mi kljub spanju prejšnjo noč fali spanca...user posted image Zbudil se je ob 6.30 ne 7.30.

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
15.11.2008 13:13:03   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica

Eh očitno mi kljub spanju prejšnjo noč fali spanca...user posted image Zbudil se je ob 6.30 ne 7.30.

saj bouser posted image

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
15.11.2008 13:19:24   
Vrtnica79
Hej bejbe, evo mene na brizno. Nisem še nič brala za nazaj, ni cajtauser posted image . Kosilo imam kuhano, stroj spet laufa, zdaj pa še grem malo prah brisat. Pa tak že Lataša čaka v vrsti za rač. da bo lahko igerce igrala. Ker v svoji sobi ne more, ker tam Vana spi.

Nič grem....................

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
15.11.2008 13:22:33   
arabela*
jaz pa napisala cel roman,pol pa we are sorryuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
15.11.2008 13:23:44   
arabela*
pa več zvečer,grem zda v EP.
Če kera tam,naj javiuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
15.11.2008 14:43:16   
Pandica
Hello babike user posted image

Glih sem domov prišla, malo samo presedlala user posted image iz sedeža v avtu kjer mi je zaspala v posteljico in spet imam toliko časa, da se javim user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
15.11.2008 14:59:02   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

grem zdaj v EP.

Hvala lepa, ampak danes je tam taka gužva user posted image
Sama sem bila danes v Qualandiji, ker sem morala iti nekaj zamenjat tja, pa sem skoraj znorela kaka gužva je v vseh trgovinah...v sparu sem čakala ko nora pri sirih, da me je sploh "prijazna" prodajalka vprašala, če bom kaj imela ali sem samo njo prišla malo gledat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
15.11.2008 17:29:52   
Vrtnica79
Ku, ku,............

spet malo časa

tavečja je že v bani, micena pa jo zraven gledauser posted image . Jaz sem pravkar dala v pečico večerjo- rižev narastek pa kompot bo zraven.

Sem bila pridna danes, vse spucala v nulo.........edino po tleh še pobrišem potem zvečer ko otroci zaspijo.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
15.11.2008 17:34:51   
Vrtnica79
še dolg od včeraj tebi Botrca

user posted image

pa Pandici

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2446
15.11.2008 20:50:37   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

še dolg od včeraj tebi Botrca

user posted image  

hvala, hvala  ampak kaj naj s tem denarjemuser posted image

< Sporočilo je popravil botrca -- 15.11.2008 20:56:17 >

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

Neposredna povezava do sporočila: 2447
15.11.2008 20:55:39   
botrca
Vrtnica79 kaj Vana je rižev narastek? Moj Jan ga še ni jedel. Ma toliko stvari je ki jih še ni probal, če pa je 10000000....... stvari na tem svetu. Pa sem mu že dosti dala.

Pandica ki si se zgubla?

Saraya ti si kaj jezna? Te dragi čaka nagi user posted image ?

Koala ti si tudi pohajala danes?

Jaz sem dopoldan bila v mestu, potem sva prišla okrog pol dveh domov, sem ga nahranila in je ob 14h zaspal pa vse do 17h.  Potem sva šla v Latino na pizzo in se spomnim, da nisem bila v sparu in se odpeljeva ob 19h v qlandijo. Zdaj sva doma in gledam Vzemi ali pusti, Jan se pa v stajici igra.

Grem počasi ga nahranit in spravit spat. Se javim kasneje.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
15.11.2008 21:27:27   
arabela*
čao babike.user posted image
Mi smo malo prej komaj prišli domov.Smo se potepali.Bili v EP.,malo zapravljali,moj si je neke cote nakupil,jaz nič,ker se mi ni dalo.Nabavla zaloge čoko smokijauser posted image ,bila sestradana,da sem ga kar  sred EU jedla.
Pol smo pa še k tašči šli na ribe,se nasitiliuser posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 15.11.2008 21:30:33 >

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
15.11.2008 21:27:52   
Vrtnica79
Evo mene,

tako pa je vse tipi topi ščiščenouser posted image . Zdaj pa jem banano in mandarine.

Botrca, Vana je že vse. Čeprav ji danes ni nekam šel narastek. Je pa popapcala ves kompot.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......