|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :)
14.11.2008 9:39:57   
pikicao.
u porkes je velika slika user posted image user posted image user posted image
tko d ce bi sla ktera rada na dieto ga naj sam pogleda pa ji bo apetit zginuuuuser posted image user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 976
14.11.2008 9:48:12   
sonček85
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sn kr zamižala ker nisem mogla ga gledat ko je pa tak grdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 977
14.11.2008 9:52:44   
pikicao.
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sn kr zamižala ker nisem mogla ga gledat ko je pa tak grdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

soncek zih ti je vsec pa ga mas ze za ozadje user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 978
14.11.2008 10:05:23   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

Evo Jazzzika se je privalila domov...žeuser posted image user posted image ...Imamo user posted image srčka...GV velika 9mm...nekaj v GV se vidi da se nekaj premika in nekaj malega utripa....čez 14 dni spet pri Reškotuuser posted image

user posted image user posted image user posted image ČESTITAM!!!!!user posted image user posted image user posted image

user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 979
14.11.2008 10:06:16   
jazzz27
Jutro!!

Samo ena beseda: OBUP!!!!!

Punce, kako je z brisom v nosečnosti?

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 980
14.11.2008 10:06:54   
jazzz27
Punce hvala za vse in da ste mislile name...rada vas imam!!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 981
14.11.2008 10:09:27   
ledenka

Jutro!!

Samo ena beseda: OBUP!!!!!

Punce, kako je z brisom v nosečnosti?

menda je običajno, da se ti ga vzame na prvem pregledu, če je od prejšnjega že nekaj časa.

proti slabostim pa prisegam na slane krekerje!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 982
14.11.2008 10:15:57   
~Biba~
dobro jutroo.....petek jeuser posted image
semprišla s kratkega 2 dnevnega pohajkovanja pri sestri. Počutila sem se kot da bi bile v najini otroški sobici, in da se nama je čas ustavil. bilo je tako...nostalgično, polno smeha, majhnih skrivnosti in tudi solzic in le slabe 3 ure spanja...pač taka magija, ki jo lahko imata le sestri skupuser posted image no bile smo 3, če štejem še nečakinjo v njenem trebuščku.user posted image

jazzika user posted image čestitke za pregled. To mora bit nekaj čudovitega.

pikica tebi ploskuser posted image za dober občutek o izpitu.

joj če pa je tolko za komentirat, pa toliko strani nazaj moram it...

erin špelka in tilen so pa res najboljši par...si lahko zapojejo mi trije smo najboljši paruser posted image

čestitkeuser posted image lučki za user posted image pa Polynesija bravoooooo za user posted image user posted image same pozitivne novice, to mi delajteuser posted image user posted image

spps..si zlikala kavč zadnjič? maš že vse za bebo? al eš načrtuješ kak velik nakup?

murkica...ti je uspel golaž?

suzikauser posted image upam, da so bolečine minile.

živa žal mi je za user posted image ...a bo zato miklavžek tolk bolj radodaren.

nosečke pobožajte bušija....mamice, polubčkajte detece.

luna pa kaj si se obirala s tistim lepim mačkonom?user posted image

Se e e se ra se ra...user posted image ti boš moja mentorcauser posted image ko bom tak daleč...da bo treba v mb na preiskave.ZS bo takrat polnuser posted image

miška kak si?user posted image

joj pa na seznamu nosečk naj ena zbriše Argojuhico. Argo user posted image zdaj si tak že ful dobre volje, ali?

polaris ti pa toti joly že dolgo vnovčuješuser posted image

sem kero pozabla? se opravičujem...če vas/nas je tolkooooouser posted image

nič moram poslat to sporočilo, drugače, boste tak že 2 strani naklofale, pa spet ne bom mogla slediti.

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 983
14.11.2008 10:51:40   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

soncek zih ti je vsec pa ga mas ze za ozadje user posted image user posted image user posted image user posted image

Niste normalne, majke mi... user posted image user posted image user posted image user posted image
Jst pa tole iz ilegale na skrivoma gledam...

Pozdravčke vsem, pa pa...

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 984
14.11.2008 10:59:38   
murkica
No pa nisem več lačna user posted image user posted image user posted image

Tale Murko je pa res en ogabn tip...

Ja Biba golaž je odlično uspel... Tako je bil dober, da sem ga hotla dt zmrzt še za naslednjič nekaj, pa je moj reku, da ga bor aje dons še enkrat jedu....

Drugče pa na hitro pozdravčki vsem!!!

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 985
14.11.2008 11:17:58   
jazzz27
Jaz bom danes tud golaž kuhala...pa široke rezance...njam....

Punce a je dons en tak smotan dan? Saj vem, da ni, ker je petek....jaz imam itak že vse dneve pomešane....user posted image

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 986
14.11.2008 11:25:10   
sonček85
mi bomo pa jedli carski praženecuser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 987
14.11.2008 11:27:03   
jazzz27
sonček a lahko pridem????user posted image  njami...a to za kosilo? Ni to za večerjo ali zajterk? Kako ga narediš?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 988
14.11.2008 11:51:10   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: ~Biba~

spps..si zlikala kavč zadnjič? maš že vse za bebo? al eš načrtuješ kak velik nakup?

ma mal sem se ulegla,pa se mi je dremalo,potem pa sva se šle rajš z malo z barbikami igratuser posted image user posted image user posted image user posted image
če ti po pravici povem za našega novega člana nimam čisto nič,razen kinderpeta,ki je ostal od maleuser posted image user posted image user posted image user posted image

vse ostalo me še čaka,bomo videli ,če bomo kaj stvari dobli,večino bomo pa morali nabavit...
sej mam še veeeliko časauser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 989
14.11.2008 11:52:13   
spps
majko mila,na biloker forum grem čvekat,vse se menite sam o hraniuser posted image user posted image user posted image user posted image

kk se pol naj človek ne redi,če je pa skoz lačen za compomuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 990
14.11.2008 12:45:33   
pikicao.
spps jz nc o hrani ne pisem... evo ti bom o rozcah pa o pucanju pisala
plus tega ti bom pa se tole user posted image dala..zdej pa zihr nisi vec lacna... saj hrane ne user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 991
14.11.2008 12:46:25   
beyba
Bejbe na hitro čav....

JAzzika pri meni je bris vzela na prvem pregledu, ker je od zadnjega že tolk časa preteklo da ga je mogla...potem sem pa čez en mesec dobla na dom, da moram še enkrat dat bris...Pa sem ginekologinji to povedala , je pogledala izvid in rekla da pap je enka, da manjkajo pa neke resaste celice, ki naj bi se nahajala v materničnem vratu, ampak es zaradi nosečnosti ta popolnoma zapr e, posledično pa potem z brisom tut ne morš teh celic doseči. Tko da poo porodu na pregledu mi je ponovno vzela pa je blo vse ok.

ledenka-zdej morš bit vročenka, ko greješ bebiko pa ti mora bit vročeuser posted image user posted image user posted image user posted image uglavnem paketek je na pošti-lahko pričakuješ jutri najkasneje v ponedeljek da boš dobla. Pozabla sem ti napisat, da potrebujeeš še kvadratno baterijo, pa prevodnik. Če nimaš drugega, pomaga tudi olivno olje. Še bolš pa je če maš polarja al pa kak drug pulz meter, dobiš zraven tak gel kot ga majo za uz no tisto je prima. Pa ko boš iskala glede na to da si noseča 13 tednov, ne išči previsoko. Trenutno tvoja maternica sega do konca sramnih dlak. Nekje tam išči, pa premiki se čist počasi s tistim od skrajne leve proti skrajni desni, ker 2 mm tuki že pomeni toliko da ga sfališ-utrip namreč. Veliko sreče pri iskanju.

Hrana-ravno jem žličnike z drobrtincam(najhitreje narejeno pa toplo jeuser posted image
) tamalček je ravno dobro zaspala. Aja pa če si fejst lačen, ti tut murko ne pomaga da bi te lahkota minila, saj men ne....

Erin in špelka full lepe slikiceuser posted image user posted image user posted image user posted image

PA ja spps premal spim , sploh zdej ko je otrok prehlajen mam filing da sem kar naprej budna in bi tko spala vsaj ene 3 ure v kosu, ne pa po 1/2 ure pa uro-pa bujenje pa jovo na novo....Pa sej bo bolš...

Moj otrok pa že cunje 74nosiuser posted image user posted image user posted image user posted image    kolk hitro raste ravnokar smo kupovali 56.... Pa saj ne rečem da ni prov da raste, sma tkoooooooooooooo gre hiiiiiiitrrrrrrroooooo, mimo grede bo 14 pa petnajst, pa bo še mal minil, pa bo 25 pa , bom pa že babi

Upam da nisem česa važnega pozabla...

Aja pa kaj si mečkala tolk s tisto cortkanomačkonko....Viš pa so ti jo spleli-pa sej bo druga tut luštna, ki jo boš našla na netu!

Pikicao-ti si kar migaj z rito, pa bo sigurno izpit v ponedeljek narejen....

Še kaj...

MA drugič letim peglat dokler mala spi!!!!!!!! 

Aja dobrtek pri golažih, carskih pražencih,....Aja pa kruh dam še pečt....čavči babe žabe

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 992
14.11.2008 13:48:19   
ledenka
beyba user posted image user posted image user posted image  najlepša hvala! zlata si!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 993
14.11.2008 14:30:56   
sonček85

sonček a lahko pridem????user posted image  njami...a to za kosilo? Ni to za večerjo ali zajterk? Kako ga narediš?
ne jaz ga naredim tudi včas za kosilo.Poleg paše kaka zelenjavna juhica,no pri nas je danes ni bilo.Naredim enako maso kot za palačinke(jajce,pecilni,moka,sol,mleko) samo da bolj gosto,dam malo rozin notri in pečem,izi k pasuljuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ja lahko prideš user posted image user posted image user posted image user posted image aja pa seveda kompot potem poleg

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 994
14.11.2008 14:59:50   
miska73
Evo lubike, ena frišna novica...
Nam jo je Kruce prilepil na IVF-jevkah...

http://24ur.com/ekskluziv/domaca-scena/damjan-murko-zapustil-svojo-zeno.html

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 995
14.11.2008 15:01:21   
miska73
Tole resnico o zakonu pa sem pravkar po mailu dobila...

PRIJE VJENČANJA:

ONA: Ciao DRAGI!

ON: Ma konačno, kako to već dugo čekam!

ONA: Želiš li da odem?

ON: NE! Kako ti pada napamet? Već sama pomisao na to me plaši!

ONA: Voliš li me?

ON: Naravno! U svako doba dana i noći!

ONA: Jesi li me ikada prevario??

ON: NE! Nikada! Zašto to uopće pitaš?

ONA: Hoćeš li me poljubiti?

ON: Da, svaki put kad mi se samo pruži prilika za to!

ONA: Hoćeš li me ikada udariti?

ON: Jesi li poludjela? Pa znaš dobro kakav sam!

ONA: Mogu li ti u potpunosti vjerovati?

ON: Da.

ONA: Ljubavi...

SEDAM GODINA NAKON VJENČANJA:

Tekst  jednostavno pročitati obrnuto odozdo prema gore ...!  

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 996
14.11.2008 15:17:38   
gigi1
Daaaan user posted image

Kako ste lubice moje drage?

Lupčkam vas vse velik
user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 997
14.11.2008 15:19:36   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Daaaan user posted image

Kako ste lubice moje drage?

Lupčkam vas vse velik

tudi me tebe nazajuser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 998
14.11.2008 15:35:18   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

spps jz nc o hrani ne pisem... evo ti bom o rozcah pa o pucanju pisala
plus tega ti bom pa se tole user posted image dala..zdej pa zihr nisi vec lacna... saj hrane ne user posted image user posted image user posted image
ne,hrane se mi pa zdajle res ne lušta....user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 999
14.11.2008 21:12:02   
Serendipity
Čer prinčipese user posted image

Kako smo?

Jaz sem prilezla domov s shoppinga s polnimi vrečki in prazno denarnico. user posted image user posted image user posted image   No pa nakofetkala sem se sto na uro - smo se dobile s kolegicami s faksa, pravzaprav sem oše vsa leta bile cimre. Vsaka s svojega konca Slovenije, na kupu. Jutri bo ziher nevihta user posted image  Ma bil je pa pravi balzam za dušo.

Tak, da Bibi - sve si obe privoščile svoje back to past potovanje... user posted image  Pa znaš ka bom menotrica, tij gda boš nucala samo pijatja kak pa ka. Vrede? Mi je tak dobro brati, ko kaj po vaše ''potegneš'' (napišeš user posted image ).

piki - Kaj ti jaz naredim!  user posted image A hočeš, da mi vsi folikli popokajo od groze, da nam lepiš tega Murkočina? user posted image  pa še v extra large varianti, je ta njegov telešček na razpolago. Ježešna, naj ta pojbič malo fitnessa obišče... pa lepotnega kirurga... pa psihiatra...pa...sem raje tiho user posted image

beyba - dečica rastejo ko gobe po dežju. kaj zdaj, a na razpolago pa ne bo več nobene nove slikce od malene? Si nas razvadila.

Eriiiiiiiiiiiiiin - ti pa bi lahko kaj več povedala. Kak je kaj tvoj mali princ?

miška - ta o zakonu je dooobeeeeeer! Hm, mogoče tudi včasih kruto realen?

Eto, zdaj grem pa CSI-jat!

Za vse, ki sem jih pozabila omeniti: user posted image Da ne bom vedno samo objemčeke talala user posted image

ps: jaz man pa novo obleko!!!! Do u like it?

pps: polaris? Tok tok.

ppps: fargi? Tok tok toook.

pppps: Jap, greeeeeeeeeeeeeem, noooooo. Če man pa monologe. Hehe, sem se zdaj spomnila UZ-je od srede ... user posted image  sem se komaj komaaaaaaaaaj zadržala, da nisem namenila tisti teti s tistm štilčkodildojem ali kaj je to - sexi pogled rekoč: Oooo... a tole nič ne vibrira? Ko je šturala sem in tja user posted image user posted image user posted image  
Mi je pa tak zarinila not, da bi mi skoraj blombe lahko preštela. Kar razmišljam, kje  za vraga potemtakem tile foliklčki rastejo...

Cmoka poka pupike!

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 14.11.2008 21:13:47 >

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.