|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke
14.11.2008 23:44:29   
Pandica
Ne, ne smeš tako hitro obupat. Se bo že navadila, daj ji malo časa. Jaz mislim, da glede na to, da je rada na / po rokah se bo tut slinga navadla. Ni pa to primerno res za user posted image , ki se NE radi nosijo in so po rokah. Pa si si jo lepo / vredu not naštimala?

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
14.11.2008 23:48:14   
botrca
Saraya ti deca "že" spijo ali se pizdijouser posted image ?

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
14.11.2008 23:51:46   
Pandica
botrca  men je to tak smešno, ko Sarayo vprašamo skoraj ob polnoči, če ji otroci že spijo in moramo dati tisti "že" pod narekovaj, ker njeni dve pa sta res ekstra nočni ptici user posted image  user posted image  user posted image  

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
14.11.2008 23:52:08   
arabela*
trenutno spita obe.
Marisa se je do zdaj dvakrat samo zbudila za bluvat,dalje bomo vidliuser posted image
Pa tud moj dragi že veselo drnjohauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
14.11.2008 23:53:25   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Ni pa to primerno res za user posted image , ki se NE radi nosijo in so po rokah.

razlago prosim

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
14.11.2008 23:54:13   
trnuljčica
Ni bolan, le dlesni ga tako bolijo, da v spanju joka. Oči zaprte pa glava levo desno, pa roke v usta pa ven, pol se pa zbudiuser posted image . Včeraj ponoči ni pustil niti, da bi mu Calgel namazala na dlesni- se je začel dreti, ko jesiharuser posted image   Če mu dam svečko se zbudi le do 4 x na noč. Včeraj ko je ni dobil pa na 15 min do pol ure. Zaspi pa potem šele pol ure do urouser posted image Potem pa oba izmučena zaspiva zjutraj za dve ali tri urice...

HB se sedaj od 23 še ni zbudil...

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
14.11.2008 23:54:14   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

trenutno spita obe.
Marisa se je do zdaj dvakrat samo zbudila za bluvat,dalje bomo vidliuser posted image
Pa tud moj dragi že veselo drnjohauser posted image

ni kot moj ko je doma bi samo user posted image  hahaha

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
14.11.2008 23:55:43   
botrca

botrca  men je to tak smešno, ko Sarayo vprašamo skoraj ob polnoči, če ji otroci že spijo in moramo dati tisti "že" pod narekovaj, ker njeni dve pa sta res ekstra nočni ptici user posted image  user posted image  user posted image  

sama jih je tak navadila, pa ne mislim nič slabega s tem da ne bo kaka zamera.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
14.11.2008 23:56:18   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

user posted image user posted image ,ne,moj ni taki,je bolj umirjene naraveuser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
14.11.2008 23:56:51   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica

Ni bolan, le dlesni ga tako bolijo, da v spanju joka. Oči zaprte pa glava levo desno, pa roke v usta pa ven, pol se pa zbudiuser posted image . Včeraj ponoči ni pustil niti, da bi mu Calgel namazala na dlesni- se je začel dreti, ko jesiharuser posted image   Če mu dam svečko se zbudi le do 4 x na noč. Včeraj ko je ni dobil pa na 15 min do pol ure. Zaspi pa potem šele pol ure do urouser posted image Potem pa oba izmučena zaspiva zjutraj za dve ali tri urice...

HB se sedaj od 23 še ni zbudil...

da bi bila prespana noč user posted image

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
14.11.2008 23:57:44   
trnuljčica
Hvala vsem za lepe želje.user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
14.11.2008 23:58:08   
arabela*
Mariso spet zvija.user posted image

Al naj celo lekarno obrnem al kakouser posted image .kapljice bom nabavla,ker očitno ni blo mleko krivouser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
14.11.2008 23:59:34   
botrca

user posted image user posted image ,ne,moj ni taki,je bolj umirjene naraveuser posted image

user posted image  pol pa to.

< Sporočilo je popravil botrca -- 15.11.2008 0:00:04 >

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
15.11.2008 0:01:12   
Pandica
Ja kak ti naj razložim Saraya? Ena naša oktoberka ima recimo deklico, ki nikoli ni bila rada po rokah, se ni rada nosila, ona je bila samo v kinderpetu srečna oz. da jo je mami dala iz rok dol. In valda, da pol tak otrok tut v slingu ni rad. Tvoja pa kolikor sem jo do danes vidla in "spoznala" je pa čist kontra...pa še ti si rekla sama, da je itak skozi na rokah, ne?

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
15.11.2008 0:02:15   
arabela*

user posted image  pol pa to.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
15.11.2008 0:03:09   
arabela*

Ja kak ti naj razložim Saraya? Ena naša oktoberka ima recimo deklico, ki nikoli ni bila rada po rokah, se ni rada nosila, ona je bila samo v kinderpetu srečna oz. da jo je mami dala iz rok dol. In valda, da pol tak otrok tut v slingu ni rad. Tvoja pa kolikor sem jo do danes vidla in "spoznala" je pa čist kontra...pa še ti si rekla sama, da je itak skozi na rokah, ne?

hvala,mam malo daljšo l........user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
15.11.2008 0:03:55   
botrca
Jaz grem spat, ker vidim da mi gre na noro. Bo moj prej iz službe kot jaz v postelji, moram pobegnit ker mi ni za user posted image .

Se beremo kot bi rekla Saraya.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
15.11.2008 0:04:56   
botrca

Pandica spet bom tečna daj mi direktno povezavo za take smeškote ki jih ti pošiljaš user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
15.11.2008 0:06:07   
botrca
Saraya user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za 4000.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
15.11.2008 0:09:54   
Pandica
botrca  čestitke za 3 user posted image

aha, zdaj pa vem, pri 500 postih je že tretja user posted image

Ja, pa katere smeškote bi imela?

Te:   http://www.cosgan.de/smilie.php?wahl=5&ziel=traurig

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
15.11.2008 0:11:28   
Pandica
Saraya   tebi pa bravo za 4 jurje zvezdic user posted image  user posted image  user posted image madona jih že imaš veliko...to bi pa zdaj skoraj mogla šampanjc častit user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
15.11.2008 0:12:17   
Pandica

hvala,mam malo daljšo l........user posted image

A ti kdo na njej stoji? user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
15.11.2008 0:14:16   
trnuljčica

Jaz grem spat, ker vidim da mi gre na noro. Bo moj prej iz službe kot jaz v postelji, moram pobegnit ker mi ni za user posted image .

Se beremo kot bi rekla Saraya.

Ravno, sem te mislila vprašat, če ti ni včasih potem že preveč???

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
15.11.2008 0:16:24   
Pandica
Saraya  častim namesto tebe Šampanjec, ruknimo in gremo spat user posted image  user posted image  user posted image

user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
15.11.2008 0:22:08   
arabela*

to pa ne drži.Prejšnji cel teden sta ble ob pol devetih vpostelji.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......