|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008, III. del
14.11.2008 11:37:09   
lex
IZVIRNO SPOROČILO: karamela6

Ej, babe, vam moram povedat, da sem za vikend dobila eno full fletno igračko.
Mislim, da so jo kupili v lekarni, nisem pa sigurna. Je taka račka, ki ima v sebi pšenična semena (al pirina al kakšna), pa z eteričnim oljem sivke so napojena. V glavnem, dam jo za 2 min v mikrovalovko (tako piše v navodilih) in se segreje, pa še vonj po sivki se sprosti za pomiritev. Jo ima Nina full rada, sploh zvečer, ko gre spat. Jo položim zraven nje in ji je fajn toplo, kot bi imela termofor. Super zadevca!user posted image user posted image user posted image Mislim pa, da obstajajo poleg račke, tudi zajček in medvedek. Jo slikam ob priliki.

za prehlade je super (pri nas jo je Alina dobila)

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu karamela6)
Neposredna povezava do sporočila: 4726
   [Brisano sporočilo]
14.11.2008 11:37:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4727
14.11.2008 11:37:39   
sončika84
IZVIRNO SPOROČILO: nanka

IZVIRNO SPOROČILO: sončika84

mam pa eno vprašanje: ko se on tko obrača iz hrbta na bok se kr dvigavat hoče. kr glavo gor pa noge gor pa kokr d bi se rad usedu. a je to normaln? mislim,sej upam,da sem dobr razložila,d štekate.

Sončika vse kar dela otrok sam na tleh je normalno in pravilno. vse to je njegov razvoj

ma sej se men zdi normalno. kokr praviš to je njegov razvoj. samo me je tašča malo ustrašla,ker je rekla da mu tega ne smem pustit pa sem rekla,da še vas tuki vprašam.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 4728
14.11.2008 11:38:44   
sončika84
IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80

moja ma pa ful mal las

moja tudiuser posted image user posted image user posted image

moj tudi. pravi pleško.user posted image

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 4729
14.11.2008 11:40:05   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: Tinky

Evo še mojega korenjaka

Teo s čopkom

Teo s franzicami in obvezno prstki v ustih

Teo s pank frizuro

Vauuuu, ful je dober mali!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 4730
14.11.2008 11:40:08   
nanka
Sončika, saj mu ne moreš preprečiti, sploh se bo pa čez kakšen mesec že poskušal vsesti. Zoja se je sama vsedal pri 5,5 mesecih in pri 6 super samostojno sedela. 

(odgovor članu sončika84)
Neposredna povezava do sporočila: 4731
14.11.2008 11:40:15   
Netta
mi2 sva ble pa na sprehodu pa piha burja ko sto ...mala sploh ni mogla zaspat k ji je v obrazek pihalo...kakorkol sva se obrnale je mela veter po seb...#$%$&$#%&'(%$&#$če raumete kaj mislm..

a polivinila za čez voziček pa nimaš??

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4732
14.11.2008 11:41:23   
Blacky30
Marička, zvečer zaspim v režanju, zjutraj me že spet v smeh spravljate. Še dobro, da imam ušesa, sicer bi se okol in okol glave režala.user posted image

Grem pečt kokosovo pecivo, danes dobim obiske.user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 4733
14.11.2008 11:43:47   
sončika84
nanka, ja saj,pa povej to moji tašči. kak naj mu preprećim,če pa to hoče in se tako razvija?? halo!  sej  je čist mimo. najboljš d ga zvežem,da ne bo mogu nič.user posted image user posted image user posted image itak mu pustim,da ne boš mislila,da ubogam taščo.user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4734
14.11.2008 11:44:23   
Blacky30
Iiiii, tinky, zdaj pa ga vidim. Je lušten fantiček. user posted image user posted image user posted image  Samo men se zdi, da bi ti raje punčko imela, kaj? user posted image  Za čopke pa tako..... moja ima premalo na vrhu, da bi lahko čopek imela.user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4735
14.11.2008 11:45:36   
nanka
Sončika skozi eno uho noter, skozi drugo ven, pa se bo tašča sprijaznila s tem, da ti veš najbolje kaj je za Matija dobro

< Sporočilo je popravil nanka -- 14.11.2008 11:46:10 >

Neposredna povezava do sporočila: 4736
14.11.2008 11:48:17   
sončika84
ma ja saj delam tako. saj kaj k mi vsakič znova to reče,pol pa me res že zaskrbi. za brezveze,vem. no,ma zdaj sem še bolj 100%,da je to v redu in ni nič narobe,tko da zdaj jo bom še lažje preslišala.

jooooj,kk se men ne da na faks danes!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 4737
   [Brisano sporočilo]
14.11.2008 11:53:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Netta)
  Neposredna povezava do sporočila: 4738
14.11.2008 11:53:55   
tims

IZVIRNO SPOROČILO: nanka

mam pa eno vprašanje: ko se on tko obrača iz hrbta na bok se kr dvigavat hoče. kr glavo gor pa noge gor pa kokr d bi se rad usedu. a je to normaln? mislim,sej upam,da sem dobr razložila,d štekate.

Sončika vse kar dela otrok sam na tleh je normalno in pravilno. vse to je njegov razvoj

ma sej se men zdi normalno. kokr praviš to je njegov razvoj. samo me je tašča malo ustrašla,ker je rekla da mu tega ne smem pustit pa sem rekla,da še vas tuki vprašam.

Ja, prav super. Še ena pametna tašča user posted image

Za tisto račko, ki jo daš v mikrovalovno... Tim jo je dobil za darilo od enih prjatlov. Sem mu jo vedno dajala, ko je bil prehlajen in je celo noč mirno spal, pa še njemu se je prav fajn zdelo, ko jo je vedno lahko on dal v mikrovalovko.Men se zdi super zadeva. Sem rekla, da bi jo tud Nini kupila.Baje je pa prav draga, sem slišalauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4739
   [Brisano sporočilo]
14.11.2008 11:55:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 4740
14.11.2008 11:57:28   
sončika84
ma saj drugač je v redu tašča,ampak tukaj je pa čist mimo butnila.
kje dobiste te reči s sivko in to? dejte kšno sliko prpopat.
matija pa vsaki dan spi z zajčkom plišastim. ga objame in ja,skoz si ga deva na obraz da pol komaj diha. in mu ga umaknem in on spet na nos. n vem a mu jeres tko fajn,d mora mal bl dihat al kua? svašta.

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 4741
   [Brisano sporočilo]
14.11.2008 11:57:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4742
14.11.2008 11:58:05   
nanka
Almera, user posted image user posted image user posted image pa si nam le svojega lepotca pokazala.

Neposredna povezava do sporočila: 4743
14.11.2008 11:59:08   
sončika84

IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

sončika ti kar ignoriraj..kar otrok sam počne je treba pustit..sej ga pa ne ti silis pa ga zvijas

user posted image user posted image ja itak,da ga kr jst zvijam in ne vem kake akrobacije delam z njim. a ne veš? user posted image user posted image user posted image sej ga pustim. brez skrbi. čist vsako reč pa sept ne upoštevam,kar mi drugi rečejo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4744
14.11.2008 12:01:40   
Tinky
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Iiiii, tinky, zdaj pa ga vidim. Je lušten fantiček. user posted image user posted image user posted image  Samo men se zdi, da bi ti raje punčko imela, kaj? user posted image  Za čopke pa tako..... moja ima premalo na vrhu, da bi lahko čopek imela.user posted image

Čopka mu nardim, zato da tatija malo jezim user posted image user posted image user posted image

Sej sem bila do 20.t prepričana, da nosim Gajo, pol je pa mali Gaji lulček zrasel user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4745
   [Brisano sporočilo]
14.11.2008 12:01:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4746
14.11.2008 12:04:43   
karamela6
Ja, bi rekla, da ni ravno poceni. Žal pa ne vem niti približno, koliko je.

almera, srčkani ste!!! In kakšni pogledi! user posted image

Blacky, kar povej, kam, kdaj in kako naj pridem. Se mi je danes celo sanjalo o tisti kokosovi rezini iz Koprske Kroštole (sej sm si prav zapomnila, ne).
Jojjj, zakaj zavraga se mi tako lušta sladko. To ni več res!user posted image

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 4747
14.11.2008 12:06:32   
glugluglu
Tinky, glede darila za mami: tvoja ideja je super, ampak, če si z bratom ne moreta skupaj potem lahko zbereta eno turistično agencijo in tam kupita darilne bone, pa si lahko mami sama zbere, ali bo šla v toplice in katere, ali kam drugam. Ko ji bosta dala bone, zraven še kakšnega tipčka s kuferčkom narišita, kakšen hec no, da bo nekaj zanimivega.

Pri nas smo tudi dale bone, no potem zraven sem ji na lepšo stekleničko flaško naredila št. 50, da ima unikat vazico, pa medaljo za strpnost je dobila, pa lepo doma sestavljeno pesmico,..
Za mojega strica smo pa zbrali slike od njegovega rojstva dalje, kakšne zanimive, ki jih ni on imel, skenirali, obdelali, v gostilno privlekli platno (dovolj je tudi bela stena), laptop in projektor ter prikazali zgodbico njegovega življenja - to je izpadlo zelo fajn, ker so se vsi smejali, jokali,.... Samo smo bili sami v tisti gostilni.

Slikice, vsi so tako luštni!!!!user posted image user posted image user posted image

metuljcek, Avstralija - zelo lepo, upam, da bo kdaj kaj takega tudi pri nas izvedljivo.

to je to, grem kuhat in, če se Tian prej ne zbudi, se še javim.

Neposredna povezava do sporočila: 4748
14.11.2008 12:07:33   
sončika84
karamela, sva že dve. jaz bi tudi samo sladko-čokolado tako,čokolado onako, tortico tako tortico onako..... pol pa od kje kile pa špeh na trebuhu.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4749
14.11.2008 12:11:34   
karamela6
Evo jo:
user posted image

Je pa približno 40cm dolga, toliko za predstavo.

Neposredna povezava do sporočila: 4750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Številka žabic
Katka123 RR

katero številko žabic kupiti za novorojenčka?

56 (87%)

62 (13%)

Število vseh glasov: 15

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!