Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 14.11.2008 9:01:44
|
|
|
|
DannyS
|
Ojla, jaz jutri ne pričakujem , čeprav sem skoraj 100%, da me bo obiskala... Namreč imam napete in boleče prsi, kot da bojo zdaj zdaj eksplodirale... testa pa ne mislim delat, sem se že prejšnji mesec zafrknila, ko mi je en teden zamujala...
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 14.11.2008 9:22:25
|
|
|
|
kalypso
|
tihoupanje prideš še men kaj pospravit? No, lahk tud cote speglaš, oblubim, da ne bom jezna Men se pa nič ne da, prav lena sem, pospravim samo sproti, kakšno posodo pa cunje dam prat, vse ostalo mi najeda No, že ima katera nov ?
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 14.11.2008 9:36:29
|
|
|
|
dini
|
Jutro punce, kako ste?
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 14.11.2008 9:43:24
|
|
|
|
bubika86
|
Dobri jutro vsem skupaj! no sem bolj slabo spala to noč.. kaj pa ti dini? kako si?
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 14.11.2008 9:50:39
|
|
|
|
sonček85
|
dobro jutro pa čeprav deževno naredite si dan same najlepšega kar lahko
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 14.11.2008 9:51:09
|
|
|
|
dini
|
Jst pa kr dobro, bo spet dež.
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 14.11.2008 10:09:09
|
|
|
|
bubika86
|
ko bi bil vsaj sonček bi šle lahko na sprehod...zgleda bo dež ja. men se tok že vleče ta teden, pa pomoje bom še kr drug teden počakala do vikenda za test.
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 14.11.2008 10:14:07
|
|
|
|
SMELIKA
|
Dober dan! Kako smo kaj? Že katera v težkem pričakovanju ? Jst sem si že kupla CB test, čeprav, ga bom nardila šele v četrtek naslednji teden. Ne morem pomagat ampak komaj čakam, da vidim pri čem sem.
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 14.11.2008 10:14:33
|
|
|
|
dini
|
Jst bom pa zgleda čakala na prve brce.
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 14.11.2008 10:18:09
|
|
|
|
bubika86
|
Do zdej sem samo enkrat test delala ker mi je zamujala 5 dni, tokrat pa razmišljam da bi počakala do naslednjega vikenda, če me ne bo že prej obiskala tečka. drugače pa ne verjamem preveč v to no sej bomo vidl kaj bo.
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 14.11.2008 10:20:22
|
|
|
|
dini
|
Sej bomo vidli kaj bo
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 14.11.2008 10:20:56
|
|
|
|
ella.
|
jutro, bejbike a bi men znala kakšna kakšno dobro knjigo priporočit za tale miren in deževen vikend? DVDjev imam že preko glave, bi raje kaj brala. Smelika, Dini in Bubi, pridne ste in potrpežljive. Kdaj pa bi kaj morale dobiti M? Jest vam želim ful lep november... Crvicek: kje se potepaš kaj te dni? Še malo, čisto malo, pa boš med "težko pričakovalkami"...komaj čakam tane, a danes štrajkaš, al kaj?
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 14.11.2008 10:23:35
|
|
|
|
dini
|
Jst sm jo že mela 2.11. pa sm kr spregledala tista dva dni kot da je ni blo sploh in bom kar do konc novembra z vami.
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 14.11.2008 10:26:32
|
|
|
|
bubika86
|
no jst sm jo pa mela 27.in 28.10. in bom še kr vztrajala do konca novembra.
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 14.11.2008 10:28:34
|
|
|
|
SMELIKA
|
Jst bi mogla dobit 19.11. Upam, da je ne bo. Nimam nobenih znakov zanositve, nč. Sam belo sluz mam bol močno, k je po navadi nimam. Pa na wc hodim, sam verjetn je to zarad tega, ker popijem veliko vode.
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 14.11.2008 10:35:53
|
|
|
|
dini
|
Upanje umre zadnje tudi če traja 30 let.
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 14.11.2008 10:38:05
|
|
|
|
bubika86
|
če veliko piješ to je dobr, jst tut skoz pijem zato pa tut grem velikrat na wc. mam pa tut kr neki znakov ampak jim ne verjamem kr so lohk znaki ta tečne, ta hudobne dons mam mal bel izcedek.
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 14.11.2008 10:39:53
|
|
|
|
dini
|
Jst pa mam dost belga izcedka, kar čutm ko teče.
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 14.11.2008 10:43:09
|
|
|
|
tane
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella. jutro, bejbike a bi men znala kakšna kakšno dobro knjigo priporočit za tale miren in deževen vikend? DVDjev imam že preko glave, bi raje kaj brala. tane, a danes štrajkaš, al kaj? ojla elči, ne štrajkam ampak je ful dela pa se mi takooooooo ne da delat dons. Knjiga močno priporočam ampak je kar debela bukla: Senca vetra, jaz je nisem mogla odložiti, ko sem jo začela brat, pa da vidmo če imaš podoben okus za knjige kot moa. kje pa je giottka zadnje čase? http://siol.net/kultura/knjizni_molj/2007/11/senca_vetra.aspx
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 14.11.2008 10:52:49
|
|
|
|
bubika86
|
Joj sej če začnem naštevat me tud občasno prsi zabolijo, pa v trebuhu me špika, pa ta izcedek, da ne omenjam da mam neprijeten občutek v želodcu, ampak zato je še vse prezgodi da bi rekla da sem bom kar lepo počakala do konca novembra in upam da bo pozitivno pa tut za ostale navijam da bojo končno zagledale , pa da bomo , pa ne sam me ampak tud naši , ker moj se še kr dobr drži pa mi ne omenja sploh, da ne bi bla vsa .
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 14.11.2008 10:52:54
|
|
|
|
Tanisha
|
No puce jest sm pa dobila včerej.... tko da me lahko pobarvate modro. Vsem ki je ratalo , jest grem pa na: pričakujemo Decembra.
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 14.11.2008 10:58:17
|
|
|
|
ella.
|
Punce, jest sem pa mislila, da ste tik pred dnevom, ko ponavadi na tickerčkih piše "Home test may work today" :)) Bom drugič pred komentiranjem prečekirala seznam in datume pričakovanja Tane; kratek povzetek mi je všeč, sploh opomba "vožnje s preveliko hitrostjo", zato bom poskusila. Imam naslednji teden cel na razpolago za branje, zato me debelina ne ovira. Samo še dobit jo moram. Hvala za namig Giottko jest tudi pogrešam, ko bom imela čas, ji moram odpisat, ker me je v ZS malo...okregala, se mi zdi. Ampak ona to tko lepo napiše, da še dve uri tuhtam o tem...
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 14.11.2008 11:00:33
|
|
|
|
ella.
|
Tanisha, bright side: boš pa lohk test s plusom obesla na novoletno drevesce
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 14.11.2008 11:17:07
|
|
|
|
dini
|
Danes pa niste kej preveč za klepet a?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
OTROŠKA SPLETNA TRGOVINA Z OBLAČILIali kupujete otroška oblačila preko spletnih trgovin, in ali zakaj ne?ne, ker so številke različne in je nakup lahko neuspešen (
18%)
ni dobro založenih slovenskih spletnih trgovin (
4%)
ja (
26%)
rok dobave je predolg (
2%)
raje kupim v trgovini, si material ogledam (
34%)
cene so previsoke (
16%)
Število vseh glasov: 119Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!