Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 13.11.2008 21:15:50
|
|
|
|
dini
|
Od januarja.
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 13.11.2008 21:22:12
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: dini Od januarja. a si že kaj z G dogovorjena,da prideš naokrog? ma ko gre čas boš vidla dini,tvoj mesec se bliža
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 13.11.2008 21:27:45
|
|
|
|
dini
|
G mi je rekla da je use ok. Mesec prihaja, kateri že?
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 13.11.2008 21:34:29
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: dini G mi je rekla da je use ok. Mesec prihaja, kateri že? kmalu
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 13.11.2008 21:40:15
|
|
|
|
dini
|
Kmalu je zame še letos
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 13.11.2008 21:41:03
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: dini Kmalu je zame še letos nikoli se ne ve....bom pa držala pesti
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 13.11.2008 21:42:22
|
|
|
|
dini
|
Hvala ti ful, jst jih tudi zate in use ostale
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 13.11.2008 21:43:48
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: dini Hvala ti ful, jst jih tudi zate in use ostale tist bom rabla v začetku marca ko si najmanj misliš te trofi
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 13.11.2008 21:44:52
|
|
|
|
dini
|
Šele marca, zakaj pa takrat?
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 13.11.2008 21:46:04
|
|
|
|
dini
|
ko si najmanj misliš te trofi Jst sploh nč več ne mislm.
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 13.11.2008 21:49:23
|
|
|
|
dini
|
Joj kolk je že ura, jst bom pa mogla it kužka pelat pa še moj pride.
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 13.11.2008 21:49:50
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: dini Šele marca, zakaj pa takrat? ko bo treba it rodit sama zanosila v 9.krogu
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 13.11.2008 21:50:40
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: dini Joj kolk je že ura, jst bom pa mogla it kužka pelat pa še moj pride. brzina te spasi
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 13.11.2008 21:51:01
|
|
|
|
bubika86
|
po tem pa fajn, da ne misliš več. jst bi tut najraj odmislila ampak ne gre in ne gre.
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 13.11.2008 21:51:37
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: bubika86 po tem pa fajn, da ne misliš več. jst bi tut najraj odmislila ampak ne gre in ne gre. lahko rečt ,težje izvest
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 13.11.2008 21:53:53
|
|
|
|
dini
|
Tako lepo se menmo pa morem it, pridem jutri zjutri gor, boste pršle?
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 13.11.2008 21:55:55
|
|
|
|
bubika86
|
se vidimo jutri! lahko noč želim vsem skupaj. pa kej lepega sanjite pa da bojo te sanje enkrat resničnost.
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 13.11.2008 21:57:55
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: bubika86 se vidimo jutri! lahko noč želim vsem skupaj. pa kej lepega sanjite pa da bojo te sanje enkrat resničnost. bodi brez skrbi,da se bodo sanje kmalu uresničile nočko vsem! Jutri pa naj se javi kakšna nova nosečka!
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 13.11.2008 21:59:30
|
|
|
|
dini
|
Jst sm to noč sanjala da sem. Papa punčke, jutri si pa naprej pišemo.
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 14.11.2008 6:53:00
|
|
|
|
aprilčica07
|
No, res sem dobila in bo treba pač it v nove boje.... upam, da nam bo veseli december malo bolj naklonjen:) vam želim čim več pluskov in čim več srečk nosečk:):):)
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 14.11.2008 8:05:46
|
|
|
|
katka11
|
dobro jutro! uuu ste se razpricale ucer popoldne! pridne! cestitam novi ! 3x v prvem krogu, , res kdor zna zna moje se ni. po moje bom kr dons test naredila, ce je ne bo. k mamo eno zurko jutr... sej ne de se ga bom ful ulivala, sam ene tri kozarce vina bom pa sigurno spila. tko da je boljs, da vem ce slucajno je kaj, ane, kaj pravite? pridne bodte!
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 14.11.2008 8:05:54
|
|
|
|
crvicek
|
Ojla pupe! Najprej čestitke novim nosečkam! Čestitke tudi že nosečki Elli za fantka. Saj veš kako rečejo Ella: naj bo kar bo, važno da je fant zdrav.
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 14.11.2008 8:22:24
|
|
|
|
tihoupanje
|
Iskrene čestitke novi nosečki! Na seznamu so nekatere, ki so slučajno zabluzile na naš čvek in ne sporočajo, kaj je z njihovo . Res jih ne razumem. Katka11...... ....Zakaj pa ne narediš test?.... Če si , si ...... .... Zima je pred vrati.....Počasi ratava vsak dan bolj mrzlo....Samo še en teden in bo po mojem že sneg pobelil našo deželo..... Če bi bila , bi ostala doma in skozi okno opazovala, kako drugi hitijo v službo, noge in čevlji mokri...... Če bi bila nosečka že ta mesec, bi imela na moj rojstni dan, začetek avgusta.....To si želim........ joj.....puste želje.... Giotti....Kje si ti? Kaj se dogaja in kako je z znakci? Sumljivo mi je, če nič ne pišeš. Lep konec tedna vama želim.....
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 14.11.2008 8:47:33
|
|
|
|
katka11
|
haha tihoupanje, sej mas prov ja, sam sej ves k zacnemo komplicirat pa premisljevat, jooooooj. bom, ko bom sla iz sluzbe grem v lekarno po CB in ga naredim. sej vem, cez 2 uri bom pa dobla , standard. in pol bom spet vsa podrta. eh bom pa jutr mal bolj pozurala in si dala duska, k ce sm pa itak ne smem prevec. evo vsaka stvar je za neki dobra . no a boste ve drzale pesti? a bo se katera delala dons test, povejte, da drzim pesti tud jaz za vas se posebej, drugac itak navijam za vse, za tiste, ki te dni , za tiste, ki cakate... za vse dejmo
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 14.11.2008 8:56:43
|
|
|
|
tihoupanje
|
Jaz sem naredila še drug O test, ki mi je ostal in je negativen. Tako, da sklepam, da je O resnično bila v sredo zjutraj, kot sem sama občutila.... Zdaj pa veselo čakanje. Škoda, ker vrtnarit ne morem več. Mrzlo je. Bom pa pospravljala doma. KJe so nove nosečke???
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
turistični boniLelly28 RRAli boste izkoristili turistične bone, ki nam jih je dala država?da (
51%)
ne (
43%)
nevem še (
5%)
Število vseh glasov: 37Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!