Zoja Miša
|
Začela pisati, pa alarm, pa potem sva bili zunaj in zopet jest. Kaj vem, danes se ji nekako je. Kar je sicer čisto super! Najina noč super. 22.30 (jaz, pikica od 21.30)-3h, 3.30-6.20h. Jupiii! Sem se ful spočila! Sem jezna na cote, ki sem jih kupovala pred rojstvom, ker je naša punca taka razpotegnjena suhica vse na njej stoji kot žakelj . Tako da naj mi katera pove, kje se kupi kakšna pametna trenerkica, ima sicer ene dve, a to tako hitro umažemo! Sedaj tudi rutice okoli vratu nosimo, ker se že tako slinimo. Kaj šele bo, ko bodo zobki? Mene pa nekaj prehlad ali nekaj daje, se mi grlo izsuši potem moram pa kašljati in tak čuden glas imam, čez nos govorim, čeprav nič ne smrkam. Za enkrat! Upam, da ne bo kaj hujšega. Tejkaz, krema za križ Perksindol, greje in moj pravi da pomaga. In v Dm se kupijo takšni toplotni obliži, so zeliščni pa so menda tudi o.k. Poskusiti ni greh, ne?! Bella, copatki ki sem jih jaz naročila so 14 eur, ker so podloženi. Lahko nakažeš na račun in potem poštnine ni in ti pošljejo, lahko pa po povzetju, tako plačaš poštnino 3 eur. Jaz sem izbrala to, ker sem geslo za klik pozabila . Blondinka pač In se strinjam, da moramo čvekat tudi o frizura itd. Drugače bi nas kap. Jaz lahko povem tudi to, da komaj čakam, da bom lahko lep, čeden moderček oblekla, sem sita teh belih! Pa ne me narobe razumet, zelo rada pumpam za mojo princesko zate zaradi svaka in skupnega gospodinjstva. Nekega dne bo drugače... Naty, Nuk nima cuclja št.3 . Ampak nam gre z 2ko, dodatno še preluknjano. Ozziebo, super za Lanin napredek! Anaya, dober komentar! Naty, za boljše počutje Ryssa, lepe fotke itak da sem pofirbcala Čestitke Zoji za 3 m! Sayuri, super fotke! In še enkrat hvala za one na ZS! Naj vse preberejo, da si zlata! In da ne boš več žalostna. Upam, da se to glede parcela čim prej uredi. Maja T za nov avatar! Sandra, super, Teja in Taja lepo napredujeta! Majči, tudi tebi objemček zaradi parcele. Madona jih delim danes. Upam, da kaj nazaj dobim. Tejkaz, prvi je lepši! No, saj meni. Nama je pa moj ati rekel, da nama parcelo kar podari, in je zazidljiva , ampak MI2 imava službo v Lj. oz jaz v Medvodah, kako naj se vsak dan vozim iz Velenja?! Se mi zdi prevelika izguba časa! Sploh, ker je zadnje čase promet grozen. Ampak nikoli se ne ve... Bella, si me pogrešala. Prav lepo! Polno dela imam . Ne sej ni res, samo nekam počasna sem. Sem pa res pecivo spekla in se z pikico ukvarjala, sem ji uspavanke pela, kje omagala na igralni podlogi. Jaz uporabljam Mullerjeve pamperske in mislim, da jih bom vedno, sem zaenkrat ful zadovoljna. Premoči le, če jih mami čudno zapre . Ja, se je že naredilo In Tejkaz me pogreša Oj, če bo vse o.k. z menoj, se znamo ta vikend kaj oglasiti. Ti pa seveda javim kdaj. Pa nič se na nas ozirati, če imaš plane, ker če moj prehlad preraste, ne bi rada bacilov delila še z vami. So samo moji , jih ne dam kar zastonj. Sayuri, tudi moje nalepke dobiš. Oz. bom rekla teti od ona jih ima vedno na kupe, pa jih ne porabi. Me je kar sram poslati, toliko sem napisala. Lahko bi pa v 15 postov razdelila, pa bi prej 4 dobila.