Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 22:19:24
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Se zgledujem po SS, potem pa res lahko naklofam. Samo da me ne boste kregale, če bo cela stran polna mojih odgovorov. Men čist dol visi, če kateri ni prov, da je cela stran samo mojih postov Če kateri kaj ne paše, naj jih pač preskoči pa je A bomo zdaj trenirale troskok ali kaj? Ja,pa upam, da imate dolge noge za vaju dolge prekle mala šala, kaj pa jaz ice ice pingvin zdele si me pa do solz nasmejala
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 22:19:27
|
|
|
|
barbaw
|
hotela sem malo popestrit te poste, pa so mi bili tile najbolj všeč
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 22:21:04
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* VALENTINA: a se kje v kotu grešiš???Sumljiva si mi O seveda... na pa naj še kdo reče, da se je postit zdravo. A pol zgleda pri vas.... nekako tako?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 22:21:29
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw jaz bolj slabo ta trenutek sodelujem, ker imam samo eno roko fraj, z drugo pa jem. Kaj lahko si tisto roko, ki jo imaš frej, še zame enega smilkota najdeš "Ta sončna" v nulo zadeta barbaw, kaj pa zate kako maskoto??? tale je pa zame Tale mi je tud ful hud Ma pa sej so vsi, ki si jih donc pripopala ful lepi
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 22:21:44
|
|
|
|
barbaw
|
iščem pingvina
< Sporočilo je popravil barbaw -- 14.11.2008 22:22:30 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 22:22:30
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Se zgledujem po SS, potem pa res lahko naklofam. Samo da me ne boste kregale, če bo cela stran polna mojih odgovorov. Men čist dol visi, če kateri ni prov, da je cela stran samo mojih postov Če kateri kaj ne paše, naj jih pač preskoči pa je A bomo zdaj trenirale troskok ali kaj? Ja,pa upam, da imate dolge noge za vaju dolge prekle mala šala, kaj pa jaz ice ice pingvin mene si pa pozabila Nič pozabila, pa še Naty in Katinanama delata družbo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 22:23:02
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Nč drage moje, jaz se poslavljam in gre spat. Sem si zjutraj za sveto obljubila, da grem donc z Manco spat. Je vrajt, sam da sem se vsedla za RR je blo konec. Tko da zdej pa res grem. Vsem želim lepo in mirno noč, ter ČIM DALJŠI SPANEC NOČKO
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 22:23:56
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw jaz bolj slabo ta trenutek sodelujem, ker imam samo eno roko fraj, z drugo pa jem. Kaj lahko si tisto roko, ki jo imaš frej, še zame enega smilkota najdeš "Ta sončna" v nulo zadeta barbaw, kaj pa zate kako maskoto??? tale je pa zame O saj res vrtnarka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 22:23:57
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Nč drage moje, jaz se poslavljam in gre spat. Sem si zjutraj za sveto obljubila, da grem donc z Manco spat. Je vrajt, sam da sem se vsedla za RR je blo konec. Tko da zdej pa res grem. Vsem želim lepo in mirno noč, ter ČIM DALJŠI SPANEC NOČKO Lahko noč in srčno upam da bo Manca pustila mamici malo dlje spat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 22:24:18
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Nč drage moje, jaz se poslavljam in gre spat. Sem si zjutraj za sveto obljubila, da grem donc z Manco spat. Je vrajt, sam da sem se vsedla za RR je blo konec. Tko da zdej pa res grem. Vsem želim lepo in mirno noč, ter ČIM DALJŠI SPANEC NOČKO
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 22:24:30
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* VALENTINA: a se kje v kotu grešiš???Sumljiva si mi O seveda... na pa naj še kdo reče, da se je postit zdravo. A pol zgleda pri vas.... nekako tako?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 22:24:54
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Se zgledujem po SS, potem pa res lahko naklofam. Samo da me ne boste kregale, če bo cela stran polna mojih odgovorov. Men čist dol visi, če kateri ni prov, da je cela stran samo mojih postov Če kateri kaj ne paše, naj jih pač preskoči pa je A bomo zdaj trenirale troskok ali kaj? Ja,pa upam, da imate dolge noge za vaju dolge prekle mala šala, kaj pa jaz ice ice pingvin mene si pa pozabila Nič pozabila, pa še Naty in Katinanama delata družbo No no več nas je bolj veselo imamo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 22:25:02
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw jaz bolj slabo ta trenutek sodelujem, ker imam samo eno roko fraj, z drugo pa jem. Kaj lahko si tisto roko, ki jo imaš frej, še zame enega smilkota najdeš "Ta sončna" v nulo zadeta barbaw, kaj pa zate kako maskoto??? tale je pa zame O saj res vrtnarka Kozorog ja. Vrtanrski so lepši.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 22:25:20
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Nč drage moje, jaz se poslavljam in gre spat. Sem si zjutraj za sveto obljubila, da grem donc z Manco spat. Je vrajt, sam da sem se vsedla za RR je blo konec. Tko da zdej pa res grem. Vsem želim lepo in mirno noč, ter ČIM DALJŠI SPANEC NOČKO NOČKO ...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 22:25:24
|
|
|
|
špelin@
|
Pejte se solit Jaz malo brskam po tistih smajlijih, ve pa vmes naklofate celga boga postov
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 22:26:03
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw iščem pingvina Kaj ga iščeš, bom svojo fotko gor napopala, bo isto
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 22:26:18
|
|
|
|
Katina
|
Kljub dobremu namenu se ne morem prebiti skozi pisanje . nazadnje sem končala tam nekje okoli 140 strani in sem hotla vse prebrat. Ja wrajt . Sploh si nisem nič zapomnila kaj naj komentiram. Vsem najlepša hvala za čestitke našem sončku . Mami mu je seveda spekla (skutno) tortico. Očka je bil totalno razočaran, ker je skutna. Videla sem debato okoli telegramov. Mi smo imeli srečo, da je razmak med in tako velik in se je zgodba o veliko telegramih ponovila . Sploh jih nisem pričakovala toliko in sem bila prav prijetno presenečena. Torej je morda velika razlika pravi recept . Katy, boga Lara , še bolj pa mami in oči. Tudi moji so morali predirati solzne kanale (in to 2x). Še vedno mislim, da se je najbolj drla od vseh ki so bili tam. Slišati jo je bilo čez cel hodnik . Od takrat je kristalno jasno zakaj staršem ne pustijo bit zraven. A se lahko v klub >20 včlanim kot tihi član? Pssssssst. Tole pa sledi, ko se odločim za hujšanje. Jaz vse te telovadbe še na računalniku ne zmorem, kaj šele v resnici . Tolk za danes ..........
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 22:26:18
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Pejte se solit Jaz malo brskam po tistih smajlijih, ve pa vmes naklofate celga boga postov Tudi mene je bilo strah, da me povozijo. Usput malo brskam, še sploh nisem vsega pogledala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 22:27:07
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw iščem pingvina Kaj ga iščeš, bom svojo fotko gor napopala, bo isto Hotla sem tapravo prilepit. Iz risanke pa ne najdem, ker se potem tukaj zgubim.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 22:27:46
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Pejte se solit Jaz malo brskam po tistih smajlijih, ve pa vmes naklofate celga boga postov Špelin@, zadne čase si čisto out, boš mogla mal spet potenirat prstni ples
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 22:29:17
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Pejte se solit Jaz malo brskam po tistih smajlijih, ve pa vmes naklofate celga boga postov špelin@: Ooooo... dons sem od Justa dobila kopel in krmo materina dušica... sprobal samo kremo na podplatih za 1X... pa ne pozab... danes spet
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 22:29:18
|
|
|
|
barbaw
|
katina ful sem vesela, da si se javila. Da ne zmoreš vsega prebrat mi je jasno, ker jaz tudi ne morem, če sem dlje odsotna. Upam, da ste dobro. Glede tortice pa bo očka prišel drugič na svoj račun.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 22:30:14
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw katina ful sem vesela, da si se javila. Da ne zmoreš vsega prebrat mi je jasno, ker jaz tudi ne morem, če sem dlje odsotna. Upam, da ste dobro. Glede tortice pa bo očka prišel drugič na svoj račun. Važno je , da pride mami
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 22:31:14
|
|
|
|
Estrella*
|
Kaj je sedaj, nekam počas nam gre dons A vse brskate za smajliji????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 22:31:22
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw katina ful sem vesela, da si se javila. Da ne zmoreš vsega prebrat mi je jasno, ker jaz tudi ne morem, če sem dlje odsotna. Upam, da ste dobro. Glede tortice pa bo očka prišel drugič na svoj račun. Važno je , da pride mami A si kaj gledala statistiko?
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?