Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 22:41:32
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 Katina: Fulllll lepooooo, da se kej javš ... v klub včlanjena... pa pssssssss No smo že 3, pa če se nam pridruži še ****, bo še bolj veselo Si bomo v moralno podporo... A veš, kva je moj zdejle prjavu... če sem bla pr frizerju dons ... od kje mu pa to ... mam že 10 cm narastka itd. Joj, joj... ... sem bla ja, pred 4 mesci ... zih se bi rad odkupu za kej . Le kaj bi rad? Mogoče "masažo"
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 22:41:45
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Pejte se solit Jaz malo brskam po tistih smajlijih, ve pa vmes naklofate celga boga postov špelin@: Ooooo... dons sem od Justa dobila kopel in krmo materina dušica... sprobal samo kremo na podplatih za 1X... pa ne pozab... danes spet Valentina, jaz bi tudi kaj od Justa naročila, a je treba to prek posrednika?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 22:41:51
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Aurea IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Izvedljivo samo v primeru, da joške pustim doma. Estrela, mi imamo pa fliper - obroč od bombažkov (iz pikapolonice) in je super, ker ima veliko aktivnosti z vodo, mala prov uživa IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Evo jaz se bašem s sendvičom,: kuhana šunka, domača celjska salama, sir, kumarice in mayo nehi ti takole o hrani, ker se mi že , pa sem že večerjala... uf, kva bi zdej en takle sendvič, s poudarkom na mayo Barbaw, saj se hecaš a ne, s tem pomfrijem Pa kako to montirš v bajno, a je prosto stoječe??? Ne. ma ene take priseske spodaj, da trdno stoji. Super, hvala za odg. Ga bom verjetno nabavila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 22:42:13
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw katina ful sem vesela, da si se javila. Da ne zmoreš vsega prebrat mi je jasno, ker jaz tudi ne morem, če sem dlje odsotna. Upam, da ste dobro. Glede tortice pa bo očka prišel drugič na svoj račun. Važno je , da pride mami A si kaj gledala statistiko? Sem bila ravno na delu +41 Go, go, go.... sam februarčice so že na 29 strani 7 dela Tisto se bomo potem sekirale. Do februarja, ko bodo v službi jih že ujamemo. A veš kaj so napisale: "majčice nas lovijo so si pa naložile težko nalogo. Saj se bo tudi njim ustavilo, ko bodo imele tolk stare otroke kot me" A veš, da sem kar malo žalostna ko pomislim na čas, ko bo treba v službo. Takrat bo pa RR ali samevala ali celo pozabljena od enih. Psst a nismo rekle da se ne bomo o službi pogovarjale do novega leta Pa še jaz sem to rekla. Ups.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 22:42:54
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 Katina: Fulllll lepooooo, da se kej javš ... v klub včlanjena... pa pssssssss No smo že 3, pa če se nam pridruži še ****, bo še bolj veselo Si bomo v moralno podporo... A veš, kva je moj zdejle prjavu... če sem bla pr frizerju dons ... od kje mu pa to ... mam že 10 cm narastka itd. Joj, joj... ... sem bla ja, pred 4 mesci ... zih se bi rad odkupu za kej . Le kaj bi rad? Mogoče "masažo" Ne najdem smileya od Anitke. Tist bi bil ta prav.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 22:43:34
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw katina ful sem vesela, da si se javila. Da ne zmoreš vsega prebrat mi je jasno, ker jaz tudi ne morem, če sem dlje odsotna. Upam, da ste dobro. Glede tortice pa bo očka prišel drugič na svoj račun. Važno je , da pride mami ko je govora o tortah - VEDNO
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 22:45:09
|
|
|
|
Estrella*
|
Anitka, kje pa je danes??? A sem pozabila, da je kaj omenjala???? VALENTINA: nič popuščat, kar v žakelj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 22:45:34
|
|
|
|
tally
|
A zdej vse smajlije iščete ?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 22:46:02
|
|
|
|
Estrella*
|
ss: a ti še nisi v pančovem???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 22:46:44
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 Katina: Fulllll lepooooo, da se kej javš ... v klub včlanjena... pa pssssssss No smo že 3, pa če se nam pridruži še ****, bo še bolj veselo Si bomo v moralno podporo... A veš, kva je moj zdejle prjavu... če sem bla pr frizerju dons ... od kje mu pa to ... mam že 10 cm narastka itd. Joj, joj... ... sem bla ja, pred 4 mesci ... zih se bi rad odkupu za kej . Le kaj bi rad? Mogoče "masažo" pa ga mam
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 22:46:44
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Pejte se solit Jaz malo brskam po tistih smajlijih, ve pa vmes naklofate celga boga postov špelin@: Ooooo... dons sem od Justa dobila kopel in krmo materina dušica... sprobal samo kremo na podplatih za 1X... pa ne pozab... danes spet Valentina, jaz bi tudi kaj od Justa naročila, a je treba to prek posrednika? Ja... iz kje pa si... ta, ki jo jaz poznam je za Lj, pa tud men je prnesla, k sem Gorenjka... sva se v Medvodah dobile. Poznam pa tud eno iz Šenčurja.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 22:46:46
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Anitka, kje pa je danes??? A sem pozabila, da je kaj omenjala???? Kok se jaz spomnim je rekla da gre Gal-a skopat pa pride. Verjetn je njen priš pa je popustila VALENTINA: nič popuščat, kar v žakelj
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 22:47:05
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally A zdej vse smajlije iščete ? tally, še 94 postov špelin@: raje neeeeeeeeeeeeeeee, drugič ko boš boljše volje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 22:47:26
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Anitka, kje pa je danes??? A sem pozabila, da je kaj omenjala???? VALENTINA: nič popuščat, kar v žakelj Nimam pojma kje je. Mogoče noter prinaša. Jaz tudi grem, ker moji že vsi spijo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 22:47:57
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 Katina: Fulllll lepooooo, da se kej javš ... v klub včlanjena... pa pssssssss No smo že 3, pa če se nam pridruži še ****, bo še bolj veselo Si bomo v moralno podporo... A veš, kva je moj zdejle prjavu... če sem bla pr frizerju dons ... od kje mu pa to ... mam že 10 cm narastka itd. Joj, joj... ... sem bla ja, pred 4 mesci ... zih se bi rad odkupu za kej . Le kaj bi rad? Mogoče "masažo" pa ga mam ... ZAKON STE
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 22:48:07
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally A zdej vse smajlije iščete ? tally, še 94 postov Oooo jeeee . Mogoče mi rata čez vikend če boste zgovorne. špelin@: raje neeeeeeeeeeeeeeee, drugič ko boš boljše volje
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 22:48:09
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw katina ful sem vesela, da si se javila. Da ne zmoreš vsega prebrat mi je jasno, ker jaz tudi ne morem, če sem dlje odsotna. Upam, da ste dobro. Glede tortice pa bo očka prišel drugič na svoj račun. Važno je , da pride mami ko je govora o tortah - VEDNO Sedaj je mene pograbila požrešnost
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 22:48:48
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally A zdej vse smajlije iščete ? tally, še 94 postov Oooo jeeee . Mogoče mi rata čez vikend če boste zgovorne. špelin@: raje neeeeeeeeeeeeeeee, drugič ko boš boljše volje Nič bat da ne bi bile zgovorne.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 22:48:50
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally A zdej vse smajlije iščete ? tally, še 94 postov Oooo jeeee . Mogoče mi rata čez vikend če boste zgovorne. špelin@: raje neeeeeeeeeeeeeeee, drugič ko boš boljše volje Ja ti boš morala bit. Mi smo za akcijo!!!!!!!!!Najuriš!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 22:48:53
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally A zdej vse smajlije iščete ? tally, še 94 postov Kva pa jest Aaaaa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 22:49:07
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Aurea IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw katina ful sem vesela, da si se javila. Da ne zmoreš vsega prebrat mi je jasno, ker jaz tudi ne morem, če sem dlje odsotna. Upam, da ste dobro. Glede tortice pa bo očka prišel drugič na svoj račun. Važno je , da pride mami ko je govora o tortah - VEDNO Sedaj je mene pograbila požrešnost Jaz pa sem sita.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 22:49:24
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Anitka, kje pa je danes??? A sem pozabila, da je kaj omenjala???? VALENTINA: nič popuščat, kar v žakelj Nimam pojma kje je. Mogoče noter prinaša. Jaz tudi grem, ker moji že vsi spijo. Lahko noč
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 22:50:00
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally A zdej vse smajlije iščete ? tally, še 94 postov Kva pa jest Aaaaa Ti pa še 15.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 22:50:18
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally A zdej vse smajlije iščete ? tally, še 94 postov Kva pa jest Aaaaa Ti pa brojiš sitno , paše eni dve sta ti za petami, pazi, da te ne pihneta
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 22:50:33
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Aurea IZVIRNO SPOROČILO: barbaw iščem pingvina KLIK Hudooooo!!!!!To bodo posti zanimivi Aurea, a si spregledala vprašanje???Kako fliperja montiraš??? ej, sori, ko jaz pridem do vprašanja, ste veže 2 strani naprej
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?