|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2
14.11.2008 14:59:42   
san
IZVIRNO SPOROČILO: tina50

? jaz bi ga rada nekaj vprašala, pa mi napiše da nimam dovoljenja!user posted image  pa sem prijavljena pavse! če grem pa da dru forum na med over je pa vse ok.??????!!!!

hm, jaz še nism...

IZVIRNO SPOROČILO: marita

maks je tud včeri ful težko zaspal, danes je imel pa rahlo drisko, tko da pojma nimam kaj ga matra. Upam, d ani od eme nabasal kakšen virus. ponavadi ima drisko, ko mu kakšen zobek ven leze, zdj se tud neki pripravlja.

Lep dan vsem!user posted image

za maksauser posted image user posted image user posted image

pa še za špelinega maksauser posted image user posted image user posted image

lona, tvoja tašča... sm raje brez beseduser posted image user posted image

čiščenje tal _ jaz z vodo in kisom čistim tla, včasih pa še z froshevim čistilom za tla, ker je kokr bolj naraven. ma to redko, mam najraj kis, jabolčnega kupim prav za tla čistit, pa tudi ostalo čistim z njimuser posted image

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
14.11.2008 15:01:48   
san

IZVIRNO SPOROČILO: pomlad08

živjo,
joj komaj sledim vašim pogovorom, ker smo te dni spet polno zaposleni. jaz sem imela dons že kolokvij, zdele pa vadim dirigiranje, ker se moram danes na pevskih vaja posnet, kako dirigiram, da bom poslala posnetek kot prijavo na eno tekmovanje za zborovodje ... skratka pestro. jutri zjutraj grem pa z mojim zborom na pevski vikend, pa job gre seveda zraven. se že ful veselim. mož pa spet neki avto rihta, tokrat nam ne dela ključavnica ... skoz je en biznis s temi starimi avti ...

aja glede copat, pa še dobro, da jih nisem naročila z vami, ker je včeraj prišla prijateljica iz potovanja po novi zelandiji in je job dobil copatke v obliki ovčke, ful lušne. upam, da mu bojo še neki časa prav, niso glih ful veliki... ni vedla da je že tak velikančekuser posted image

aja, za pomivanje tal je pa pri nas zadolžen mož, tako da ne vem s čim jih pomiva, po moje z vodo user posted image  pa tud niso kaj zelo čista, večinoma kar pustimo jobu, da jih pobriše z bodijem, ko se vali naokrog user posted image

lepo se mejte!

hu, pomlad si pridnauser posted image user posted image user posted image , pa uživaj čez vikenduser posted image
pa tud možek je res pridenuser posted image
pa super za copatkeuser posted image

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
14.11.2008 15:03:21   
san

IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

IZVIRNO SPOROČILO: san

samo na hitro o copatkih
ravnokar je prišlo pismo iz carine, da rabijo račun pošiljke, ki je prispela, se pravi bo potrebno doplačat še carinouser posted image .... toliko, da veste.

O ti šment. Škoda. Ma kaj čmo, še vedno bojo pol cenejši kot če bi jih tle kupili. Nekaj čez 11€ bojo prišli po mojem (11,3€).

res je, ne vem pa še kolk bo, sporočim, verjetn tm nekje, upam, da manjuser posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
14.11.2008 15:04:33   
san
evo, mi je uspelo vse prebrat, pa se je mišek že zbuduuser posted image
ima dober tajminguser posted image
uživite

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
14.11.2008 15:04:42   
tina50

aja, ursi, kok stane baby vac? mene tudi mika, ker kaže da bomo več ali manj celo zimo smrkal ...

12,5 eur pa poštnina, pa jaz sem še krtačko zraven naričila, pa sem dala za vse skupi okol 16 eur!

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
14.11.2008 15:11:46   
tina50
Lona76 user posted image user posted image   za tako lepo prespano noč!
Pomivam pa jaz z ajaxs-om! jaz pa še pomislila nisem, da ne bi! sam Lan se še ne plazi!user posted image

mumu sej naš še tud nima nič kaj takšnih podvigov! v naročju pa tud ful skače!
ene parkrat je že dvigoval rit, pa se ritensko premikal, sam zaenkrat ni še nič iz tega!

Ursi2 ubogi tvoj Luka!!! se mi pa res zasmili! upam da bo čimprej boljšeuser posted image user posted image user posted image

pomlad08 pridna si! upam, da ti je šel kolokvij super, pa sej vem da ti je šel!user posted image

sem čist scotana, verjetno zarad vremena, grem malo k Lanu zraven poležavat! 

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
14.11.2008 15:26:32   
TIMOTY
Saj pri nas tudi to ni običaj, se je zgodilo PRVIČ in verjetno zadnjič... sem ga pa slikala, ampak s telefonom, ker aparata ni bilo v bližini in so slike bolj slabe...
Pa vseeno (upam, da mi rata):

Lucalu: Tai je pravi cukr user posted image . Prav lepe slikce so.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
14.11.2008 15:28:04   
mumu
Moram se mal potožet, da mi bo lažje.

Zdele je Tia končno zaspala in to v takem joku da je jojuser posted image . Skorej dve ure pa sem se matrala, da je sploh zaspala, na koncu sva jokali kar obe, ker nisem vedla več kaj naj naredim. Ceu čas sem jo mogla imet v rokah, pa pou ure smo mogle sigurno pleset, da sem ji juho skuhala sem porabila čist preveč časa, pa sem sam koren mogla naribat, pa eno žlico gresa zakuhat. Sem čist zmatrana.
Upam, da bo boljše volje ko se zbudiuser posted image

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
14.11.2008 15:30:44   
TIMOTY
Tole pa še moram komentirat

URSI2 ENKRATEN POST SI NARDILA !

Pa še en link ene risanke, ki jo naša tia rada gleda bom prlimala

http://www.youtube.com/watch?v=Cz1FYPrF12A

Pridružujem se Mumu, Ursi2 ta post je res nekaj posebnega.

Mumu: Našemu je to najboljša risanka na Baby tv- kr obnemi.user posted image

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
14.11.2008 15:55:47   
terida
Ženske moje, dva dni me ni na internet pa ste že tolikooooooo načvekale, da sem komaj prebrala!

user posted image user posted image user posted image za vse bolančke!
user posted image user posted image user posted image za nove zobke in vse dosežke (plazenja, dvigovanja in podobno)!

Naša glede tega ni še čisto nič napredovala - po moje se sploh ne bo plazila, ker ne kaže nikakršnega interesa za to. Zdaj se je celo naučila kako mora dat nogo, da ko se sede steguje po oddaljeni igrači, ne pade na trebuh. Ker če gre na trebuh, potem ni več poti nazaj (sama se še ne zna usest) in tega sploh ne mara. Tako da se nekako podloži z nogo tako, da se potem lahko spet dvigne nazaj. Na to, da bi se poskusila plazit, ko je na trebuhu, pa tudi pomisli ne. user posted image No, bo že. S sestro se tudi nisva plazili pa sva do hoje vseeno prišli user posted image

Sicer pa - razlog, zakaj me dva dni ni bilo na RR je ta, da sem se zastrupila s hrano! Mah, kaj naj rečem, krivda je čisto moja. Sem si preslabo skuhala hrenovke (dejansko sem jih samo malo popekla) in za nagrado sem dobila dan driskanja in bruhanja user posted image Ker sem bila še naslednji dan čisto user posted image in sem imela celo vročino, sem pomislila, da mogoče pa ni zastrupitev in je kak rotavirus. No, danes se že super počutim (vsaj v primerjavi s prejšnjim dnem), tako da je gotovo bila zastrupitev. Sem pa spet mamo poklicala na pomoč, ker bi sicer moral user posted image dopust jemat. Bila sem namreč tako slaba, da ni šans, da bi lahko bila doma sama z Eriko. In kaj naredi ta moja mala lumpačka? Tu sta user posted image pa moja mama in ona se cel dan lepo z njima igra, mene pa niti pogleda ne. Jaz sem bila vsa boga in sem skozi ležala, a sem ji včasih kaj rekla, ona se pa še ozrla ni! Sem bila prav žalostna, da me je tako hitro zamenjala. No, potem se pa popoldne (ob uri, ko jo navadno čez dan še dojim) izkaže, da mi je ona v bistvu zamerila to, da se nisem cel dan nič ukvarjala z njo. Je bila sitna kot user posted image in je ni mogel nihče potolažit. Tudi jaz sem jo vzela v naročje, pa se je samo drla. No, potem sem jo pa na zizo dala (itak ni nič ven priteklo, ker sem bila čisto dehidrirana), pa je bila srečna. Jaz pa user posted image Me potem ni spustila cel večer, ker me je toliko pogrešala čez dan!!! user posted image No, še dobro, da nisem tako enostavno nadomestljiva. Danes sva se pa že dosti crklale, ker sem bolje, tako da sva vse za nazaj noter prinesle.

Samo to bi morale videt! Smo vsi komaj verjeli, a je dejansko bila užaljena, ker se nisem ukvarjala z njo in me je zato ignorirala. Vsakič sproti me presenetijo ti naši zakladki, ko so sposobni že takšnih čustev in reakcij. Samo govort ne znajo user posted image

(odgovor članu TIMOTY)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
14.11.2008 16:00:44   
terida
Uf, pa še to. Sem videla, da ste imele večinoma slabe noči. Nam so se končno prejokane noči končale - zdaj sta obe zgornji enici po celi dolžini zunaj in jo je očitno nehalo tako močno matrat. Ker je bilo prej za znoret! Tako da se je danes ponoči sicer dvakrat zbudila, a je z dudo takoj zaspala nazaj in sem jo k sebi vzela (za dojenje) šele ob šestih. Pa še takrat je potem spet zaspala do devetih. Se mi pa prav smili te dni, ker se mi zdi, da sem čisto brez mleka, ona pa cuza in cuza user posted image Itak vem, da mora, sicer bom brez mleka ostala, a ne vem če sploh kaj ven priteče... No, zdaj pijem razne tekočine kot žolna, tako da upam, da bo danes bolje. Jem pa še ne kaj dosti - bolj prepečenec pa riž. Si še ne upam preveč, da ne bo želodec jezen.

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
14.11.2008 17:21:31   
lucalu
Pozdravljene mamice! Kaj bo dobrega?
Jaz šele zdaj pijem jutranjo kavico, user posted image  potem si lahko predstavljate kako gužvo smo imeli...
Moje dete je neutrudno!!! user posted image  Akcija non-stop!
Ve ste pa, vidim, spet kar nekaj načvekale, tako, da se grem hitro lotit branja, da se Tai prej ne zbudi...

IZVIRNO SPOROČILO: Špela100
Včeraj je v celem dnevu spal 2x 15 min in zvečer sem ga lepo stuširala, da ga bom dala spat in mi je vse pobruhal, pa sem ga spet stuširala in tako 3x zaporedoma, v 3 urah je enih 6x bruhal, sva ga z mojim kar na urgenco peljala pokazat. Trebušček je ok. Bruhanje se je ustavilo, vročino ima ravno 37, tako, da ne vem al naj ga peljem pokazat, al naj še mal počakam. Zdaj ne bruha več, samo siten pa je še in se mu vidi, da nekaj ne štima...

Pikapokice za Maksa, upam, da je že bolje!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: aleži
Mi smo se pa ravno vrnili iz Debelega Rtiča. Zdravnici je pogledala oba: kožni testi pri Žigcu so spet enaki, samo pršica in pri Sari za enkrat še nič, na srečo. Mi je pa svetovala kaj morem vse narediti doma (delno že ima narejeno) s prevlekami, jogiji, zavesami,.......

Super, da pri Sari ni nič... naj tako tudi ostane!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nčk, kruh imajo v lj. - pokrita tržnica lj. in koseze, trgovina zrno do zrna, eko trgovina jablana btc, trgovina bio si v celju in v trzinu - hiša kruha in trgovina krejan, Brodišče 21

Tole si pa tako dobro raziskala, da sem jaz danes že ta kruh kupila!!! user posted image  Sploh nisem vedela, da v Celju obstaja ta trgovina in sem full vesela! Je ena kar velika trgovina z super izdelki in zdaj vem kje kupovat. Hvala san!!! user posted image

Hvala vsem za pohvale mojega vragca... ja res je bil utrujen... kaj takega se pri nas ne dogaja! user posted image

Vilma, verjetno že uživate na dopustu... user posted image pikapokice pa za Julijo, upam, da je že zdrava!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Dinki
Punce, a je katera od vas že dala svojemu dojenčku za jesti papriko? Če ja, na kakšen način ste jo naredile in s čim. Hvala!

Jaz sem mu jo dala (rdečo)... sem jo pa najprej na plošči popekla... pustila, da se ohladi, jo olupila in zmešala v kašico s krompirčkom... je papal, da ga je bilo veselje gledat! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Zofy
Julija je prava mala raziskovalka - se dviguje in je pogruntala se tudi usesti in sedaj to lepo trenira. Vstaja in se useda - na 100 in en način. Skratka, je pestro, jo je treba imet na očeh, ker če ne takoj kakšno ušpičiuser posted image

Bravo Julija!!! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mumu
Smo bli popoldan pri tašči na obisku in smo spraznili Tiinga prašička user posted image user posted image  se je že kar krepko čez 200 evrov not nabralouser posted image user posted image user posted image , tko da grem juter denar na njen račun položit, še mal pa bo ona mela več na računu kot mami in oči user posted image user posted image .

Tai ima tudi na računu več kot mami... user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka
Še novice iz naših logov:
anja se je po enournem popoldanskem spancu zbudila nasmejana in še kar lačna. Je pojedla 1dcl juhice in še celo hruško z jabolkom in prepečencem! user posted image user posted image  

Potem je pa polna moči prijela svojo mamico za hlačnice in se postavila na svoji mali nogici!user posted image  Js ne vem, kaj se ji je pletlo po glavici, enostavno se je hotela postaviti na tazadnji 2. Potem je še telovadila ob pručki ...

Vsi smo bili šokirani. Mož je žalosten izjavil: pa nimamo več dojenčka pri hiši. No, ja eden malo preveč dramatizira- je pa vseeno tako čuden občutek, ko bi se to malo, brezzobo dete, ki ima glavico večjo kot ritko kar postavilo na svoje male nožice in okorakalo po svetu. Oziroma za začetek bi samo stalo pokonci in se močno držalo maminih hlač.
user posted image
jap. moja punca raste. Hoče rasti.
Na srečo bo še kar nekaj časa moralo preteči preden spoznam njeno taščo.user posted image  

Kako že pravi ena, mislim da katj ... da se moramo navadit, da bo naše srce hodilo izven našega telesa ... tako nekako ...

... pa saj mi eno srce že hodi (in skače po glavi) naokrog, zdaj mi bo pa še eno. Pa če še moževega prištejem zraven, sem pa ko v Radenski user posted image user posted image user posted image
user posted image   mam toplice že kar doma.

user posted image  Radenska... user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Špela100
Hvala vsem za lepe želje, res je danes Maks malo boljši, no vsaj tolikokrat ni bruhal, je bilo pa skozi na meji, da bo. Jedel je itak ful malo, skoraj nič, tudi pri meni zelo malo, pil tudi malo...me je že skrbelo, ker je imel 6 ur suho pleničko, no potem pa se je stanje skoraj normaliziralo.
Vročina je tudi na meji, pa z glavco skozi odkimava, verjetno ga tudi glava boli.

Upam, da bo šlo kmalu mimo , ker je bogi čist brez energije, se kar zvrača ko sedi.

Za Maksa gora pikapokic!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Azzurra
Kaj morda ve katera, kako se človek odjavi iz RR (tako, da čisto "izgine")?

Mislim, da moraš pisat administratorjem... user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Lona76
Naša noč je bila kraaaaasnaaaa! Se je prvič zbudila ob 6:05!!!!!

Bravo Taja!!! user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mumu
Ja tut naša noč je bla danes krasna od 20.00 pa do 7.30 samo z enim hranjenjem.

Bravo Tia!!! user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2
pONOČI JE BLO bolj kr neki. Zaspal je ob 21.30, potem pa je ob 23 začel kašljat tk, da sem mislila, da bo vse pljuče ven vrgel. Potem sem mu pa oob 1 malo zmasirala prsa, pa mu obkladek gor dala, pa še zakuhal mi je spet, tako da sem mu še svečko dala in je spal do 4, potem pa je jedel in ob 6 spet, ob 7 pa je bil pokonci. Je pa potem ob 10.30 zaspal, pa še zdej spi.

Bogi Lukec... čimprej naj se pozdravi!!!  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

joj komaj sledim vašim pogovorom, ker smo te dni spet polno zaposleni. jaz sem imela dons že kolokvij, zdele pa vadim dirigiranje, ker se moram danes na pevskih vaja posnet, kako dirigiram, da bom poslala posnetek kot prijavo na eno tekmovanje za zborovodje ... skratka pestro. jutri zjutraj grem pa z mojim zborom na pevski vikend, pa job gre seveda zraven. se že ful veselim.

Pridna mami!!! user posted image

dans smo se spet zbujal...aaaaa...user posted image
drugače je pa naš mali tudi tak raziskovalec, ma povsod ga je prevečuser posted image in to ravno tam, kejr res ne bi bilo treba.... ima revež že prve buške, skoz se dviguje, povsod spleza, že čez stopničko mu je uspelouser posted image ... sem pa pogruntala, da si doma fulll upa, če sva pa zunaj, pa še vedno bolj opazuje kot okoli raziskuje.. hvala boguuser posted image

Bravo Urban!!! user posted image  Drugače je pa naš Tai isti... doma je pravi vragec, zunaj pa tak sramežljivček in zadržanček... user posted image

Luka vse NAJ NAJ za tvojo obmesečnico!!!
user posted image

Evo, toliko mi je uspelo zaenkrat... ostalo pa kasneje... dete kliče! user posted image

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
14.11.2008 17:58:46   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2

Aja, še to. Tiste, ki malo bolj obvladate e-bay. Ali slučajno vete, kje bi jaz lahko najdla inhalator.
Sem iskala, pa mi same neke čudne stvari ven vrže.
Pri nas stanejo okoli 80-90€ ali več. pa bi rada pogledala, če se da kje za malo manj denarja dobit

evo Ursi2, upam, da bo kej pametnega user posted image

http://cgi.ebay.com/HoMedics-FAC-1-A-Facial-Sauna-and-Inhaler_W0QQitemZ250321815180QQcmdZViewItemQQptZSkin_Care_test?hash=item250321815180&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1205%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318

http://cgi.ebay.com/NIB-VICKS-PERSONAL-STEAM-INHALER-V1200-VAPOR-THERAPY_W0QQitemZ260312459757QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item260312459757&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1205%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318

http://cgi.ebay.com/New-Portable-Facial-steamer-and-inhaler_W0QQitemZ320317039394QQcmdZViewItemQQptZSkin_Care_test?hash=item320317039394&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1205%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318

http://cgi.ebay.com/New-KAZ-THERASTEAM-PERSONAL-STEAM-VAPOR-INHALER_W0QQitemZ330285394188QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item330285394188&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1205%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318

http://cgi.ebay.com/2-VICKS-Vapor-Inhaler-NEW_W0QQitemZ380081192521QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item380081192521&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1205%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
14.11.2008 18:09:47   
Dinki

aja, za pomivanje tal je pa pri nas zadolžen mož, tako da ne vem s čim jih pomiva, po moje z vodo user posted image  pa tud niso kaj zelo čista, večinoma kar pustimo jobu, da jih pobriše z bodijem, ko se vali naokrog user posted image

uau, kje si pa našla svojega moža? user posted image  pol je Job po očiju user posted image

čiščenje tal _ jaz z vodo in kisom čistim tla, včasih pa še z froshevim čistilom za tla, ker je kokr bolj naraven. ma to redko, mam najraj kis, jabolčnega kupim prav za tla čistit, pa tudi ostalo čistim z njimuser posted image

hm, pametno user posted image . Taka je tudi moja mami, ampak mene moti potem vonj user posted image .

terida, upam, da si že bolje in držim pesti, da vama uspe ponovno zalaufati "mlekarne" user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: lucalu

Pozdravljene mamice! Kaj bo dobrega?
Jaz šele zdaj pijem jutranjo kavico, user posted image  potem si lahko predstavljate kako gužvo smo imeli...
Moje dete je neutrudno!!! user posted image  Akcija non-stop!

tale smajli za stavkom moje dete je neutrudno me je nasmejal user posted image

Aha, paprika! danes sem jo dala 1. za jesti Titu....da vam ne opisujem veselja user posted image . Sem mu najprej popražila malo piščančka, nato pa dodala en krompir in polovico rdeče paprike in malo brokolija, ki sem ga še imela in zalila z vodo in pokuhala. vse to sem mu potem zmiksala in je jedel kot ta velik user posted image . Sej je bilo še meni ful dobro. Tako, da mislim, da je rdeča paprika izpodrinila number 1 hrano, ki je bila do sedaj bučke! Je zmazal skoraj 250 ml user posted image .

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
14.11.2008 18:26:37   
Zala.
OJ...
user posted image user posted image user posted image za pridne marčevske mamice tudi one vse sorte obvladajo. Zelo na hitro sem vas prebrala čist šelebajzersko ...
user posted image user posted image user posted image za bolančke, ozdravte hitro.
Paprika mi še nismo poskusili ampak bomo zdaj. (Dinki hvala za idejo)
Začimbe ja peteršilj, čebula in drugega ničuser posted image
Srečanje.. tule pri nas je ena krasna sprehajalna steza...?
Albumi ... Tina krasen otrokec in Timoty kašna lepa srečka nosečka v bistvu vsi ste zelo cartkani in pridni in dobri user posted image user posted image user posted image ... ampak samo tole sem uspela zaenkrat.
Aja Ursi super user posted image .Ma si pridna ti, pa ne se preveč jezit na user posted image , veš moški so z drugega planeta - z marsauser posted image ... moj je tud od tam
Služba mene že kličejo pa ne vem ali user posted image naj ali user posted image .
Sončki pa kar rastejo ko gobice...
zaenkrat toliko...

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
14.11.2008 18:37:41   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: Zala.

Služba mene že kličejo pa ne vem ali user posted image naj ali user posted image .
Sončki pa kar rastejo ko gobice...
zaenkrat toliko...

Mene je tudi danes šefica poklicala, da kdaj se vrnem in če bom še podaljšala in koristila dopust. Sem ostala kr user posted image ...nisem še pričakovala tega klica, še nisem o tem resno razmišljala. A tako stari so že naši sončki???!!!???

user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja, pa user posted image user posted image user posted image user posted image za vse bolančke in user posted image user posted image user posted image za vse napredke. Sem tudi jaz bolj površno brala, ker drugače ne uspe...

< Sporočilo je popravil Zofy -- 14.11.2008 18:38:39 >

(odgovor članu Zala.)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
14.11.2008 18:39:49   
Zofy
Terida, jaz sem imela isto pred 14 dnevi in je tudi trajalo 2 dni. PO moje je kak virus, ker zdaj razsajajo. Ne verjamem, da je od hrenavk. Sej hrenavke se itak samo segreje oz. popeče, a ne? nJaz jih nikoli ne kuham, le pregrejem....

No, upam, da si boljeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
14.11.2008 19:49:26   
Lona76
Tilen je danes prišel od babice k bi ve vidle to veselje ko sta se s Tajo zagledala. user posted image  Ja to je pa veselje ko imaš dva otroka. Ja so mi spet solze v oči stopile user posted image .
Ja cunj včeraj nisem zažgala. Mi je kar lepo ratalo.
Dinki hvala za idejo bom tudi jaz probala dati Taji papriko, je pa danes tisto skropucalo od juhe s takim apetitom pojedla da jo je bilo veselje gledat.
Terida, super da si že bolje. In da je Erika tako užaljena bla? Ja očitno že kažejo svoja čustva in nas močno presenetijo.
No danes sva bili s Tajo celo 1/2 ure zunaj. Jutri pa bo malo bolje pa bova šli lahko na daljši sprehod. Jupii!
Mene iz službe še niso klicali jim pa itak nebi znala povedat kdaj pridem, ker moram še zaprositi za podaljšanje porodniške, to pa narediš cca 6 tednov pred iztekom kdaj pa izveš da so podaljšali pa sam bog ve. A bo še katera zaprosila za podaljšanje porodniške?
Mumu tut naša Taja danes popoldne ni hotla spat, se je drla k user posted image , pol sem jo pa k sebi stisnila in vstala se je pa k meni naslonila in samo malo počivala. Ni hotla spat upam. Upam pa da bo jutri lažje zaspala.
San me zanima a ni potem vonja po kisu? Jaz sicer res dosti kis uporabljam za vodni kamen, ampak za potleh pa še nisem pomislila.
Ja Ursi2 moški ne morjo 2 stvari na enkrat počet user posted image
Tko zdej pa grem pizzo jest. Njami

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
14.11.2008 19:54:32   
aleži
user posted image  

Po 12.30 so me klicali,da naj ga pridem iskat v vrtec, ker ima vročino. No, pa smo spet bolani. Prej je spal od 14-17h in zdaj ima spet user posted image 37,7 vročino. Ma jaz nevem, kaj je z njim letos. Non stop neki!!!!

Malo sem se izživljala Urši in Lucalu, ker so mi  zelo všeč vajini posti user posted image user posted image  

Danes em naredila en eksperiment in sicer: ob 17h je pojedla 3 frutwergerje male, potem ob 18,30 sem ji naredila na flaško kašico in je pojedla kakih 40 ml in ob 19,10 še preostalo 120 ml in je zaspala brez cice.user posted image  Me prav zanima koliko časa bo danes potrebovala, da se zbudi, ker te noči so katastrofalne. Non stop se zbuja, meni se zdi kot da ne spim nič. Najprej začne ob 23, 1,3,5 in če imam srečo potegne do 6,30, če ne sva že vstajale ob 5,30 in je spala celo dopoldne samo pol urce. Sem prav user posted image  na njo, ma po drugi strani ni nič kriva, saj prihaja zobek ven. Je samo ena žagica pokukala!!! Vam sporočim jutri kako je bilo. Držite pesti!

Zdaj grem še do Žigca, da vidim kako je z njim, user posted image  je šel na user posted image .

lahko nočka

< Sporočilo je popravil aleži -- 14.11.2008 19:57:52 >

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
14.11.2008 20:33:19   
lucalu
terida upam, da si že zdrava in da ponudba in povpraševanje kmalu spet vzpostavita ravnovesje!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Po 12.30 so me klicali,da naj ga pridem iskat v vrtec, ker ima vročino. No, pa smo spet bolani.

Pa še pikapokice za Žigca, da bo jutri že zdrav!!!  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Malo sem se izživljala Urši in Lucalu, ker so mi  zelo všeč vajini posti user posted image user posted image   

Edino pravilno!!! user posted image  In hvala! user posted image

No, pa sem vas ujela!
Pa še ena super novica... mi imao pa zobek!!!! user posted image  Zgornja leva enkica je pokukala na plano!!! user posted image user posted image user posted image
Evo, pa še ena slikica mojega zakladka, ko je prepečenec (no, bolj ga liže user posted image ):
user posted image

In ena s Caro:
user posted image

Pa še ena kar tako:
user posted image

No, to je vse... lahko in mirno noč želim vsem skupaj!!!
user posted image

< Sporočilo je popravil lucalu -- 14.11.2008 20:34:22 >

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
14.11.2008 20:45:57   
TIMOTY
... pa saj mi eno srce že hodi (in skače po glavi) naokrog, zdaj mi bo pa še eno. Pa če še moževega prištejem zraven, sem pa ko v Radenski
mam toplice že kar doma

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
14.11.2008 21:02:39   
Katiandi
ojla po dolgem času!
Sploh nimam časa vas brat, ste dobre, da vse sfolgate. Jaz komi malega zabavam in kej pospravim, pa je že dneva konec in me postla kr kliče.
Jaka je bolan: ima vnete očke in uho, je dobil kaplice in antibiotik. Prv idve noči je bilo ful slabo, sploh ni mogel odpreti učk, taliko gnoja je imel gor. Sicer spal je ok, do 4h, sva potem ščistila nosek in se dojila pa je spal še do 7h. Je pa čez dan večja tečka, bi kr na zizi visel, sploh ne zna brez zaspat več!! Ko pa se zbudi, je pa jo in ga sploh ne morem potočažit, on nebi ne spal, ne bedel.
Kulk mate ve vse napredne otročke, naš se še nič ne plazi, niti sam še ne sedi user posted image  Ga pa spodbujam pa vaje delava po naročilu fizioterapevtke in upam, da bo kmalu racal okrog.

(odgovor članu TIMOTY)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
14.11.2008 21:12:51   
Zofy
user posted image

Da vidim, če tudi meni uspe slikice gor prilimat...

No, pa mi je uspelo. Res je na hitro tole na tej straniuser posted image TAkole si Julč ščetka njena dva zobekauser posted image

< Sporočilo je popravil Zofy -- 14.11.2008 21:13:40 >

(odgovor članu TIMOTY)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
14.11.2008 21:27:48   
TIMOTY

user posted image user posted image user posted image user posted image vse najboljše, pa polno zdravja....
user posted image
Joj, kolk ste napisale, kr ne dohajam, bom mogla vse nadoknadit.
Jutri mam izpit, in se samo user posted image (Ursi2- teli smajliji so pa tko lušni,hvala), ko je pa user posted image buden se pa z njim user posted image - ne glih ping pong user posted image user posted image user posted image .

Za vse bubančke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Se grem učit, user posted image spi.

Držte pesti jutri...

(odgovor članu TIMOTY)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
15.11.2008 0:14:41   
Špela100
Ojla...sem po vseh 4 prišla do računalnika...ma dobesedno, ker smo vsi zboleli. Imamo tako virozo user posted image , da je joj.
Maks je zdaj še najbolj uredu od vseh.
Ponoči sem začela bruhati, nato pa še hčerka in mož. Najhuj je bilo to, da ko te je prijelo si bil v strahu, če je wc fraj.

V glavnem smo tako bogi že cel dan. Najhuj je pa to, da sem možu rekla ponoči, da bo ostal doma, ker ne morem sama z dvema bolnima otrokoma in še jaz tako slaba, pa je nakoncu še on zbolel. Pa itak, moški bolan, je najbolj bolan...je okupiral kavč in se sploh ni dvignil...oprosti ne morem je rekel...
tako, da sem mogla vse tri sama rihtat med bruhanjem seveda. Vam povem, da sem se enih 2 x kar zjokala tako mi je bilo slabo, pa še Maksa imet čez, juho skuhat, čaje, dat prat, dat sušit, ker je zmanjkalo cunj...pa da od dela niti ne govorim. Sem kar mal user posted image ,.

Zdaj sem za piko boljš, no nisem obiskala wc-ja že celih 5 ur, slabo mi je še ful, lačna tudi, pa se bojim dat kaj v usta, da ne bo letelo ven.

Zdaj grem pa spat, hvala vsem za pike poke, res jih rabimo.

(odgovor članu TIMOTY)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?