Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 7:33:38
|
|
|
|
Estrella*
|
Dojutro! Mi smo že v polnem zagonu Noč normalna, jaz pa zaspamnaaaaa- Eno kavico dišečo za vse jutranje ptićice bro
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 7:36:30
|
|
|
|
zalazoya
|
dobro jutro mi mamo spet nocne in sem se ze navadla zvet brez spanca. Zdele moj zizo se panca in ce mi bo uspel vas mal precitam za nazaj, prdvidevam da bo v roku pol ure itak ze akcija tko da mal izkoristim. Drugac pa en lep sobotni dan. Pa en ornk kufe za dobro jutro.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 7:46:37
|
|
|
|
zalazoya
|
Da ne pozabim vse najboljse za 6 mesecev moj mali Niki.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 7:47:13
|
|
|
|
Katina
|
Sem se spomnila kaj sem včeraj pozabila: SS sorry, ampak sem zadnjič dobila obiske in nisem mogla v KR, pa drugič. A ima Müller v centru Supernova v KR danes 10% popust?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 7:50:21
|
|
|
|
Estrella*
|
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 7:54:37
|
|
|
|
Katina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Vse naaaaaaaaaaaaaaajboljše tudi z naše strani. Včeraj se je tetica izkazala, ker mu je za darilo (še za rojstvo in polletnico) prinesla Trip trap . Bravo tetica . Estrella, kaj pa pravi na tvoje nadure za compom ?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 8:33:45
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Jutro! Pa da ne rečen grozno, ampak katastrofalno Manca včeraj zvečer najprej ni hotla zaspat, no pol ko je končno zaspala, je spala do 1.50, pol pa jok. In ne in ne nehat. Sem jo dvignila k sebi pa je blo dobro. Jo dam v posteljo dretje. In mi zaspi v naročju, jo dam v posteljo pa spet dretje. No in smo to ponavljali celo noč. Vmes mi je eno dobo uro spala na roki, ki mi je minogrede seveda skoraj odpadla, drugače pa je bilo od spanca to to. No pa smo ob 6ih dokončno se dvignili in šli v kuhinjo in sedaj se z atijem igrata na puzlah. Mene boli glava za pop***, neprespana sem , sitna, zoprna, sama sebi odveč, ... Tko da Estrella, če greš slučajno kaj proti Idriji me prosim prii iskat, če drugega ne, se bom na Gričku vsaj naspala
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 8:34:20
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katina IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Vse naaaaaaaaaaaaaaajboljše tudi z naše strani. Včeraj se je tetica izkazala, ker mu je za darilo (še za rojstvo in polletnico) prinesla Trip trap . Bravo tetica . Estrella, kaj pa pravi na tvoje nadure za compom ? Glede na to koliko je doma, nema prava glasanja!!! Jaz nisem tako lojalana kot ti
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 8:37:08
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Jutro! Pa da ne rečen grozno, ampak katastrofalno Manca včeraj zvečer najprej ni hotla zaspat, no pol ko je končno zaspala, je spala do 1.50, pol pa jok. In ne in ne nehat. Sem jo dvignila k sebi pa je blo dobro. Jo dam v posteljo dretje. In mi zaspi v naročju, jo dam v posteljo pa spet dretje. No in smo to ponavljali celo noč. Vmes mi je eno dobo uro spala na roki, ki mi je minogrede seveda skoraj odpadla, drugače pa je bilo od spanca to to. No pa smo ob 6ih dokončno se dvignili in šli v kuhinjo in sedaj se z atijem igrata na puzlah. Mene boli glava za pop***, neprespana sem , sitna, zoprna, sama sebi odveč, ... Tko da Estrella, če greš slučajno kaj proti Idriji me prosim prii iskat, če drugega ne, se bom na Gričku vsaj naspala ss, ja ena taka noč je bila za nami cca 14 dni nazaj. Sploh ne vem kaj ji je bilo. V bistvu nič, pol sem si mislila, da je mogla sanjat, druge razlage ni bilo Lahk prideš do nas, ti odstopim aljino sobo za cel dan in se naspi Idrija ravno ne bi bila dobra popotnica za iskanje službe
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 8:40:22
|
|
|
|
Estrella*
|
Katina: danes je sobota in bi morali po dogovoru v štacuno in kaj on dela. Pri sosedu betonira in to mi pove minuto predno se je odpravil. A zdj štekaš zakj imam nadure Ni bilo prvič, se kar pogosto dogajajo taki izpadi nenapovedani. To pa takoooo sovražim.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 8:41:38
|
|
|
|
Estrella*
|
Očitno imate vse svoje doma in ga ne sračkajo tako kot moj Pol grem pa še jaz kaj narediti.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 8:42:15
|
|
|
|
CatJa
|
Dobro jutro Naš mali je pa danes po dveh čist zmešanih nočeh čudežno spal do pol šestih, a kaj ko se je potem odločil kar vstat No, važno da je bil (moj) spanec v kosu celih šest ur in pol Zdaj že spi svoj dopoldanski spanec, tako da ima mami svojih pet minut. Niki vse naj, naj za šest mesecev!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 8:42:59
|
|
|
|
MARTINA25
|
DOBRO JUTRO!!!! Evo komi sem vas prebrala!!! Midve s tamalo sva se včeraj ceu popoldan potepale...sva šle enkrat za spremembo po "centru" na sprehod!! NOč je minila brez posebnosti, zaspala je ob 08.00 , potem sva jedle ob 02.30 in spale do 07.00!!!Ceu vikend bova same, kej moj dela cele dneve-policijska je težka.... Kaj boste danes pripravile za papcat svojim malčkom?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 8:44:33
|
|
|
|
špelin@
|
Dobro jutro IZVIRNO SPOROČILO: zalazoya vse najboljse za 6 mesecev moj mali Niki. Katina, ful lepo darilo od tetice Ta sončna, uf, je.be.na noč Lepo se imejte, mene boste danes frej Da ne bom še tu kateri preveč težila Na zasavkah sem itak že zaje.ba.la situacijo, ko sem hotela eni dobro, razumljeno je bilo pa tako, kot da čvekico silim v svojo družbo... E, jebelacesta, kako smo si različni
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 8:49:55
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro IZVIRNO SPOROČILO: zalazoya vse najboljse za 6 mesecev moj mali Niki. Katina, ful lepo darilo od tetice Ta sončna, uf, je.be.na noč Lepo se imejte, mene boste danes frej Da ne bom še tu kateri preveč težila Na zasavkah sem itak že zaje.ba.la situacijo, ko sem hotela eni dobro, razumljeno je bilo pa tako, kot da čvekico silim v svojo družbo... E, jebelacesta, kako smo si različni Špelin@ ti si pa huda, se ne splača s teboj češenj zobat Sem pošpeglala(firbec) ja najlažje se je na drugega zgovoriti. Je pa otalno mim
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 8:52:19
|
|
|
|
Katina
|
Estrella*, da se mal potolažiš. Moj je šel včeraj ob 14.30 v službo, pa ga še vedno ni nazaj. Bi moral prit okol osmih . Itak je pa še čez vikend dežuren in vprašanje kolk bo z nami. Drugač pa tud jaz taka "nenapovedana presenečenja" sovražim ko .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 8:52:59
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ss: a ti še nisi v pančovem??? ob tem času sem bla že pošteno v postelji. ne vem zakaj kdaj kar kaže da sem prijavljena, pa mene ni več gor
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 8:53:09
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katina Sem se spomnila kaj sem včeraj pozabila: SS sorry, ampak sem zadnjič dobila obiske in nisem mogla v KR, pa drugič. A ima Müller v centru Supernova v KR danes 10% popust? Škoda ker te ni bilo, pa drugič. Ja Muller v KR ima vsak četrtek, petek in soboto (ta mesec) popust -10% Sem bila včeraj zvečer v Intersportu, smo šli po eno sobno kolo, pa smo šli mimo Mullerja, da ti ne rečem kaka gužva. Vse blagajne so delale, in na vsaki vsaj 20-25 čakajočih. Me je čisto minilo, da bi šla notri
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 8:57:01
|
|
|
|
Katina
|
A ima Müller v centru Supernova v KR danes 10% popust? Sem se že sama pozanimala. Če katero zanima je odgovor DA.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 8:58:03
|
|
|
|
zalazoya
|
ja tud nas soncek vceraj ni in ni hotel zaspati, pol ga je pa se ponoci sral, mogoce je spet v obdobju hitre rasti, ko se jim na polno zacne dogajat vsakih nekaj tednov, ne vem kolk je teh obdobji lahko je pa tud kej druzga, sej je vedno kaj, krcki, zobki, sanje........ mi bomo dans kuhal za tamickanga korencek, kolerabica, bucka, smo se na zacetku uvajanja, ostali si bomo pa prvoscl obiske in bomo papcal srnico in kruhove cmoke, njami, njami. ja moj dragi tud mene kdaj razp. ko se cez vikende s fotrom kej zmeni in mu gre pomagat v delavnico, ko jaz pricakujem da bom mal potegnila in se mal razbremenila, da ni vsak dan isto, tko da mi je obljubu da bo jutri ta dan. Komi cakam. Drgac pa mali ze klice tam z igralnega centra, se sploh ne zna kej dost sam zabavat, ga je potrebno skoz kej animirat. hvala za cestitke estrela ko bos kej popravlala seznam se moji podatki: 69,7600,41, pregled 18.2.09. se beremo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 9:00:34
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Jutro! Pa da ne rečen grozno, ampak katastrofalno Manca včeraj zvečer najprej ni hotla zaspat, no pol ko je končno zaspala, je spala do 1.50, pol pa jok. In ne in ne nehat. Sem jo dvignila k sebi pa je blo dobro. Jo dam v posteljo dretje. In mi zaspi v naročju, jo dam v posteljo pa spet dretje. No in smo to ponavljali celo noč. Vmes mi je eno dobo uro spala na roki, ki mi je minogrede seveda skoraj odpadla, drugače pa je bilo od spanca to to. No pa smo ob 6ih dokončno se dvignili in šli v kuhinjo in sedaj se z atijem igrata na puzlah. Mene boli glava za pop***, neprespana sem , sitna, zoprna, sama sebi odveč, ... Tko da Estrella, če greš slučajno kaj proti Idriji me prosim prii iskat, če drugega ne, se bom na Gričku vsaj naspala ss, ja ena taka noč je bila za nami cca 14 dni nazaj. Sploh ne vem kaj ji je bilo. V bistvu nič, pol sem si mislila, da je mogla sanjat, druge razlage ni bilo Lahk prideš do nas, ti odstopim aljino sobo za cel dan in se naspi Idrija ravno ne bi bila dobra popotnica za iskanje službe Oh ko bi ti vedela kako bi bila vesela Aljine sobe za cel dan. Oooooo kako bi jaz spala, spala, spala in še 1x spala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 9:00:42
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Očitno imate vse svoje doma in ga ne sračkajo tako kot moj Pol grem pa še jaz kaj narediti. Ja moj je doma, pa pravi da bo kmal računalnik zasedu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 9:00:48
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa Dobro jutro Naš mali je pa danes po dveh čist zmešanih nočeh čudežno spal do pol šestih, a kaj ko se je potem odločil kar vstat No, važno da je bil (moj) spanec v kosu celih šest ur in pol Zdaj že spi svoj dopoldanski spanec, tako da ima mami svojih pet minut. za spanec. No naša je še kar pokonci
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 9:00:58
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25 DOBRO JUTRO!!!! Evo komi sem vas prebrala!!! Midve s tamalo sva se včeraj ceu popoldan potepale...sva šle enkrat za spremembo po "centru" na sprehod!! NOč je minila brez posebnosti, zaspala je ob 08.00 , potem sva jedle ob 02.30 in spale do 07.00!!!Ceu vikend bova same, kej moj dela cele dneve-policijska je težka.... Kaj boste danes pripravile za papcat svojim malčkom? O izgubljena duša Jaz sem bila včeraj v TUŠ centru in v Supernovi pa je bilo folka za pop**** Naša bo danes papala za en obrok skuto, za enega pa riž s korenčkom
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?