|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November IVF/ICSI
14.11.2008 10:03:01   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

Dejzika morgen (stern) user posted image user posted image user posted image

ma ja, zakaj pa ti enkrat za foro ne bi ratalo a? ... tko mal ... za spremembo, pa da te čist iz ustaljenih tirov rukne ... pa daj ti štartaj s tem in naj bo nalezljivo user posted image user posted image user posted image

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

user posted image user posted image user posted image

Saj, za foro bi mi lahko pa res! To sem pa vedno za.

Facek moj, si mi kar solze na učke spravila.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
14.11.2008 10:17:25   
jazzz27
Punce!!

Hvala za vse čestitke in lepe želje...noro klepetate, da sploh ne dohajam. Res ste velike pozitivke in vsem želim čim prejšnji user posted image !!

Zlate ste!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
14.11.2008 10:28:05   
biba007
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Jutro bejbike. Vidm, da sem za abrico pozabila navijat, vidm pa tud, da še nisem prepozna. Abri lepo opravi. Povej, kdaj maš uro? Tolk da vem, kdaj te lahko pričakujemo doma.

Dobro jutro vsem.

Netkič, kar tako naprej. Mojsonček, a sem tebi sploh že čestitala za tako dobro opravljen pregled? Itak, da si lahko od mene navijanje sposodiš, kar je moje je vaše (razen pira user posted image , vam pa z veseljem častim lastno flašo).

Kako sem jaz? Kaj pa vem. Bolniške je z današnjim dnem konec, naredila nisem ničesar kar sem želela narediti. Je.bat ga. Sem pa res kar nekam v transu, nič več se mi ne zdi realno. Ko da bi bila v enem sanjskem svetu. Sem gledala slike blastocist po netu in naletela na eno bloggerko, ki je opisovala svoj postopek. Sem čist not v branje padla. Je blo očitno namesto knjige, ki sem si jo imela namen sposodit v knjižnici nekje v sredo, pa mi seveda ni uspelo. Je pa zanimiva zgodba. Zaradi moške neplodnosti sta pristala v IVF, oddelala 4 postopke, od tega sta se dva končala s splavom. Po četrtem so jo pa dali na donorsko jajčno celico (je tud ona napisala, kako smo lahko končali tu, če ima pa on težave) in če še to ne bi bilo ok, bi bil naslednji korak donorsko oboje. Sploh nisem vedela, da to delajo kje po svetu. Ampak je ratalo. Hecna mi je cela zgodba, popolnoma nepredstavljiva, čeprav se zdi popolnoma resnična. Pa stil pisanja ima dober.

Jaz grem jutri tja in kar bo, bo. Tale čakanja so itaq najbolj mukotrpna stvar v celih postopkih. Kaj naju čaka ne vem, pa bilo što bilo. Če bo dobro, jupi, če bo isto kot vedno, pol bom pač malo prej na tleh pristala. No ja, vsaj dela bom imela dosti. user posted image user posted image user posted image

Kruce hvala za kavico. Ure maš pa vedno bolj zgodnje.

Dobro jutro, deklce moje user posted image

Abra, držim pestke za en čudovit UZ. Čeprav se zdi, da so bolj elusive creatures, sem zihr, da tud taki obstajajo... pa sporoči, kako je šlo...ne nas pustit predolg čakat user posted image

Dejzika, a lahko pliz postaš linkec do tele blogerke? Pa res, pupike, če bi želele brat kej dobrodušnega na IVF tematiko, Ben Elton in njegov Inconceivable je hud (akhem, upam, da sem tole korektlih napisala user posted image )

Mimgrede, še glede nosečniškega šopinga - a res ni nič luštnega? Meni se zdi, da so tolk cortl cunjice, sanjam o volančkih, pa rozenskim barvicah... Zaenkrat ne bi rada kej džinksnla, ampak komej čakam user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
14.11.2008 10:31:43   
DaisyE
Evo bibi naspidirana tule sem začela, pol pa nisem mogla nehat do prvega pregleda, al drugega. user posted image

http://infertilityadventure.blogspot.com/2007/09/dont-box-life-in.html

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
14.11.2008 10:35:48   
T1979

http://govori.se/video/murko-prepir/ 

mal za user posted image . kakšen profecionalc neki.... cepec!

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
14.11.2008 10:36:15   
biba007
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Evo bibi naspidirana tule sem začela, pol pa nisem mogla nehat do prvega pregleda, al drugega. user posted image

Tenkjuverimačuser posted image Grem brat

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
14.11.2008 10:51:36   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: T1979

http://govori.se/video/murko-prepir/ 

mal za user posted image . kakšen profecionalc neki.... cepec!

Bogi Murko...user posted image user posted image user posted image user posted image  

Jaz razmišljam, da bi mi mogle začet malo pazit. Ko bo zvohal, kolk popularen je na našem forumu, nas bo izkoristil za svojo medijsko slavo... Kako si neplodne ženske pomagajo z mojo podobo skozi težke trenutke. user posted image user posted image user posted image  Če ne bomo nehale, nas bo preko googla našel, ko bo svoje ime not vtipkal. user posted image user posted image user posted image  Pol pa bognampomagaj.

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
14.11.2008 10:52:41   
T1979
Ja, ja DaisyE, tega se je za bat, da nas najde. user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
14.11.2008 10:55:06   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: T1979

Ja, ja DaisyE, tega se je za bat, da nas najde. user posted image  user posted image  user posted image  

Jaz kar verjamem, da je tolk nor.

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
14.11.2008 10:58:34   
Darja*
HAlo punce moje

Prišla je user posted image . user posted image user posted image user posted image  Bom preživela. Grem v ponedeljek vseeno na krvni test, da se dogovorim za naprej za moje zamrzjenčke. Ali kater ve kdaj lahko greš po njih?

Lep petek

Darja

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
14.11.2008 10:58:57   
DaisyE
Sem bla zdaj na akademiji. Saj ni čudno, da ne utegne pospravljat, če se mora vsako jutro uredit... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
14.11.2008 11:00:38   
miska73
Dejzi, kake maš... ampak po moje ni daleč od resnice... dejmo si zmislat en nick za njega, da nas ne bo mogel najdit.
Dokler nima uradnega nika pa pod imenom "Tisti, ki ga ne sememo imenovati"

Babe, men pa danes kr orng trga... So me že v službi vprašal, a je to zato ker je petek al sem kaj tajga pojedla...
Sumim, da je tole vpliv Grethine Mace. Sem zjutraj vzela prvi tablet.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
14.11.2008 11:00:42   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: Darja*

HAlo punce moje

Prišla je user posted image . user posted image user posted image user posted image  Bom preživela. Grem v ponedeljek vseeno na krvni test, da se dogovorim za naprej za moje zamrzjenčke. Ali kater ve kdaj lahko greš po njih?

Lep petek

Darja

Ajej, ajej, ajej. user posted image user posted image  Žal mi je Darja.

Kako je z zmrznjenčki, žal ne vem. Pri Rešu lahko greš kar naslednji ciklus.

A test si naredila? Ziher je ziher. Glej kaj se je zadnje čase tule dogajalo. Saj bo prav pokazal.

< Sporočilo je popravil DaisyE -- 14.11.2008 11:01:38 >

(odgovor članu Darja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3413
14.11.2008 11:03:36   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Dejzi, kake maš... ampak po moje ni daleč od resnice... dejmo si zmislat en nick za njega, da nas ne bo mogel najdit.
Dokler nima uradnega nika pa pod imenom "Tisti, ki ga ne sememo imenovati"

Babe, men pa danes kr orng trga... So me že v službi vprašal, a je to zato ker je petek al sem kaj tajga pojedla...
Sumim, da je tole vpliv Grethine Mace. Sem zjutraj vzela prvi tablet.

neeee lubči, to je zarad srečanja. user posted image user posted image user posted image

Theonewhomustnotbenamed. Spuki. A ti Harry Potterja bereš? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
14.11.2008 11:09:02   
DaisyE
Uredu je. Sem naredila test na guglu.

poizvedba Murko - do 13 strani ne duha ne sluha o nas
poizvedba Murko ringaraja - najde temo Murko, ki ni v povezavi z nami
poizvedba Murko IVF - tu smo pa taglavne, prvi zadetek je naš

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
14.11.2008 11:10:34   
gigi1

HAlo punce moje

Lep petek

Darja

Darja žal mi je. Vendar, kot ti je že Dejzi rekla. Poglej naše nove nosečke, vse so imele izcedke, pa krvavele...pa se je na koncu pokazal plusek. Jaz sem res že začela verjet, da so krvavitve in izcedki dober znak. Držim pesti, da bo tako tudi pri tebi user posted image user posted image user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Darja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
14.11.2008 11:11:18   
gigi1
Oj lubice dober dan

Nima časa....samo da vas pozdravim in polupčkam user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
14.11.2008 11:31:07   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Oj lubice dober dan

Nima časa....samo da vas pozdravim in polupčkam user posted image
Jaz tudi tebe k si tak sladka user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
14.11.2008 11:32:05   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

HAlo punce moje

Lep petek

Darja

Darja žal mi je. Vendar, kot ti je že Dejzi rekla. Poglej naše nove nosečke, vse so imele izcedke, pa krvavele...pa se je na koncu pokazal plusek. Jaz sem res že začela verjet, da so krvavitve in izcedki dober znak. Držim pesti, da bo tako tudi pri tebi user posted image user posted image user posted image
Se strinjam z vsem napisanim, zadnje čase jo teli izcedki kar vsem po vrsti godejo. Upam da bo krvni pokazal pozitivnost user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
14.11.2008 11:38:40   
mismis

HAlo punce moje

Lep petek

Darja

Darja user posted image user posted image user posted image  
Ti kar pojdi na krvni test, za zamrznjenčke pa velja načelo, da greš lahko takoj naslednji ciklus ponje, samo mislim da sedaj na GK LJ ne jemljejo več za zamrznjenčke, ker hočejo pokuriti vse postopke, ki so jim jih odobrili. Jaz sem se že postavila v čakalno vrsto meseca januarja

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Darja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
14.11.2008 11:41:38   
jazzz27
Darja....počakaj, da vidiš kaj bo iz te user posted image ....naj te ne vrže prehitro iz tira.

Dejzika....jutri bo itak fulll otročkov čakalo...nič bat. A si že kaj klicala kako napredujejo?

Aha...imam pregled 27.11. četrtek pri ata Rešu.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
14.11.2008 11:46:20   
mojsonček
ŠUKI sm kr spičla ane... je topel kakavček vabil pa malo sprehoda in lufta mi tud ni škodilo, se mi že delajo **** ročke... kriza
Maš prou glede šoping, boljš mal kasnej k prezgodaj pa itak bo presenečenje tko da kkšne tipične punčkaste al pa fantovske cunjce odpadejo do dneva D... pa luštn je, če ti prjatlce kej pršparajo, čeprou jst vem, da se bo mojmu čist zmešal (sej ne morš verjet kaj lahko rata iz dedcauser posted image user posted image )... zadnjič sva šla neki kupt za prjatlco pa je že gledal cunje za dojenčka in da on bo pa kr kej kupu, kaj pa če takrat tega ne bodo mel več.... halooooouser posted image

ŽIŽI dons pa ta leteča a? a je user posted image  že kaj na vidiku?

DARJA user posted image user posted image če je res vsega konc in tut test ne laže pa kr zrihtat, da greš čim prej po pingvinčke, jst ti ne znam nič povedat o tem

MIŠKA vsega se človek navadi, tut tega, da ga na cajte odtrga user posted image user posted image user posted image

Babe, ne kličte hudiča t.j. Murkota!

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
14.11.2008 11:46:43   
Kruce Fiks
Morda se kateri od vas oddahne...user posted image

http://24ur.com/ekskluziv/zanimivosti/ocka-spet-nosec.html

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
14.11.2008 11:53:09   
miska73

HAlo punce moje

Prišla je .  Bom preživela. Grem v ponedeljek vseeno na krvni test, da se dogovorim za naprej za moje zamrzjenčke. Ali kater ve kdaj lahko greš po njih?

Lep petek

Darja

Darja, šit no. Pa si ziher, da niso samo izcedki, da je ta prava M.
Poglej tele naše bejbe jazzzi, Mlinčko in Lučko...
Počaki ti še, če bo jutri kri

(odgovor članu Darja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
14.11.2008 11:54:45   
Shuka
user posted image       user posted image     user posted image

AKTUALNO V TEM TEDNU   

Petek, 14.11
Kajatina- začetek postopka
želvica99 - ET
Tina1 - punkcija

Sobota, 15.11
DaisyE - ET
sapi - UZ
Blanč - UZ 

Ponedeljek, 17.11
Se* - UZ

Sreda, 19.11
Bumo - UZ
Shadow - UZ
Bambi75 - UZ

Četrtek, 20.11
 11122379b - UZ
user posted image PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V NOVEMBRU  

Petek, 14.11
abra - UZ

Ponedeljek, 17.11.
LaraLight - pregled

Torek, 18.11.
LaraLight - NS
anci banci - UZ

Sreda, 19.11.
sabsa - pregled

Torek, 25.11.

sonček85 - pregled
mandreja - NS

Sreda, 26.11
Shuka - pregled

Četrtek, 27.11.
Dakec - pregled
Lučka 25 - UZ
Jazzz27 - UZ

Petek, 28.11.
kicsi - UZ
hedviga - pregled 
 user posted image PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V DECEMBRU  

Ponedeljek, 01.12.
mojsonček - NS
mlinčka - UZ

Torek, 02.12.
kicsi - NS

Sreda, 03.12.
Ledenka - pregled

Ponedeljek, 08.12.
Goldy - NS

Sreda, 10.12
Zvezdica - pregled

Torek, 16.12.

Goldy - pregled

OBJEMČKI
          user posted image   Miška73, mami26, womanpolice, zivalica, Zofka7, daisy23, mateja_goljev user posted image

user posted image  user posted image anna1user posted image user posted image

user posted image user posted image bozzauser posted image user posted image

user posted image user posted image  gigi user posted image user posted image

user posted image T R E P E T A L K E user posted image
(beri TESTI)

Darja* greje user posted image user posted image
test 17.11.2008 bomo na krvnega počakali, a ne?
Netka34 greje user posted image user posted image test 24.11.2008
obayifo greje  user posted image   ali  user posted image user posted image test 26.11.2008
pika.po greje user posted image user posted image test 27.11.2008

user posted image    user posted image   user posted image user posted image   user posted image user posted image

user posted image  KANDIDATKE  user posted image    V  POSTOPKUuser posted image

• DaisyE (dr. Reš, 23.10. snif snaf Superfact)
  • netka34 (3.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)   
  • Zarja1 (1. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič, zmrznjenčki)
  • Reby (1.IVF/ICSI, dr. Reš, november)
  • Tina1 (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Želvica99 (2. IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Sapi (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič)  
  • Jill (1. ICSI, MB)
  • Barbarella77 (2. ICSI, MB)
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB, femoden, 29.10. Dipherline)  
  • Darja* (3.IVF/ICSI)
  • Vanja44 (PO, dr. Reš)  
  • Serendipity (1. ICSI, MB, dr. Gavrič)
  • Citrončica (4. IVF)
  • Bumo (1. IVF, MB, Dipherline + Gonal)
  • Shadow (2. IVF, MB)
  • 11122379b (1. IVF, LJ)
  • vijolica30 (3.IVF, Dr. Bokal, GK LJ)
  • UPČI (1. IVF)
  • anja31 (2. IVF, GK LJ)
  • Anonimna MAJA (1.IVF, Dr.Reš, LJ/PO)

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image    

• M.L.B.K. (3. IVF, dr. Reš)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • Sisy* (3. IVF, dr. Reš, zmrznjenčki)
  • mala81 (2. IVF/ICSI, dr. Reljič, MB) 
  • Ozone (5. IVF, MB dr. Reljič)
  • Obayifo (IUI, Graz)
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Pika74 (34 let, 5. IVF/ICSI, dr. Drobnič)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa,1 UZ - 15.1.2009, kratek postopek+femoden)
  • bbpikica (5. IVF/ICSI, PO, dr. Reš, januarja v nov boj)
  • Pikovit (6. IVF, MB, femoden, akcija januarja)
  • Nikita***(3. IVF, GK LJ, dr. Zorn)
  • Reni70 (6.ICSI,PO, dr.Reš)
  • mismis (2.IVF;LJ, dr.Drobnič)
  • Zarja1 (1. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič, zmrznjenčki)
  • gospodarica (3. IVF, dr. Reš)
  • Paddy (2.ICSI, MB, zamrznjenčki)
  • cukica (24let)(LJ, dr.Ribič, novembra zamrznjenčki) 
  • Marjetka Cvetka (1.ICSI, dr. Reš, PO)
  • zup2(dr. Reš, PO)
  • Sulfinija (GK LJ, dr. Zorn)
  • Oktavija (MB, 3. IUI)
  • neni (7. IVF, dr. Reš)
  • T1979 (3. IVF, PO,dr. Reš, Menogon) 
  • Blanč (4. IVF, dr. Reš, november)
  • Kiwi (1. IVF, MB)
  • Pija76 (4. IVF, PO, dr. Reš)
  • Baci (1. IVF, MB, dr.Milan Reljič,dr.Gavrič, zamrznjenčki)
  • Kajsica (2. IVF, GK LJ)
  • miška73 (2. IVF, GK LJ)
  • zofka7 (3.IVF, GK LJ)
  • womanpolice (2. ICSI, GK LJ)
  • BEBIII (GK LJ, dr. Pinter, 6.1.09 pregled)
  • anna1 (2. IVF, GK LJ)
  • N74 (2. IVF/ICSI, dr. Reš, PO)
  • Gigi (3. ICSI, GK LJ, dr. Vogler) 
  • daisy23 (2. IVF, PO, dr. Reš)
  • mateja_goljev (3. IVF/ICSI)

sayuri 
    user posted image user posted image , pf user posted image , Gloria user posted image Amelia user posted image , Goldfish user posted image , Anime user posted image user posted image , Mijavček user posted image  user posted image , Konina user posted image  user posted image , Hope2 user posted image

dakec user posted image  user posted image Zvezdica user posted image  user posted image , Pinki36 user posted image , Abra user posted image  user posted image , Sonček33 user posted image  user posted image , Julija30 , Orto2user posted image , Hedviga user posted image user posted image user posted image , Shukauser posted image , Linda25user posted image , Nokes user posted image user posted image user posted image , Rožica29 user posted image , Jadrnica user posted image  user posted image , Sonček85user posted image , Dobrovoljčicauser posted image , Ledenka user posted image  user posted image , LaraLightuser posted image , Stijan user posted image , mojsončekuser posted image , martin6user posted image , Mandrejauser posted image , Kicsiuser posted image , Goldyuser posted image , Sabsauser posted image , Jazzz27 user posted image

Špelka12 user posted image , Libi user posted image , Grethy user posted image , Dajamaja user posted image , Bozza user posted image , Gigi user posted image , n74 user posted image

Mlinčekuser posted image , Folikel09 user posted image , Krucefiksuser posted image     

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
    Znaki hiperstimulacije: http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
    Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
    Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
    Naročanje na GK:
    narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

user posted image NOVE NOSEČKE NOVEMBER user posted image

user posted image       Lana08 (LJ)  
    user posted image      Kalina (PO)
    user posted image       anci banci (PO)
    user posted image     Mlinčkovi (LJ)

user posted image      Lučka25 (PO)

S   R   E   Č   A   N   J   E

user posted image  user posted image user posted image user posted image   

Srečanje v petek, 14.11.2008, ob 18 uri,
    v okrepčevalnici KONGO, v SAVLJAH, Ljubljana

http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=2974577

slavnostnega programa se bodo udeležile/-li:
    Podganca
    SuperQQ
    (DaisyE)
    Pikovit
    Pija
    mišmiš

bbpikica
    Gigi (načeloma za)
    ledenka (načeloma za)
    noki
    hedi
    (načeloma za)
    mlinčka
    mlinček
    biba007

user posted image user posted image user posted image user posted image  

Da ne pozabite na srečanje jutri
    Še vedno zbiramo prijave

(odgovor članu Kruce Fiks)
  • Neposredna povezava do sporočila: 3425
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
    Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
    Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
    Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Jaslice ali varuška
    пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?