lucalu
|
Pozdravljene mamice! Kaj bo dobrega? Jaz šele zdaj pijem jutranjo kavico, potem si lahko predstavljate kako gužvo smo imeli... Moje dete je neutrudno!!! Akcija non-stop! Ve ste pa, vidim, spet kar nekaj načvekale, tako, da se grem hitro lotit branja, da se Tai prej ne zbudi... IZVIRNO SPOROČILO: Špela100 Včeraj je v celem dnevu spal 2x 15 min in zvečer sem ga lepo stuširala, da ga bom dala spat in mi je vse pobruhal, pa sem ga spet stuširala in tako 3x zaporedoma, v 3 urah je enih 6x bruhal, sva ga z mojim kar na urgenco peljala pokazat. Trebušček je ok. Bruhanje se je ustavilo, vročino ima ravno 37, tako, da ne vem al naj ga peljem pokazat, al naj še mal počakam. Zdaj ne bruha več, samo siten pa je še in se mu vidi, da nekaj ne štima... Pikapokice za Maksa, upam, da je že bolje!!! IZVIRNO SPOROČILO: aleži Mi smo se pa ravno vrnili iz Debelega Rtiča. Zdravnici je pogledala oba: kožni testi pri Žigcu so spet enaki, samo pršica in pri Sari za enkrat še nič, na srečo. Mi je pa svetovala kaj morem vse narediti doma (delno že ima narejeno) s prevlekami, jogiji, zavesami,....... Super, da pri Sari ni nič... naj tako tudi ostane!!! IZVIRNO SPOROČILO: san nčk, kruh imajo v lj. - pokrita tržnica lj. in koseze, trgovina zrno do zrna, eko trgovina jablana btc, trgovina bio si v celju in v trzinu - hiša kruha in trgovina krejan, Brodišče 21 Tole si pa tako dobro raziskala, da sem jaz danes že ta kruh kupila!!! Sploh nisem vedela, da v Celju obstaja ta trgovina in sem full vesela! Je ena kar velika trgovina z super izdelki in zdaj vem kje kupovat. Hvala san!!! Hvala vsem za pohvale mojega vragca... ja res je bil utrujen... kaj takega se pri nas ne dogaja! Vilma, verjetno že uživate na dopustu... pikapokice pa za Julijo, upam, da je že zdrava!!! IZVIRNO SPOROČILO: Dinki Punce, a je katera od vas že dala svojemu dojenčku za jesti papriko? Če ja, na kakšen način ste jo naredile in s čim. Hvala! Jaz sem mu jo dala (rdečo)... sem jo pa najprej na plošči popekla... pustila, da se ohladi, jo olupila in zmešala v kašico s krompirčkom... je papal, da ga je bilo veselje gledat! IZVIRNO SPOROČILO: Zofy Julija je prava mala raziskovalka - se dviguje in je pogruntala se tudi usesti in sedaj to lepo trenira. Vstaja in se useda - na 100 in en način. Skratka, je pestro, jo je treba imet na očeh, ker če ne takoj kakšno ušpiči Bravo Julija!!! IZVIRNO SPOROČILO: mumu Smo bli popoldan pri tašči na obisku in smo spraznili Tiinga prašička se je že kar krepko čez 200 evrov not nabralo , tko da grem juter denar na njen račun položit, še mal pa bo ona mela več na računu kot mami in oči . Tai ima tudi na računu več kot mami... IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka Še novice iz naših logov: anja se je po enournem popoldanskem spancu zbudila nasmejana in še kar lačna. Je pojedla 1dcl juhice in še celo hruško z jabolkom in prepečencem! Potem je pa polna moči prijela svojo mamico za hlačnice in se postavila na svoji mali nogici! Js ne vem, kaj se ji je pletlo po glavici, enostavno se je hotela postaviti na tazadnji 2. Potem je še telovadila ob pručki ... Vsi smo bili šokirani. Mož je žalosten izjavil: pa nimamo več dojenčka pri hiši. No, ja eden malo preveč dramatizira- je pa vseeno tako čuden občutek, ko bi se to malo, brezzobo dete, ki ima glavico večjo kot ritko kar postavilo na svoje male nožice in okorakalo po svetu. Oziroma za začetek bi samo stalo pokonci in se močno držalo maminih hlač. jap. moja punca raste. Hoče rasti. Na srečo bo še kar nekaj časa moralo preteči preden spoznam njeno taščo. Kako že pravi ena, mislim da katj ... da se moramo navadit, da bo naše srce hodilo izven našega telesa ... tako nekako ... ... pa saj mi eno srce že hodi (in skače po glavi) naokrog, zdaj mi bo pa še eno. Pa če še moževega prištejem zraven, sem pa ko v Radenski mam toplice že kar doma. Radenska... IZVIRNO SPOROČILO: Špela100 Hvala vsem za lepe želje, res je danes Maks malo boljši, no vsaj tolikokrat ni bruhal, je bilo pa skozi na meji, da bo. Jedel je itak ful malo, skoraj nič, tudi pri meni zelo malo, pil tudi malo...me je že skrbelo, ker je imel 6 ur suho pleničko, no potem pa se je stanje skoraj normaliziralo. Vročina je tudi na meji, pa z glavco skozi odkimava, verjetno ga tudi glava boli. Upam, da bo šlo kmalu mimo , ker je bogi čist brez energije, se kar zvrača ko sedi. Za Maksa gora pikapokic!!! IZVIRNO SPOROČILO: Azzurra Kaj morda ve katera, kako se človek odjavi iz RR (tako, da čisto "izgine")? Mislim, da moraš pisat administratorjem... IZVIRNO SPOROČILO: Lona76 Naša noč je bila kraaaaasnaaaa! Se je prvič zbudila ob 6:05!!!!! Bravo Taja!!! IZVIRNO SPOROČILO: mumu Ja tut naša noč je bla danes krasna od 20.00 pa do 7.30 samo z enim hranjenjem. Bravo Tia!!! IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2 pONOČI JE BLO bolj kr neki. Zaspal je ob 21.30, potem pa je ob 23 začel kašljat tk, da sem mislila, da bo vse pljuče ven vrgel. Potem sem mu pa oob 1 malo zmasirala prsa, pa mu obkladek gor dala, pa še zakuhal mi je spet, tako da sem mu še svečko dala in je spal do 4, potem pa je jedel in ob 6 spet, ob 7 pa je bil pokonci. Je pa potem ob 10.30 zaspal, pa še zdej spi. Bogi Lukec... čimprej naj se pozdravi!!! IZVIRNO SPOROČILO: pomlad08 joj komaj sledim vašim pogovorom, ker smo te dni spet polno zaposleni. jaz sem imela dons že kolokvij, zdele pa vadim dirigiranje, ker se moram danes na pevskih vaja posnet, kako dirigiram, da bom poslala posnetek kot prijavo na eno tekmovanje za zborovodje ... skratka pestro. jutri zjutraj grem pa z mojim zborom na pevski vikend, pa job gre seveda zraven. se že ful veselim. Pridna mami!!! IZVIRNO SPOROČILO: san dans smo se spet zbujal...aaaaa... drugače je pa naš mali tudi tak raziskovalec, ma povsod ga je preveč in to ravno tam, kejr res ne bi bilo treba.... ima revež že prve buške, skoz se dviguje, povsod spleza, že čez stopničko mu je uspelo ... sem pa pogruntala, da si doma fulll upa, če sva pa zunaj, pa še vedno bolj opazuje kot okoli raziskuje.. hvala bogu Bravo Urban!!! Drugače je pa naš Tai isti... doma je pravi vragec, zunaj pa tak sramežljivček in zadržanček... Luka vse NAJ NAJ za tvojo obmesečnico!!! Evo, toliko mi je uspelo zaenkrat... ostalo pa kasneje... dete kliče!
|