|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 4.del
15.11.2008 7:33:38   
Estrella*
Dojutro!

Mi smo že v polnem zagonuuser posted image  Noč normalna, jaz pa zaspamnaaaaa-
Eno kavico dišečo za vse jutranje ptićiceuser posted image user posted image user posted image
bro

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
15.11.2008 7:36:30   
zalazoya
dobro jutro

mi mamo spet nocne in sem se ze navadla zvet brez spanca. Zdele moj zizo se panca in ce mi bo uspel vas mal precitam za nazaj, prdvidevam da bo v roku pol ure itak ze akcija tko da mal izkoristim.

Drugac pa en lep sobotni dan. Pa en ornk kufe za dobro jutro. user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
15.11.2008 7:46:37   
zalazoya
Da ne pozabim

vse najboljse za 6 mesecev moj mali Niki.user posted image

(odgovor članu zalazoya)
Neposredna povezava do sporočila: 4178
15.11.2008 7:47:13   
Katina
Sem se spomnila kaj sem včeraj pozabila: SS sorry, ampak sem zadnjič dobila obiske in nisem mogla v KR, pa drugič.

user posted image A ima Müller v centru Supernova v KR danes 10% popust?

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 4179
15.11.2008 7:50:21   
Estrella*
user posted image

(odgovor članu zalazoya)
Neposredna povezava do sporočila: 4180
15.11.2008 7:54:37   
Katina
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

user posted image

Vse naaaaaaaaaaaaaaajboljšeuser posted image user posted image user posted image tudi z naše strani.

Včeraj se je user posted image tetica izkazala, ker mu je za darilo (še za rojstvo in polletnico) prinesla Trip trap  user posted image user posted image user posted image . Bravo teticauser posted image user posted image user posted image .

Estrella, kaj pa user posted image pravi na tvoje nadure za compomuser posted image ?

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4181
15.11.2008 8:33:45   
Soncnica Sandra ***
Jutro!

Pa da ne rečen grozno, ampak katastrofalno user posted image user posted image user posted image

Manca včeraj zvečer najprej ni hotla zaspat, no pol ko je končno zaspala, je spala do 1.50, pol pa jok. In ne in ne nehat. Sem jo dvignila k sebi pa je blo dobro. Jo dam v posteljo dretje. In mi zaspi v naročju, jo dam v posteljo pa spet dretje. No in smo to ponavljali celo noč.
Vmes mi je eno dobo uro spala na roki, ki mi je minogrede seveda skoraj odpadla, drugače pa je bilo od spanca to to. No pa smo ob 6ih dokončno se dvignili in šli v kuhinjo in sedaj se z atijem igrata na puzlah.

Mene boli glava za pop***, neprespana sem , sitna, zoprna, sama sebi odveč, ...

Tko da Estrella, če greš slučajno kaj proti Idriji me prosim prii iskat, če drugega ne, se bom na Gričku vsaj naspala user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 4182
15.11.2008 8:34:20   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: Katina

user posted image

Vse naaaaaaaaaaaaaaajboljšeuser posted image user posted image user posted image tudi z naše strani.

Včeraj se je user posted image tetica izkazala, ker mu je za darilo (še za rojstvo in polletnico) prinesla Trip trap  user posted image user posted image user posted image . Bravo teticauser posted image user posted image user posted image .

Estrella, kaj pa user posted image pravi na tvoje nadure za compomuser posted image ?

Glede na to koliko je doma, nema prava glasanja!!! Jaz nisem tako lojalana kot tiuser posted image

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 4183
15.11.2008 8:37:08   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Jutro!

Pa da ne rečen grozno, ampak katastrofalno user posted image user posted image user posted image

Manca včeraj zvečer najprej ni hotla zaspat, no pol ko je končno zaspala, je spala do 1.50, pol pa jok. In ne in ne nehat. Sem jo dvignila k sebi pa je blo dobro. Jo dam v posteljo dretje. In mi zaspi v naročju, jo dam v posteljo pa spet dretje. No in smo to ponavljali celo noč.
Vmes mi je eno dobo uro spala na roki, ki mi je minogrede seveda skoraj odpadla, drugače pa je bilo od spanca to to. No pa smo ob 6ih dokončno se dvignili in šli v kuhinjo in sedaj se z atijem igrata na puzlah.

Tko da Estrella, če greš slučajno kaj proti Idriji me prosim prii iskat, če drugega ne, se bom na Gričku vsaj naspala user posted image

ss, ja ena taka noč je bila za nami cca 14 dni nazaj. Sploh ne vem kaj ji je bilo. V bistvu nič, pol sem si mislila, da je mogla sanjat, druge razlage ni bilouser posted image  Lahk prideš do nas, ti odstopim aljino sobo za cel dan in se naspiuser posted image Idrija ravno ne bi bila dobra popotnica za iskanje službeuser posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 4184
15.11.2008 8:40:22   
Estrella*
Katina: danes je sobota in bi morali po dogovoru v štacuno in kaj on dela. Pri sosedu betonirauser posted image  in to mi pove minuto predno se je odpravil. A zdj štekaš zakj imam nadureuser posted image Ni bilo prvič, se kar pogosto dogajajo taki izpadi nenapovedani. To pa takoooo sovražim.

Neposredna povezava do sporočila: 4185
15.11.2008 8:41:38   
Estrella*
Očitno imate vse svoje doma in ga ne sračkajo tako kot mojuser posted image  Pol grem pa še jaz kaj narediti.

Neposredna povezava do sporočila: 4186
15.11.2008 8:42:15   
CatJa
Dobro jutro user posted image

Naš mali je pa danes po dveh čist zmešanih nočeh čudežno spal do pol šestih, a kaj ko se je potem odločil kar vstat user posted image  No, važno da je bil (moj) spanec v kosu celih šest ur in pol user posted image  Zdaj že spi svoj dopoldanski spanec, tako da ima mami svojih pet minut.

Niki vse naj, naj za šest mesecev!

user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu zalazoya)
Neposredna povezava do sporočila: 4187
15.11.2008 8:42:59   
MARTINA25
DOBRO JUTRO!!!!

Evo komi sem vas prebrala!!!
Midve s tamalo sva se včeraj ceu popoldan potepale...sva šle enkrat za spremembo po "centru" na sprehod!!
NOč je minila brez posebnosti, zaspala je ob 08.00 , potem sva jedle ob 02.30 in spale do 07.00!!!Ceu vikend bova same, kej moj dela cele dneve-policijska je težka....
Kaj boste danes pripravile za papcat svojim malčkom?

Neposredna povezava do sporočila: 4188
15.11.2008 8:44:33   
špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: zalazoya

user posted image user posted image user posted image user posted image

Katina, ful lepo darilo od tetice user posted image

Ta sončna, uf, je.be.na noč user posted image user posted image

Lepo se imejte, mene boste danes frej user posted image  Da ne bom še tu kateri preveč težila user posted image  Na zasavkah sem itak že zaje.ba.la situacijo, ko sem hotela eni dobro, razumljeno je bilo pa tako, kot da čvekico silim v svojo družbo... E, jebelacesta, kako smo si različni user posted image

(odgovor članu zalazoya)
Neposredna povezava do sporočila: 4189
15.11.2008 8:49:55   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: zalazoya

user posted image user posted image user posted image user posted image

Katina, ful lepo darilo od tetice user posted image

Ta sončna, uf, je.be.na noč user posted image user posted image

Lepo se imejte, mene boste danes frej user posted image  Da ne bom še tu kateri preveč težila user posted image  Na zasavkah sem itak že zaje.ba.la situacijo, ko sem hotela eni dobro, razumljeno je bilo pa tako, kot da čvekico silim v svojo družbo... E, jebelacesta, kako smo si različni user posted image

Špelin@ ti si pa huda, se ne splača s teboj češenj zobatuser posted image  Sem pošpeglala(firbec) ja najlažje se je na drugega zgovoriti. Je pa otalno mimuser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4190
15.11.2008 8:51:39   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa

Naš mali je pa danes po dveh čist zmešanih nočeh čudežno spal do pol šestih, a kaj ko se je potem odločil kar vstat user posted image  No, važno da je bil (moj) spanec v kosu celih šest ur in pol user posted image  Zdaj že spi svoj dopoldanski spanec, tako da ima mami svojih pet minut.

Niki vse naj, naj za šest mesecev!

user posted image

user posted image user posted image user posted image  za neprespane noči in velik user posted image  za danšnjo, da ji sledijo še drugeuser posted image  

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 4191
15.11.2008 8:52:19   
Katina
Estrella*, da se mal potolažiš. Moj je šel včeraj ob 14.30 v službo, pa ga še vedno ni nazaj. Bi moral prit okol osmihuser posted image . Itak je pa še čez vikend dežuren in vprašanje kolk bo z nami.

Drugač pa tud jaz taka "nenapovedana presenečenja" sovražim ko user posted image .

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4192
15.11.2008 8:52:59   
Soncnica Sandra ***

ss: a ti še nisi v pančovem???

ob tem času sem bla že pošteno v postelji. ne vem zakaj kdaj kar kaže da sem prijavljena, pa mene ni več gor user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 4193
15.11.2008 8:53:09   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: Katina

Sem se spomnila kaj sem včeraj pozabila: SS sorry, ampak sem zadnjič dobila obiske in nisem mogla v KR, pa drugič.

Škoda ker te ni bilo, pa drugič.

Ja Muller v KR ima vsak četrtek, petek in soboto (ta mesec) popust -10%

Sem bila včeraj zvečer v Intersportu, smo šli po eno sobno kolo, pa smo šli mimo Mullerja, da ti ne rečem kaka gužva. Vse blagajne so delale, in na vsaki vsaj 20-25 čakajočih. Me je čisto minilo, da bi šla notri

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 4194
15.11.2008 8:57:01   
Katina

Sem se že sama pozanimala. Če katero zanima je odgovor DA.

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 4195
15.11.2008 8:58:03   
zalazoya
ja tud nas soncek vceraj ni in ni hotel zaspati, pol ga je pa se ponoci sral, mogoce je spet v obdobju hitre rasti, ko se jim na polno zacne dogajat vsakih nekaj tednov, ne vem kolk je teh obdobji lahko je pa tud kej druzga, sej je vedno kaj, krcki, zobki, sanje........

mi bomo dans kuhal za tamickanga korencek, kolerabica, bucka, smo se na zacetku uvajanja, ostali si bomo pa prvoscl obiske in bomo papcal srnico in kruhove cmoke, njami, njami.

ja moj dragi tud mene kdaj razp. ko se cez vikende s fotrom kej zmeni in mu gre pomagat v delavnico, ko jaz pricakujem da bom mal potegnila in se mal razbremenila, da ni vsak dan isto, tko da mi je obljubu da bo jutri ta dan. Komi cakam.

Drgac pa mali ze klice tam z igralnega centra, se sploh ne zna kej dost sam zabavat, ga je potrebno skoz kej animirat.

hvala za cestitke

estrela ko bos kej popravlala seznam se moji podatki: 69,7600,41, pregled 18.2.09.

se beremo

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4196
15.11.2008 9:00:34   
Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Jutro!

ss, ja ena taka noč je bila za nami cca 14 dni nazaj. Sploh ne vem kaj ji je bilo. V bistvu nič, pol sem si mislila, da je mogla sanjat, druge razlage ni bilouser posted image  Lahk prideš do nas, ti odstopim aljino sobo za cel dan in se naspiuser posted image Idrija ravno ne bi bila dobra popotnica za iskanje službeuser posted image

Oh ko bi ti vedela kako bi bila vesela Aljine sobe za cel dan. Oooooo kako bi jaz spala, spala, spala in še 1x spala user posted image user posted image user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 4197
15.11.2008 9:00:42   
Soncnica Sandra ***

Očitno imate vse svoje doma in ga ne sračkajo tako kot mojuser posted image  Pol grem pa še jaz kaj narediti.

Ja moj je doma, pa pravi da bo kmal računalnik zasedu user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 4198
15.11.2008 9:00:48   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa

user posted image user posted image user posted image user posted image za spanec.
No naša je še kar pokonci user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 4199
15.11.2008 9:00:58   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25

DOBRO JUTRO!!!!

Evo komi sem vas prebrala!!!
Midve s tamalo sva se včeraj ceu popoldan potepale...sva šle enkrat za spremembo po "centru" na sprehod!!
NOč je minila brez posebnosti, zaspala je ob 08.00 , potem sva jedle ob 02.30 in spale do 07.00!!!Ceu vikend bova same, kej moj dela cele dneve-policijska je težka....
Kaj boste danes pripravile za papcat svojim malčkom?

O izgubljena duša user posted image
Jaz sem bila včeraj v TUŠ centru in v Supernovi pa je bilo folka za pop****

Naša bo danes papala za en obrok skuto, za enega pa riž s korenčkom

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu MARTINA25)
Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?