Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 21:31:48
|
|
|
|
barbaw
|
Ma ni slikce pokazal. klikni nanjo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 21:31:54
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 ČER ČVEKE... še 1 se javlja na večerni maraton Anitka: Tvojga pa kr po buč, ko pride ... če to pali... naš je že vsega navajen ... ne nuca ne mulanje, ne odpoved... na vse zadnje jest na vse pozabm in to je to jana81: ... barbaw: Še enga smaylija zame A že spita obedva??? Sara itak ne, je še čist v akciji, pa krega se z mano in po reklamah išče, kva ji nej Miklavž prnese ... Matevž je pa v postelc, pa se tud neki upira... zgleda, da je pr nas žačela polna luna delovat . Našga smo kar nagnal v posteljo in spi. Samo upam, da ne bo prezgodaj pokonci, ker potem se sprožijo domine Jaz reklame kar skrivam pred njim, ker drugače ima v momentu vse na broju kaj je za kupit Kok so si podobni... o sej sem jest tud našo nagnala... pa jo ati daje potuho ... kao vikend ... Reklame --> pol pa gleda stvari oz. igrače od 3-5 let, ona bo pa 6 ...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 21:32:07
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Našga smo kar nagnal v posteljo in spi. Samo upam, da ne bo prezgodaj pokonci, ker potem se sprožijo domine Jaz reklame kar skrivam pred njim, ker drugače ima v momentu vse na broju kaj je za kupit Naš je pa cel popoldne okol hodil z reklamo od BC-pa ta tovornjak, pa ta bager.... jaz dobim 2 komada po pošti in sta oba po hitrem postopku romala v gajbo. To bi imel vse.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 21:33:26
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Sedaj me je moj tako razpizdil, da bi kar poklonila kakšni Zafural mi je otroka , ker ga je pred večerjo natankal s čajom in posledica je tu, pojedla kot piščanc Pa sem mu izrecno naročila, da tega ne dela A tebe tud... najboljš, da se zberemo in jih skupinsko nabunkamo... ... A veš, da mi včasih tako živc potegne, da bi ga res fizično obdelala. Sem pa za, bi jih kar v en velik žakel natrpala in tolkla, pa padke kam pade Joj, joj... si me nasmejala... kot bi me prebrala... A si pozabla, da sem coprnica....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 21:33:49
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 barbaw: Še enga smaylija zame A si me spregledala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 21:34:24
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* U ta največji gužvi , mislim, da okoli 17h A takrat sem bila že doma. Sem mislila da sva bile istočasno. Evo jaz se bašem s sendvičom,: kuhana šunka, domača celjska salama, sir, kumarice in mayo Khm khm kako boš ša v Egipt?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 21:34:36
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 barbaw: Še enga smaylija zame A si me spregledala Nisem. samo ne vem kaj naj ti napopam.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 21:34:42
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella lej kaj sem našla za zadnjič za najino ponev. mmmmmmm že vidim kaj bomo jedli za zajtrk
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 21:35:06
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Ma ni slikce pokazal. klikni nanjo. Sej sem... čeprav ni men namenjena... pa še dons kažeš take stvari ko mam očiščevalni dan
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 21:35:48
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 barbaw: Še enga smaylija zame A si me spregledala Nisem. samo ne vem kaj naj ti napopam. OK... bom potrpežljiva
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 21:36:16
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 barbaw: Še enga smaylija zame A si me spregledala Nisem. samo ne vem kaj naj ti napopam. da ne boš huda name.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 21:37:17
|
|
|
|
barbaw
|
Jaz si pečem pomfri v pečici. lakom lačen.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 21:37:42
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 ČER ČVEKE... še 1 se javlja na večerni maraton Anitka: Tvojga pa kr po buč, ko pride ... če to pali... naš je že vsega navajen ... ne nuca ne mulanje, ne odpoved... na vse zadnje jest na vse pozabm in to je to jana81: ... barbaw: Še enga smaylija zame A že spita obedva??? Sara itak ne, je še čist v akciji, pa krega se z mano in po reklamah išče, kva ji nej Miklavž prnese ... Matevž je pa v postelc, pa se tud neki upira... zgleda, da je pr nas žačela polna luna delovat . Našga smo kar nagnal v posteljo in spi. Samo upam, da ne bo prezgodaj pokonci, ker potem se sprožijo domine Jaz reklame kar skrivam pred njim, ker drugače ima v momentu vse na broju kaj je za kupit Kok so si podobni... o sej sem jest tud našo nagnala... pa jo ati daje potuho ... kao vikend ... Reklame --> pol pa gleda stvari oz. igrače od 3-5 let, ona bo pa 6 ... Ja, poznam to foro; smo mu govorili poprej, da je še premajhen za to igračo, sedaj pa on to sebi v prid obrne: Mu rečem, saj to je za dojenče, pa prav ne saj samo piše da je od npr +3 , jaz sem že tolk Kao zgornje meje ni. Ti lump, še njega bo treba v žakelj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 21:38:22
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 barbaw: Še enga smaylija zame A si me spregledala Pomoje mrzlično išče
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 21:38:43
|
|
|
|
tally
|
Blagor se vam ko si lahko privoščite take pozne pojedine. Jaz bi tut
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 21:38:52
|
|
|
|
barbaw
|
Naš tudi čaka na te reklame kot pes na kost. Mami to bi imel, pa to, pa to, pa to, pa ni konca.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 21:39:04
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* U ta največji gužvi , mislim, da okoli 17h A takrat sem bila že doma. Sem mislila da sva bile istočasno. Evo jaz se bašem s sendvičom,: kuhana šunka, domača celjska salama, sir, kumarice in mayo Khm khm kako boš ša v Egipt? egipt....takrat bom verjetno na dieti
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 21:39:30
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 barbaw: Še enga smaylija zame A si me spregledala Nisem. samo ne vem kaj naj ti napopam. da ne boš huda name. OOOOOOOOOOOOO... KK LEPO
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 21:39:41
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally Blagor se vam ko si lahko privoščite take pozne pojedine. Jaz bi tut jaz imam +10 kil ampak se trenutno s tem ne obremenjujem. Se izogibam ogledalu.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 21:40:21
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Ma ni slikce pokazal. klikni nanjo. Sej sem... čeprav ni men namenjena... pa še dons kažeš take stvari ko mam očiščevalni dan Kajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj?????A se postiš Men ne bi škodval kak dan na teden, pa še ne bi bilo nobenega učinka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 21:40:27
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* U ta največji gužvi , mislim, da okoli 17h A takrat sem bila že doma. Sem mislila da sva bile istočasno. Evo jaz se bašem s sendvičom,: kuhana šunka, domača celjska salama, sir, kumarice in mayo Khm khm kako boš ša v Egipt? egipt....takrat bom verjetno na dieti Ti boš itak šla, če boš imela kaj manj kil ali ne.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 21:40:44
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ja, poznam to foro; smo mu govorili poprej, da je še premajhen za to igračo, sedaj pa on to sebi v prid obrne: Mu rečem, saj to je za dojenče, pa prav ne saj samo piše da je od npr +3 , jaz sem že tolk Kao zgornje meje ni. Ti lump, še njega bo treba v žakelj Joj ti otroci so tolk prebrisani. Kaj me vse še čaka?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 21:42:00
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ja, poznam to foro; smo mu govorili poprej, da je še premajhen za to igračo, sedaj pa on to sebi v prid obrne: Mu rečem, saj to je za dojenče, pa prav ne saj samo piše da je od npr +3 , jaz sem že tolk Kao zgornje meje ni. Ti lump, še njega bo treba v žakelj Joj ti otroci so tolk prebrisani. Kaj me vse še čaka? kar začni šparat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 21:42:05
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally Blagor se vam ko si lahko privoščite take pozne pojedine. Jaz bi tut jaz imam +10 kil ampak se trenutno s tem ne obremenjujem. Se izogibam ogledalu. Ja pr men ogledalo za mano hodi, pa tud ne pomaga, da začnem hujšat Jaz sem bila na +6 takoj po porodu, sedaj sem na ....raj ne povem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 21:42:17
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally Blagor se vam ko si lahko privoščite take pozne pojedine. Jaz bi tut jaz imam +10 kil ampak se trenutno s tem ne obremenjujem. Se izogibam ogledalu. Ma jaz tudi sam temu da lahko oblečem samo dvoje hlače pa ne morem .
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
način porodabellamiakako ste rodile svoje otroke?naravno, brez protibolečinskih sredstev (
76%)
s carskim rezom (
18%)
z ultivo (
6%)
Število vseh glasov: 319Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!